vesna_b
|
jutro bejbe ja, vikend je za nami. ma saj je bilo full sončno, sam pihalo je pa tako, da je bilo kar groza. oprala sem spet par strojev, in včeraj tud zlikala, med talenti, saj se je vse posušilo. jej, sem bila kar vesela, da je mimo. smo pa šli včeraj popoldne mal ven, na sprehod, ribice fotrat, pa potem na eno pijačo, in počasi proti domu. en tak lep večer. doma mi je moj pomagal tamalo skopat, pol je pa bila ob sedmih že koma. danes bom še mal po kuhinji pospravila - začela sem v soboto, po spodnjih omaricah, danes dokončam, potem še enkrat dnevno, in potem začnem s cotkami... jej, komaj čakam. aja, popoldne grem pa k frizerju, da mi mal skrije moje... ahm barve lase... (če niste razumele, to pomeni sive... ). nujno rabim. pa da mi mal špice poreže. si spet dolge puščam. pri meni je tako, da ko mam res že dolge lase, do sredi hrbta ali celo več, me prime, in se ostrižem na kratko. . moj se je že navadil. hm, ja, ko mi hitro rastejo... sem mela lani za poroko lase na paž postrižene, sedaj jih imam pa že kar dolge. še frizerka moja se čudi, pa me že pozna. pri nas so pa pobje na pohodu - sodelavec ima sina in ena kolegica, s katero smo že prvič skup vozičkale, ima sina... nič, naj vam / nam teden čimprej mine. čauč
|