|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 174 [175] 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
1.4.2011 13:19:55   
Lunanai8

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Lahko bi si vzele par urc in se dobile na kakem sladoledu v Čolnarni, a? Prihodnji teden recimo v torek ob 10:30???? Anyone za? (no, če ne bo dežja)

Jaz sem za! Ce ne bo dezja, pridem. user posted image

Kati, Gasper je car! Mi smo bili tudi v zivalskem vrtu ta teden! user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
1.4.2011 15:07:35   
K_a_t_i
No dej, Lunanai, da vidim trebušček pa da si mal lušte nardim user posted image .

Melia, pri nas je šlo odvajanje zelo postopoma - na koncu se je samo še pred spanjem malo pocartal (se mi zdi, da mleka itak ni bilo več). Potem je pa dobival 4-8. zob (ja vse naenkrat user posted image ) in me je en večer začel vleči za bradavico pa sem samo rekla: "Hvala, sine... Tole je bilo tvoje zadnje dojenje." user posted image In je bilo to-to. Tamali se ni niti spomnil več na joško. Pa 14 dni pred tem sem neko "kao" menstruacijo dobila (no, čez 14 dni pa še tapravo). Potem sem šla gledat kako je bilo pri taprvem in sem nehala v identičnem tednu user posted image . Sta res bratca. Evo in to je blo to!

Deveta, tole, da ne je nič mlečnega, ti pa ne zavidam... Gašper je vse. Ampak res vse. No, sej se mu vid user posted image . Srečujemo se pa bolj slabo Ljubljančanke (Gromsko sem videla iz avta user posted image ).

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 1.4.2011 15:09:31 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
1.4.2011 20:47:07   
deveta
joj Kati kako že gre Gašperuser posted image . Naša Veronika se sicer postavlja na noge, ampak se za enkrat raje plazi, samo če je kaj zanimivega na klupski mizici ali kaki nižji omari, pa le poskuša vstat in stvar dosečt. Takrat pa brzinsko pridrvim iz kuhinje in se postavim za njo, ker se mi ne zdi še ravno najbolj sigurnauser posted image
Ja neka velika jedka pa ravno ni naša punca. Drži linijo. Par dni pred 10 meseci je imela 77 cm in 8200 guser posted image .

Držanje za roke: ah naj rečejo kar hočejo, če pa ji je tako všeč če greva malo naokoli in jo za rokice držim. saj ponavadi jo pod pazduho primem, samo če me hrbet preveč boli pa par metrov tudi za rokice gremouser posted image .

Igranje zunaj, nekako smo začeli prakticirat, samo čisto samo je še ne pustim na tleh, ker je še precej vlažno in mokro. malček že, predvsem tam kjer ni zemlje. Po zemlji samo hodiva za enkrat. Toboganček pa imamo na vrtu, sem ga podedovala od mojih malih bretrančkov.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
   [Brisano sporočilo]
1.4.2011 21:43:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunanai8)
  Neposredna povezava do sporočila: 4354
   [Brisano sporočilo]
1.4.2011 21:48:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4355
   [Brisano sporočilo]
1.4.2011 21:49:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4356
1.4.2011 21:55:03   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Aja, a Čolnarna sploh obratuje?
http://nepremicnine.si21.com/Novice_iz_sveta_nepremicnin/Le_ena_ponudba_za_tivolsko_Colnarno.html

Šmentarija... Veš da ne!!!! user posted image Tudi na dež kaže user posted image Dejmo počakat kak dan pa dorečt, ko se bo kej več vedelo. Se oproščam za zmedo.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 4357
1.4.2011 22:11:02   
Lunanai8

http://nepremicnine.si21.com/Novice_iz_sveta_nepremicnin/Le_ena_ponudba_za_tivolsko_Colnarno.html

Šmentarija... Veš da ne!!!! user posted image Tudi na dež kaže user posted image Dejmo počakat kak dan pa dorečt, ko se bo kej več vedelo. Se oproščam za zmedo.

Kaj pa Grajska kavarna (Art caffe Tivoli)? Na koncu Jakopicevega drevoreda. Ce bo vreme...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
2.4.2011 9:07:01   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Lunanai8

Kaj pa Grajska kavarna (Art caffe Tivoli)? Na koncu Jakopicevega drevoreda. Ce bo vreme...

Men je vseen kje, bom najdla - samo da je ZUNAJ user posted image (kje je Jakopičev drevored vem pa še manj kot kje je Art caffe - po oštarijah se lažje orientiram user posted image . Aja - a to je tist drevored kjer so običajno razstave?)

