|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
22.3.2011 11:52:41   
Teta M
Ahoj!

No, pri nas je minila noč v standardnem ritmu zbujanja,to je na 3 ure...ampak ok, jaz sem se že navadila..
Sedaj sva pa zunaj že od 10h, pa naša čebelica še spi v vozičku,sem jo kar pred hišo parkirala...user posted image
Ja pri nas so se definitvno pojavili nazaj krčki,ker je bilo včeraj zvečer kar pestro 1,5 uro...user posted image Pa sem že upala,da smo zaključili s tem poglavjem, ampak ne gre tako gladko ...Bomo še malo potrpeli,zaradi nje pa res upam,da čimprej minejo...
Kako jih kaj oblečete sedaj za ven? Verjetno že manj,kot pa kakšen mesec nazaj...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
22.3.2011 12:14:48   
Urshy78
jaz sem tudi ravnokar prišla s sprehoda, T je zaspal takoj v vozičku in še pančka, sem ga tudi pustila kar na dvorišču. jaz sem ga danes oblekla: spodaj dekica, potem ima bodi s kratkimi rokavi, čez bodi z dolgimi, trenerkica, štumfki, kombinezonček, kapica, čez pa dekica in zimska vreča, pa pleničko ima čez voziček..ne vem a je preveč ali ne, ampak očitno mu tako paše, jaz ga dam potem na dvorišču v senčko pa še piha malo..ko se pa zbudi ni pa nič premočen, tako da predvidevam da je tako ok.

TetaM, a pri vas pa spet krčki? user posted image pa si probala s kakšnim čajčkom??

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 22.3.2011 12:22:38 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
22.3.2011 12:23:42   
Teta M
Urshy: ja spet imamo kambinacijo BioGaie in kapljic proti krčkom...moj je bil včeraj zjutraj oz.dopoldan sam z malo in seveda ni dal ničesar,ker je pozabil.Zvečer je bila pa veselica...tako da sedaj spet kombiniram ti dve zadevi, pa Mojškra mi bo naredila uslugo in poslala svoje granule proti krčkom...
Drugače pa naša čebelica kar dobro je, vsaj kar dam po flaški, poje zvečer 160 ml, pa včeraj zjutraj je pojedla 150 ml...jaz kar kombiniram, pa včasih dam flaško, včasih mojo zizo....samo da dovolj poje, to mi je bistvo...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
22.3.2011 12:25:20   
mojškra
hojla

Teta M-oj, sem ti pozabila poslati, malce sem bolna, me ful grlo boli, pa sem čisto pozabila, sorči, ti jutri pošljem 100%, ali pa še danes, oprosti.

Jaz sem ga danes oblekla takole, body kratek rokav, pajacek z dolgimi rokavi, in čez zimski pajac, in dekica čez noge. Zunaj je ful toplo, nič ne piha., Včeraj pa sem ga dala še v zimsko vrečko

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
22.3.2011 12:38:16   
Teta M
Jaz ji pa oblečem body z dolgimi rokavi, pa čez npr.jopico ali zgornji del trenirke in jaknico,spodaj pa žabice,pa spodnji del trenirke,nogavičke in jo pokrijem z dekico še...aja, leži pa še vedno na ovčki...pa kapico ji dam na glavo..
V zimski pajac pa jo ne oblačim več...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
22.3.2011 13:11:16   
Petyyyy
Dan

Kratko poročilo od P
8100g, 67 cm, več pa ko bo R spal

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
22.3.2011 13:22:58   
špica84
Dober dan

Pettyy priden R.
Jaz sem pa danes zapravila malo po štacunah.Sem kupla ležalnik za malo,ker mi je ostal še en bon za 50€.
Drugače sm,o pa zelo pridno sapal od 21 30-5 15,5 30-9.Pa z tatijem sta bila na sprehodu,ko sem bila jaz v šopingu user posted image .
Mi pa imamo v petek pregled pri pediatru in prvo cepljenje,me prav zanima kaj bo rekla za kilce hehe

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
22.3.2011 15:48:33   
Teta M
Petyyy: ja res lepe mere ima R user posted image
Mojškra: hvala

Punce a že kaj gledate avtosedeže oz.imate ogledanega že kakšnega?

