|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
31.3.2011 23:23:17   
SURF
Čer........
Tamala ima zopet vročino,govorila je da jo ušeski bolijo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nosek itak pušča na polno........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nevem....nevem ali je sploh bila kdaj več kot pet dni v vrtcu,pa tudi samo teden je menda samo enkrat biluser posted image user posted image user posted image user posted image ....ma sj nevem....a bi jo res še imela kako leto doma....?!?nevem??

Hvala brkn,Ploha in osatale za info o borovnicah!Jih grem naslednji teden iskat..........

Majchy-Kje si,kako si? Veš,sem ti zadnjič potem pozabila napisat da sem ponosna nate...ker ti uspeva in ker si zopet polna energijeuser posted image ....in ker si rekla da se neboš vdalauser posted image user posted image user posted image ..........

Grem v posteljo....jutri bi morala imeti klavir...pa mislim,da bova mogli k pediatrinji...user posted image user posted image ah ti ubošček moj mali....

Sjmm-ooo super za sedežno....moj je imel neke želje,da bi bila takšna in takšna....ko sem si vse skupaj potem predstavljala je bila samo lepa in še to za drugeuser posted image user posted image meni je zelo pomembno v prvi vrsti,da je velika,za ležat,za vse nasuser posted image po dolgem in počez...potem mehka....no potem pa je tu še modauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
31.3.2011 23:39:44   
Ploha
BRKN: svaka ti čast, vse to furat, da vse to zrihtaš!! Pa tko umirjena deluješ! Bravo madre! user posted image user posted image user posted image

katjuša: tvoja dva sta pa cukra s telimi temnimi učki! user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
1.4.2011 7:22:23   
brkn83
Dobro jutro.

user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
1.4.2011 7:23:29   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

brkn...maš ZS!

hvala. Ti bom poslala maill

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
1.4.2011 7:24:31   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

BRKN: svaka ti čast, vse to furat, da vse to zrihtaš!! Pa tko umirjena deluješ! Bravo madre! user posted image user posted image user posted image

katjuša: tvoja dva sta pa cukra s telimi temnimi učki! user posted image user posted image

sej ni tko težko kot se zdi na prvi pogled.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
1.4.2011 7:31:06   
brkn83
sjmm - sem ti že poslala mail.

Drugače pa imam zdej navsezgodaj že zmenek s hotloverjem. Potem ob devetih pa že itak šibam v Maribor.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
1.4.2011 7:52:33   
Čebel@
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za ajvy,petrušk,uršo,salt-še katera?

salt...evo meuser posted image ....sem superuser posted image ...cele dneve smo zunajuser posted image user posted image user posted image ...danes je sicer oblačno,tko da bova notruser posted image ...o hvalauser posted image user posted image user posted image ....po skoraj vsakem obroku mu še ponudim AM,da sem ziher da je sit-poje pol ene 30ml in ga tudi izbruha...L se vrača v formo...me pa bradavice bolijo-kljub nastavkuuser posted image .....no zdej si moram samo povečat količino mleka-danes pri kosilu bom spila kozarec pivauser posted image user posted image

drugače pa smo spali superuser posted image user posted image user posted image ......jedla sva ob 22.00,ob 2.00 in ob 6.30user posted image .....zjutraj sta me čakali 2 pokakani ritiuser posted image user posted image .....pijem kavicouser posted image ....sem jo en dan že,pa na Gala ni bilo efektauser posted image user posted image user posted image ....včeraj sem jedla sladoled-čokolada,vanilijauser posted image user posted image user posted image

tok na hitro od meneuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 1.4.2011 7:56:52 >

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
1.4.2011 8:37:53   
Urša08
jutro

Mi smo že nazaj od pediatrinje. Sta tamaledva bila cepljena, Žiga druga doza , Nejc prva. Danes imam vse tri doma tako da bo luštno in pestrouser posted image user posted image user posted image

Sedaj se igrata - ma sej veste s čimuser posted image user posted image user posted image user posted image z vlakci ja user posted image user posted image user posted image . Eva je na igralni, jaz mam pa čajček in rr. Potem bom šla pa mal pospravit če mi bo ratalo, mam občutek da bosta user posted image user posted image hitreje razmetala kot jaz pospravilauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
1.4.2011 8:40:02   
Urša08
Brkn super za magistrsko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SURF user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Patricijo

