|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
4.4.2011 22:17:52   
andreja83
Hvala latka za vzpodbudne besede user posted image user posted image user posted image ,

tud jst držim pesti zate da letos zagledamo tisti plusek user posted image user posted image user posted image user posted image in da se začnejo na tej strani spet same lepe reči dogajat user posted image user posted image .

Upam mala06 da bo res kaj zraslo, drugač pa mi bojo zvečali dozo, ker 13.4 se hitro približuje user posted image user posted image user posted image in res bi rada, da nam uspe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
5.4.2011 9:22:14   
mala06
user posted image user posted image user posted image saj nam bo uspelo! Jaz sem full pozitivna, pa ne vem, a je to dobro ali ne. Bojim se, da če ne rata, bom fullll razočarana. Tako, da se zdaj že kar mal samo sebe opominjam, da mogoče nam pa ne rata. Pa sej bomo slej ko prej izvedele pri čem smo.user posted image
Lep dan!!!!

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
5.4.2011 22:08:41   
andreja83
O mala06,

pol pa jst nism edina, ko si res full obetam od tega postopka. Ne vem zakaj, ampak se mi zdi da mam dober občutek in definitivno željo tako, da bi nam ratalo in da začetek drugega leta bi se nam polepšal user posted image user posted image user posted image

Upam da bo res tak..... Držim pesti in da vidimo kaj bomo jutr zvedli user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
6.4.2011 12:30:18   
ananaska78
Halo!
Jaz imam pa UZ v četrtek. Danes sem dobila menstruacijo. Drugi dan imam vedno zelo močno, zato kako bo potekal ta UZ...upam, da ne bo poplave user posted image
To je moj prvi postopek, zato bo zame vse novo...
Kaj se sploh vidi na tem UZ? Mala06 ti si bila danes?

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1804
6.4.2011 15:25:45   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: ananaska78

Halo!
Jaz imam pa UZ v četrtek. Danes sem dobila menstruacijo. Drugi dan imam vedno zelo močno, zato kako bo potekal ta UZ...upam, da ne bo poplave user posted image

papa

Men je sestra rekla, da so navajeni tak, da ni panike. So si pa sami krivi, kaj pa naročajo na drugi dan user posted image . Šala mala user posted image user posted image user posted image
Pogledajo pa ti jajčnike in folikle. Pri men je bilo jih videt nekaj manjših.
Moji današnji rezultati folikli 2x 10 in 2x 9 ter več manjših. V petek ponovni UZ in upam, da bodo kaj boljši rezultati.

< Sporočilo je popravil mala06 -- 6.4.2011 15:26:09 >

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
6.4.2011 19:44:48   
Cameleon
Hej punce, vidim, da pridno valiteuser posted image Kr pozitivno mislit naprej!

ananaska78 jaz pri prvem postopku nisem sploh vedela, da vaginalno pregledujejo, me je skoraj kap zadela, ko so mi rekli, da se slečemuser posted image ko sem s stola vstala je bila pa kar velika lužica pod menojuser posted image pa sej so navajeni.

Dajte mi povedat tiste, ki ste jedle KT pred postopkom ali ste imele kakšne izcedke med jemanje, jaz sem že 9dan od M, pa imam še vedno rjavi izcedekuser posted image običajno je 5dan konec M pri meni.

< Sporočilo je popravil Cameleon -- 6.4.2011 19:45:21 >

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
6.4.2011 19:51:46   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon

Hej punce, vidim, da pridno valiteuser posted image Kr pozitivno mislit naprej!

ananaska78 jaz pri prvem postopku nisem sploh vedela, da vaginalno pregledujejo, me je skoraj kap zadela, ko so mi rekli, da se slečemuser posted image ko sem s stola vstala je bila pa kar velika lužica pod menojuser posted image pa sej so navajeni.

Dajte mi povedat tiste, ki ste jedle KT pred postopkom ali ste imele kakšne izcedke med jemanje, jaz sem že 9dan od M, pa imam še vedno rjavi izcedekuser posted image običajno je 5dan konec M pri meni.

