_Mavrica_
|
Bom še jaz malo pokomentirala.... se mi je danes razrešil en VELIK nesporazum, ki mi je na nek način blokiral pisanje diplome (trajalo že skoraj eno leto) in zdaj odkrito imam upanje, da mi uspe diplomirat pred porodom , sem pa zelo vesela.... Joj, vidim da imate že vse dosti nakupljenega....midva pa še vedno nič . Sem se zmenila da od sorodnice dobim cotke od njenih otročkov, vsaj za začetek, samo nisem pa še nič videla in tudi ne morem še zdaj vzet, ker dokler ne bo diploma, imam še svoj računalnik na mestu, kjer bo potem kotiček za bebita in niti ne vem koliko še dokupit....tako da je še kar precej dela. Posteljico sicer dobim za darilo, vse ostalo me pa še čaka....pa tudi trenutno nisva finančno v najboljšem položaju, bo pa upam da kmalu boljše. Voziček sva si ogledala (cel komplet) in sicer Concord Neo-ta, ni tako zelo poceni pa skrbijo me malo manjša kolesa spredaj, za makadam in poljske poti, vendar sicer je obema zelo všeč in še ostaja v igri, zaenkrat imava v planu še enkrat aprila skočit v MB, kar bo kar pošten izlet (z dolenjske) pogledat Lux4kids, ki je bil prva izbira, vendar pa bi ga res rada najprej videla...a ima katera slučajno kaj izkušenj z njim? Je pa tudi moj zadnje čase malo hecen, se ne razumeva ravno najbolje, tudi zato, ker imam občutek da ga nič resnega ne zanima. Saj v trgovino še gre z mano, vendar vse zbiranje informacij in odločanje kar prepusti meni, mene pa to zelo moti! On bi se še kar samo s svojimi hobiji ukvarjal, kot da se nič ne bo spremenilo....včasih imam občutek, da nikoli ne bo "dozorel" in to me pošteno skrbi! Imava pa tudi midva svojega kužka, manjše pasme, ki je v stanovanju. In ker je bil do sedaj sam in ni bilo potrebe, sva ga kar malo razvadila in je kar posesiven do svojga teritorija in zahteva pozornost. Pa me tudi hudo skrbi kaj bo ko pride . Sva ga že preselila na hodnik čez noč, vendar ima pa vrata v spalnico vseeno odprta in se on včasih, kar sam prestavi (s postljo vred) če mu zapaše , je bilo prav smešno kako mali pes veliiiiko posteljo vleče za sabo in se matra okoli vogalov, zato mu pa že od začetka nisva preprečila, sva se smejala, pa se mi zdi, da je bila to velika napaka . Ne skrbi me toliko, da bi dojenčku kaj naredil, bojim se pa da bi znal iz ljubosumja grist in uničevat njegove stvari....pa še kar ne vem kako naj ga to navadim/naučim, časa pa ni več dosti... S srbenjem po trebuhu in prsih imam tudi jaz kar precej problemov , samo to kar pripisujem presuhi koži in raztezanju, se ne obremenjujem kaj dosti... Kg!! Uh, da koga naderejo zaradi 5 kg??!! Jaz sem v 23. tednu in sem že 12kg+...na vsakem pregledu je bilo vsaj 3 viška, pa sem jih tudi že slišala in me res skrbi, jest pa ne znam manj....saj niti ne jem več, se kar samo od sebe množi, ne vem po čem, pa se trudim in s sadjem in z večjo količino vode... samo za 5 kg se pa res ne bi sekirala! Socialna... že čez en mesec?? A katera točno ve kdaj moraš it, ker jaz se še nisem dosti zanimala za to, se mi je zdelo tako daleč ....pa tudi jaz nimam službe, niti statusa nimam več, nobene delovne dobe zaenkrat, nič! Sem razmišljala, da bi se pri stricu zaposlila malo prej, ker se mi zdi da bi vseeno tako da bi bila z dnem ko grem na porodniško zaposlena malo več dobila kot osnovni starševski dodatek. Kdaj se potem za mene uradno začne porodniška? 28 dni pred rokom ali na dan poroda? Tega ne razumem čisto.... no saj, če slučajno kakšna ve.... Lepe pozdravčke vsem in lahko noč