Lunanai8
|
Zivjo, punce, mi smo nazaj s Pokljuke. Ozzy je sprasevala o prehrani za dojencka, ce se nastanis v hotelu. Mi smo sli tokrat prvic z malim v hotel (pa se to smo samo 2x prespali) in njegova prehrana je izgledala takole: *zajtrk: steklenicka adaptiranega mleka (kot doma)-sem s sabo nesla elektricni grelec za vodo, da sem jo lahko zavrela/pogrela kar v hotelski sobi. *malica: jogurt, kos kruha, jabolko (kar v hotelski samopostrezni restavraciji, ko smo sli odrasli na zajtrk) *kosilo: Hippov zelenjavni loncek (ostali smo jedli zunaj, ne v hotelu), lahko pa bi mu dala kaj iz nasih kroznikov-zelenjavo, kos mesa... *vecerja: zitna kasica, zmesana z vodo (sem imela s sabo, naredila v hotelski sobi s pogreto vodo) *pred spanjem: steklenicka adaptiranega mleka Lacen ni bil, prezivel je, nad kosilom (loncki) se pa tudi ni pritozeval. Imam sreco, ker res vse je. Spal je kar na hodniku hotelske sobe v svoji posteljici (smo nesli s sabo prenosno), ker je bilo tam temneje. Tezav s spanjem ni bilo-spal celo noc, brez zbujanja, kot doma. Bomo se ponovili. Melia, mi hojice nimamo in je ne bomo imeli, se ze sam postavlja na noge in se premika ob opori. Moje mnenje je, da hojica omejuje in daje potuho. Mislim, da je tudi stroka ne priporoca. Zna bit pa za otroka zabavna. Evo, en link: http://www.mojmalcek.si/teme/dojencek/257/ali_hojica_koristi_ali_skodi.html Avtosedez imamo Tobi od Maxi Cosi, smo ga dobili (podedovali) od moje 4-letne necakinje, tako da nismo niti gledali, ne brali testov in ne vem, v katero cenovno skupino spada in ali je med bolj kvalitetnimi ali ne. Smo pa cisto zadovoljni. Mislim pa, da vecina kupuje Romerja. Ce se prav spomnim pogovorov na tem forumu, je nek njihov sedez med boljsimi (vsaj po testih). Poglej par strani nazaj, so punce vse raziskale. Lep vecer!
< Sporočilo je popravil Lunanai8 -- 20.2.2011 17:57:26 >
|