|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
23.3.2011 22:21:52   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

čer

Šime dela obračun, tko d še nism pršla na vrstouser posted image .....mularija spijo....upam d čim dlje. Rokso ma spet 2 una koprivasta flekauser posted image zzzzzz....torej praški 100% niso k moja mati ma pralne kugle...očitno spet en žžžž virus

KDAJ KOFI DRUK TEDEN? TORK?

ČEBELA SAM D SI OKuser posted image ....jst se počas poslavljam od dojenja......zdej ga sam še ponoč dojim pa enkrat čez dan...ful mi je hudo, samo sem čist izžeta od nespanja in ...bom vidla kaj mi bo jutr dala zarad kože....neki konkretnega bomo mogl pogruntat, ker ne zdržim več. mislm pa, da mi manjka en teden morja pa 2 dni spanja, pa ful vitaminčkov.....kar bo pa bo...ne bom več traumirala, k sm dons čist neki u depri zarad tega pa še zarad Katjuše mi je ful hudouser posted image , tko d grem rajš spat.

PETRUŠK dej mi zrihti trenerko eno modro XL 44-46

SJMM a je Brandon vse spedenuuser posted image

ma, kva maš ti to zdej ene fleke...jz sm mela tud po tretjem porodu, nism smela lupit sadja...bog ne daj pomaranče, limone,al pa paradižnika...je blo hudo...k bi se opekla...sm mela strašne rane...pa niso nč pogruntal...na konc so rekl...hormoni...ma je minilo po enem letu...pa me včas še kej sreča tu in tam....zgleda d imamo vse preobremenjeno...ej, držim pesti da pogruntajo...joj, morje ....jz tud sanjam...sej bo sam še kak snežni metež...pol pa bo kmau morje...ajde...fajn bodite...ma Brandon je zlo fejst priden zadne cajte...ga je mau spomlad zbudila in kr oba cvetivauser posted image user posted image ...lep večeruser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
24.3.2011 7:18:50   
Urša08
jutro

user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
24.3.2011 7:22:02   
Urša08
Kako ste?

Naša nočka spet po standardihuser posted image user posted image user posted image . Ta velike dva v vrtcu, jaz mam pa mal časa za rruser posted image . Včeraj sva šli z Evo z vozičkom po Nejca in Žiga in sta vso pot nazaj lepo hodila, vmes smo traktorje gledali in uživali na sončku. Tale sonček mi kar energijo dajeuser posted image . Potem smo pojedli palačinke, se napili in šli na vrt do šestih. Kok je fino ko smo lahko po cele dneve zunaj. Danes sem ob 11 zmenjena s prijateljico da šibave na sprehodka in kavico potem pa direkt v vrtec. Tako da morm do 11 mal naše gnezdece pospravit, pa kaj za kosilo pripravit.
Mal vas morm še prebrat da bom na tekočemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
24.3.2011 7:29:13   
Urša08
Rebeka ja Eva je s spanjem zelo pridna. Je pa ful zgodnja zvečer in sedaj smo prišli že na hranjenje ob pol sedmih in ob 19 že zaspi, potem se je pa danes ob pol treh zbudila pa ob pol šestih ko je po hranjenju hotla vstat. Čez dan se pa dojivi na 1,5, 2 kar pogosto, popoldan tud na uro. Kakšen ritem imata z Matejem? A samo dojiš?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
24.3.2011 7:44:51   
Urša08
čebela ojej nč fajn tole z mastitisomuser posted image upam, da kmalu mine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za morfologijo, jaz mislim da bo fantek user posted image user posted image user posted image

Petrušk je Eva v vrtcu?

Kolumbo o ti šit tole s tvojimi rokami user posted image user posted image user posted image pa ne sekiraj se glede dojenje, Jure bo vsak čas pol leta star tko da si bla pridna user posted image user posted image user posted image Dej mi povej kako hitro sta prišla na en obrok z Juretom - časovno , da mal ponovim tole gosto hrano. Lahko še mel poveš kaj si mu kej dajala na začetku.

Birdy kakšno je stanje pri vas? Kako ušeska? Pa Levček?

Sjmm ti si pa turbo pridna user posted image user posted image user posted image user posted image Men kr nč ne rata ko so tako lepi dnevi in se potepam po sončku user posted image

Katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo srček čim manj bolel

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
24.3.2011 7:47:29   
Urša08
Ajvy kako ste? Ste zdrave al je s Tarjinim kašljem boljše?

Jaz sem včeraj razmišljala kako fino je it po otroke v vrtec ko nisi obremenjen s časom. Tako da moram tole leto kar se da izkoristit. Pa komi čakam morje in morski zrak. Se mi zdi da nam vsem manjka.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
24.3.2011 7:49:42   
brkn83
jutro

petrušk - ja itak da je to velik lepše kot pa ciprese. Tud mi bomo verjetn en del ograje naredili tako.

sunny - sej te slike niso vse moje, največ jih je takšnih kot bi jih jaz imela..........upam, da mi enkrat uspe............predvsem sedaj finančno ne gre skozi.

