|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
18.2.2011 10:12:40   
barvar
Lunanai8 user posted image user posted image user posted image . Kako bo luštno. Jaz rib še tudi nisem pripravila, bom pa probala (midva nisva ravno ljubitelja user posted image ).
Ko ste bile ravno pri teži. Maj je lahkokategornik za vajine korenjake: 8550g in 73 cm user posted image user posted image user posted image .
Letim zdaj, ker sem si izborila dve uri zase in morem izkoristit user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
18.2.2011 11:49:13   
deveta
Lunanai8:user posted image user posted image  ti si po fiški druga majčica, ki je spet nosečkauser posted image .
No ko ste že pri kilah; naša je manekenka: 74 cm, 8200g user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
18.2.2011 14:02:18   
Lunanai8
user posted image - za enkrat zgleda, da bo fantek. user posted image Se mi zdi, da je fajn, ce sta istega spola, ker bosta tako blizu skupaj. Pa jaz ravno nisem za roza in "Hello Kitty" zadevscine. user posted image Tako da mi je super, ce bo se en fantek. Ce bo puncka, pa tudi zakon, bomo imeli par.
Ja, z majcico Fisko sva tokrat se obe julijki. user posted image

Kati HVALA za ribji recept. Bom takoj naslednji teden probala. user posted image
A pa kaj stanovanje smrdi, ce ribo v pecici naredis? Verjetno manj, kot ce v ponvi... Kako pa je z vrstami rib? Lahko ze vse jejo? Predvidevam, da so manjse ribe primernejse (in bolj zdrave) zaradi vsebnosti zivega srebra?? Sem zasledila, da so primerni postrv, losos, skusa... Kako pa je s sarenko?

Mi pa danes odrinemo malo v naravo za cez vikend. Pokljuka klice. user posted image Upam le na lepse vreme. Lepo se imejte.

< Sporočilo je popravil Lunanai8 -- 18.2.2011 14:03:49 >

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
18.2.2011 14:39:46   
K_a_t_i
postrv=šarenka 
Saj po istem principu lahko vsak file narediš. Jaz sem to najprej probala pa mi je bila dobra, zdej ap ne morem iz svoje kože . Se pa "pripravljam", da en dan osliča vržem v "ror".
Smrdi... Ma, veš, da niti ne?

Oooooooo, Pokljuka . Mi smo si jo tudi malo ogledovali (za kak vikend) pa smo potem nekako obupali Imamo tja do konca marca običajno vse vikende polne, ker imajo vsi Žigovi prijatelji (vlključno z njim) rojstni dan. In ravno to soboto praznujemo - mam lih čisto modre roke sem neke figurce iz marcipana pacala .
Gremo pa v kratkem za 1 teden na smučanje. KOMAJ ČAKAM!!!

Punčka/fantek - ja, saj je vseeno, samo babji firbec .

A Fiška je še v Slo?

Barvar, Deveta - prpelta otroke kdaj h nam na kosilo .

A kera še doji? Gašper se še podoji pred večernim spanjem, to je pa tudi vse. Aja, pa preden grem na zumbo ga včasih "silim", da me joške tam ne bolijo .

Smajlijev ni, ker me je ven vrglo. GRRRRR

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
18.2.2011 15:04:16   
Lunanai8
Evo, naslednji teden takoj pripravim sarenko! user posted image

Za Fisko ne vem, bolj malo spremljam forum julijk, mislilm pa, da se je na tamkajsnjem forumu nazadnje javila pred slabim mesecem (konec januarja). Takrat nic ni omenila, kdaj odpotuje... user posted image Nisem dovolj vohunila user posted image

Pokljuka-mi smo dobili tako super ugodno ponudbo, da skoraj nismo mogli reci ne: za 2 nocitvi z zajtrkom, za 2 osebi v Sport hotelu, v ceno vkljuceni smucarski vozovnici (za sicer polozno, malo smucisce), pa savne in izposoja vse opreme (tekaske smuci, sanke...) brezplacno...za 84€. user posted image

Sem ti pa fous za smucarijo-jaz bom izpustila ze 2. sezono zaradi nosecnosti. user posted image Uzivajte na polno!!

