|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
31.3.2011 11:57:51   
birdy
Hoj, mi smo dobro. Včer je Lev sam zaspal, sem mu dala flaško (matr, spil je 250mluser posted image ) in sem ga nesla kar budnega v pojsteljico in ga je zmanjkal. Priden dečko. Neli in Kristi ta teden do kosila uživata v vrtcu. Greta tok radi tja. Zdej glih čakam da ju moj dam pripelje, Lev pa spi. Popoldne smo zunaj. Zvečer mamo pa zarad premika ure mal fešte, ampak se počasi izboljšuje. Jutr ma Neli pregled sluha, pa upam da ji ga bojo sploh delal glede na to da ma en štofelček v enmu ušesu, gremo danes teden k dohtarju da ji ga ven spravijo. Nič hudga, sam mal vodice bojo notri nalil. Morm mal olja v ušes zlivatuser posted image  In to mislim resnouser posted image  pa čeprov se smešno sliši.
To je to od nas, se beremo če bo kaj časa. Čeprov bi bilo fajn da bi imrela dons spet en vroč zmenek, pa orbitrek me tud čaka. Od kar mam mireno sem se namreč eno kilo zredilauser posted image  Upsiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
31.3.2011 13:31:55   
Katjusa
Birdyuser posted image user posted image user posted image user posted image kok te je lepo brat... super da imaš toliko energije....user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm
joj desci so včasih tak nerodni.... jst sem v torek k sem prišla domov skuhala pol mal kosilčka in sem mojmu rekla če bi kuhinjo pospravil in je skosk govoril da jo bo in nazadnje jo je ob 9 zvečer nekaj pospravljal pol sem mu pa rekla nej pusti da bom jst drug dan.... mislim celo popoldne je imel čas pa čaka na večer.... no sicer stroj je naštimal kar je pa ostalo sem pa pol jst drug dan na roke pomila (so bile večja skleda od solate in ekonom lonec.... pač take stvari k ne dajem v pomivalca) a k on kej rabi more bit takoj...... jst sem se že navadla da je tako in da je treba vedno čakat....

evo pe še nakaj slikic:
Florjan s pevskim zborom:
user posted image

Benjamin med nastopom itak skos atija gledal:)mamice na srečo ni našel:
user posted image

Florjan s svojimi prjatli igrajo igrco:
user posted image

florjan pleše:
user posted image

Florjan poje s svojo skupino:
user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
31.3.2011 13:50:58   
sjmm
evo mene..uf, dons sva z majkijem z natrpanim urnikom...zdej sm končno našla čas za kavo...mam še uno od zju3 ...mrzlo..kva čmo...bo za lepotouser posted image

sva bla 2 uri na sončku...je pasalo...zdej smo s ta velkimi mau sadja pohamsali, majki je pa svojo dozo sadje + jogurt, preden je šeu v mižule

zdej še par stvari plačam na prokliku, pol pa kosilček...dons bo kr kremna bučkina juha in tortilje z nadevom iz sira, koruze in tune ali pa jajčni nadev...kakor bo kdo hotel, pa solata z regretom....pa je dost za dons...pol pa upam, da mi uspe si mau grivo oprat in pofenat

birdy...fajn mau še tvojih novic prebrat, Levček je pa res priden, pa lačnnnnuser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša...mau, deci...ni kej, brez njih pa tud ne mormouser posted image user posted image user posted image k oni ne brez nasuser posted image user posted image ...kok sta luškana vajina šarmerčkauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
31.3.2011 14:29:01   
Katjusa
evo jst sem si vzela slabih 30 minut in sem akvarij spucala... spet eno delo k sem rakla mojmu že za vikand pa nekako ni uspeluser posted image user posted image user posted image user posted image jst pa ne morem gledat da ribice hodijo za mano ko grem mimo akvarija in porsijo očisti nam domek.... in sem lepo zamanjala 20 litrov vode spucala malo rastline in sčistla filtre in zdej bos pet neki časa miruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čez ene 15 minut šibnem v vrtec po mulčka..... sicer nimam pojma kaj bomo počeli... mogoče bomo šli malo pred blok za neke sprehode mi ni.... tak da se bosta mal tle zunaj igrala pa mal v sobi in na 1, 2, 3 bo večer, se pa sonček nekaj skriva....
lep popoldan in užiavajte

