jeannetka
|
Pozdravljene, se še jaz malo javim, po dolgem času. Saj vas redno berem, pa nekak zmanjka časa za kaj napisat. Meni so slabosti skoraj minile. Ta teden se že počutim veliko boljše, pa tudi malo več energije že imam. Kar se pozna tudi pri hrani. Nonstop se mi nekaj lušta. Danes sem celo po nekaj tednih zaznala okus hrane in mi je bil všeč. Ni blo samo tisto, moram jest, ker dete rabi hrano...danes sem celo uživala, ko sem jedla. Me je pa kr strah, da se ne bi preveč zredila v nosečnosti, ker diete in take stvari meni ne dišijo in se jih nisem nikoli lotila, tako da ne bi jaz tega počela po porodu. Midva sma tudi danes gledala vozičke in sma si enega že skoraj izbrala, nama je obema všeč, pa še drag ni. Je pa od Chicco-ta in mislim, da boma kr pri tem ostala, ker so cene tukaj resnično nenormalne. Ta stane 400,00€ (ker je model lanske sezone), drugače pa so cene od 700,00€ naprej. Ko pa še potem vidim cene postelj, pa previjalnih miz,...pa mi kr mine. Kje pa še je vse ostalo. No, moj je hoto voziček kar kupit in sem ga komaj prepričala, naj še vsaj do 11.4. počaka, ko mamo nuhalno. Upam, da mu rata :) Razmišljate že kaj o opremi sobice? Jaz se že na veliko ukvarjam z barvami sten in razmišljam kaj bi narisala na stene,... Skratka ni mi dolgčas. Sem polna idej Pri nas imamo danes 27 stopinj celzija in je bilo prav super pojesti sladoled s smetano na sončku. Nič, uživajte v vikendu in pazite svoje bušije. Moj je že kr velik, sem že 3 tedne v nosečniških hlačah, ker v normalnih mi ni bilo več udobno in se mi zdi prav fajn, ko se gledam s tem trebuhom.
|