|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
30.3.2011 12:44:23   
maca84
pozdravček vsem user posted image

Punce mene pa nekaj zanima ..... od takrat ko ste začutile prve gibe svojih otrok, ste jih potem konstantno čutile vsak dan al je bilo kak dan vmes tako da jih niste čutile ali pa zelo zelo malo? ne vem ali je to od tega ker je mogoče še dete premajhno da bi konstantno čutila gibe pa je včasih bolj spredaj,včasih bolj zadaj, ali je vzrok spomladanska utrujenost,ali bi mogla zganjat paniko? od katerega tedna naprej je tako da je dete dovolj veliko da čutiš gibe načeloma vsakodnenvno oziroma konstantno?kdaj mu začne primankovati prostora da bi se premikal bolj zadaj in ga zato nebi mogla čutit? tuhtala sem tudi da je še premajhno detece ravno zaradi tega ker je bilo do sedaj pa res tako, da če sem bila v gibanju nisem čutila prmeikov, ko sem se pa umirila pa na polno. Ampak včeraj zvečer in danes zjutraj pa tudi v mirovanju ni bilo kaj dosti čutiti,pa že kak teden nazaj bilo isto en večer in eno jutro,pol pa spet veselje in aerobika v trebuhu user posted image je možno da je to od tega da ima zdaj še dost prostora za premikanje pa zato ne čutim vedno? Nebi rada zganjala panike pa letala okoli dohtarjev če res ni potrebe in to ne čutenje nikoli ne traja več kot en večer in jutro ....če bi bilo 2 ali 3 dni tako bi itak že paniko zagnala....ampak ker je pa to ne čutenje v takih presledkih pa res ne vem al si privošči spanec tak ornk in počitek,al kaj bi bil lahko vzrok temu?

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
   RE: Julijke 2011
30.3.2011 12:56:35   
mismis
Maca, Pušenjak piše, da je v času od 22. do 26. tedna možno, da občutimo user posted image  slabše ali redkeje, ker je v tem času največj plodovnice, v njej otrok plava zato se ga ne čuti dobro. Daj malo poglej na FB, sem prejšnji teden eni obesila link do Pušenjakove razlaga.

Da te pomirim, tudi jaz sem moje pupe slabše čutila, nekje do tega tedna, sedaj ju pa kar orenk čutim, nekaj časa sem tudi jaz delala paniko, pa me je pomirila Pušenjakova razlaga.

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
   RE: Julijke 2011
30.3.2011 13:06:55   
tajs
ej jst bi se vam tud pridružla na fb, kako vs pa najdem kr julijke 2011 notr ni????

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
   RE: Julijke 2011
30.3.2011 13:12:46   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: tajs

ej jst bi se vam tud pridružla na fb, kako vs pa najdem kr julijke 2011 notr ni????


najboljš, da pošlješ piccolini1983 z.s. s svojimi podatki, pa ti bo ona poslala vabilo user posted image

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu tajs)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
   RE: Julijke 2011
30.3.2011 13:25:38   
bubu_bibi
rakica82: saj bi šla v salon, samo, kot praviš so cene ful različne pa še ne bi šla k nekomu, ki ni priporočen, pač tako s ceste. A je to ful čudno? Očitno še ni neke hude krize... Drugače še en teden pa se bova spoznali v živo, veš... user posted image

Vsem čestitke za MF in preglede ter nakupe. Naju ta zadnji del (in vse, kar sodi zraven) še čaka... user posted image

Danes sem se pa učila hendlinga (rokovanja z dojenčkom), 1. del: prijemanje in previjanje (oz oblačanje) novorojenčka... Saj je šlo, pa še samo lutka je bila, tako da ni panike... Pa me je mentorica skoz opozarjala, pol cm v levo, v desno, pol je kar moje roke prijela in reče: pa saj se ne smete tresti! user posted image Potem sem pa ponavljala kot zmešana, zdaj mi je že jasno: fini a sigurni prijemi in razmisli, kaj bi rada naredila... Jutri še obračanje/menjavanje položajev in kupček. Pa verjetno še spremembe rokovanja tekom mesecev...user posted image

škrpijonka, če dovoliš, se navežem na tvojo temo (sama nimam živali, zanimajo te konkretne izkušnje, tako da ne bom modrovala): tiste, ki nimate živali, jih pa imajo vaši sorodniki/prijatelji. Kako ste/boste izpeljale prve obiske pri njih? Vam je/bo pomenbno, kako bodo one živali reagirale na vaše user posted image user posted image ? Kakšno mero 'kontakta' ste/boste dovolile in od česa je to odvisno?