Nič grem hitro delat, ker grem danes po nika že ob enih, gremo potem v ljubljano mal pogledat - najprej v yucaboat(en čoln pogledat, ki se mojmu ful dopade in zdej nekaj sanja o njem), potem pa še mal v btc.

katjuša - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da si uredu. javi se nam kaj. Mislim nate.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
24.3.2011 7:57:51   
Čebel@
jutro

tavelika na poti v vrtec,mali pančka....nočka:lahko bi bila boljšauser posted image .....mali je sicer lepo spal,mene je pa zdelalo......sem zvečer ga pristavla na defektno joško,pa ni nič teklo,tko da sem črpala,da je vsaj malo popustilo...desno je pa spraznil v nulo,tko da je ponoči moj mu dal flaškouser posted image .....zjutraj je bilo pa ok-je že neki malega teklo iz L in ni bilo treba dodatka....bom pa danes dan preživela v postelji,ker sem čisto brez moči

user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
   [Brisano sporočilo]
24.3.2011 10:36:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1934
   [Brisano sporočilo]
24.3.2011 10:56:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1935
24.3.2011 11:06:13   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy kako ste? Ste zdrave al je s Tarjinim kašljem boljše?

Jaz sem včeraj razmišljala kako fino je it po otroke v vrtec ko nisi obremenjen s časom. Tako da moram tole leto kar se da izkoristit. Pa komi čakam morje in morski zrak. Se mi zdi da nam vsem manjka.

v ponedeljek sva bili kar doma...ker je v nedeljo zvečer bruhala sluz..ogromno sluzi...zgleda da sva tolk dobr zinhalirali ,da je vse ven letelo...potem je šlo na bolje...upam, da tako ostane.....neki se za  ušeske vlečeta..tko da ne vem...kaj naj rečem....
Včeraj so imeli lutkovno predstavo v vrtcu...sta tko uživali, da sem dobila rosno oko...potem pa še delavnice...je bo res luštno...je bil pa tut ati z nami ,tko da je bilo sploh krasno doživetje...
JUtri imamo zobarja...mal me skrbi Tisin ugriz...k ga splo nima...a bo jutri zdravnica povedala kako in kaj....

Tko ...počasi lezemo....se veselimo vsakega dneva posebej...jst sem utrujena...
Prejšnji teden je bil posebno težak ,ker je Tarja trokirala na vsakem koraku, odgovarjala, se z mano kregala...v glavnem .....težko težko....da sem en dan, kr mal htela dat odpoveduser posted image user posted image user posted image
A sej gre....

čEBELA......PROSIM LEPO.....Hana je bla do sedaj sama....ti si bila samo njena, pa mal od atija....rabi čas da sprocesira novo nastalo se situacijo....proces je lahko boleč. zate, ker si plona hormonov...ne skrbi in dovoli ,da ti pride do živega...mora sprocesirat...če ne ga lahko zavrne...potrpežljivo...pa sej več..:HAna je bila prva in naj ostane tako...dojenček lahko sekundo počaka, Hana ne more....ker se ona zdej že zaveda, če jo zavrneš----dojenček pa ne.....
MIrno..v.se bo ok....kar se vam dogaja je normalno....zatorej je ok....
To samo pomeni ,da ji ni vseeno......kar je super.....čuteč otrok .....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
24.3.2011 12:09:37   
brkn83

KOOOONČNOuser posted image

user posted image

oooooooooooooooooooo. noro fajn zgledate. Pa tale frizura ti res full paše. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1937
24.3.2011 12:49:56   
sjmm
dan!

eno končno mene...ne vem kva sva dopoldan mutila...jz sm mogla kuj papirje začet štimat k je moj neki težil, pa nočka je bla obupna...tud zarad mene k me je en prehlad ujel...ma nism smrkala že 1 let...pol pa glih zdele..jao, jao

no, pa seveda sprehod, pa posoda, pol sva se pa kr mau na dvorišču zaparkirala in se martinčkala na sončku

kosilo bo kr na brzake...špagetki, solata

kolumbo...hudo zgledate, res fajn user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy...si lepo napisala čebeli, pa en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
24.3.2011 13:58:53   
Ploha
kolumbo: super duper zgledate! user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
24.3.2011 16:50:38   
Čebel@
prespala cel danuser posted image ......počutm se obupno,nakuhava meuser posted image ....komaj ustanem,da Gala nahranimuser posted image

Hana in ati sta bila zunajuser posted image user posted image user posted image .....če nebi imela mastitisa,bi šla midva tudi ven-eh sej bojo še lepi dneviuser posted image

patronažna je bila tukaj....mali se lepo rediuser posted image user posted image user posted image

grem nazaj vodoravno

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
24.3.2011 16:55:23   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

prespala cel danuser posted image ......počutm se obupno,nakuhava meuser posted image ....komaj ustanem,da Gala nahranimuser posted image

