**M**
|
Dobro jutro, danes sem bolj zgodna, me spet boli glava pa nemorem spat. Včeri sem nesla osebni zdravnici papirje za podaljšanje bolniške, tko, da zdej čakam, upam, da mi odobrijo. Suziiika... za 3d in punčko, pa za ustvarjalnost seveda, zelo lepo kavica...kot sem že napisala, javite se, ko boste lahko, da se uskladimo, mnde nam bo do poroda ratalo smuki... za pregled, men tut nazadnje ni povedala nič, sam kaj vse gleda in, da je super, sem bla tut mal jezna živali...tudi pri nas jih nimamo, tako, da okoli tega nebom pametovala, imajo pa pri mojemu 2 psa, tko, da tudi mene zanima kako boste to izpeljale brcike... jih tut čutim skos, razen takrat, ko sem v pogonu malo manj, se pa moj pritožuje, ker vedno, ko se on začne pogovarjat z njo pa božat bušija se tamala umiri, ko umakne roko pa začne razgrajat. Zanč sva gledala tv in je sigurno eno uro govoru pa kje si, dej mal pobrci, pa božu,....sam obrnu se je za spat, je tamala že veselo brcala. Prav moj sam ti čaki, da prideš ven prou smešno kg...zaenkrat na -1, kaj bo do konca bomo pa vidli, tajs vem, da ni smešno ampak sem se prou nasmejala julijka11...super za mf in šoping napad frufru...joj sta mela srečo, eni res ne gledajo prou nč, nevem kje so takrat policaji, ko treba, ne pa da stojijo z radarjem za znakom v naselju partnerji...jst sem tut dot stvari sama nabavla, ker sem pač doma in imam več časa, moj pa res velik dela in mi ni problem. Sva šla pa tut skupi in moj kr hitr živčen rata, prav, da ga nervira, da loh tut celo uro stojim na 2m2 in na konc nič ne kupim ženske pač, kaj čm
|