Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 12:50:16
|
|
|
|
Katjusa
|
evo jst nazaj.... sem stopla v trgovino se mi je tak zvrtelo da sem skor padla ne vem a so to živčki al kaj tak da dons za volan ne grem več..... sem pa dobla krede in še 2 majčki za florjana s kratkim rokavom k ima vse do popka sem mislila da sploh ne raste in pol vse majce prekratke pol sem pa še v špar skočka k je kr zraven in sem kupla jagode ju že vidim kako bosta vesela aja pa cmoke za kosilo z mareličnim nadevom tko da s kosilom se mi ni treba več ubadat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 12:57:09
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo že pojedli kosilo. Žiga spi, Nejc se igra z vlakci in pogovarja z njimi . Jaz sem kuhinjo pospravila in sedaj čakam da se Eva zbudi - spi že 3 ure . Sem pa čisto zaspana ratala, bi šla spat s takim veseljem pa ne morem.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 12:58:59
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša za klope morš kar pohiteti, če ju misliš cepit. Pa super za nakup. Moji otroc tud rastejo, sem ju včeraj zmerila in je Nejc v treh mesecih zrastel 3 cm, Žiga pa 2,5. Poletno garderobo imam pa jaz po večini že kupljeno, sem vesela da mi ne bo treba potem po štacunah na truc hodit, ko bosta nujno rabila .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 13:00:19
|
|
|
|
Urša08
|
kavica drug teden - kdaj. Kako vam paše? Da kar datum določimo. Meni je vseeno imam čas od ponedeljka do četrtka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 13:02:58
|
|
|
|
Katjusa
|
mi poletno imamo za benjamina seveda:))) k bo imel od florjana za florjana pa morem pogledat mal po škatlah kaj smo kej dobili in pol bomo še kej dokupli, mislim da s kratkimi hlačami ne bo preveč panike mu bodo še tud kake lanske prav majčke so pa bolj problem.... tak da bo treba kej kupit... no pa sej sem pravi čas začela.... Urša vem kako je ko bi rad mal zadremal pa ne moreš je pa pridna Eva da takole potegne a je kej boljše z zdravjem?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 13:03:08
|
|
|
|
Urša08
|
Sem se pozabila pohvalt da mam vse cote zlikane sedaj mam pa vsaj ene 3,4 dni frej pred loverjem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 13:03:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 kavica drug teden - kdaj. Kako vam paše? Da kar datum določimo. Meni je vseeno imam čas od ponedeljka do četrtka vikend? sicer naslednji ne morem v soboto k gremo na morje k prjatlci.... so se selili v večje stanovanje in jih gremo obiskat.... imajo bojda pogled na morje so pa v Izoli
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 1.4.2011 13:04:08 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 13:06:49
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša ja Eva je kar ok, ne vem kaj jo je včeraj matralo. Pridkana je pa res tale moja princeskica. Veliko pančka, se zamoti na igralni, pa v ležalniku, res pridkana. A Florjan že kaj šolo omenja? Še eno leto vrtca in šola ane? Joj kok gre hitro tale čas.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 13:08:30
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 kavica drug teden - kdaj. Kako vam paše? Da kar datum določimo. Meni je vseeno imam čas od ponedeljka do četrtka vikend? sicer naslednji ne morem v soboto k gremo na morje k prjatlci.... so se selili v večje stanovanje in jih gremo obiskat.... imajo bojda pogled na morje so pa v Izoli Katjuša ja za vikend komot naredimo eno srečanje, tole mamo pa me čist spotoma eno kavico