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
31.3.2011 16:52:19   
Katjusa
Očitno vsi uživate na sončku.... mis mo tud bli direkt iz vrtca in smo kr zunaj ostali.... vmes sva z benijem šla v stanovanje po sokeca, da sta mal pila zdej smo prišli pa juhico zakuhat, da si še želodčke mal nafilamo:) in dons sta me prav presenetla in se tok lepo igrata......user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
31.3.2011 18:01:01   
Ajvy
dan....včeraj imeli pestro...je Tisa padla na nogico od stola- železno in si prebila čelce....na urgenci je dobila 3 šive in en kup unih flajštrčkov čez....tko da je pestro...ponoči sem jo morala na eno uro zbujat...tko mal...da se je predramila...v službi sem bla kr mal user posted image
Danes je bila z atijem doma....mi2 s Tarjo pa sva služili v službi...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
31.3.2011 20:44:25   
Urša08
Ajvy ojej boga Tisa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se hitro zaceli. Pa super da je lahko očka bil danes z njo. 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
31.3.2011 20:47:37   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

dan....včeraj imeli pestro...je Tisa padla na nogico od stola- železno in si prebila čelce....na urgenci je dobila 3 šive in en kup unih flajštrčkov čez....tko da je pestro...ponoči sem jo morala na eno uro zbujat...tko mal...da se je predramila...v službi sem bla kr mal user posted image
Danes je bila z atijem doma....mi2 s Tarjo pa sva služili v službi...

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
31.3.2011 20:49:46   
sjmm
popoldne...iskali idealno sedežno...sej smo kr našli...sam še mau prespimo...sva mogla v štacuni prov štet kok zicer bo zasedenihuser posted image

mali je bil priden, ostali so pohajkovali po sončku okol doma

zdej smo pa mogl hitr večerjo naštimat, pa posoda, pa kopanje, pa nosek, pa mleko....zdej pa gremo pod kovteruser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
31.3.2011 20:50:04   
Urša08
čer

Danes je bil pa en bolj čuden dan. Eva nekam sitkana najbrž posledica cepljenja tko da dopoldan nisva nikamor šli. Je spančkala med 9 in 12 in sem izkoristila in šla likat. Sem dve uri likala in skoraj vse zlikala, en mali kupček mi je ostal. user posted image Potem dobila obisk, pa po otroka v vrtec in domov pojest kosilo. Mal na sončka sama s user posted image user posted image user posted image . Žiga tako čudno padel da si je pol nohta prebiluser posted image user posted image user posted image ampak smo rešili in ima sedaj flajšterček gor. Zvečer začela Eva kašljat tko da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom tult začela.
Jutri peljem ta velikedva do pedistrinje, naj bi bla cepljena za klope. Sam bomo vidli, Žiga mi občasno še zakašlja, pa nosek ni čist ok, Nejc pa mislim da je ok. No pustimo se presenetit. Bom mela pa kar vse tri doma, mal podaljšanega vikendauser posted image .

vas grem mal prebrat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
31.3.2011 20:53:40   
Urša08
Sjmm super za sedežno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša luštne fotke tvojih dveh fantov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Florjanu se prav vidi kako uživa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk ojej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mah ti čist verjamem da si že obupanauser posted image , naj se Eva čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako si pa ti? Sedaj bomo pa počasi odštevale do tvoje poti v Rim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy super da si se javila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa bravo Levček za prespano nočko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar tako naprej

Kolumbo kako ste? Je Jure kaj boljši?

čebela pa pri vas? Kako ste?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
31.3.2011 20:54:19   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čer

Danes je bil pa en bolj čuden dan. Eva nekam sitkana najbrž posledica cepljenja tko da dopoldan nisva nikamor šli. Je spančkala med 9 in 12 in sem izkoristila in šla likat. Sem dve uri likala in skoraj vse zlikala, en mali kupček mi je ostal. user posted image Potem dobila obisk, pa po otroka v vrtec in domov pojest kosilo. Mal na sončka sama s user posted image user posted image user posted image . Žiga tako čudno padel da si je pol nohta prebiluser posted image user posted image user posted image ampak smo rešili in ima sedaj flajšterček gor. Zvečer začela Eva kašljat tko da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom tult začela.
Jutri peljem ta velikedva do pedistrinje, naj bi bla cepljena za klope. Sam bomo vidli, Žiga mi občasno še zakašlja, pa nosek ni čist ok, Nejc pa mislim da je ok. No pustimo se presenetit. Bom mela pa kar vse tri doma, mal podaljšanega vikendauser posted image .

vas grem mal prebrat

za Žigca in Evico....user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa za mamičine živčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
31.3.2011 20:56:36   
Urša08
Sjmm hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a veš da sem prav nervozna k jo slišim kašljatuser posted image pomoje da če bo ponoči kriza jo bom jutri kar k p peljala mal poslušat, no pa sej je bila včeraj tam vse ok danes pa tkoleuser posted image