Lepo bodite in se beremo! user posted image


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
   RE: Julijke 2011
30.3.2011 14:12:51   
Anonimen
tajs sem ti poslala ZS glede FB skupine user posted image

Drugače pa dober dan vsem souser posted image , upam, da uživate v sončku...zadnje čase imam tone opravkov, zato me ni toliko na RR kot bi želela, si pa vzamem čas, da malo preberem kaj se pogovarjate.

Suziika user posted image za lepe reuzltate, me veseli, da je vse OK in da user posted image lepo napreduje.

škorpijonka...glede domačih živali sem na istem kot ti...imam 3,5 leta starega mačkona (je hišni muc in nima stika z ostalimi živalicami), ki je izredno navezan name in zelo zaščitniški. Moram pa reči, da se je njegovo obnašanje do mene malce spremenilo odkar sem noseča...je veliko bolj nežen in pozoren. Prej je recimo vedno spal na meni - na trebuhu, ko sem počivala na kavču, zdaj pa se samo stisne k meni in leži zreven mene in si ne privošči več takšnih kolobocij kot včasih...kot da bi vedel. Ga pa že navajm na to, da ni več no.1 in da se mora držati določenih pravil (npr. nima več vstopa v spalnico ipd.). Zaenkrat kaže dobro. Še en nasvet: v knjigi DOJENČEK - Kaj pričakujemo prvo leto (založba Vale Novak) najdeš nekaj dobrih nasvetov kako pripraviti psa in mačko na prihod novega družinskega člana.

smuki in sunny24 user posted image za pregled

Kar se tiče nabave otroške opreme in vozička greva z možem v akcijo naslednji mesec...zdaj sva dobro pogledala vso ponudbo, preizkusila nekaj vozičkov, tako da sledi samo še nakup...se mi pa zdi, da sem že doktorirala iz iskanja in primerjanja otroške opreme user posted image čaka pa naju tudi beljenje stanovanja, tako da bo še pestro user posted image

maca84, ja na FB je odličen link, kjer Pušenjak razlaga o gibih user posted image

Pa lep dan vsem skupaj user posted image

(odgovor članu tajs)
  Neposredna povezava do sporočila: 2381
   RE: Julijke 2011
30.3.2011 14:31:40   
frcafella
Ojla!
Suziika, čestitke za zdravo user posted image user posted image  PA zelo lepo vabilo....

bucibirba, takšnega Mutsyja, ki si ga v sredini prilepila, imam jaz, še barva je enakauser posted image  Krasen vozičekuser posted image  Glede stolčka za hranjenje, pa je moja izkušnja takšna: sem kupila Peg perego prima pappa, mi je bil zelo všeč, mojemu malemu pa niti najmanjuser posted image  GA je ful motilo, da je zelo visok, da je noter zavezan s 5-točkovnim pasom, enostavno preveč ga je omejeval, tako da praktično niti enega obroka ni pojedel notri. Sem ga potem prodala in kupila Antilop iz Ikee, ma 90% cenejši, mali pa v njem užival od prvega dneva. Tako da mogoče še kaj takšnega poglej... Previjalna torba pa po mojem mnenju ni nujno potrebna, sploh če imaš doma kakšen nahrbtniček... Jaz sicer imam torbo od Mutsyja, ampak bi komot reživela brez njeuser posted image  Moje mnenje....

sunny24, ma ni čudno, da je spet kar nekaj prehladov, vreme je idelano za to. Zjutraj ko grem v službo, drgnem led z avta, potem pa bi komot mela kratke rokave...Hitro se pozdravi...

total, jaz sem na začetku imela kremo s karitejevim maslom od L'occitane, mi je bila fajn, ampak me moti to, da ful časa traja, da se to vpije. Potem sem si nabavila olje v spreju od Aventa in je fenomenalno. Ful navlaži kožo in zelo hitro se vpije....

maca84, jaz gibe čutim vsak dan... Mogoče pa samo nisi pozorna, gibi pa so bolj nežni??
PA vsem user posted image  za uspeše preglede....