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
22.3.2011 21:01:14   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy

Dan

Kratko poročilo od P
8100g, 67 cm, več pa ko bo R spal

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
22.3.2011 21:02:36   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Petyyy: ja res lepe mere ima R user posted image
Mojškra: hvala

Jaz imam že avtosedež od A, ampak premišljujem če mi novega kupila, ker je blago že ful uničeno, in je vprašanje če kupim sam blago, ne bi bilo dražje ali pa mogoče čisto malo manjuser posted image user posted image . Jaz ga moram dati že v avtosedež-nujno, v jajčku je čisto stisnejn

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
22.3.2011 21:23:56   
jona klara
petyyy-user posted image user posted image user posted image user posted image lepe mere, mi pa bomo jutri vidli kakšne bodo in cepljenje.
a ste po cepljenju dale kak obkladek?

urshy- za boljše spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image .trampli,

teta m- upam, da krčki končno in za vedno zginejo.

jaz ga pa oblečem v bodi dolgi rokav, majčka dolgi rokav- tanka, jopica kapica, štrampli, malo debelejše hlače, dekica- če je bolj mrzlo sicer samo vreča ki je na košari, kombinezona ne dajem več.

betricija- tvoja S je pa res jutranji zaspanček- pridna. A čez dan pa nič ne spi?

mojškra- hitro se pozdraavi.

špica- super za šoping.

bilo zelo lepo zunaj, kako je lepo ko prihaja pomlad, me pa imamo pikece, smo v porodniškiuser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
22.3.2011 21:24:55   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

tudi jaz razmišljam o tem, spoh ker bomo hodili na morje, razmišljam o romerju.

< Sporočilo je popravil jona klara -- 22.3.2011 21:25:39 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
23.3.2011 8:03:26   
cukica
Sam na hiter se vam mal javljam,ker hoče nejc zadnje čase imeti 100% vso mojo pozornost.
Danes imava ob 9 drugi pregled pri pediatru in mu nesem izvide od naše velike glave,...Me prav zanima kaj bo komentiral.Drgač je imel pa tri dni mal žurke nisva včeraj spala od 3 zjutraj nič,tko,da sem bila kot mesečnik.
Drgač sva pa velik zunaj.Včeraj sva sadila rožice za not,čez vikend pa bom vsadila še vrtnice in borovnico.
Drgač smo super,spuščamo že raznorazne glasove,se velik smehljamo in seveda kar je najbolj zanimivo so roke.

Se vam javim še kaj popoldne,ko bom mela kaj časa,da vam poročam kaj smo odpravili.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
23.3.2011 9:05:56   
Teta M
Dobro jutro user posted image

Uff...mami zaspana...je pikica spala od 20.30h do 24h...potem pa zbujanje na 2,5 uri....grrrr

A ima katera probleme z zadrževanjem vode,oz. se ji zdi da ji par kapljic urina uide,sploh tiste ki ste rodile po naravni poti? Meni se to dogaja, ponoči pa mi je kar veliko ušlo,ploh se nisem tega zavedalauser posted image ,je bilo videti,kot da sem se polula, v bistvu sem seuser posted image user posted image ...Groza!

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
23.3.2011 9:07:26   
Teta M
Jona: tudi jaz gledam Romerja...ali pa kaj od MC....
A katera ve kaj imajo za ene znamke avtosedežev v Mothercare trgovini?
Pa verjetno boste imele isofix sistem,pa gor avtosedež, ali pač ne?

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
23.3.2011 14:28:10   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Dobro jutro user posted image

Uff...mami zaspana...je pikica spala od 20.30h do 24h...potem pa zbujanje na 2,5 uri....grrrr

A ima katera probleme z zadrževanjem vode,oz. se ji zdi da ji par kapljic urina uide,sploh tiste ki ste rodile po naravni poti? Meni se to dogaja, ponoči pa mi je kar veliko ušlo,ploh se nisem tega zavedalauser posted image ,je bilo videti,kot da sem se polula, v bistvu sem seuser posted image user posted image ...Groza!

Jaz imam probleme, kar vgre mi, katastrofa. Sem že uredila tole s telovadbo, zdaj pa spet.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
23.3.2011 20:43:30   
jona klara
evo nas iz P.G ima 64 cm, 7200g- je rekla, da je lepo prehranjen ravno prav, po velikosti je na zg, meji krivolje teža sicer po normativih za 6 mesecev ampak glede na velikost je super, bili pohvaljeni.Rekla je da ni nič narobe, če kdaj 5,6 ur nič ne poje.Da z gosto hrano naj začnemo v 5 mesecu in začnemo z zelenjavo,A nispo vam rekle z riževo kašico?ampak jaz bom že pri 4 m. počasi kaj poskusila,Bil cepljen, p TUDI ZA ROTAVIRUS SMO SE ZMENILI IN JE ŽE DANES DOBIL, KER BAJE KASNEJE BI BILO PREPOZNO glede na težo.Upam, da ne bo reakcije, je kr bol jamrast danes in ima 37,3.

ostale kis te cepile proti rotavirusu a so vam kaj rekli, da se ta virus izloči 7 dan z blatom in je treba previdno rokovati.??