Živijo!
Jaz sem imela mal izcedka tik pred koncem jemanja in tudi user posted image sem imela potem čist malo, da skoraj ne bi rabla vložka. Izcedek med jemanjem pa mislim, da je normalno. Drugače pa poklič in vprašaj. Več ti pa res ne znam pomagat. sorry user posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
6.4.2011 20:24:08   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: ananaska78

Halo!

papa

jst mam tut UZ v četrtek in danes dobila menstruacijo. user posted image user posted image user posted image torej v petek štartamo z drugimi špikami in smo vedno bližje. vso srečo

Neposredna povezava do sporočila: 1808
6.4.2011 21:40:11   
ananaska78
Ja, upam da smo res vedno bližje :)
Moja prijateljica mi je danes povedala, da je zanosila - bila je na inseminaciji. Mi je dala kar malo pozitivne energije :)
Da se te sreče nalezemo vse, ki smo tu!

papa

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
6.4.2011 22:03:22   
andreja83
Ja mala06,

sem ti že tam odgovorla na oni strani pa ti bom še tu. Ej men pa dans dr. ni merla foliklov, rekla je sam da mam na vsakem veliko majhnih in da mam endometrij 5. Boš javla kak si zvedla v petek, da vem se jst pripravit za soboto?? Sam teb so zlo fajn odreagirali folilki tak da v petek jih boš mela definitivno večje, držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
7.4.2011 13:20:17   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Ja mala06,

sem ti že tam odgovorla na oni strani pa ti bom še tu. Ej men pa dans dr. ni merla foliklov, rekla je sam da mam na vsakem veliko majhnih in da mam endometrij 5. Boš javla kak si zvedla v petek, da vem se jst pripravit za soboto?? Sam teb so zlo fajn odreagirali folilki tak da v petek jih boš mela definitivno večje, držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, upam, da res. Bom juti javila rezultate in kaj mi bodo povedali lepega. Z opimizmom naprej kaj čemo drugegauser posted image user posted image  Boš vidla, da nama bo ratal oz. nam vsem, ki smo prisotne na forumuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1811
7.4.2011 13:50:49   
diana79
Olja!se jaz bom povedala včerajšne rezultate!veliko celic cca:15+,včeraj sem imela največjih 13 mm(kar nekaj je takšnih)pa nekaj  10mm in manjših!endometrij pa 11,kar nisem mogla verjet!v prešnjih postopkih sem imela na dan punkcij manjše endometrij kot včeraj na prvim konkretnim uz-ju!Punkcija predvidevajo nedelja ali ponedeljek,jutri bodo že 100% kateri dan naj bi bilo!aja,včeraj sem še dobila Cetrotide!

želim vsem borkam en veliki plus!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
7.4.2011 21:49:24   
andreja83
Čestitke diana79 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

velik sreče ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Si začela tudi z gonalom 1.4??

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
8.4.2011 14:19:24   
diana79
ojla!mene čaka jutri še en uz in lakho da nedelja tudi!največji folikel je že 18,je pa veliko je 15-16!skupaj danes naštel okrog 15 celic!predvidevan punkcija v ponedeljek ali torek!Danes je bil dr.rejič in pravi da se splača malo počakat ker tudi tiste manjše celice lakho rastejo in so lakho zelo dobri!mogoče pa ima res prav,sicer pa danes sem imela šele osmi inj.gonal!tako da mislim da je to kar uredi rezultat!

andreja83:ja,sem začela 1.4. z gonalom!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

Neposredna povezava do sporočila: 1814
8.4.2011 14:58:32   
mala06
Še moje poročilo iz današnjega UZ. Največji folikli 11 in več manjših od 8 naprej. Dobila sem injekcijo cetrotide, ki si jo moram vsak dan pikat. Dr je rekla, da se mi je začelo dogajati in bodo tudi počakal, če bodo še manjši zrasli. Naslednji UZ imam v ponedeljek. Po svojih izkušnjah, kakšen se vam zdi rezultat? Mislim, da bolj počas reagiram.

