Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 23:23:17
|
|
|
|
SURF
|
Čer........ Tamala ima zopet vročino,govorila je da jo ušeski bolijo... pa nosek itak pušča na polno........ nevem....nevem ali je sploh bila kdaj več kot pet dni v vrtcu,pa tudi samo teden je menda samo enkrat bil ....ma sj nevem....a bi jo res še imela kako leto doma....?!?nevem?? Hvala brkn,Ploha in osatale za info o borovnicah!Jih grem naslednji teden iskat.......... Majchy-Kje si,kako si? Veš,sem ti zadnjič potem pozabila napisat da sem ponosna nate...ker ti uspeva in ker si zopet polna energije ....in ker si rekla da se neboš vdala .......... Grem v posteljo....jutri bi morala imeti klavir...pa mislim,da bova mogli k pediatrinji... ah ti ubošček moj mali.... Sjmm-ooo super za sedežno....moj je imel neke želje,da bi bila takšna in takšna....ko sem si vse skupaj potem predstavljala je bila samo lepa in še to za druge meni je zelo pomembno v prvi vrsti,da je velika,za ležat,za vse nas po dolgem in počez...potem mehka....no potem pa je tu še moda
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 23:39:44
|
|
|
|
Ploha
|
BRKN: svaka ti čast, vse to furat, da vse to zrihtaš!! Pa tko umirjena deluješ! Bravo madre! katjuša: tvoja dva sta pa cukra s telimi temnimi učki!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 7:22:23
|
|
|
|
brkn83
|
Dobro jutro.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 7:23:29
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm brkn...maš ZS! hvala. Ti bom poslala maill
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 7:24:31
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha BRKN: svaka ti čast, vse to furat, da vse to zrihtaš!! Pa tko umirjena deluješ! Bravo madre! katjuša: tvoja dva sta pa cukra s telimi temnimi učki! sej ni tko težko kot se zdi na prvi pogled.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 7:31:06
|
|
|
|
brkn83
|
sjmm - sem ti že poslala mail. Drugače pa imam zdej navsezgodaj že zmenek s hotloverjem. Potem ob devetih pa že itak šibam v Maribor.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 7:52:33
|
|
|
|
Čebel@
|
za ajvy,petrušk,uršo,salt-še katera? salt...evo me ....sem super ...cele dneve smo zunaj ...danes je sicer oblačno,tko da bova notr ...o hvala ....po skoraj vsakem obroku mu še ponudim AM,da sem ziher da je sit-poje pol ene 30ml in ga tudi izbruha...L se vrača v formo...me pa bradavice bolijo-kljub nastavku .....no zdej si moram samo povečat količino mleka-danes pri kosilu bom spila kozarec piva drugače pa smo spali super ......jedla sva ob 22.00,ob 2.00 in ob 6.30 .....zjutraj sta me čakali 2 pokakani riti .....pijem kavico ....sem jo en dan že,pa na Gala ni bilo efekta ....včeraj sem jedla sladoled-čokolada,vanilija tok na hitro od mene
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 1.4.2011 7:56:52 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 8:37:53
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Mi smo že nazaj od pediatrinje. Sta tamaledva bila cepljena, Žiga druga doza , Nejc prva. Danes imam vse tri doma tako da bo luštno in pestro Sedaj se igrata - ma sej veste s čim z vlakci ja . Eva je na igralni, jaz mam pa čajček in rr. Potem bom šla pa mal pospravit če mi bo ratalo, mam občutek da bosta hitreje razmetala kot jaz pospravila .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 8:40:02
|
|
|
|
Urša08
|
Brkn super za magistrsko SURF za Patricijo Katjuša ja tole "kreganje" mi je čist poznano, je pa ful luštno ko se igrajo brez kreganja čebela vesela sem da vstrajaš No sedaj me pa Eva kliče
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 9:16:17
|
|
|
|
sjmm
|
Dan! no, smo se kr naspali, sam zdele zju3 je bil že en bum tresk in , ker misli, da gre lahk povsod in čez vse z glavo naprej urša...super, da ste se cepili, kar pomeni, da ste zdravi..če čist potiho povemo čebelc@....super, da tko vztrajaš. res si pridna!!!pa na zdravje in veliko mlekca ..pri nas je tud oblačno brkn...dobila mail, pa sej vem kdo si...s FB-ja , no, bomo zrihtal, ne..ti pošljem na mail tekom vikenda, če se ne mudi preveč surf...en koš za k vam... ..hja, mi2 tud iščeva sedežno k bo še nekak sprejemljiva za varčevalni žep, pa seveda udobna in velika k pri nas so otroci že večji kot mi2 in ko se naš Jan zlekne čez 3-sed, ki ga imamo, pa Saška se usede na 1 fotelj na drugega noge gor da, pol lahk 4 kr na tleh sedimo ..tko d sva računala tud na to...sam dnevna glih ni zavidljivih mer, tko d je treba en fajn kompromis usekat
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 9:21:34
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm....včeraj je prišel katalog od Lesnine in sem vidla eno hudo sedežno za 1500€....je kotna in sicer en del je 2,5m en del 3,5m in un del k se dvigne(za posteljnino) 80cm......samo jo ne najdem na netu,da bi ti jo pokazala urša..... za uspešno ceplenje se je sonček pokazal,pa se je že skril tko da zgleda da bova danes kar notr no sej dela je dost .....v soboto imamo pa plan it pogledat dinozavre v Alburetum
