|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
8.4.2011 21:07:33   
Cameleon
ja no vedno bolj je, pač rdečica preraste v modrico in ta v črnico. jaz sem menjavala strani, prvo z desne strani popka in nato z leve strani popka.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
8.4.2011 21:13:20   
curkica
Ja, narest moreš gubo. Pa jaz sem si ponavadi kar pod kotom 90° zabadala, je blo lažje. Moreš pa na hitro zabost, ker če prepočasi, boli in se naredi modrica. Tak se je meni enkrat... Sem se tud zmerej spravljala zraven ko lačen sr...t user posted image  Pa iglo do konca noter...

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
8.4.2011 21:33:25   
mala06
Hvala za pojasnila sam vse bi blo ok, če bi se sama tako grdo piknala. To mi je pa dala in pokazala, kako moram sestra v MB, ki morejo znat piknat. Jutri, ko si bom pa sama, bom pa imela po tem takem cel trebuh moder user posted image Ja kaj čemo, vse za user posted image in posledično user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
8.4.2011 22:08:21   
andreja83
Zdravo mala in vse ostale!!!

Čestitke diana in mala za take lepe rezultate, me prav zanima kak mam kaj jst?? user posted image user posted image Ma sej bom vidla jutr, sam zdej sm manj optimist, pač kak bo pa bo.. Jst sm si tud dans pogledla mojga trebuha, pa mam kar lepe modrice, da se točno vidi kje se piknem user posted image user posted image user posted image user posted image Mala pol nimaš ti zdej gonala al kk??

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
8.4.2011 22:34:07   
mala06
andreja83 živijo!

Jaz sem danes dobila inekcijo cetrotide, ki zavira predčasno ovulacijo in si jo moram devat do ponedeljka. Gonal pa normalno pikam naprej. Jaz od gonala nimam nobene modrico, od današnje pa full.
Držim pesti, da bodo jutri lepi rezultati in poročaj!

< Sporočilo je popravil mala06 -- 8.4.2011 22:35:54 >

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
9.4.2011 9:14:43   
mateja_goljev
Pozdravljene!
Po dolgem času se spet oglašam....
Zanima me ali je katera imela v mb ambulantno histeroskopijo? Kako je potekala? Če nisem prezahtevna bi prosila če mi katera opiše tudi postopek z zamrzjenčki.
Odkar se je usoda poigrala z menoj, sem čist zgubljena.... včeraj je bilo 1 mesec.... včeraj bi dopolnili 22 tednov..... usoda je pač taka.... Počasi bo treba v nove boje..... zato pa moja vprašanja da se lahko pripravim na vse kar sledi...

6.3.2011 ob 03:20, je med nagelčke odšel sinček ANŽE; 7.3.2011 ob 10:20 pa se mu je pridružila sestrica IZA

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
9.4.2011 11:58:33   
andreja83
Živijo!!

Mateja Goljev, če se ne motim je to, ko ti pregledajo maternico in prehodnost jajcevodov. Jst sm imela laparaskopsko, ker imam maernico bolj nazaj nagnjeno, tk da so se odločli za to varianto. Razlika je pa endino v tem, ko pri laparo ti naredijo v popek luknjico, pa blizu jajčnika in malo nižje. In tam se mi zdi da dajo aparature, kjer sledijo barvilu. Mislim da je to nekak tako zgledlo, sej veliko sm pa tud rajtam spustla, ker se ne spomnem več dobro user posted image user posted image

Glede današnjega rezultata v mb na uz, sem pa kar zadovoljna user posted image user posted image endometrij se mi je malo odebelil,tk da ga mam zdej 6.5, folikli so pa zrasli na 9 user posted image user posted image se vidi da sm spila pivo. Ma bo treba ga začet pit user posted image . Zdej mam naslednji uz v ponedeljek, aja pa dozo mi je malo povečala na 225.

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
9.4.2011 12:25:24   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Živijo!!