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 13:11:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša ja Eva je kar ok, ne vem kaj jo je včeraj matralo. Pridkana je pa res tale moja princeskica. Veliko pančka, se zamoti na igralni, pa v ležalniku, res pridkana. A Florjan že kaj šolo omenja? Še eno leto vrtca in šola ane? Joj kok gre hitro tale čas. ja florjan komaj čaka šolo nonstop sprašuje kdaj bo šel..... zelo rad piše... včeraj je sedel v kuhinji in je neki risal in pol pride k meni z listkom in piše: ANJA IMAM TE RT rt bi moglo bit rad:) anja je pa naša soseda v glavnem je čist zagret upam,d a ga do šole ne mine.... sem ful vesela, da kaže zanimanje čeprav se meni zdi to čist prehitro... uči se vse sam če me kej vpraša mu povem drugače ga pa ne učim črk in številk..... šteje tud že do 55:)))) in ko se vozimo mu morem jst štet do 100 pol k prštejem do 100 pa reče no zdej pa do miljon itak da ga zavrnem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 13:11:45
|
|
|
|
Urša08
|
vam slikico mojih treh sončkov pokažem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 13:13:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 vam slikico mojih treh sončkov pokažem iiiiii ponosna brateca
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 13:14:00
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša ful faca Florjan pri Nejcu so sedaj številke zanimive in to zarad vlakcov potem pa kaže tole je tomaževa številka, pa vprašam ja katera je ta pa reče ja ena so posrečeni ni kej
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 13:14:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 kavica drug teden - kdaj. Kako vam paše? Da kar datum določimo. Meni je vseeno imam čas od ponedeljka do četrtka vikend? sicer naslednji ne morem v soboto k gremo na morje k prjatlci.... so se selili v večje stanovanje in jih gremo obiskat.... imajo bojda pogled na morje so pa v Izoli Katjuša ja za vikend komot naredimo eno srečanje, tole mamo pa me čist spotoma eno kavico no zmenjeno en vikend srečanje.... ja če nebi bla v službi bi prišla tud na kako "spotoma" kavico
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 13:16:43
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej pa šibam kuhinjo pospravit, k pol grem v vrtec po cukrčka in ne bo več časa k bomo verjetno kr zunaj ostali Kje pa je kej Kolumbo. Sem jo klicala pa se ni javla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 14:59:17
|
|
|
|
Katjusa
|
punce eno vprašanja kaj je lahko razlog da se začnem trest.... zdle sem posesala in pospravla mal kuhinjo nč hujšega fizičnega dela in sem se vsedla in sem se tresla.... no sej se še sem si naredila sendvič in sok sem spila.... se mi zdi da je malo boljše sam ni pa vredu..... zdej se mi sam roke tresejo prej sem se pa cela zdej morem pa še v vrtec..... sem že mojga klicala tak da je pripravljan da če ga pokličem da pride....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 18:43:15
|
|
|
|
Katjusa
|
kje pa ste vse? jst se zdej boljše počutim popoldan smo bili skos zunaj sta se igrala in seveda risala s kredami.... potem smo pa prišli not skuhali cmoke in jih pojedli za sladico smo pa imeli jagode.... tamala 2 sta tak jedla k da že cel teden nista nič in zdej tle skačeta pred tv in igrata PS2 eye toy..... upam da komu gor ne vrže od skakanja.... čez kako urco bo pa že moj doma komi čakam....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 19:24:00
|
|
|
|
Čebel@
|
čer se vidi da so lepi dnevi in da smo vse zunaj dopoldan sva šla en điro še s 5timi mamicami in na kavico ...pol sva domov prišla na kosilo in nazaj ven....sem šla en mini krog sama z Galom in Hano-je mala vozila voziček ......ati je bil priden in cel dan žagal drva .....pol je pa tašča vzela Hano in sta šli na polje rožice nabirat,midva z Galom pa še en krog .....mi 3je smo že izpod tuša,mala že pančka,mali bo pa vsak čas še jedel lep večer
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 1.4.2011 19:25:02 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 21:04:23
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela kako lepo je brati k ste tok fino zalavfali res to si zaslužite in uživajte kje ste punce? kaj počnete?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.4.2011 22:25:44