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 1.4.2011 9:22:53 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 9:27:23
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm....včeraj je prišel katalog od Lesnine in sem vidla eno hudo sedežno za 1500€....je kotna in sicer en del je 2,5m en del 3,5m in un del k se dvigne(za posteljnino) 80cm......samo jo ne najdem na netu,da bi ti jo pokazala urša..... za uspešno ceplenje se je sonček pokazal,pa se je že skril tko da zgleda da bova danes kar notr no sej dela je dost .....v soboto imamo pa plan it pogledat dinozavre v Alburetum sem vidla, čebelc@...v HN imajo podobno za 1.180
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 9:29:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm....včeraj je prišel katalog od Lesnine in sem vidla eno hudo sedežno za 1500€....je kotna in sicer en del je 2,5m en del 3,5m in un del k se dvigne(za posteljnino) 80cm......samo jo ne najdem na netu,da bi ti jo pokazala urša..... za uspešno ceplenje se je sonček pokazal,pa se je že skril tko da zgleda da bova danes kar notr no sej dela je dost .....v soboto imamo pa plan it pogledat dinozavre v Alburetum sem vidla, čebelc@...v HN imajo podobno za 1.180 huda a ne ....tako bom nekoč imela v dnevni sobi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 10:07:36
|
|
|
|
petrušk_
|
urša....ma groza je resssssssssss pomoje bo res sam julij pa avgust mal boljš drugač bo pa štala za pop..... super da sta malčka cepljena bla...jst je ne uspem cepit za ta pnevmokok k je skoz neki....ej kaj si ju ti še vse dodatno cepla?? za žiga.....pa upam, da je eva že boljš volje...... jst sm ok....me ful manj matra kot prejšnji teden, tko da mi je vse skup mal sumljivo.....al bomo šli kmal u rim alpa bomo čez rok hehehhe brkn...itak čist divja na vrtu...sm ti prov fovš.....mi bomo zj u soboto splaniral, da bo ready da travco usejemo...že komi čakam....resss...sam pol k bo za sadit pa to bomo mel pa malčka palčka.....no ja sj...4 tedne pol bo pa že akcija...bom pa sam dirigirala....to sem, to tja.. kam nej grem une trave kupt? pa un drevo bom od bakkerja vzela, pa javor verjetn...no pa zih še kej..... pa še magistrska....res kapo dol bejbaaaaaaaaa sjmm...super za sedežno...ja sj pr vas je res nujna, da se boste lohk skupej stisnli pa super da so ti hlače prav....ja če so ti ful prevelke, ti lohk manjše zrihtam...ni problema.....k ne grejo glih fejst skupej u sušilcu...preverjeno birdy...sm te že fejst pogrešila....si kr mal manjkala ane.....super, za pridnega fantička....bravissimooooo...zj pa glej da se mal spočiješ in nabereš energije..... upam, da bo vse ok na pregledu sluha....te štoflčke pa vem kaj misliš...eva ma tko ozke sluhovode da je kej - po očiju....in je vedno problem ko mora P ušeska pogledat, k more najprej vso svinjarijo vn dat ayvy....ajej....no upam, da jo ne boli preveč in da ti prneseš notr nočke ko jo moreš zbujat.....smola pa je smola to pa res..... čebelca...vam vidim da vse laufa tko da lohk rečem sam GO ON LIKE THIS::::::
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 10:16:09
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro.... jst pravkar vstala.... moj je tko priden me zjutraj pusti spat in pelje otročka v vrtec, da lahko jst počivam... čebela če greste ju3 na dinozavre vrži mal uč naokoli boš mogoče Florjana videla, gre z bivšo sosedo in njenim tamalim in neko njeno teto tak da če boš opazla 2 skoraj 5 letnika k se dereta, kričita in tekata sta to ona 2
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 10:26:21
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Čer........ Tamala ima zopet vročino,govorila je da jo ušeski bolijo... pa nosek itak pušča na polno........ nevem....nevem ali je sploh bila kdaj več kot pet dni v vrtcu,pa tudi samo teden je menda samo enkrat bil ....ma sj nevem....a bi jo res še imela kako leto doma....?!?nevem?? hejjjjj......ejjjj.....kot bi sama sebe poslušala..... včeri me je klicala moja teta k je vzgojiteljica in sm ji povedala kako je stanje pri nas in da sumim da v vrtcu neki ni ok, ker mi je res čudn, da 14 dni doma nekašlja pol gre pa za 2 dni tja pa koj kašelj ko pr norcih.... in da sm že rekla, da je občutljiva in naj majo fino oblečeno in to, pa da se mi zdi da ne upoštevajo glih in kaj misli??? iz stališča vzgojitelja..... je rekla nej čist ponorim, grem tja in zahtevam odgovore na vprašanja....kolk je stopinj konstantno v igralnici in jo temu primerno oblečem, če ni konstantne temp da lahko od vrtca zahtevam da to zrihtajo, da s tem zavarujejo celoskupino.... naj zahtevam, da mi pokažejo kje eva spi in preverim, da ni slučajno na prepihu, da bi to znal bit vzrok zakaj vedno po 2 dneh kašlja.... da jim izrecno povem kako naj jo oblečejo za ven ... itd....in naj si vse napišem na listek, ker me bo definitivno probala vzgojiteljca zmest ko ji kako vprašanje ne bo všeč.... tolk od mene, kar ti lahko dam nasvetov....in baje ne bom s temu nič škodovala otročku, ampak obratno, ker bojo vedle da skoz neki težim se jo bojo 100x bolj merkale..... upam, da tud tebi uspe in se ta naš začarani krog čimprej konča.....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 10:32:59
