betricija
|
dan naša pridna punca še spi, sva pa sami doma, je ati na službeni poti..pa se mi zdi, da je bila veliko bolj mirnejša kot če sva oba doma...no glede na to, da sva bile skoraj cel dan v pediatrični kliniki in da sem jo neštetokrat slekla in oblekla, je vse skupaj kar dobro prenesla, veliko prespala in sem se bala, da bo noč budna, pa ni bila..je zaspala že ob 10h in še kar spimo..je res pridna..lep materinski dan se je začel :) no glede obiska na pediatriji...pri naši S že skoraj 3t opažam pikice, ki so se najprej začele po vratu in sedaj preselile tudi na prsni del telesa.najprej sem mislila, da je to od slinčka, ker je precej polivala in sem ji slinčke dala okoli vratu, pa ni nič pomagalo, pol sem mislila, da je od ovčje deke, pa smo tudi to odstranili, čeprav deka ni nikoli prišla v stik z vratom, mleko je bilo isto, tako da sem pol vseeno poklicala P in je rekla, naj se pridemo pokazat, pa je takoj napisala napotnico, glede na to, da sem jaz alergik na cvetni in hišni prah, dedka sta pa astmatika...in pol kličem na kliniko, se valda ne oglasijo, celo napotnico bi morala tja poslati, zdravnik pogleda kolk je nujen pregled in dobiš datum..vprašanje kdaj bi to bilo, meni se pa gre, da bo S čimprej cepljena.in sem šla v ljubljano, pobrala mami in smo šli na pediatrijo..joj kaka štala je tam...mislim, skoraj 45min sem čakala, da je prišel doktor, pa niso imeli gužve na urgentnem oddelku(sama sem bila na hodniku). potem pa najprej vse podatke, šele pol je pogledala saro, pa je kar dobro prenesla vse skupaj..ko sem mislila, da je že konec, se je pa nadaljevalio..pride ena zdravnica, pa drug zdravnik in vsakič ponovno cunje dol, pa spet gor..pa kuga hudiča se učijo na 3m starem otroku..a ne morem pogledat izkušenj zdravnik..in ko pride sestra po podatke, me še prestraši, če grem na oddelek ali bomo šli domov..sem skoraj prebledela..no pol so ji delal še kožni test..ni alergična na jajca in kravje mleko..HB. je bila pa pridna..ni nič jokala..so jo pa tolk prešlatal, da je na koncu v čakalnici ko sem spet čakala pol ure na izvide, še kakala..jaz pa brez robčkov. mi je pol ena sestra šla na roke, da mi je dala krpice in da sem jo šla previt...pol pa še v lekarno po kremo, k so jo morali naredit, in benti so leni tle v ljubljani, ni mogla skupaj zmiksat eno preprosto kremo..bi jo dobila šele jutri...grrr..sem klicala pol v kamniško lekarno je rekla, da jo naredijo v 15min..sem šla samo jest k mojim in šla domov..in je bila S zelo pridna. sem danes mojemu rekla, da komot lahko še par dni v radencah rit namaka, da se lepo rihtava, heheh..samo tole naše zdravstvo...še naša mami, ki ne komentira, je rekla, da bi vsaj pri otrocih lahko bili bolj ažurni in hitrejši...pa nič pametnega niso povedal..na neki je pač alergična..lahko se cepi, ne imejmo toliko toplo ko jo kopamo..če ne bo krema pomagala v enem tednu, pa nazaj in bodo še kako kri vzel, pa še kak dodaten test naredili za alergijo...joj upam, da se pocajtamo in da je dosti letanja po bolnici... je pa dobila mami včeraj rdeči nosek..iiiii...je ravno po hodniku hodila in so nas ustavili. tako, mislim, da se naša pupa počasi prebuja...kako ste mi ostale?? urshy bravo za dopust, izkoristi ga čimbolj teta m, keglove vaje delat. meni je G rekla vsaj 100x na dan da stisnemo skupaj..pa sem se spomnila, da lahko to med dojenjem delam...nekje sem potem razdelila teh sto na 6 hranjen in kar gre... no pa pa
|