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
   [Brisano sporočilo]
2.4.2011 12:14:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4360
   [Brisano sporočilo]
2.4.2011 17:27:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunanai8)
  Neposredna povezava do sporočila: 4361
3.4.2011 16:22:05   
Meemee
Tudi jaz bi lahko prišla 11. 4. Prej ne. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4362
3.4.2011 19:51:12   
izalina
Ojla,

kot vidim je že Gromska napisala. Jaz sem takoj za srečanje oz. en skupni sprehod z vozički. Avto imam pa samo naslednji teden (11.-15.4.). Meni je za dan in lokacijo vseeno. Nimam pa nekih idej oz. 'izkušenj' kje se lahko vozička po LJ. Vem edino za Mostec user posted image .

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
4.4.2011 20:31:37   
K_a_t_i
Dež bo. Kaj pol user posted image To, da se menimo za 10 dni vnaprej APRILA, nima haska user posted image . V sredo bo zgleda lepo. Je katera za?

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 4.4.2011 20:32:07 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
4.4.2011 21:21:13   
Lunanai8

Dež bo. Kaj pol user posted image To, da se menimo za 10 dni vnaprej APRILA, nima haska user posted image . V sredo bo zgleda lepo. Je katera za?

Ja, komot tudi v sredo. Sem za. user posted image Kar isti plac-v kavarni na koncu Jakopicevega drevoreda v Tivoliju ob 10:30?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
4.4.2011 21:24:20   
K_a_t_i

Ja, komot tudi v sredo. Sem za. user posted image Kar isti plac-v kavarni na koncu Jakopicevega drevoreda v Tivoliju ob 10:30?

Zmenjeno!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
5.4.2011 18:23:31   
K_a_t_i
no, še katera user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
   [Brisano sporočilo]
5.4.2011 19:23:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunanai8)
  Neposredna povezava do sporočila: 4368
5.4.2011 21:37:42   
Lunanai8
Midva prideva jutri ob 13h v Kinodvor. Ampak se prej pa v Tivoli, seveda.
Kati, brez skrbi, ne bova sami, pride z mano se majcica "Mia", ki je bila nazadnje tudi na srecanju v Cityparku. user posted image Se vidimo!

Neposredna povezava do sporočila: 4369
5.4.2011 22:32:13   
K_a_t_i
Aha, luštkan film. Ampak jst sem si ga raje ogledala doma na kavču - medtem, ko je Gašper spal user posted image .

Čvek - u, to bo pa brzinsko srečanje user posted image . Zarad mene lahko tud kake pol ure prej. Sam sporočte!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
5.4.2011 22:48:42   
Lunanai8
A nimamo 2 uri dovolj za cvek? user posted image Lahko takoj se kaksen dan ponovimo, saj ni nic narobe, ce se veckrat srecamo. Sploh v naravi in ob lepem vremenu. Pred 10:30 bom jaz tezko, mulc sele ob 9h vstane, potem pa zajtrk, tus, pa setnja do Tivolija, ki mi vzame ene 15-20 minut.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
   [Brisano sporočilo]
5.4.2011 23:13:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunanai8)
  Neposredna povezava do sporočila: 4372
6.4.2011 8:54:51   
K_a_t_i

A nimamo 2 uri dovolj za cvek? user posted image

Ja, itak mamo! user posted image Sploh, ČE prav preračunaš, da sta to DVE in ne ena ura user posted image user posted image user posted image user posted image

mulc sele ob 9h vstane

Čez 10 minut (ko bo ura 9) bom mela jst že lase oprane in posušene, kosilo skuhano (ričet), posesano, enga mulca v vrtcu in tadruzga tuki na igranju user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
6.4.2011 13:56:56   
Melia
pozdravljene

kake frajerke ko se lahko dobite skupaj na čveku....pride katera na štajerski konec??? user posted image

imam eno al pa dve vprašanji, zanima me, ali svoje malčke kaj zaščitite pred soncem s kakšno kremico? oziroma ali jih poleti boste? in s katero? kaj pa očke? ali jim dajete na očke sončna očala ali jim nameravate? jaz ne, ima pa šilt kapico.

aja...ali pustite vašim otrokom da malo packajo po hrani pri kosilu na primer? da se hranijo sami z rokicami oziroma z žličko? kolk pač jim uspe nest v usta? ali jih hranite zgolj same? jaz mu kar dopuščam nekaj svobode. user posted image

lep dan še naprej!user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
6.4.2011 20:25:12   
nusi
ohoj user posted image

kati - kje si dol zvlekla film, jst sm ga na torentih iskala pa nč našla user posted image

packanje po hrani je pri nas kokr kdaj, če se mi mudi ne, drugače pa ima žlico in meša, pa mal z roko je, koščke sadja itak "je" sam...
kremo sem mu kupila neko naravno, pa ga po ličkih in rokcah namažem, sej pazim, da je v senci, samo se skos neki nagiba in potem ga seveda sonce obsveti

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 174 [175] 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 174 [175] 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?