Si grem en čajček narest potem pa via kavč. Sem neki utrujena.

nočka

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
31.3.2011 20:58:09   
sjmm
petrušk...hlače so guuuuttt...mau večje...sam k se bodo še u sušilcu mau skrčle, pol bodo glih ta prave..so pa take na free and iziuser posted image user posted image user posted image user posted image ...kako si kaj ....že kaj odštevate??user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
31.3.2011 21:00:29   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a veš da sem prav nervozna k jo slišim kašljatuser posted image pomoje da če bo ponoči kriza jo bom jutri kar k p peljala mal poslušat, no pa sej je bila včeraj tam vse ok danes pa tkoleuser posted image

Si grem en čajček narest potem pa via kavč. Sem neki utrujena.

nočka

verjamem urša...user posted image user posted image sploh glede na to, kar ste že prestali....sej bo, vsak je topleje...pomlad je tu, pol pa poletje, morje...pa bodo naši sončki kar pokal od zdravjauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
31.3.2011 21:07:06   
brkn83
čer- kako ste kaj. Js precej delovno, danes je minil dan predvse v urejanju okolice - gredic. Pa seveda popoldan masaže in še mal z Niko zunaj pa je bilo konec dneva.

sjmm - ka mi lahk prosim na zs pošljše tvoj mail, ker te neki rabim.

ajvy - boga tvoja tisa, anj čimprje mine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša - js upam, da se vam uspe jutri cepiti.

katjuša - tvoja dva sta pa ful srčkana. Prava sončka imaš - uživaj v njihovi družbi. A drugače si še na bolniški - do kdaj pa????? Ti se le spočij in naberi novih moči.

No tolk sem si zapomnila, če sem katero izpustila pa se opravičujem.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
31.3.2011 21:14:38   
brkn83
tanči - zadnjič si prilepila sem gor eno sliko od enega koktajla, kjer gre melisa ali meta - js pa si seveda nisem zapomnila imena. Dej mi prosim povej kak se mu reče.

Zbiram ideje za dobre in osvežilne koktajle - pa seveda da niso preveč zakomplicirani za narediti.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
31.3.2011 21:14:41   
Katjusa
sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image za sedežno, da ste našli nekaj za vas.... mi jo tudi iščemo sma zdej pa itak ni € tak d abo treba mal počakat.... imeli smo kotno pa smo jo podarili in si kupli kao to trosed dvosed.... no in smo kaj kmalu ugotovili, da to ni tak fajn kot smo misli.... in bi radi imeli nazaj kotno predvsem pa jst k sem rada v kotu naslonjena in imam noge dvignjene in se še k mojmu zraven cartam.... tak da to tud nas kmal čaka (upam, da še letos) na srečo mi velike ne mormo imet k nimamo prostorauser posted image user posted image user posted image user posted image tak da nam bo verjetno kaka klasična velikost čist OKuser posted image user posted image user posted image

Ajvy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tiso naj se tole čim prej poceli.... a Tarja gre s tabo v službo? kako pa to?

Urša karkoli se vas loteva naj prej mine k se ornk začneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolk pride cepljenje za klope?

Mi smo bili popoldna mal not tok da sem kosilček skuhala: goveja juhica z žličniki in pol še mal pomfrijčka in govedine k je bila v juhici pa mal srbske solatkeuser posted image user posted image user posted image user posted image benjamin se je itak juhe najedu ima zelo rad korenček in samo zanj ga kuham tak da se je najedu in korenja in žličnikov da je bil k boben.... pol se je pa fino pokakal in smo šli ven smo okol naše ute in naš vrtek malo posravli so pozimi otroci ogromno smeti nametali ins mo vse lepo pobrali in potem odlesli v kanto je bilo za 2 veliki vreči smeti..... jah tak je če otrokom pustiš da se igrajo v tvoji uti..... pol smo se pa še mal pred garažo gugali in žogali in je bila ura takoj neki čez 19 in smo se šli kopat in spat.... vmes je še ati prišel nas vse tri mal pocartal pol pa pravljica in upam, da mir do jutrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
31.3.2011 21:21:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

čer- kako ste kaj. Js precej delovno, danes je minil dan predvse v urejanju okolice - gredic. Pa seveda popoldan masaže in še mal z Niko zunaj pa je bilo konec dneva.

sjmm - ka mi lahk prosim na zs pošljše tvoj mail, ker te neki rabim.

ajvy - boga tvoja tisa, anj čimprje mine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša - js upam, da se vam uspe jutri cepiti.

katjuša - tvoja dva sta pa ful srčkana. Prava sončka imaš - uživaj v njihovi družbi. A drugače si še na bolniški - do kdaj pa????? Ti se le spočij in naberi novih moči.

