K_a_t_i
|
Nusi, ja, vlogo sem že oddala. Pomembno je samo, da jo oddaš do 31.3. Prej pa ni omejitve Za privat varstva je pa takole - prvi, ki sem jih imela na seznamu (fajna priporočila), so imeli ceno 380€/mesec. Skupinica 6ih otrok, 2 mlajši varuški, domača hrana, ena od varušk vzgojiteljica. Imajo urejeno stanovanje za varstvo (igralnica, spalnica,...). Kolegica se je dogovarjala z eno starejšo gospo, ki čuva 4 otroke na svojem domu, hrano dobiva iz vrtca - 250€/mesec (ampak se na koncu ni odločila, ker je imela gospa preveč svinjsko vse). No, po tehtnem premisleku (gre za 4 mesece varstva) sem se pa odločila za eno punco, ki je želela odpret privat vrtec pa so potem nabili takšne pogoje, da jih v LJ, če nimaš svoje zemlje ali pa vrečo brez dna, težko izpolniš. No in je potem odprla privat varstvo. Ima 6 otrok, pomočnico, najeto stanovanje izključno za potrebe varstva (igralnica, spalnica, velika terasa). Punca je vzgojiteljica (prej je delala v vrtcu), računa 20€/dan (oz 400€/mesec), dejavnost ima prijavljeno (uradnji računi). Njo sem pa izbrala iz razloga, ker ima varstvo zraven vrtca v katerega hodi prvorojenec. Sem rekla, da 20€ razlike ne oddtehta tega, da moram vsakega vozit na svoj konec. Pa še fajn je, ker sem se zmenila za dnevno plačilo, kar pomeni, da mi v primeru dopusta in bolezni ne računa. No, to sem se lahko zmenila zato, ker ima skupino sicer že polno, ampak je rekla, da mi ga za poletne mesece vzame (računa na to, da bo kdo od ostalih na dopustu ). No, to je cena, ki sem jo pripravljena plačevati do septembra. Kaj bo, če ne dobimo vrtca, bom pa razmišljala potem. Aha - za varstvo na tvojem domu pa nimam pojma.
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 3.3.2011 22:06:09 >