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
   RE: Julijke 2011
30.3.2011 14:35:45   
bubu_bibi
IZVIRNO SPOROČILO: piccolina1983

na FB je odličen link, kjer Pušenjak razlaga o gibih user posted image



Kaj, če bi ga še prilepile sem? user posted image Jaz sicer vsake toliko pogledam Pušenjakov forum, samo se mi ne da iskati nečesa, kar je že najdeno. Kaj pravite?


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
   RE: Julijke 2011
30.3.2011 14:43:22   
Anonimen
bubu_bibi... evo, link :)  http://med.over.net/forum5/read.php?19%2C6130358

:)

(odgovor članu bubu_bibi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2384
   RE: Julijke 2011
30.3.2011 14:44:19   
bubu_bibi
piccolina1983 user posted image . In kako si kaj?

_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
   RE: Julijke 2011
30.3.2011 14:45:00   
bubu_bibi
dvakrat objavljeno...

user posted image user posted image user posted image




_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
   RE: Julijke 2011
30.3.2011 14:48:25   
Anonimen
bubu_bibi...'trkam na les' glede na to, da imam dela čez glavo, sem OK...počutje je OK, user posted image pa je zelo aktivna, kar me sploh spravi v dobro voljo user posted image

Pa ti? Kako si mi ti? Ti bom enkrat danes zvečer poslala ZS, da se kaj pomenimo, ker nama je zadnjič zmanjkalo časa user posted image

(odgovor članu bubu_bibi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2387
   RE: Julijke 2011
30.3.2011 14:51:45   
bubu_bibi
piccolina1983: velja, lahko tudi mail, ga še raje pogledam. user posted image Sem pisala par postov višje - učim se hendlinga... In jap, brcike so ZAKON! Čedalje bolj sem zaljubljena v mojo nosečnost. user posted image user posted image user posted image  user posted image Prav noro! 

_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
   RE: Julijke 2011
30.3.2011 15:40:11   
škrpijonka
Punce kako pa kaj pridobivanje kg?

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
   RE: Julijke 2011
30.3.2011 17:57:48   
rakica82
Bubu_bibi vem ja drug teden. Sam ti boš pa pred vsemi nami v prednosti, ker že zdej pridno treniraš hendling user posted image .

Jaz tudi lahko rečem, da v nosečnosti ful uživam, energije mam dosti, delam lahko vse, dete pridno brca, skratka vse je super user posted image .

Škrpijonka jaz sem še na začetni kilaži, bom pa drug teden na pregledu vidla, če bo šlo kaj gor. Zaenkrat še ni.

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
   RE: Julijke 2011
30.3.2011 18:02:38   
tajs
kilogrami,.......uf,.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......... a sm s tem vse povedala??????

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
   RE: Julijke 2011
30.3.2011 18:07:16   
rakica82
Ah daj no Tajs, tok hudo pa ja ni user posted image

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu tajs)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
   RE: Julijke 2011
30.3.2011 18:21:34   
tajs
no no sej zaenkrat še ni krize ampak, prvi drve nosečnosti sta ble pa ekstrem. pr obeh sm se zredila skor 30 kg. je pa res da mi je teža hitr padla po porodu in to brez diete, ne vem ampak kokr kaže men med nosečnostjo organizem čist drugač dela, kot takrt k nism. jem isto oziroma med nosečnostjo še celo malo manj pregrehou kot nenoseča ampak kile grejo hr gor, gor, gor,.... trenutno sm v 28. tednu in sm pridobila "le" 6 kil. ampak pridobivanje kil se začne v zadnjem trimesečju, to pa sledi zdej. bomo vidl, pustmo se presenetit, ampak sej kokr sm rekla po nosečnosti gre hitr dol!!! upam da tud tokrat.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
   RE: Julijke 2011
30.3.2011 18:23:34   
julijka11
IZVIRNO SPOROČILO: tajs

kilogrami,.......uf,.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......... a sm s tem vse povedala??????



