vesna_b
|
oooo, ene ste pa že pridne! - no, pa saj to vem da smo vse, vedno kaja08 - dobrodošla med nami. si se pa mal skrivala . tudi pri nas bosta dva majčka. oz če rodim točno na rok, bomo imeli dvojni otroški rojstni dan o, ja, hillmagic. bi jim dala. AMPAK tudi za ponoči. pa me zanima, kako bi bilo z njihovo držo, hrbtenico, križem. joj, boljš, da ne damo, ker bi jih pol mogle pa poslušat... cowgirl - a ne de? joj, sem čisto izgubljena, če nimam bejbe kje blizu. sicer ok, glede na to, da je v tem vremenu moj itak zunaj in kaj dela, in je vse tiho okoli mene... no, mi s(m)o včeraj krompir sadili. in smo s tamalo ble zadolžene, da pit prinesemo. he he, je hotla jit k atiju na traktor in se je cel čas furala z njim. je že od pol vrste, ko sta se vozila proti meni, s prstkom žugala pa odkimavala, da ne gre dol. mojmu se je pa itak fajn zdelo. pol sem šla pogledat še punco od bratranca od mojga, k ma pojutrišnjem rok - pa manjši trebuh ko jaz (je še teta od mojga me spraševala, katera gre prej, al jaz, al ona joj, to zmeri vpraša sedaj) - in domov. tamali sem sam jest dala, jo zrihtala za spat in je ob pol osmih spala ko polhek. jaz sem pa sam pospravila in se tud vrgla na kavč, kjer me je pred deveto zmanjkalo. ja, to je to, ker mamo raztegljiv kavč. ampak nikol ne kupim kavča, ki se ne raztegne v ležišče moj se je vlegel potem zraven, da je čakal 24ur zvečer, in je itak zaspal zraven. sem šla ob enih na wc, pa smo se prestavila v spalnico
|