MetiLu
|
No, pa sem že skoraj vse oprala, dva stroja imam pa še za jutri... Mi smo se imeli super, vreme je bilo krasno, tamal je užival 100/h, ga nisva mogla ven iz vode dobit , k sreči se je atek več z njim ukvarjal, ker sem se jaz bolj malo kopala (iz preventive, pa tud pasalo mi ni preveč). Mi je bil pa zrak notri v termah grozen, prevroče, da mi ni bilo za dihat, tako da sem večino časa preživela kar zunaj na terasi ob praznih zunanjih bazenih, uživala na sončku ob branju revij je bilo pa res noro toplo...moram pa rečt, da so me vsi na bazenu tako trapasto gledali v moj bauhek, ko da prvič vidijo nosečnico Je pa spet lepo bit doma vidim, da ste ful naklepetale, sem vas komaj prebrala Malo pokomentiram: Total, ne morem verjet, da si imela kontrolo zgleda da se res ni za hecat, ko si na bolniški. Glede kreme, jaz uporabljam eno navadno mleko za telo, v katerega sem nalila nekaj otroškega olja z ognjičem od Bubchen. Bom pa naslednjo zadevo kupila tisto od Aventa, ker ga pohvalijo, da se hitro vpije. Bi pa pohvalila tud losijon sensitive od nevtrogene za globoko vlaženje kože, tud super zadevca, pa nič hipoalergena. Jo lahko uporabljaš tudi za Tajs, mene tud tole nosečnost bolj matra tole tiščanje, predvsem pa otrdevanje trebuha. Včasih je tako pogosto, da se kar ustrašim in se pol mal usedem in počijem,d a mine... Mam kar malo straha, da se ne bi kaj prekmal začelo dogajat, pa ne vem zakaj... me pa najbolj matra tole raztezanje presredka, ker čutim vse šive od prvega poroda gor do anusa me je kar groza, ker obdobje rasti trebuha in pristiskanja se šele začenja Škorpijonka, jaz sem na +6kg, samo če bo kot pri tamalmu, se bom spet ful zredila tazadnji mesec... Bomo videli. pri prvem sem do 8 meseca dobila 13 kg, pol zadnji mesec pa še 5kg Aloe in Juhica, tudi mi pridemo v Lukovico čez par let sicer pa je iz tam moj možek, točno iz Trnjave in smo dostikrat na tistem koncu tko da če bo kakšna kavica padla na tistem koncu, se z veseljem pridružim Sem se pa tud jaz že kar nekajkrat selila in naslednjič ko se bom, se bom zadnjič! Juhica, jaz imam sedaj na splošno bolj suho kožo, samo se malo umirja. Nisem pa še imela takega napada srbenja s fleki. zaenkrat je pomagal oljni gel za tuširanje in vsakodnevno mazanje s kremo. Do sedaj se nisem po tuširanju nikol mazala s kakšnimi losijoni, zdej pa brez tega ne gre Magicspell, ti kar ukradi idejo mam pol še eno dobro, za obešalnik za pleničke v obliki piramide; se ga bom tudi lotila sešit samo najprej bo treba po blago ... Julijka, ne sekiraj se zarad z mojim pričakujeva drugega , pa je čist odsoten, za eno stvar še ni vprašal, kaj rabimo, kdaj bo treba kaj pripravit, mu pa cotke kažem, pa samo z očmi zavija ... ah, bo že. Mam pa jest tolk več veselja s pripravami Pa je bilo prvič isto... potem pa je bil od prvega dneva krasen z , 100% na mestu in si ne predstavljam, da bi bila brez njega, njegove pomoči, vloge pri vzgoji, ... Ko pride dete, se vse obrne na glavo in ko na koncu pogledaš, je sprememba 100% na boljše, čeprav se sprva ne zdi tako Aja, da ne pozabim, pri izbiru vozička je pa kar dobro sodeloval Pa za šoping napad... jaz bi ga tud rabila, tko mal za dobro voljo se nekak držim reka, da ženska nikoli nima dovolj čevljev. Zmeraj manjka vsaj še en par Glede izbire imena, jaz sem prov vesela, da sem se odločila, tako kot sem se. Možek se strinja, večini je ime všeč, najpomembneje pa mi je, da je zdej že tamal začel sam od sebe drugim razlagat, da ima mami v trebušku Izo in je ful vesel Vidim, da že pridno pripravljate vse drobnarije za nego , mene to še čaka. Bom šla tudi v Tosamo, pa vse tam nabavila, kreme in ostalo pa v lekarni. Tud pri prvem sem veliko nakupila v Tosami... Sem pa danes spet dobila vrečo cotik od sosede ... imamo zdej že goro oblačilc, ki jh nimam več kam spravljat.. torej, resničo preveč zadevc, ki bodo po dveh mesecih romale iz omare in bo treba nove... no, k sreči skoz neki dobivam,tako da tokrat ne bo tak strošek kot pri prvem otroku Tko, nisem uspela vsega, nekaj pa le pridno klepetajte naprej, se beremo