Katjuša ja tole "kreganje" mi je čist poznano, je pa ful luštno ko se igrajo brez kreganja user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela vesela sem da vstrajaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No sedaj me pa Eva kličeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
1.4.2011 9:16:17   
sjmm
Dan!

no, smo se kr naspali, sam zdele zju3 je bil že en bum tresk in user posted image user posted image , ker misli, da gre lahk povsod in čez vse z glavo naprejuser posted image

urša...super, da ste se cepili, kar pomeni, da ste zdravi..če čist potiho povemouser posted image user posted image user posted image

čebelc@....super, da tko vztrajaš. res si pridna!!!pa na zdravje in veliko mlekcauser posted image ..pri nas je tud oblačnouser posted image

brkn...dobila mail, pa sej vem kdo si...s FB-jauser posted image user posted image , no, bomo zrihtal, ne..ti pošljem na mail tekom vikenda, če se ne mudi prevečuser posted image

surf...en koš za k vam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..hja, mi2 tud iščeva sedežno k bo še nekak sprejemljiva za varčevalni žep, pa seveda udobna in velika k pri nas so otroci že večji kot mi2 in ko se naš Jan zlekne čez 3-sed, ki ga imamo, pa Saška se usede na 1 fotelj na drugega noge gor da, pol lahk 4 kr na tleh sedimouser posted image user posted image ..tko d sva računala tud na to...sam dnevna glih ni zavidljivih mer, tko d je treba en fajn kompromis usekatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
1.4.2011 9:21:34   
Čebel@
sjmm....včeraj je prišel katalog od Lesnine in sem vidla eno hudo sedežno za 1500€....je kotna in sicer en del je 2,5m en del 3,5m in un del k se dvigne(za posteljnino) 80cm......samo jo ne najdem na netu,da bi ti jo pokazalauser posted image

urša.....user posted image user posted image user posted image  za uspešno ceplenje

se je sonček pokazal,pa se je že skriluser posted image tko da zgleda da bova danes kar notruser posted image no sej dela je dostuser posted image .....v soboto imamo pa plan it pogledat dinozavre v Alburetumuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 1.4.2011 9:22:53 >

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
1.4.2011 9:27:23   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sjmm....včeraj je prišel katalog od Lesnine in sem vidla eno hudo sedežno za 1500€....je kotna in sicer en del je 2,5m en del 3,5m in un del k se dvigne(za posteljnino) 80cm......samo jo ne najdem na netu,da bi ti jo pokazalauser posted image

urša.....user posted image user posted image user posted image  za uspešno ceplenje

se je sonček pokazal,pa se je že skriluser posted image tko da zgleda da bova danes kar notruser posted image no sej dela je dostuser posted image .....v soboto imamo pa plan it pogledat dinozavre v Alburetumuser posted image user posted image user posted image

sem vidla, čebelc@...v HN imajo podobno za 1.180user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
1.4.2011 9:29:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sem vidla, čebelc@...v HN imajo podobno za 1.180user posted image user posted image
huda a neuser posted image ....tako bom nekoč imela v dnevni sobiuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
1.4.2011 10:07:36   
petrušk_
urša....ma groza je resssssssssssuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pomoje bo res sam julij pa avgust mal boljš drugač bo pa štala za pop.....
super da sta malčka cepljena bla...jst je ne uspem cepit za ta pnevmokokuser posted image user posted image user posted image  k je skoz neki....ej kaj si ju ti še vse dodatno cepla??
user posted image user posted image user posted image user posted image za žiga.....pa upam, da je eva že boljš volje......