Dojim ne vec, se je Lenart sam odstavil pri nekje njegovih 6,5 mesecih. Mogoce zato, ker sem bila takrat ze noseca, pa mu hormoni v mleku niso ugajali? V glavnem, sem vesela, da se je sam tako odlocil. user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
18.2.2011 16:57:23   
barvar
Jaz še kar dojim in nič ne kaže, da bova kmalu nehala user posted image user posted image user posted image . Je pravi moški - frik na "joške" user posted image . Se zraven mene na tleh igra in se mu grem malo pridružit. Sva namreč sama, ker je ati v nočni. Lep popoldan oz.večer.

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
18.2.2011 18:37:30   
meymey
Hej, na temi junijčic so pa vse pobegnile v FB skupino. user posted image  Pa tudi cepetavček meni ne potegne, se mi res ne da na miljon strani iskat informacije. Tako da bom jaz prišla kar sem, k je Tomi itak majček... sicer 3t2d prezgodaj rojen.

Pri 9m ima naš sinko 77cm in 9120g. Plazi se že od NL, postavlja se na noge in sedaj je že prav tečen, ker skoz plazi za mano in tečnarti da mu moram pomagat na noge...

Dojiva se še, ampak samo ob 5ih zjutraj, popoldne okoli 17h in zvečer po večerji.

Naslednji teden gremo v toplice. Ali ve katera kje bi lahko kupila tisti drugi plavalni obroč, ki ni Fredov?

Lep pozdrav in upam da se kaj pišemo user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
18.2.2011 21:00:46   
deveta
Kati: user posted image user posted image user posted image , pa ona mora za linijo skrbetuser posted image user posted image user posted image . kosila pa ji kar gredo, tudi doma. Štrajka bolj pri večerji in drugih obrokih. Pa še vse pokuri sproti, ker non stop neki miga, čeprav se še ne plazi kaj okretnouser posted image .

Fiška je po moje še v SLO, kot sem jaz razumela, je tako hitela da še eno porodniško tukaj koristi, ker dol porodnišle ni.

Tudi jaz jo še dojim, zjutraj zvečer, pa vsaj enkrat ponoči.

Ribe: ja nekako tako pravijo, da so boljše plave ker so nižje na prehranski lestvici. Samo kar koli boš dala bo v redu. Sardele sigurno dosti bolj smrdijo kot kakšen osličev file ali kaj podobnega. Tako da če ti ribe smrdijo se takih (sardele in podobno) na daleč izogibajuser posted image . Bele, plave ribe kaj je boljše pa je odvisno od leta, saj kakšno leto priporočajo ene drugo pa drugeuser posted image user posted image . Kar boš dala bo vredu.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
   [Brisano sporočilo]
19.2.2011 2:56:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 4309
19.2.2011 12:38:39   
ozzy
ej punce, vidim da nekatere že potujete v hotele. zanima me kako jim potem pripravite kosilo, ker mogoče bi se tudi mi odpravili med prvomajskimi prazniki ampak me sekira ta priprava hrane za sončka?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
19.2.2011 21:42:57   
K_a_t_i
Ozzi, mi sicer hodimo v apartmaje, ampak ti lahko dam nasvet - pri 1 letu malčki jejo že vse (pomisli na vrtec) - torej hotel sploh ni problem. Sploh, če imaš samopostrežno. Pač daš tamalem tisto kar ima rad (tudi, če 1 teden je isto - saj ga ne bo pobralo v enem tednu). Za vsak slučaj pa lahko neseš sabo kak mali koharček, da v skrajni sili pogreješ lonček mleka ali pa zakuhaš "čokolino". Če ima otrok rad kruh, pa sploh ni problema.
Mi smo pri Žigovih 10h mesecih potovali z letalom na dopust in večino časa jedli zunaj (sem sicer imela namen kuhat, ampak v trgovini nisi dobil nobene normalne zelenjave user posted image ). Za zajtrk je tako z veseljem mlatil sadje z jogurtom ali pa namazan toast, za kosilo smo naročali razne zelenjavne paele, kaj s pustim mesom in prilogo,..., z malico itak ni problemov, za večerjo sem mu pa kuhala linote. Edina stvar, ki sem jo imela sabo je bilo par hippkov za na letalo (ki mu na koncu niso šli po grlu) in alpsko mleko user posted image . Jp, mleko sem trogala na avion - ker tega si pa res nisem hotela privoščit, da ne najdem mleka katerega okus mu bo všeč. Smo se pa imeli super!
Tako da - kar pogumno user posted image .

