Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 11:57:51
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, mi smo dobro. Včer je Lev sam zaspal, sem mu dala flaško (matr, spil je 250ml ) in sem ga nesla kar budnega v pojsteljico in ga je zmanjkal. Priden dečko. Neli in Kristi ta teden do kosila uživata v vrtcu. Greta tok radi tja. Zdej glih čakam da ju moj dam pripelje, Lev pa spi. Popoldne smo zunaj. Zvečer mamo pa zarad premika ure mal fešte, ampak se počasi izboljšuje. Jutr ma Neli pregled sluha, pa upam da ji ga bojo sploh delal glede na to da ma en štofelček v enmu ušesu, gremo danes teden k dohtarju da ji ga ven spravijo. Nič hudga, sam mal vodice bojo notri nalil. Morm mal olja v ušes zlivat In to mislim resno pa čeprov se smešno sliši. To je to od nas, se beremo če bo kaj časa. Čeprov bi bilo fajn da bi imrela dons spet en vroč zmenek, pa orbitrek me tud čaka. Od kar mam mireno sem se namreč eno kilo zredila Upsi
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 13:31:55
|
|
|
|
Katjusa
|
Birdy kok te je lepo brat... super da imaš toliko energije.... sjmm joj desci so včasih tak nerodni.... jst sem v torek k sem prišla domov skuhala pol mal kosilčka in sem mojmu rekla če bi kuhinjo pospravil in je skosk govoril da jo bo in nazadnje jo je ob 9 zvečer nekaj pospravljal pol sem mu pa rekla nej pusti da bom jst drug dan.... mislim celo popoldne je imel čas pa čaka na večer.... no sicer stroj je naštimal kar je pa ostalo sem pa pol jst drug dan na roke pomila (so bile večja skleda od solate in ekonom lonec.... pač take stvari k ne dajem v pomivalca) a k on kej rabi more bit takoj...... jst sem se že navadla da je tako in da je treba vedno čakat.... evo pe še nakaj slikic: Florjan s pevskim zborom: Benjamin med nastopom itak skos atija gledal:)mamice na srečo ni našel: Florjan s svojimi prjatli igrajo igrco: florjan pleše: Florjan poje s svojo skupino:
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 13:50:58
|
|
|
|
sjmm
|
evo mene..uf, dons sva z majkijem z natrpanim urnikom...zdej sm končno našla čas za kavo...mam še uno od zju3 ...mrzlo..kva čmo...bo za lepoto sva bla 2 uri na sončku...je pasalo...zdej smo s ta velkimi mau sadja pohamsali, majki je pa svojo dozo sadje + jogurt, preden je šeu v mižule zdej še par stvari plačam na prokliku, pol pa kosilček...dons bo kr kremna bučkina juha in tortilje z nadevom iz sira, koruze in tune ali pa jajčni nadev...kakor bo kdo hotel, pa solata z regretom....pa je dost za dons...pol pa upam, da mi uspe si mau grivo oprat in pofenat birdy...fajn mau še tvojih novic prebrat, Levček je pa res priden, pa lačnnnn katjuša...mau, deci...ni kej, brez njih pa tud ne mormo k oni ne brez nas ...kok sta luškana vajina šarmerčka
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 14:29:01
|
|
|
|
Katjusa
|
evo jst sem si vzela slabih 30 minut in sem akvarij spucala... spet eno delo k sem rakla mojmu že za vikand pa nekako ni uspel jst pa ne morem gledat da ribice hodijo za mano ko grem mimo akvarija in porsijo očisti nam domek.... in sem lepo zamanjala 20 litrov vode spucala malo rastline in sčistla filtre in zdej bos pet neki časa mir čez ene 15 minut šibnem v vrtec po mulčka..... sicer nimam pojma kaj bomo počeli... mogoče bomo šli malo pred blok za neke sprehode mi ni.... tak da se bosta mal tle zunaj igrala pa mal v sobi in na 1, 2, 3 bo večer, se pa sonček nekaj skriva.... lep popoldan in užiavajte
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 16:52:19
|
|
|
|
Katjusa
|
Očitno vsi uživate na sončku.... mis mo tud bli direkt iz vrtca in smo kr zunaj ostali.... vmes sva z benijem šla v stanovanje po sokeca, da sta mal pila zdej smo prišli pa juhico zakuhat, da si še želodčke mal nafilamo:) in dons sta me prav presenetla in se tok lepo igrata......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 18:01:01
|
|
|
|
Ajvy
|