Mateja Goljev, če se ne motim je to, ko ti pregledajo maternico in prehodnost jajcevodov. Jst sm imela laparaskopsko, ker imam maernico bolj nazaj nagnjeno, tk da so se odločli za to varianto. Razlika je pa endino v tem, ko pri laparo ti naredijo v popek luknjico, pa blizu jajčnika in malo nižje. In tam se mi zdi da dajo aparature, kjer sledijo barvilu. Mislim da je to nekak tako zgledlo, sej veliko sm pa tud rajtam spustla, ker se ne spomnem več dobro user posted image user posted image

Glede današnjega rezultata v mb na uz, sem pa kar zadovoljna user posted image user posted image endometrij se mi je malo odebelil,tk da ga mam zdej 6.5, folikli so pa zrasli na 9 user posted image user posted image se vidi da sm spila pivo. Ma bo treba ga začet pit user posted image . Zdej mam naslednji uz v ponedeljek, aja pa dozo mi je malo povečala na 225.

Bravo za lep rezultat user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ti rekla, da bo danes vse ok. Zdaj pa le optimistično naprej!

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
9.4.2011 12:38:31   
mateja_goljev
oj, ja sej vem, bila sem že na histeroskopiji v lj, kjer so mi odstranili pregrado, imela sem tudi že laparoskopijo, sedaj pa mi bodo, glede na vse težave pri splavu mojih dvojčkov, naredili v mb ambulantno histeroskopijo in glede na to, da je operativna z narkozo, predvidevam da je ambulantna brez nje. Mene samo zanima ali greš takoj domov in kaj je v primeru da ti kaj delajo. Če slučajno katera kaj ve o tem...

6.3.2011 ob 03:20, je med nagelčke odšel sinček ANŽE; 7.3.2011 ob 10:20 pa se mu je pridružila sestrica IZA

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
9.4.2011 12:51:32   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

oj, ja sej vem, bila sem že na histeroskopiji v lj, kjer so mi odstranili pregrado, imela sem tudi že laparoskopijo, sedaj pa mi bodo, glede na vse težave pri splavu mojih dvojčkov, naredili v mb ambulantno histeroskopijo in glede na to, da je operativna z narkozo, predvidevam da je ambulantna brez nje. Mene samo zanima ali greš takoj domov in kaj je v primeru da ti kaj delajo. Če slučajno katera kaj ve o tem...

Živijo!
Za MB tudi jaz ne vem. Po moje je tudi tako, kot praviš, da je ambulantna brez narkoze in po moje lahko greš potem kar domov. To je moje laično mišljenje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1835
9.4.2011 13:22:50   
diana79
ojla!moja današnja sporočila:ogromno celic,od 19-21mm!jutri dopoldne imam cetrotide,zvečer pa stopka!v torek punkcija.endometrij 12!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
9.4.2011 15:30:31   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

ojla!moja današnja sporočila:ogromno celic,od 19-21mm!jutri dopoldne imam cetrotide,zvečer pa stopka!v torek punkcija.endometrij 12!

user posted image user posted image user posted image za super rezultat. Še malo, pa boš prejela pikico oz. pikici k sebi!
Jaz bom pa v ponedeljek videla, kaj mi bodo rekli, kdaj bo punkcija. Cetrotide sem si pa danes zelo lepo piknala nič modrice, lepše kot me je sestra včeraj user posted image

Uživajte na sončku!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
9.4.2011 19:22:24   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

Pozdravljene!
Po dolgem času se spet oglašam....
Zanima me ali je katera imela v mb ambulantno histeroskopijo? Kako je potekala? Če nisem prezahtevna bi prosila če mi katera opiše tudi postopek z zamrzjenčki.
Odkar se je usoda poigrala z menoj, sem čist zgubljena.... včeraj je bilo 1 mesec.... včeraj bi dopolnili 22 tednov..... usoda je pač taka.... Počasi bo treba v nove boje..... zato pa moja vprašanja da se lahko pripravim na vse kar sledi...

mateja - histeroskopija je ambulantno isto , samo da nimaš narkoze, postopek je pa isto in greš potem lahko takoj domov. Postopek z zamrznjenči pa je takole. ko dobiš pvi dan user posted image  pokličeš v MB in te naročijo peti dan na UZ, in potem ti na prvem UZ-ju povedo kdaj spet prideš, je čisto odvisno od vsake posameznice. nekje deset__i dan pouser posted image  dobiš v MB ovulacijske testke, katere si vsak dan delaš, ti sestra Marija vse razloži kako in kaj, in ko imaš test pozitiven obe močni črtici, tisti ndan potem takoj pokličeš v MB in te naročijo kdaj prideš po zamrznjenčke da ti jih vstavijo, potem pa je isto čez 14.dni krvni test. Če te še karkoli zanima samo vprašaj, lahko me tudi pokličeš, ker sem trenutno bolj malo na tem forumu, saj veš, nimam moči da bi še zdaj veliko gor hodila.