GROMSKA NE JE SOLATE user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 19.2.2011 21:43:34 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
19.2.2011 22:37:38   
Melia
čer!

po zeloooooooooooooooo dooooooolgem času se spet malo javljam. vidim, da vas ni več veliko tukaj.....tudi jaz sem ena izmed tistih, ki se ji ne da na cepetavčka. tak da super, če bomo spet tukaj malo dejavne.user posted image

user posted image user posted image user posted image  najprej čestitke Lunanai za bitjece pod tvojim srčkom user posted image user posted image user posted image  SUPER!

dojenje: tudi jaz še mojega Marka dojim....in zgleda še ga kar bom nekaj časa...čisto nor na zizike....in zelo slabo mi je gosto hrano...kaj naj naredim??? kuham vse mogoče zadevice....njemu pa diši le moja zizika....ma saj poje 2, 3 žličke....potem pa še obvezno dojenje....kaj naj? pa se trudim, da bi ga samo zjutraj in zvečer pa ponoči dojila, ampak ni šans.....se dere tak da to res ni...

tiste ki dojite,.....ali lahko zvečer kam greste....na primer na babji čvek, večerjo, kamorkoli....???? jaz zelo težko. do zdaj sem zvečer si samo enkrat privoščla izhod. moj Mark namreč zaspi na ziziki....in ko zize ni bilo doma ga je ati moral skoraj eno urco mirit in nosit da je potem revež zaspal.

tako....malo sem spet napisala, jutri še kaj več, ker mi očke že skupaj lezejo....grem pod tuš in spat.

lahko noč.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
19.2.2011 22:52:00   
Melia
aja...še eno vprašanje čisto tako....ali uporabljate ali ste že ali še boste hojico?

in ali že imate avtosedež? kateri? ste zadovoljne? jaz se še odločam.

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
20.2.2011 17:54:55   
Lunanai8
Zivjo, punce, mi smo nazaj s Pokljuke. Ozzy je sprasevala o prehrani za dojencka, ce se nastanis v hotelu. Mi smo sli tokrat prvic z malim v hotel (pa se to smo samo 2x prespali) in njegova prehrana je izgledala takole:

*zajtrk: steklenicka adaptiranega mleka (kot doma)-sem s sabo nesla elektricni grelec za vodo, da sem jo lahko zavrela/pogrela kar v hotelski sobi.
*malica: jogurt, kos kruha, jabolko (kar v hotelski samopostrezni restavraciji, ko smo sli odrasli na zajtrk)
*kosilo: Hippov zelenjavni loncek (ostali smo jedli zunaj, ne v hotelu), lahko pa bi mu dala kaj iz nasih kroznikov-zelenjavo, kos mesa...
*vecerja: zitna kasica, zmesana z vodo (sem imela s sabo, naredila v hotelski sobi s pogreto vodo)
*pred spanjem: steklenicka adaptiranega mleka

Lacen ni bil, prezivel je, nad kosilom (loncki) se pa tudi ni pritozeval. Imam sreco, ker res vse je. user posted image Spal je kar na hodniku hotelske sobe v svoji posteljici (smo nesli s sabo prenosno), ker je bilo tam temneje. Tezav s spanjem ni bilo-spal celo noc, brez zbujanja, kot doma. user posted image Bomo se ponovili.

Melia, mi hojice nimamo in je ne bomo imeli, se ze sam postavlja na noge in se premika ob opori. Moje mnenje je, da hojica omejuje in daje potuho. Mislim, da je tudi stroka ne priporoca. Zna bit pa za otroka zabavna. user posted image

Evo, en link:
http://www.mojmalcek.si/teme/dojencek/257/ali_hojica_koristi_ali_skodi.html

Avtosedez imamo Tobi od Maxi Cosi, smo ga dobili (podedovali) od moje 4-letne necakinje, tako da nismo niti gledali, ne brali testov in ne vem, v katero cenovno skupino spada in ali je med bolj kvalitetnimi ali ne. Smo pa cisto zadovoljni. Mislim pa, da vecina kupuje Romerja. Ce se prav spomnim pogovorov na tem forumu, je nek njihov sedez med boljsimi (vsaj po testih). Poglej par strani nazaj, so punce vse raziskale. user posted image

Lep vecer!