dan....včeraj imeli pestro...je Tisa padla na nogico od stola- železno in si prebila čelce....na urgenci je dobila 3 šive in en kup unih flajštrčkov čez....tko da je pestro...ponoči sem jo morala na eno uro zbujat...tko mal...da se je predramila...v službi sem bla kr mal Danes je bila z atijem doma....mi2 s Tarjo pa sva služili v službi...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 20:44:25
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy ojej boga Tisa da se hitro zaceli. Pa super da je lahko očka bil danes z njo.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 20:47:37
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy dan....včeraj imeli pestro...je Tisa padla na nogico od stola- železno in si prebila čelce....na urgenci je dobila 3 šive in en kup unih flajštrčkov čez....tko da je pestro...ponoči sem jo morala na eno uro zbujat...tko mal...da se je predramila...v službi sem bla kr mal Danes je bila z atijem doma....mi2 s Tarjo pa sva služili v službi...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 20:49:46
|
|
|
|
sjmm
|
popoldne...iskali idealno sedežno...sej smo kr našli...sam še mau prespimo...sva mogla v štacuni prov štet kok zicer bo zasedenih mali je bil priden, ostali so pohajkovali po sončku okol doma zdej smo pa mogl hitr večerjo naštimat, pa posoda, pa kopanje, pa nosek, pa mleko....zdej pa gremo pod kovter
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 20:50:04
|
|
|
|
Urša08
|
čer Danes je bil pa en bolj čuden dan. Eva nekam sitkana najbrž posledica cepljenja tko da dopoldan nisva nikamor šli. Je spančkala med 9 in 12 in sem izkoristila in šla likat. Sem dve uri likala in skoraj vse zlikala, en mali kupček mi je ostal. Potem dobila obisk, pa po otroka v vrtec in domov pojest kosilo. Mal na sončka sama s . Žiga tako čudno padel da si je pol nohta prebil ampak smo rešili in ima sedaj flajšterček gor. Zvečer začela Eva kašljat tko da bom tult začela. Jutri peljem ta velikedva do pedistrinje, naj bi bla cepljena za klope. Sam bomo vidli, Žiga mi občasno še zakašlja, pa nosek ni čist ok, Nejc pa mislim da je ok. No pustimo se presenetit. Bom mela pa kar vse tri doma, mal podaljšanega vikenda . vas grem mal prebrat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 20:53:40
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm super za sedežno Katjuša luštne fotke tvojih dveh fantov Florjanu se prav vidi kako uživa Petrušk ojej mah ti čist verjamem da si že obupana , naj se Eva čim prej pozdravi Kako si pa ti? Sedaj bomo pa počasi odštevale do tvoje poti v Rim Birdy super da si se javila pa bravo Levček za prespano nočko kar tako naprej Kolumbo kako ste? Je Jure kaj boljši? čebela pa pri vas? Kako ste?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 20:54:19
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Danes je bil pa en bolj čuden dan. Eva nekam sitkana najbrž posledica cepljenja tko da dopoldan nisva nikamor šli. Je spančkala med 9 in 12 in sem izkoristila in šla likat. Sem dve uri likala in skoraj vse zlikala, en mali kupček mi je ostal. Potem dobila obisk, pa po otroka v vrtec in domov pojest kosilo. Mal na sončka sama s . Žiga tako čudno padel da si je pol nohta prebil ampak smo rešili in ima sedaj flajšterček gor. Zvečer začela Eva kašljat tko da bom tult začela. Jutri peljem ta velikedva do pedistrinje, naj bi bla cepljena za klope. Sam bomo vidli, Žiga mi občasno še zakašlja, pa nosek ni čist ok, Nejc pa mislim da je ok. No pustimo se presenetit. Bom mela pa kar vse tri doma, mal podaljšanega vikenda . vas grem mal prebrat za Žigca in Evico.... pa za mamičine živčke
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 20:56:36
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm hvala a veš da sem prav nervozna k jo slišim kašljat pomoje da če bo ponoči kriza jo bom jutri kar k p peljala mal poslušat, no pa sej je bila včeraj tam vse ok danes pa tkole Si grem en čajček narest potem pa via kavč. Sem neki utrujena. nočka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 20:58:09
|
|
|
|
sjmm
|
petrušk...hlače so guuuuttt...mau večje...sam k se bodo še u sušilcu mau skrčle, pol bodo glih ta prave..so pa take na free and izi ...kako si kaj ....že kaj odštevate??