ej, kako sem se zdaj narežalauser posted image ; pa nič slabega ne mislim, ampak slikice so tako zgovorne....bi jih jaz v prejšnjem postu morala nalimati namesto tistega grrr...

morfologija - uspešno, nič slabih novicuser posted image ; je pa spal in ni hotel pokazati lulčekauser posted image ; bo bolj sramežljiv fant; ko sem bila v 1user posted image  na morfol.   je moja mala dala noge tako narazen in navzgor, da ni bilo nobenega dvoma..
sem mojega vseeno vzela zraven....potem sem pa šla še malo zapravljati; moj ni nič upal user posted image , sem si pa kupila kar 5 parov čevljev; če me nebi že tako pekli živci v riti, bi mogoče šel še kakšen z manouser posted image

(odgovor članu tajs)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
   RE: Julijke 2011
30.3.2011 21:32:55   
frufru
čer,

preživela glukozni testuser posted image user posted image , sem prosila za malo vode, pa mi je ni hotela dat in sem morala vpričo sestre popit to ogabo. Mi je ful slabo ratalo, pa na bruhanje mi je šlo, pol se me je pa le malo usmilila in mi dala še deci vode.

Kot, da to še ni bilo dovolj, grem iz ZD, počakam na zeleno za čez prehod za pešce, prehitim enega strička s krivjačko, pol je pa zaropotalo... Ena koza je zdivjala čez rdečo luč in bi naju oba s stričkom zbila, če ne bi imela ABS. Avto je uspela ustavit pol metra od najuuser posted image user posted image user posted image . Matr sem se ustrašila, srce mi je padlo v "gate", roke so se mi začele trest... sem komaj prišla do službice... tam sem se pa kar malo zjokala...

kile, so +8user posted image user posted image user posted image , čeprav G je rekla da je OK. Naslednji pregled mam pa 19.4.


(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
   RE: Julijke 2011
31.3.2011 7:41:01   
škrpijonka
Če se ti je zdel 50 g test tako grozen, kaj potem šele praviš na 100 g.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
   RE: Julijke 2011
31.3.2011 8:25:23   
**M**
Dobro jutro,
danes sem bolj zgodna, me spet boli glava pa nemorem spat.
Včeri sem nesla osebni zdravnici papirje za podaljšanje bolniške, tko, da zdej čakam, upam, da mi odobrijo.

Suziiika...user posted image  za 3d in punčko, pa za ustvarjalnost seveda, zelo lepo
kavica...kot sem že napisala, javite se, ko boste lahko, da se uskladimo, mnde nam bo do poroda ratalouser posted image
smuki...user posted image  za pregled, men tut nazadnje ni povedala nič, sam kaj vse gleda in, da je super, sem bla tut mal jezna
živali...tudi pri nas jih nimamo, tako, da okoli tega nebom pametovala, imajo pa pri mojemu 2 psa, tko, da tudi mene zanima kako boste to izpeljale
brcike...user posted image  jih tut čutim skos, razen takrat, ko sem v pogonu malo manj, se pa moj pritožuje, ker vedno, ko se on začne pogovarjat z njo pa božat bušija se tamala umiri, ko umakne roko pa začne razgrajat. Zanč sva gledala tv in je sigurno eno uro govoru pa kje si, dej mal pobrci, pa božu,....sam obrnu se je za spat, je tamala že veselo brcala. Prav moj sam ti čaki, da prideš venuser posted image  prou smešno
kg...zaenkrat na -1, kaj bo do konca bomo pa vidli, tajs user posted image vem, da ni smešno ampak sem se prou nasmejala
julijka11...super za mf user posted image  in šoping napaduser posted image
frufru...joj sta mela srečo, eni res ne gledajo prou nč, nevem kje so takrat policaji, ko treba, ne pa da stojijo z radarjem za znakom v naseljuuser posted image
partnerji...jst sem tut dot stvari sama nabavla, ker sem pač doma in imam več časa, moj pa res velik dela in mi ni problem. Sva šla pa tut skupi in moj kr hitr živčen rata, prav, da ga nervira, da loh tut celo uro stojim na 2m2 in na konc nič ne kupimuser posted image  ženske pač, kaj čm

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
   RE: Julijke 2011
31.3.2011 9:02:02   
juhica
A je imela kdaj (ima ) kera težave s srbenjem kože po celotnem telesu? Začelo se je danes ponoči in še ne neha, kaj bi dala za en claritin ali raje kar dva user posted image . Ginekologinjo sem klicala, pa dela šele popoldne, se tok praskam, da se mi bo utrgal, pa neke rdeče fleke imam, pa drugače itak nisem na nič alergična (ok, na pike žuželk), pa z nobeno kremo se ne mažem....