< Sporočilo je popravil Lunanai8 -- 20.2.2011 17:57:26 >

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
20.2.2011 19:18:35   
Melia
lunanai hvala za odgovor.

tudi mi nimamo hojice....ampak me nekatere kolegice vztrajno prepričujejo da je vredu....kaj pa vem....jaz sem bolj za ne kot ja.

se pa naš nič še ne postavlja na nogice .... eh, saj ima še čas. vse ob svojem času. je pač bolj lene sorte. :)

stolček se pa jaz odločam med maxi cosi tobi ali pa priori....no, mojemu se tud zdi vredu romer...ma, meni ni všeč.....

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
21.2.2011 12:26:51   
deveta
avtosedež: smo kupili novega maxi-cosi Tobi. sicer še ni montiran v avto, ker imamo veliko lupinico, naša punca pa je bolj med elegantnimi. tako, da bomo še malo počakali. ga imamo zdaj v dnevni sobi in jo včasih dam not, da vidim, "če je že dovolj velika"user posted image user posted image . Bo pa najbrž, kmalu v avtu.

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
21.2.2011 12:30:37   
deveta
aja, sem pozabila: tudi mi nimamo hojice in je ne bomo imeli. Je ne maram, pa še zame je to še ena navlaka več v hišiuser posted image . Čeprav zna bit včasih praktična, otroka daš not, če maš kaj za naredit. Tačas je varen, nima kam past in še mobilen, torej zadovoljen.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
21.2.2011 19:51:00   
K_a_t_i
Oj, na brzino. Sem KAPUT (dec mi je totalno zakuhal, tko da sem ne samo single parent, ampak še njega pedenam user posted image ).
Ribe - danes sem kupila za test osliča - NIKOL VEČ!!! Cela bajta mi smrdi (no, stanovanje user posted image ) pa še okus je user posted image . Tko da - ostajam pri šarenki user posted image .
Hojica-  identične misli kot deveta. Jst ga dam v babybjorn ležalnik, če res ne gre drugače - in je ves zadovoljen, ko se lahko guga user posted image .

Evo, dost luštnega za mami... Je treba še enga mulca spat spravt. Pridne bodte!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
23.2.2011 13:31:04   
j.b.
Lunanaiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo, čestitke, ful lepouser posted image user posted image user posted image Kak vam je uspel tolk hitr?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
23.2.2011 22:47:37   
Lunanai8

IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

Lunanaiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo, čestitke, ful lepouser posted image user posted image user posted image Kak vam je uspel tolk hitr?

user posted image Zgleda, da sem orto plodna. Nama je uspelo "v prvo", menstruacije še sploh nisem imela, sva oplodila jajčece ob prvi ovulaciji. user posted image Saj je bilo pri prvem user posted image isto. Prvič, ko nisva "pazila", se je prijelo. user posted image

Samo sporočim še, da sem danes prvič v življenju pripravila ribo. user posted image Šarenko, po Katijinih nasvetih. In mladič jo je zmazal polovico v trenutku! Jaz pa drugo polovico. Res je bila dobra. Pa smrdelo tudi nič ni. user posted image Hvala, Kati. user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
25.2.2011 20:57:49   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Lunanai8

Samo sporočim še, da sem danes prvič v življenju pripravila ribo. user posted image Šarenko, po Katijinih nasvetih. In mladič jo je zmazal polovico v trenutku! Jaz pa drugo polovico. Res je bila dobra. Pa smrdelo tudi nič ni. user posted image Hvala, Kati. user posted image

user posted image
Zraven jaz naredim še krompir na brzino user posted image - skuham krompir v kosih in dam gor žlico kisle smetane. Oba tamavčka obožujeta.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 25.2.2011 20:58:45 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
26.2.2011 22:39:40   
K_a_t_i
sam neki probam....

...aha, ne dela ;)

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 26.2.2011 22:40:08 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
27.2.2011 9:25:30   
barvar
Kati vse najboljše Žigu! Lepo praznujte user posted image .
Mi pa se tudi še najemo, pol pa šibamo v maškare. Se vidi,da smo na Ptuju doma in smo že začeli user posted image .
Lepo nedeljo vsem.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
27.2.2011 10:11:00   
Anonimen
Lunanai: iskrene čestitkeuser posted image user posted image

Na Cepetavčka se pa meni tudi ne da, sorry!

Lp

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 4324
27.2.2011 10:48:56   
nusi
kati - vse najboljše Žigcu user posted image , sigurno je super fantek, k ima tko lepo ime user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?