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
24.3.2011 9:01:36   
Urshy78
se na hitrco pofočkam da me ne boste slučajno pogrešale user posted image user posted image user posted image user posted image
s T sva pri moji mami, včeraj smo bili skoraj cel dan zunaj, je pridno pančkal v vozičku, ponoči bil tudi priden, spa 6 ur, potem3, pa 1 user posted image user posted image user posted image

čakam da se zbudi, potem gremo pa na sprehod pa vpisat se greva na plavalni tečaj za dojenčke, v ponedeljek že začneva user posted image
lep dan, vas preberem ko pridem domov.

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2393
24.3.2011 9:52:22   
jona klara
urshy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje.Kako sta se navadila doma brez očija? razvajajta se pri mamici.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
24.3.2011 10:36:30   
mojškra
Da se še jaz na hitro pofočkam

Urshyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo T , priden

Jona Klara, ja 7-dan je blato mal drugačno, samo fino roke umivat in nič drugega. Pa naš ima tudi skoz temperaturo, jaz zaenkrat nič ne kompliciram, lahko da je to njegovo normalna telesna temperatura, dokler je priden in je, in mu nič ne manjka, ni panike. Tudi moja temperatura je 37,3

Drugače pa sem jaz fajn nahodna-alergija na cvetni prah se je že začela.

Neposredna povezava do sporočila: 2395
24.3.2011 12:39:05   
cukica

Včeraj se vam nisem mogla nič javit,ker ima Nejc čudne potrebe.Moram bit skoz ob njem,če me ni se mu fržmaga in se smili sam sebi,...Glede na to,da mi je ponoči že full dolgo spal imamo zadnji teden vse na novo zbujanje na 2uri in pol.Mam pa občutek,da je skoz lačen in,da mu bom mogla začet dajat spet dodatek,ker do sedaj je bil en mesec samo na mojmu mleku,zdaj se pa podojiva in on bi kr še,...Moram bit skoz ob njem,če me ni se mu fržmaga in se smili sam sebi,...Pri zdravniku vse v redu,imamo 5.300 g,60 cm in obsek glavice 40 cm.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
24.3.2011 20:21:22   
Urshy78
Jona, G pa super pridobiva na teži user posted image user posted image user posted image zdaj pa se ti res ni treba več sekirati in ga tehtati, a ne user posted image
ja meni tudi sestra ni nič omenila kašice, ampak jaz mu jo bom vseeno dajala. sem ravno včeraj spet kupia od Milupe, je tudi meni ful dobra, une od DM pa ni marala, je bila tudi men zanič.

TetaM, voda ti uhaja zato ker so mišicer še ful ohlapne. kegleve vaje je treba ful delati. jaz priznam da glede tega nisem čisto nič pridna, jih kar pozabim delati user posted image

Mojškra, pocajti se čimprej. glede avtosedežev. midva imava lupinico do 13 kg, tako da bo še za nekaj časa.
kako si se pa odločila za plavanje?

Petyyy, Špica, lepo da smo se videli, sem še posebej vesela, da sem končno spoznala R, pravi mali frajer je user posted image user posted image
Ž pa pridna kot čebelica user posted image user posted image user posted image se vidimo jutri user posted image

cukica, preveč ga pa tudi ne smeš razvaditi. jaz sem ga včasih kar pustila da se malo dere, če sem morala recimo iti na wc, si skuhati kosilo itd..če ga pustiš jokati kakšno minutko ali tri, ne bo nič hudega user posted image

jaz sem bila pa danes s T skoraj celi dan zunaj. ob 10.00 do 18.00 in sem prav prijetno utrujena. T je pa tudi samo padel dol user posted image

midva sva pa že določila destinacijo za morčka user posted image user posted image sva na netu našla eno ful fajn in poceni ponudbo, tako da jutri bom že plačala en del, da potrdiva rezervacijo. gremo pa na Krk. se že ful veselim, upam da bo šlo vse po narčtih.