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 21:00:29
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm hvala a veš da sem prav nervozna k jo slišim kašljat pomoje da če bo ponoči kriza jo bom jutri kar k p peljala mal poslušat, no pa sej je bila včeraj tam vse ok danes pa tkole Si grem en čajček narest potem pa via kavč. Sem neki utrujena. nočka verjamem urša... sploh glede na to, kar ste že prestali....sej bo, vsak je topleje...pomlad je tu, pol pa poletje, morje...pa bodo naši sončki kar pokal od zdravja
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 21:07:06
|
|
|
|
brkn83
|
čer- kako ste kaj. Js precej delovno, danes je minil dan predvse v urejanju okolice - gredic. Pa seveda popoldan masaže in še mal z Niko zunaj pa je bilo konec dneva. sjmm - ka mi lahk prosim na zs pošljše tvoj mail, ker te neki rabim. ajvy - boga tvoja tisa, anj čimprje mine urša - js upam, da se vam uspe jutri cepiti. katjuša - tvoja dva sta pa ful srčkana. Prava sončka imaš - uživaj v njihovi družbi. A drugače si še na bolniški - do kdaj pa????? Ti se le spočij in naberi novih moči. No tolk sem si zapomnila, če sem katero izpustila pa se opravičujem.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 21:14:38
|
|
|
|
brkn83
|
tanči - zadnjič si prilepila sem gor eno sliko od enega koktajla, kjer gre melisa ali meta - js pa si seveda nisem zapomnila imena. Dej mi prosim povej kak se mu reče. Zbiram ideje za dobre in osvežilne koktajle - pa seveda da niso preveč zakomplicirani za narediti.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 21:14:41
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm za sedežno, da ste našli nekaj za vas.... mi jo tudi iščemo sma zdej pa itak ni € tak d abo treba mal počakat.... imeli smo kotno pa smo jo podarili in si kupli kao to trosed dvosed.... no in smo kaj kmalu ugotovili, da to ni tak fajn kot smo misli.... in bi radi imeli nazaj kotno predvsem pa jst k sem rada v kotu naslonjena in imam noge dvignjene in se še k mojmu zraven cartam.... tak da to tud nas kmal čaka (upam, da še letos) na srečo mi velike ne mormo imet k nimamo prostora tak da nam bo verjetno kaka klasična velikost čist OK Ajvy za Tiso naj se tole čim prej poceli.... a Tarja gre s tabo v službo? kako pa to? Urša karkoli se vas loteva naj prej mine k se ornk začne kolk pride cepljenje za klope? Mi smo bili popoldna mal not tok da sem kosilček skuhala: goveja juhica z žličniki in pol še mal pomfrijčka in govedine k je bila v juhici pa mal srbske solatke benjamin se je itak juhe najedu ima zelo rad korenček in samo zanj ga kuham tak da se je najedu in korenja in žličnikov da je bil k boben.... pol se je pa fino pokakal in smo šli ven smo okol naše ute in naš vrtek malo posravli so pozimi otroci ogromno smeti nametali ins mo vse lepo pobrali in potem odlesli v kanto je bilo za 2 veliki vreči smeti..... jah tak je če otrokom pustiš da se igrajo v tvoji uti..... pol smo se pa še mal pred garažo gugali in žogali in je bila ura takoj neki čez 19 in smo se šli kopat in spat.... vmes je še ati prišel nas vse tri mal pocartal pol pa pravljica in upam, da mir do jutra
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 21:21:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 čer- kako ste kaj. Js precej delovno, danes je minil dan predvse v urejanju okolice - gredic. Pa seveda popoldan masaže in še mal z Niko zunaj pa je bilo konec dneva. sjmm - ka mi lahk prosim na zs pošljše tvoj mail, ker te neki rabim. ajvy - boga tvoja tisa, anj čimprje mine urša - js upam, da se vam uspe jutri cepiti. katjuša - tvoja dva sta pa ful srčkana. Prava sončka imaš - uživaj v njihovi družbi. A drugače si še na bolniški - do kdaj pa????? Ti se le spočij in naberi novih moči. No tolk sem si