na zamrznjenčke pa lahko greš kadarkoli ti želiš samo pokličeš gor ko dobiš prvi dan user posted image , razen če ti ne bodo dali terapije ( estrofem tabletke ) potem greš drugi dan user posted image  kar v MB

< Sporočilo je popravil miklarom -- 9.4.2011 19:25:32 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1838
10.4.2011 8:20:42   
mateja_goljev
Miklarom: hvala! Sem s teboj!!!user posted image Ta teden bo verjetno raztros najinih angelčkov, vem da ti počutje niha, verjamem da nama bo uspelo....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
10.4.2011 8:33:18   
športnica
diana zakon se sliši. user posted image user posted image user posted image

miklarom, šele zdej sem prebrala v tvojem podpisu. res kruto kaj te vse doleti. punca, drži se. upam da ne boš obupala. pa vejo zakaj se ti to dogaja? so že potegnili črto nad vsemi primeri in bodo kaj drugače ukrepali? si bila ves čas na bolniški da si počivala? pošiljam ti objemčke in poljubčke.

jaz sem že tretji dan na dvojnih ampulah menopurja. v petek ultrazvok in vidimo kdaj bo punkcija.

lepo nedeljo vsem, sonček jeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1840
10.4.2011 8:35:04   
športnica
pa še nekaj. kaj je zdej to da vse dobivate cetrotide tik pred punkcijo? tega v prejšnjih postopkih nisem ujela. je to zdej neka nova taktika? dobijo vse ali le nekatere in čemu služi? hvala za odgovor,

papa

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
10.4.2011 9:59:27   
beba75
miklarom čisto sem brez besed, srce se mi trga, resnično to ni pravično kar se ti dogaja, sem čisto v šoku.
Punca moja pošiljam ti ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mislim nate!!!! Ko boš pa pri močeh pa se lahko dobimo tudi na kakšnem čveku! Rtm

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
10.4.2011 10:11:23   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: športnica

pa še nekaj. kaj je zdej to da vse dobivate cetrotide tik pred punkcijo? tega v prejšnjih postopkih nisem ujela. je to zdej neka nova taktika? dobijo vse ali le nekatere in čemu služi? hvala za odgovor,

papa

Živijo!
A tega prej ni bilo? To je moj prvi postopek in ne vem, kako je bilo prej. Jaz si moram dajat cetrotide, da preprečim prezgodnjo ovulacijo in da folikli enakomerno rastejo. Tak odgovor sem jaz dobila.
miklarom nimam besed, da te potolažim samo user posted image  user posted image user posted image user posted image ti pošiljam, da najdeš moč za naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 1843
10.4.2011 10:13:30   
mala06
Še to sem pozabla vprašat. Kako vpliva prehlad oz. vročina na postopek? Ko zanalašč me je začelo nekaj kuhat in zdaj me je strah, da bo vse padlo v vodo. A je bila katera v podobni situaciji?
Hvala za odgovor

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
10.4.2011 19:27:12   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: mala06

papa

Živijo!
A tega prej ni bilo? To je moj prvi postopek in ne vem, kako je bilo prej. Jaz si moram dajat cetrotide, da preprečim prezgodnjo ovulacijo in da folikli enakomerno rastejo. Tak odgovor sem jaz dobila.
miklarom nimam besed, da te potolažim samo user posted image  user posted image user posted image user posted image ti pošiljam, da najdeš moč za naprej!

jaz sem imela v prvih dveh postopkih diphereline + gonalf. sedaj pa imam diphereline + menopur. se mi zdi da sem že parkrat v zadnjem času ujela, da pri prvem ultrazvoku, ko pogledajo rast poliklov, dajo še cetrotide zraven. me prou zanima kaj bo v petek, ko grem na UZ. mala, ti jemlješ gonal in sidobila še cetrotide?