Feštica je pa uspela, zelo lušno je bilo, otroci so se nadivjali, starši pa nasmejali...

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
   RE: Julijke 2011
31.3.2011 9:31:29   
bucibirba
Dobro jutro punce!

Uf, jaz sem pršla končno k sebi, mi je zjutraj tako slabo delalo user posted image ...trebuh in glava, potem pa sem lepo spraznila želodček in zdaj je boljše...ne vem, mogoče sem kaj takega pojedla...

Ste pa res super pridne, kolko ste se razpisale, vas komaj lovim!user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

bucibirba, tkoj ku se spravim h sebi za 100%, se bomo zmenle za kafe. Sej možno da se bo tudi moj uštulu zravn...Je že učeri reku! user posted image   No, klikni me na FB, boš vrjetno presenečena! user posted image
Kam greš ti na 3D UZ?
A stolček za hranjenje sta že kupla? Drugače so tudi tej iz Ikeje full fajn. Aja, pa v Šparu imajo te od Lemija neki v akciji-pejdi pogledat če jih še majo!



No, pa sem te kliknila, sam res...kako je svet majhen! user posted image
Jaz grem na 3D v Postojno, komaj čakam!user posted image  Stolček pa sva že nabavla, ravno tistega, ki je bil v akciji v Šparu...kot sem rekla, mam prav radar za akcije, mi ne uidejo user posted image .
 
Spetko, za voziček sva dala 660€, ni ravno med cenejšimi ne, sam sva se tako zaljubla vanj, da ni blo druge user posted image

Brcike - jaz jih včasih čutim čez cel dan, včasih pa samo zjutraj in zvečer, kot našemu piščančku pašeuser posted image

Kilogrami...user posted image ...jaz se sploh nočem vagat, zvem vedno, ko grem na pregled user posted image  Mam kar odpor do vaganja, kdo ve zakajuser posted image

**M**, upam, da ti tile glavoboli minejo čimprej!

So me pa včeraj klicali iz Postojne za 3D in mi je uspelo prestavit termin na soboto, tako da zdaj ga imam 23.4., za seznamček. Hvala mismis!

Lep dan vam želim!


(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
   RE: Julijke 2011
31.3.2011 9:41:40   
mismis
Dober dan vsem skupaj,

juhica, kdaj so pa tebi nazadnje vzeli kri? Če srbenje ne bo ponehalo, tudi po tem če npr, zamenjaš gel za tuširanje in se mažem z mlekom za kožo, stopi v kontakt z zdravnikom, da ti pregleda kri (jetrne encime), nočem strašiti, samo povem ti, kaj je tvoj naslednji korak.

tajs, kg??? sem nekako na istem kot ti, do 25. tedna sem šla gor 11 kg, res pa je da imam jaz dve, tukaj se pa malo drugače giblje teža
bucibirba, super za prestavljen 3D pregled user posted image user posted image user posted image

*M*, upam da je tale glavobol bolj kot ne prehodne narave user posted image user posted image

frufru, k sreči se je vse dobro končalo, si sploh nočem prestavljati kaj bi lahko bilo user posted image user posted image

julijka, superca za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image  in shoping...a tebi ni nič noga zrastla? meni se je že  nekje v 15. tednu povečala za eno številko, tako da sedaj sploh ne upam kupovati nobenih čevljev.


jaz sem včeraj dobila eno polno vrečo oblekc za naše punčke user posted image user posted image , sicer so večina številka 62. tako da bo potrebno kupiti še kakšno majhno številko, smo ma nekje za obdobje 3-4. mesecev preskrbljeni user posted image user posted image

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bucibirba)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?