No tolk sem si zapomnila, če sem katero izpustila pa se opravičujem.

kak si lahko tak pridna z okolico? jst razmišljam da bi v naš vrtek mal jagod nasadila pa nekak nimam največ volje za to čeprav k sva stanovanje kupla sem mislila tud na solatko..... no pa sej jo bom itak pri mamici in pri tašči dobla kolkr bom hotla..... jagode pa mi je mami tud že v teglce naštimala za na balkonuser posted image user posted image user posted image user posted image ja ni kej za na zemljo pa se lenuh:)

Ja res sta zlata fanta sam k bi se mal bolje razumelauser posted image user posted image user posted image user posted image če se kako urco ne skregata sem že cela srečnauser posted image user posted image user posted image na bolniški sem še jutri pol pa v ponedeljek spet v službo sej že komaj čakam tam nimam tok časa razmišljat in mi čas hitro mine... doma pa nonstop mislim na vse zadnje dogodke... res ne razumemuser posted image user posted image user posted image user posted image jutri morem it do kika sem obljubila Florjanu debele krede in vem da v kiku sem jih enkrat videla in bom šla iskat k se sedaj s temi malimi matra in riše po tleh... no če se bom dobro počutla bom skočla kr v Konjice.....

zdej se mi je spet ful vlilo v dobrih 2 urah mi je premočlo vložek in čez hlačeuser posted image sej včasih sem imela ful močne M sam zdej pa že skoraj 2 leti uporabljam to menstrualno skodelico pa sploh ne vem kak zgleda Muser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
31.3.2011 21:30:40   
brkn83
katjuša - js mam pa to ful veselje, tk da na vrtu ževse raste, solatko bomo že naslednji teden nabirali...........ker je zelenjavni vrt urejen moram sedaj dokončati še sadnega, pote pa seveda še rožice, rožice in še enkrat rožice.............. v glavnem to ful rada počnem in je pač posledično potem veliko dela, ker si vedno nekaj na nov namišljujem, poleg tega pa gre od doma ogromno €. Včeraj sem spet ene nove plane delala, tk da moj kr z očkami zavija.

Ja te debele krede so pa super, tud Niku sem jih kupla v Kiku - sej bi ti rekla, de pejd v Celje v Kik pa se še pri meni oglasi na kavi, sam moram jutri v Maribor - aja no ne vem če sem vam povedala sem končn končala z magistrsko nalogo in tako sedaj jutri jo oddam in potem samo počakam na zagovor.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
31.3.2011 21:53:20   
sjmm

tanči - zadnjič si prilepila sem gor eno sliko od enega koktajla, kjer gre melisa ali meta - js pa si seveda nisem zapomnila imena. Dej mi prosim povej kak se mu reče.

Zbiram ideje za dobre in osvežilne koktajle - pa seveda da niso preveč zakomplicirani za narediti.

mojito smo si zaželele user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
31.3.2011 21:55:18   
sjmm
brkn...maš ZS!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
31.3.2011 21:56:13   
sjmm

katjuša - js mam pa to ful veselje, tk da na vrtu ževse raste, solatko bomo že naslednji teden nabirali...........ker je zelenjavni vrt urejen moram sedaj dokončati še sadnega, pote pa seveda še rožice, rožice in še enkrat rožice.............. v glavnem to ful rada počnem in je pač posledično potem veliko dela, ker si vedno nekaj na nov namišljujem, poleg tega pa gre od doma ogromno €. Včeraj sem spet ene nove plane delala, tk da moj kr z očkami zavija.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja te debele krede so pa super, tud Niku sem jih kupla v Kiku - sej bi ti rekla, de pejd v Celje v Kik pa se še pri meni oglasi na kavi, sam moram jutri v Maribor - aja no ne vem če sem vam povedala sem končn končala z magistrsko nalogo in tako sedaj jutri jo oddam in potem samo počakam na zagovor.

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
31.3.2011 22:08:51   
sjmm
katjuša...ti imaš tudi ZS...mau z zamudo...sorčiuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
31.3.2011 23:01:40   
Ajvy
tko ...grem spat..včeraj sem jo morala na debelo uro zbujat...danes sem zlomljena....grem spat..

Lepo bodite...pa hvala vsem za pikepoke....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?