jst sm ok....me ful manj matra kot prejšnji teden, tko da mi je vse skup mal sumljivo.....al bomo šli kmal u rim alpa bomo čez rok
hehehhe

brkn...itak čist divja na vrtu...sm ti prov fovš.....mi bomo zj u soboto splaniral, da bo ready da travco usejemo...že komi čakam....resss...sam pol k bo za sadit pa to bomo mel pa malčka palčka.....no ja sj...4 tedne pol bo pa že akcija...bom pa sam dirigirala....to sem, to tja..user posted image user posted image user posted image user posted image
kam nej grem une trave kupt?
pa un drevo bom od bakkerja vzela, pa javor verjetn...no pa zih še kej.....user posted image user posted image user posted image
pa še magistrska....res kapo dol bejbaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm...super za sedežno...ja sj pr vas je res nujna, da se boste lohk skupej stisnliuser posted image user posted image
pa super da so ti hlače prav....ja če so ti ful prevelke, ti lohk manjše zrihtam...ni problema.....k ne grejo glih fejst skupej u sušilcu...preverjenouser posted image user posted image

birdy...sm te že fejst pogrešila....si kr mal manjkala ane.....super, za pridnega fantička....bravissimooooo...zj pa glej da se mal spočiješ in nabereš energije.....
upam, da bo vse ok na pregledu sluha....te štoflčke pa vem kaj misliš...eva ma tko ozke sluhovode da je kej - po očiju....in je vedno problem ko mora P ušeska pogledat, k more najprej vso svinjarijo vn dat

ayvy....ajej....no upam, da jo ne boli preveč in da ti prneseš notr nočke ko jo moreš zbujat.....smola pa je smola to pa res.....

čebelca...vam vidim da vse laufa tko da lohk rečem sam GO ON LIKE THIS::::::

petrušk_

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
1.4.2011 10:16:09   
Katjusa
jutro....

jst pravkar vstala.... moj je tko priden me zjutraj pusti spat in pelje otročka v vrtec, da lahko jst počivam...user posted image user posted image user posted image

čebela če greste ju3 na dinozavre vrži mal uč naokoli boš mogoče Florjana videla, gre z bivšo sosedo in njenim tamalim in neko njeno teto tak da če boš opazla 2 skoraj 5 letnika k se dereta, kričita in tekata sta to ona 2user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
1.4.2011 10:26:21   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Čer........
Tamala ima zopet vročino,govorila je da jo ušeski bolijo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nosek itak pušča na polno........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nevem....nevem ali je sploh bila kdaj več kot pet dni v vrtcu,pa tudi samo teden je menda samo enkrat biluser posted image user posted image user posted image user posted image ....ma sj nevem....a bi jo res še imela kako leto doma....?!?nevem??

hejjjjj......ejjjj.....kot bi sama sebe poslušala.....
včeri me je klicala moja teta k je vzgojiteljica in sm ji povedala kako je stanje pri nas in da sumim da v vrtcu neki ni ok, ker mi je res čudn, da 14 dni doma nekašlja pol gre pa za 2 dni tja pa koj kašelj ko pr norcih....
in da sm že rekla, da je občutljiva in naj majo fino oblečeno in to, pa da se mi zdi da ne upoštevajo glih in kaj misli??? iz stališča vzgojitelja.....

je rekla nej čist ponorim, grem tja in zahtevam odgovore na vprašanja....kolk je stopinj konstantno v igralnici in jo temu primerno oblečem, če ni konstantne temp da lahko od vrtca zahtevam da to zrihtajo, da s tem zavarujejo celoskupino....
naj zahtevam, da mi pokažejo kje eva spi in preverim, da ni slučajno na prepihu, da bi to znal bit vzrok zakaj vedno po 2 dneh kašlja....

da jim izrecno povem kako naj jo oblečejo za ven ... itd....in naj si vse napišem na listek, ker me bo definitivno probala vzgojiteljca zmest ko ji kako vprašanje ne bo všeč....

tolk od mene, kar ti lahko dam nasvetov....in baje ne bom s temu nič škodovala otročku, ampak obratno, ker bojo vedle da skoz neki težim se jo bojo 100x bolj merkale.....

