Kaja08
|
Dober dan nosečke srečke! No, včeraj sem dala na plano svoj trebuh in se je grupa dohtarjev sprehajala po njem s sondo, vidli smo našo Rozi in je čila in zdrava, obrnjena je na glavo in je cel cajt mojo maternico lupčkala Dobila sem slikco, samo jo moram še skenirati, pa jo bom dala gor, da jo boste vidle 9janja - a si bila ti slučajno tista, ki je sedela naravnost na koncu čakalnice, pa črne čevlje si imela??? porod - moj gre zraven, sem mu že šla v materinsko šolo po potrdilo, ker na srečo ni treba še enkrat it poslušat tistih bedarij, ker smo bili leta 2008 že tam. Čeprav, če bom imela CR, bo itak moral v porodni počakat, ne bo mogel it v operacijsko. Prvič sem imela urgentni CR in so me na hit popokal v operacijsko, tokrat bom pa prosila za spinalni blok, ker bi rada takoj vidla in slišala otročka, ko ga ven potegnejo... No, mogoče mi bo pa ratal naravno rodit, bomo vidl... kozmetika - Bepanthen za vneto ritko, trdo milo za kopanje, mandljevo olje za po kopanju... Na začetku navadni robčki in voda za rito umivat, po kakšnem mesecu sem pa pri Žigatu začela uporabljati robčke od DM dojenje - na žalost prvič ni šlo, oziroma smo se en mesec matral in je Žiga pri vsakem obroku dobil malo mojega mleka za aperitiv, potem pa Aptamil. Upam, da bom tokrat imela mleko, ampak če je kaj v genih, bolj slabo kaže - moja mama tudi ni imela mleka, niti pri bratu, niti pri meni... Ko se je pri bratu matrala in ga samo dojila, so ji na pregledu rekli, da ima sina kot dahavca in da naj že revežu da kaj jest oprema - že vse imamo od Žigata, ampak še čisto nič pripravljeno. Posteljica, jogiji, previjalna, oblekce, vse je še lepo zapakirano in spravljeno pri mojih. Bo verjetno treba počas vsaj cunje pregledat, ker mi jih je par vreč prinesla še prijateljica... Po eni strani se mi zdi še tako daleč za 21. maj, da se mi še kar ne da, ampak v resnici bo pa 1,2,3 tuki... Pa še če se slučajno kaj prej zgodi, pol bo pa sploh treba počas pripravljat za novo članico. Ja nič no... kej se oglaste, ker drugače bo res očitno treba na FB bolj redno hodit lp