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
10.4.2011 19:45:11   
vitachi
Mateja G.,

kot veš sem tudi sama izgubila dvojčka, dva fantka, v mesecu decembru 2010. Izgubila sem jih v 21 tednu...

To je bil postopek z zamrznjenčki, zato je tako kot ti je odpisala Mikloram.
Tudi sama sem imela pred postopkom histerospopski pregled pod narkozo-so mi naredili pregled in še operacijo pregrade. V tem primeru sem bila v bolnici tri dni. Tudi tebi bi svetovala, da se dogovoriš vseeno za pregled pod narkozo inostaneš v bolnišnici tri dni - si vsaj še dodatno pod 100% nazorom-se da zmeniti z dr. R. oz. z drugimi zdravniki...
Pa še nekaj...po enem mesecu prideš šele iz šoka....zato ti predlagam, da si najprej vzameš čas za tedva dvojčka, potem pa v nove boje....To je samo moje mnenje, če potrebuješ še karšenkoli nasvet glede česarkoli, mi prosim pošlji ZS. Smo čisto na istem....Mikloram, tudi tebe vabim, da ko boš imela željo....če ti bo hudo, mi pošlji ZS-vama bom pomagala po svojih najboljših močeh. Samo to še -nikar, nikar ne hitita naprej prehitro....

Lep pozdrav vsem ostalim borkam-user posted image  za zelo dobre, dobre rezultate punkcij. Drzim pesti za vas in user posted image user posted image user posted image RVI.

Neposredna povezava do sporočila: 1846
10.4.2011 20:57:30   
mala06

IZVIRNO SPOROČILO: mala06

papa

Živijo!

jaz sem imela v prvih dveh postopkih diphereline + gonalf. sedaj pa imam diphereline + menopur. se mi zdi da sem že parkrat v zadnjem času ujela, da pri prvem ultrazvoku, ko pogledajo rast poliklov, dajo še cetrotide zraven. me prou zanima kaj bo v petek, ko grem na UZ. mala, ti jemlješ gonal in sidobila še cetrotide?

Ja, od petka naprej moram jemat poleg gonala še cetrotide.

Neposredna povezava do sporočila: 1847
10.4.2011 21:28:20   
ninocka26
Športnica jaz sem imela diphereline in gonal ter nisem dobila cetrotide. Po moje to dobijo tiste s kratkim postopkom.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
11.4.2011 8:52:40   
miklarom
vitachi -  hvala ti za te besede in za tvojo pomoč, res sem sedaj v tako zelo hudi krizi, da nikakor ne morem ven iz tega, saj veš meni se je to zgodilo že tretjičin sedaj me je pa sesulo čist do konca, hvala bogu mi moj mož zelo stoji ob strani, mi pomaga kolokor je v njegovih močeh, čeprav tudi sam trpi zaradi tega, a meni sploh ni več do ničesar. Vem da se moram pobrati a pri meni do tole trajalo dlje časa, v novi postopek pa tako še ne mislim iti, ker niti nimam moči za to. Saj sam veš kako nam je , ko se toliko trudiš, toliko vsega daš skozi, na koncu dobiš pa samo trpljenje. Drži se mi tudi ti in rada te imam .

Mateja-Goljev - drži se mi , skupaj bomo vse nekako prebrodile to krizo v upanju da nam enkrat končno uspe priti do našihuser posted image . Rada vaju imam in mislim na vaju

beba75- hvala tudi tebi , in res ko bom malo boljše, se dobima na kavici in čveku, sem pa 6.5. v MB in mi sporoči kako boš delala, pa se lahko kaj vidima

vsem otalim pa tudi hvala za lepe besede, vse vas imam rada in vsem želim da vam čimprej uspe

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu vitachi)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
11.4.2011 9:59:05   
curkica
Sori punce, ampak res morem še enkrat vprašat, ali imaš po ET z zamrznjenčkom tudi bolniško, ali ne?! Sem pozabla vprašat sestro v Mb. Me zanima, ker imam v petek prenos, pa se morem prej zmenit v službi. Hvala!!! user posted image

< Sporočilo je popravil curkica -- 11.4.2011 10:00:10 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.