sensiTive
|
Živjo, včeraj bila na NS, rezultati bp, sva bila zelo vesela Je bilo fino spet videt dete. Sem pa malo razočarana nad cd-jem, za 15€ dobiš CD s 15 fajli, od tega 13 slikic in 2 videa, s tem da eden traja 3,8 sekund, drugi pa 9 sekund. Sem pričakovala malo več kot 12,8 sekund videa, ker sva ga ravno zaradi videov vzela, da bova lahko gledala, kako dete telovadi v mojem bušiju. No, saj bistvo je, da je vse ok in to je neprecenljivo, ampak vseeno sem malo razočarana. Če kateri pride prav, je v BC ta vikend akcijaOd petka, 1.4., do ponedeljka, 4.4., za vsakih 50€ nakupa otroške opreme ali pohištva (leseno pohištvo in vzmetnice) prejmete darilni kupon za 10€. Akcija velja v vseh trgovinah Baby Center, tudi v spletni trgovini. v pikapolonici pa tudi Izkoristite dodatni 10% popust na VSE cene - BREZ IZJEME! 1. in 2. aprila, v vseh prodajalnah Pikapolonica po Sloveniji. Popust se obračuna na blagajni in velja na izdelke iz zaloge. (oboje kopirano s spletnih strani trgovin). Čeprav sem malo primerjala cene (ene posteljice in lupinice, imajo v vseh 3 trgovinah iste) in imajo v Recinku precej cenejše enake izdelke. Res, da nimajo toliko izbire, ampak očitno si BC in P vzameta lepo maržo, ker so še cene s popusti dražje kot pri Recinku. So fejst zviti trgovci, kupiš in imaš filing, kako si naredil dober biznis, ampak v bistvu ga sploh nisi Uživajte v vikendu.
|