Latka obrazec za potne stroške oddaš skupaj z zdravstveno izkaznico in ti vpišejo datum.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
8.4.2011 15:26:58   
diana79
mala06:čisto super rezultate imaš,nimaš kaj skrbeti!jaz sem v lj.vedno imela takšne rezultate kot ti!mislim da jaz malce preveč hitro reagram,sicer pa če dobro spomnim imam večja doza od tebe!ne se sekirat!imaš zelo lepe rezultate in ti ni treba skrbeti!veš pregovor:počasi se pride daleč!kot pravim prvič da sem tako hitro odreagirala,nikoli prej nisem imela takšne velike folikle na 1.uz-ju!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
8.4.2011 16:19:21   
mismis
Diana, super vmesni rezultat, držim pestke zate user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
8.4.2011 16:43:32   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

mala06:čisto super rezultate imaš,nimaš kaj skrbeti!jaz sem v lj.vedno imela takšne rezultate kot ti!mislim da jaz malce preveč hitro reagram,sicer pa če dobro spomnim imam večja doza od tebe!ne se sekirat!imaš zelo lepe rezultate in ti ni treba skrbeti!veš pregovor:počasi se pride daleč!kot pravim prvič da sem tako hitro odreagirala,nikoli prej nisem imela takšne velike folikle na 1.uz-ju!

Hvala za spodbudne besede! Saj vem, da počasi bo, drugače imava pa midve isto dozo. Ti imaš pa res super rezultat in bo punkcija kmalu tukaj user posted image   Drugače pa bo, ko bo in nič se mi ne mudi. Samo da bo končni rezultat pozitiven in bom najsrečnejšauser posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
8.4.2011 17:10:51   
ninocka26
Se še jaz malo javim. UZ sem imela v sredo (8. dan) in četrtek, danes pade stopka, v nedeljo pa imam punkcijo.

Mala po mojem čisto v redu reagiraš, pomembno je samo da rastejo.

Diana midve bova pa skupaj držali pesti!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
8.4.2011 19:38:23   
ananaska78
Hojla!
Imam eno vprašanje. Sedaj si prvič dajem injekcije (ne vem kako se jim reče, tiste pred Gonalom).
Ko si dam injekcijo me ful boli in skeli, potem pa se mi tam kjer sem vbodla iglo v kožo naredi taka trda kroglica (podkožna) in pa velik živo rdeč madež okoli vboda. Po 15-20 min to izgine. Se vam tudi to dogaja?
Danes sem vzela prvič Gonal, ampak tu pa ni pekoče bolečine...

Hvala za odgovor.

Papa

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
8.4.2011 20:13:57   
ninocka26
Jaz sem imela isto. Najprej je bila par minut taka pekoče srbeča bolečina, nato pa se je pojavila rdečica. Mislim, da je to eden izmed stranskih učinkov. Pri Gonalu pa tudi pri meni ni bilo tega.

Neposredna povezava do sporočila: 1821
8.4.2011 20:20:34   
mala06
Hoj hvala za vspodbudne besede!

Jaz sem pa imela po cetrotide ful rdečico in srbelo me je, zdaj imam pa modro - rdeč flek, verjetno od inekcije. Me sestra ni dobro piknala in upam, da ne bo vsak dan tako, ker bom imela čist plav trebuh. A je pri vas tud blo tako?

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
8.4.2011 20:36:47   
db
inekcijo drži pod kotom 45 stopinj in naredi si gubu in vanjo pikni, plavo in mehurček imaš zato ker premalo zabodeš in preveč pod pravim kotom

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
8.4.2011 20:50:09   
Cameleon
Mala ja a ni logično, da je plavo in rdeče, če si pa iglo vbadaš pod kožo?!user posted image sej ko komar piči je tudi rdečeuser posted image
Koliko plavo in rdeče je pa odvisno od posameznice.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
8.4.2011 20:53:38   
mala06
Ja sam od drugih inekcij pa nisem imela to grdo, kot imam zdaj. Bi res morala videt, pol bi se smejala user posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.