zapomnila, če sem katero izpustila pa se opravičujem. kak si lahko tak pridna z okolico? jst razmišljam da bi v naš vrtek mal jagod nasadila pa nekak nimam največ volje za to čeprav k sva stanovanje kupla sem mislila tud na solatko..... no pa sej jo bom itak pri mamici in pri tašči dobla kolkr bom hotla..... jagode pa mi je mami tud že v teglce naštimala za na balkon ja ni kej za na zemljo pa se lenuh:) Ja res sta zlata fanta sam k bi se mal bolje razumela če se kako urco ne skregata sem že cela srečna na bolniški sem še jutri pol pa v ponedeljek spet v službo sej že komaj čakam tam nimam tok časa razmišljat in mi čas hitro mine... doma pa nonstop mislim na vse zadnje dogodke... res ne razumem jutri morem it do kika sem obljubila Florjanu debele krede in vem da v kiku sem jih enkrat videla in bom šla iskat k se sedaj s temi malimi matra in riše po tleh... no če se bom dobro počutla bom skočla kr v Konjice..... zdej se mi je spet ful vlilo v dobrih 2 urah mi je premočlo vložek in čez hlače sej včasih sem imela ful močne M sam zdej pa že skoraj 2 leti uporabljam to menstrualno skodelico pa sploh ne vem kak zgleda M
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 21:30:40
|
|
|
|
brkn83
|
katjuša - js mam pa to ful veselje, tk da na vrtu ževse raste, solatko bomo že naslednji teden nabirali...........ker je zelenjavni vrt urejen moram sedaj dokončati še sadnega, pote pa seveda še rožice, rožice in še enkrat rožice.............. v glavnem to ful rada počnem in je pač posledično potem veliko dela, ker si vedno nekaj na nov namišljujem, poleg tega pa gre od doma ogromno €. Včeraj sem spet ene nove plane delala, tk da moj kr z očkami zavija. Ja te debele krede so pa super, tud Niku sem jih kupla v Kiku - sej bi ti rekla, de pejd v Celje v Kik pa se še pri meni oglasi na kavi, sam moram jutri v Maribor - aja no ne vem če sem vam povedala sem končn končala z magistrsko nalogo in tako sedaj jutri jo oddam in potem samo počakam na zagovor.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 21:53:20
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 tanči - zadnjič si prilepila sem gor eno sliko od enega koktajla, kjer gre melisa ali meta - js pa si seveda nisem zapomnila imena. Dej mi prosim povej kak se mu reče. Zbiram ideje za dobre in osvežilne koktajle - pa seveda da niso preveč zakomplicirani za narediti. mojito smo si zaželele
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 21:55:18
|
|
|
|
sjmm
|
brkn...maš ZS!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 21:56:13
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša - js mam pa to ful veselje, tk da na vrtu ževse raste, solatko bomo že naslednji teden nabirali...........ker je zelenjavni vrt urejen moram sedaj dokončati še sadnega, pote pa seveda še rožice, rožice in še enkrat rožice.............. v glavnem to ful rada počnem in je pač posledično potem veliko dela, ker si vedno nekaj na nov namišljujem, poleg tega pa gre od doma ogromno €. Včeraj sem spet ene nove plane delala, tk da moj kr z očkami zavija. Ja te debele krede so pa super, tud Niku sem jih kupla v Kiku - sej bi ti rekla, de pejd v Celje v Kik pa se še pri meni oglasi na kavi, sam moram jutri v Maribor - aja no ne vem če sem vam povedala sem končn končala z magistrsko nalogo in tako sedaj jutri jo oddam in potem samo počakam na zagovor.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 22:08:51
|
|
|
|
sjmm
|
katjuša...ti imaš tudi ZS...mau z zamudo...sorči
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.3.2011 23:01:40
|
|
|
|
Ajvy
|
tko ...grem spat..včeraj sem jo morala na debelo uro zbujat...danes sem zlomljena....grem spat.. Lepo bodite...pa hvala vsem za pikepoke....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?