|
|
|
|
sjmm
|
čer! popoldne minil k šus....posoda, obiski, kavica, mau u peskovnik, večerna rutina....ker imata fanta ju3 delovno soboto, Saška je frej, moj pa gre delat popoldne...blek..sam kva čmo zdej sm že stuširana in grem kr mau na kavč parkirat, moj pa spi sred dnevne na tepihu...tale moj dec je res slika...pa sm šla pod tuš in rekla če bo poslušau ta mauga..ja,ja...pa jade nč...nočko...vsem skupaj!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2011 23:24:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.4.2011 8:20:28
|
|
|
|
tanci29
|
jutro včeraj je bilo leto dni ko sva podpisala pogodbo za hiško ...uf je šlo hitro pa sedem let odkar sva šla prvič sama na eno mini potovanje na dunaj...beri začela se je romantika včeraj pa sva se na račun tega mal pocartala danes pa gremo malo okoli bajte grmičke vn metat oz. tiste ki niso glih lepi lep sončen dan vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.4.2011 8:22:54
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čer! popoldne minil k šus....posoda, obiski, kavica, mau u peskovnik, večerna rutina....ker imata fanta ju3 delovno soboto, Saška je frej, moj pa gre delat popoldne...blek..sam kva čmo zdej sm že stuširana in grem kr mau na kavč parkirat, moj pa spi sred dnevne na tepihu...tale moj dec je res slika...pa sm šla pod tuš in rekla če bo poslušau ta mauga..ja,ja...pa jade nč...nočko...vsem skupaj!!! hehhehe...pol boste mel kr pestro jutr, a ..... glede poslušanja pa to pa no comment, kot bi našo zgodbo poslušala....spi še preden v kopalnci vrata zaprem...in to tko močno, da jo jst prej u kopalnco slišm kt on k je zraven k sreč so že dveletniki, da ni panike....sj pr tamavmu pa upam, da bo kej drgač...heheh...youu wish..... drgač mamo tud mi dons delovno...za hišo splanirat, pa še bajto morm u nulo po tleh pomit pa wc-je zdrgnt, k dobim kolegico z družino na obisk....prvič odkar smo na tanovmu delu...pa ona ma vedno vse zglancan ko pridemo k njej....dobr da sm mela ta tedn mau gnezdenja, da mi ni treba res vsega.....mam kr pošlihtano.....tko da ta vikend sprejemam obiske če je kera za
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.4.2011 8:23:06
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo čer sonce rožce zrak svoboda ......jaaaaa skos sm u pogonu.....vrtičkanje me je začaralo BRKN TAKOJ EN KVEŠČN .....zaželela sm si en grm od fozicije, pa ne vem, a se ga da kupit, al je to bl "divja" roža in ga morm it kam "ukrast" ....pa tist drevo za komarje tut mene zanima..... Zdej pičim spat, ker sm čist morto..... Jure še kašla, unadva mata spet par "koprivastih" flekov ......sm se glih dons hvalila, da sm se nehala sikerat, dokler kakšn nima vročine......ja ja....je Rokso popoldan 3 krat zelo vodeno kakal, sm seveda ta koj živčn zlom fasala ......mislm d so zobki, ker po tistem, ko ga je tašča nafutrala z pristno kmečko večerjo- beri fižol pa krompir ni kakal več za mamico in za vse 3 fante... lepo da uživate zuni pa super, da urejaš okolico...nas je brkn čist zasvojila.... drevo proti komarjem: http://www.bakker-holland.si/Catalog/Productdetail.aspx?productid=12276&R=12276-019&botanicalinfo=false forzicija: ta j sicer bela...ampak pomoje se da tud rumeno dobit http://www.bakker-holland.si/r_12151-019/Listnati-grmi/Bela-forsitija.htm
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.4.2011 8:59:38
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro....frej vikend...ah ja...radosti... nočka je bila obupna. ..Tisa se je zbujala na pol ure...skoz je grdo sanjala....upam , da jo danes ponoči mine... Zajtrk v želodčkih...ravno se igrata s plastelinom ,da se še mami mal naje...pol gremo pa do kosila ven...jeeeeeeeeee...kolk sem vesela,da se gre lahko ven... aja...Tisi itak spet nosek pušča
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?