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk Žiga pa Nejca sem dala samo proti klopom cepit, razmišljam pa še za tale pnevmokok za Žigca - moram s p govort. Evo sem dala za rotavirus. Pa p mi je povedala da je mela takrat k je bila v bolnici tudi ta pnevmokok al kva je že in da se rado ponavlja tko da če se bo ponavljalo bove razmislili o cepljenju. Ne vem zakaj ni nč za Žigca omenila k ma skoz ušeska Super da se boljše počutiš Katjuša cepivo za klope stane 29 e ena doza
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 10:33:57
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm upam da vam rata čim prej izbrati in naročiti sedežno Mi smo z našo zadovolni, jo raztegnemo in se vsi lahko valjamo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 10:34:58
|
|
|
|
Urša08
|
petrušk, sjmm in kolumbo o kakšnih hlačah je govora
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 10:35:47
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm zdej imaš spet kuvertico Surf in petrušk: mi smo isti 2 dni v vrtcu in že smrkavi in kihasti in včeraj se je že za ušeseka držal... naj gre nakam.... ampak tak je to veliko staršev ne pozdravi otroka do konca in otročki hodijo z AB v vrtec in posledično so potem tam tudi taki k so naši k vse poberejo..... ne vem jst pri na snimam občutka, da bi vzgojiteljice delala karkoli narobe mogoče tudi nikoli se ne ve.... v igralnicah imajo toplo in benjamin spi ob steni kjer ziher ni prepiha tak da je zgleda bolj rahle sorte.... tud Florjan je bil prvo leto v vrtcu dosti bolan zdej je pa vredu samo enkrat je imel vnetje ušeskov. želim vama in vsem tistim k se ubadamo z istim problemom, da se stanje uredi in da bo topla in sončna pomlad kej pomagala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 10:36:57
|
|
|
|
Urša08
|
Petruš ti se res vse pozanimaj v vrtcu. Jaz mam pri Žigu zlati vzgojiteljici, pripravim več različnih oblačilc in onedve primerno vremenu napravita Žigca. Res sta zlati Upam da vse poštimate in da se tile bolezni, kašlji in smrklji nehajo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 10:39:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša cepivo za klope stane 29 e ena doza hvala... mi mormo tudi naša 2 dat k sta v dramljeh se veljajo po listju in travi in bolje da ju cepimo k pa da bo kej narobe..... zdej grem pa v slovenske konjice po krede, ki sem jih Florjanu obljubila sej mi nekak ni me še vedno glava boli sma lažje grem zdej sama k pa pol z tak da bom stisnla zobe in šibnem.... aja a veste kje bi dobila peskovnik kot je bil v hofru nekaj časa s strehico? mislim da je bila cena okol 45€? rabimo nek peskovnik in bi blo fino, da se ga da pokrit da nebi kake muce not kakale k nas ne bo zraven,..... sicer bo v ograji samo vseeno....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 11:57:32
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 petrušk, sjmm in kolumbo o kakšnih hlačah je govora jst sm jih kupila za sjmm in kolumbo k sm jih ful hvalila...tle ena lokalna mini trgovinca....jih majo...so pa res free....pa dobr material....jst jih zj med nosečnostjo nosim, pol pa sam pas dol zavihaš pa so navadne...majo pa tud pol za polet 3/4....jst ne vem več kaj bi brez teh trenerk.....rabiš????
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 11:58:42
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petruš ti se res vse pozanimaj v vrtcu. Jaz mam pri Žigu zlati vzgojiteljici, pripravim več različnih oblačilc in onedve primerno vremenu napravita Žigca. Res sta zlati Upam da vse poštimate in da se tile bolezni, kašlji in smrklji nehajo enako tud jst želim tebi..... pa upam, da res zrihtamo toleeeeeee,,,,,me jezi k šus, res......
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 12:42:29
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petruš ti se res vse pozanimaj v vrtcu. Jaz mam pri Žigu zlati vzgojiteljici, pripravim več različnih oblačilc in onedve primerno vremenu napravita Žigca. Res sta zlati Upam da vse poštimate in da se tile bolezni, kašlji in smrklji nehajo enako tud jst želim tebi..... pa upam, da res zrihtamo toleeeeeee,,,,,me jezi k šus, res......
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinske aktivnosti za ves decemberPripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?