upam, da tud tebi uspe in se ta naš začarani krog čimprej konča.....user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
1.4.2011 10:32:59   
Urša08
Petrušk Žiga pa Nejca sem dala samo proti klopom cepit, razmišljam pa še za tale pnevmokok za Žigca - moram s p govort. Evo sem dala za rotavirus. Pa p mi je povedala da je mela takrat k je bila v bolnici tudi ta pnevmokok al kva je že in da se rado ponavlja tko da če se bo ponavljalo bove razmislili o cepljenju. Ne vem zakaj ni nč za Žigca omenila k ma skoz ušeskauser posted image
Super da se boljše počutišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša
cepivo za klope stane 29 e  ena doza

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
1.4.2011 10:33:57   
Urša08
Sjmm upam da vam rata čim prej izbrati in naročiti sedežnouser posted image user posted image user posted image user posted image Mi smo z našo zadovolni, jo raztegnemo in se vsi lahko valjamouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
1.4.2011 10:34:58   
Urša08
petrušk, sjmm in kolumbo o kakšnih hlačah je govora user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
1.4.2011 10:35:47   
Katjusa
sjmm zdej imaš spet kuverticouser posted image

Surf in petrušk: mi smo isti 2 dni v vrtcu in že smrkavi in kihasti in včeraj se je že za ušeseka držal... naj gre nakam.... ampak tak je to veliko staršev ne pozdravi otroka do konca in otročki hodijo z AB v vrtec in posledično so potem tam tudi taki k so naši k vse poberejo..... ne vem jst pri na snimam občutka, da bi vzgojiteljice delala karkoli narobe mogoče tudi nikoli se ne ve.... v igralnicah imajo toplo in benjamin spi ob steni kjer ziher ni prepiha tak dauser posted image je zgleda bolj rahle sorte.... tud Florjan je bil prvo leto v vrtcu dosti bolan zdej je pa vredu samo enkrat je imel vnetje ušeskov.
želim vama in vsem tistim k se ubadamo z istim problemom, da se stanje uredi in da bo topla in sončna pomlad kej pomagalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
1.4.2011 10:36:57   
Urša08
Petruš ti se res vse pozanimaj v vrtcu. Jaz mam pri Žigu zlati vzgojiteljici, pripravim več različnih oblačilc in onedve primerno vremenu napravita Žigca. Res sta zlatiuser posted image Upam da vse poštimate in da se tile bolezni, kašlji in smrklji nehajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
1.4.2011 10:39:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša
cepivo za klope stane 29 e  ena doza

hvala... mi mormo tudi naša 2 dat k sta v dramljeh se veljajo po listju in travi in bolje da ju cepimo k pa da bo kej narobe.....

zdej grem pa v slovenske konjice po krede, ki sem jih Florjanu obljubila sej mi nekak ni me še vedno glava boli sma lažje grem zdej sama k pa pol z user posted image user posted image tak da bom stisnla zobe in šibnem....

aja a veste kje bi dobila peskovnik kot je bil v hofru nekaj časa s strehico? mislim da je bila cena okol 45€? rabimo nek peskovnik in bi blo fino, da se ga da pokrit da nebi kake muce not kakale k nas ne bo zraven,..... sicer bo v ograji samo vseeno....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
1.4.2011 11:57:32   
petrušk_

petrušk, sjmm in kolumbo o kakšnih hlačah je govora user posted image

jst sm jih kupila za sjmm in kolumbo k sm jih ful hvalila...tle ena lokalna mini trgovinca....jih majo...so pa res free....pa dobr material....jst jih zj med nosečnostjo nosim, pol pa sam pas dol zavihaš pa so navadne...majo pa tud pol za polet 3/4....jst ne vem več kaj bi brez teh trenerk.....rabiš????

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
1.4.2011 11:58:42   
petrušk_

Petruš ti se res vse pozanimaj v vrtcu. Jaz mam pri Žigu zlati vzgojiteljici, pripravim več različnih oblačilc in onedve primerno vremenu napravita Žigca. Res sta zlatiuser posted image Upam da vse poštimate in da se tile bolezni, kašlji in smrklji nehajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

enako tud jst želim tebi.....

pa upam, da res zrihtamo toleeeeeee,,,,,me jezi k šus, res......

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
1.4.2011 12:42:29   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

enako tud jst želim tebi.....

pa upam, da res zrihtamo toleeeeeee,,,,,me jezi k šus, res......

user posted image user posted image
user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?