nočko vam želim, pa čimveč spanja user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
25.3.2011 9:26:10   
betricija
dan
naša pridna punca še spi, sva pa sami doma, je ati na službeni poti..pa se mi zdi, da je bila veliko bolj mirnejša kot če sva oba doma...no glede na to, da sva bile skoraj cel dan v pediatrični kliniki in da sem jo neštetokrat slekla in oblekla, je vse skupaj kar dobro prenesla, veliko prespala in sem se bala, da bo noč budna, pa ni bila..je zaspala že ob 10h in še kar spimo..je res pridna..lep materinski dan se je začel :)
no glede obiska na pediatriji...pri naši S že skoraj 3t opažam pikice, ki so se najprej začele po vratu in sedaj preselile tudi na prsni del telesa.najprej sem mislila, da je to od slinčka, ker je precej polivala in sem ji slinčke dala okoli vratu, pa ni nič pomagalo, pol sem mislila, da je od ovčje deke, pa smo tudi to odstranili, čeprav deka ni nikoli prišla v stik z vratom, mleko je bilo isto, tako da sem pol vseeno poklicala P in je rekla, naj se pridemo pokazat, pa je takoj napisala napotnico, glede na to, da sem jaz alergik na cvetni in hišni prah, dedka sta pa astmatika...in pol kličem na kliniko, se valda ne oglasijo, celo napotnico bi morala tja poslati, zdravnik pogleda kolk je nujen pregled in dobiš datum..vprašanje kdaj bi to bilo, meni se pa gre, da bo S čimprej cepljena.in sem šla v ljubljano, pobrala mami in smo šli na pediatrijo..joj kaka štala je tam...mislim, skoraj 45min sem čakala, da je prišel doktor, pa niso imeli gužve na urgentnem oddelku(sama sem bila na hodniku). potem pa najprej vse podatke, šele pol je pogledala saro, pa je kar dobro prenesla vse skupaj..ko sem mislila, da je že konec, se je pa nadaljevalio..pride ena zdravnica, pa drug zdravnik in vsakič ponovno cunje dol, pa spet gor..pa kuga hudiča se učijo na 3m starem otroku..a  ne morem pogledat izkušenj zdravnik..in ko pride sestra po podatke, me še prestraši, če grem na oddelek ali bomo šli domov..sem skoraj prebledela..no pol so ji delal še kožni test..ni alergična na jajca in kravje mleko..HB. je bila pa pridna..ni nič jokala..so jo pa tolk prešlatal, da je na koncu v čakalnici ko sem spet čakala pol ure na izvide, še kakala..jaz pa brez robčkov. mi je pol ena sestra šla na roke, da mi je dala krpice in da sem jo šla previt...pol pa še v lekarno po kremo, k so jo morali naredit, in benti so leni tle v ljubljani, ni mogla skupaj zmiksat eno preprosto kremo..bi jo dobila šele jutri...grrr..sem klicala pol v kamniško lekarno je rekla, da jo naredijo v 15min..sem šla samo jest k mojim in šla domov..in je bila S zelo pridna. sem danes mojemu rekla, da komot lahko še par dni v radencah rit namaka, da se lepo rihtava, heheh..samo tole naše zdravstvo...še naša mami, ki ne komentira, je rekla, da bi vsaj pri otrocih lahko bili bolj ažurni in hitrejši...pa nič pametnega niso povedal..na neki je pač alergična..lahko se cepi, ne imejmo toliko toplo ko jo kopamo..če ne bo krema pomagala v enem tednu, pa nazaj in bodo še kako kri vzel, pa še kak dodaten test naredili za alergijo...joj upam, da se pocajtamo in da je dosti letanja po bolnici...
je pa dobila mami včeraj rdeči nosek..iiiii...je ravno po hodniku hodila in so nas ustavili.

tako, mislim, da se naša pupa počasi prebuja...kako ste mi ostale??

urshy bravo za dopust, izkoristi ga čimbolj

teta m, keglove vaje delat. meni je G rekla vsaj 100x na dan da stisnemo skupaj..pa sem se spomnila, da lahko to med dojenjem delam...nekje sem potem razdelila teh sto na 6 hranjen in kar gre...

no pa pa

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
25.3.2011 12:48:23   
cukica
Vsem želim lep materinski dan,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
25.3.2011 12:56:55   
špica84
Dober dan

Mi smo imeli 3.posvetovalnico.Moja ž ima 5930g in 59 cm.Zdravnica glede teže tokrat ni nič rekla.Ž dobila prvo pikico,malo smo jokcal,ampak je kar šlo user posted image ,je bilo mami bolj strah koker njo.Potem smo šli z urshy in petty na šetnjo bila moj cukerček tako plidna.
Tudi ponoči mi je zaspala ob 21-4 in potem bi ona spala do jutra ampak sem jo morala ob 6 vržt pokonc,zarad obiska pri zdravniku

Jona sedaj se pa res nehaaš sekirat okol teže,ko vidiš kako lepo G pridobiva

< Sporočilo je popravil špica84 -- 25.3.2011 12:57:45 >

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?