Hana in ati sta bila zunajuser posted image user posted image user posted image .....če nebi imela mastitisa,bi šla midva tudi ven-eh sej bojo še lepi dneviuser posted image

patronažna je bila tukaj....mali se lepo rediuser posted image user posted image user posted image

grem nazaj vodoravno

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
24.3.2011 18:36:18   
Katjusa
hej punce. jst sem v bolnici ze od vceraj imam sum na izvenmaternicno nosecnost. G je reku da morem takoj v bolnico tak da dem prisla sinoci mal cez 8 in sedaj cakam kaj bo. Receno mi je bilo da ce ni IMN je mozno da je plod odmru in da bo prislo do SS. Po eni strani mi je tako kr lazje ker bo narava sama odlocila.... Po drugi mi je ps hudo. imsm pa precej mocnr krce in rjav izcedek..... Jutri dam se enkrat kri in UZ in bomo videli kaj se dogaja......
Hvala vam da mi stojite ob strani rada vas imam in v tezkih trenutkih ste vedno v mojih mislih....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
24.3.2011 18:38:12   
petrušk_
urša...ne evo mam doma....da uživava te lepe pomladne dni, in da se posvetiva druga drugi zj k je to še možno da sm 100 % njena....res uživava na polno....se mi zdi da mam še energije kr mal več k vidm kolk je srečna in vesela k sva cele dneve skupaj....kljub temu, da me matra otrdevanje in tiščanje dol....prilagodim cel dan temu in se mava super....
zjutraj dolgo poleživa...pojeva zajtrk, mami  rr in cofee, eva risanke...pol greva mal na teraso, mami počiva in pa kosilo kuha eva ji pa kavice kuha v hiški k jo ma na terasi....pol greva skupaj spančkat, ko vstaneva pa gasaaaaaaaa na vrt na pesek in se igramo zunaj do enih 5h, 6h, pol pa pridemo gor, kopanje in priprava na spanje.....NEPRECEnljivVI DNEVI - res sm srečna....drug teden jo dam pa v vrtec ko bo grdo vreme in upam na najbolje.....

brkn....maš še kakšne lepe slikce takih ureditev in ograj na zalogi...jst ne najdem na netu nič pametnega...plizzzzz

kolumbo....you look fantasticcccccccccccc
pošl mi na zs alpa sms naslov da ti grem jutr po hlače in ti jih pošljem.....

čebelca...upam, da si uštimala z mastitisom....da je že boljš-.....

sjmm....vidm da tud vi2 z majčijem polno uživata te lepe dneve.....

birdy...kako ste????

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
24.3.2011 18:40:02   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

hej punce. jst sem v bolnici ze od vceraj imam sum na izvenmaternicno nosecnost. G je reku da morem takoj v bolnico tak da dem prisla sinoci mal cez 8 in sedaj cakam kaj bo. Receno mi je bilo da ce ni IMN je mozno da je plod odmru in da bo prislo do SS. Po eni strani mi je tako kr lazje ker bo narava sama odlocila.... Po drugi mi je ps hudo. imsm pa precej mocnr krce in rjav izcedek..... Jutri dam se enkrat kri in UZ in bomo videli kaj se dogaja......
Hvala vam da mi stojite ob strani rada vas imam in v tezkih trenutkih ste vedno v mojih mislih....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
24.3.2011 18:42:52   
rebeka84

KOOOONČNOuser posted image

user posted image

zelooo ste lepi! komu je Jure podoben? ne morem se odločituser posted image . a ima svetle oči?

Neposredna povezava do sporočila: 1945
24.3.2011 18:55:12   
rebeka84
čebela upam, da mastitis hitro mine! vem kako grozljivo to boli!user posted image user posted image user posted image

user posted image katjuša user posted image

urša jaz Mateja samo dojim, včasih pogosto je, tudi na eno uro in pol, včasih pa tudi tri ure zdrži. nimava nobenega ritma, to mi sicer ni všeč, ampak kaj čem.
kolikokrat na dan Eva kaka?

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
24.3.2011 19:07:49   
Čebel@
katjuša......mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz izpod tuša...zdele bova dala Hano pančkat....pol grem pa črpat....mali bo okrog 21.00 jedel in bo mogel dobiti flaškouser posted image ....če me mož nebi spodbujal,bi že obupalauser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
24.3.2011 19:27:48   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim nate,upam, da se vse uredi tako kot je treba, in da bo zadeva še najmanj boleča zate.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
24.3.2011 19:31:42   
brkn83
petrušk bom pogledala za slike, pa mislim da jih nekaj še imam. Ampak bom ti poslala jutri dopoldan. 

Zdej moram počasi Nika spravit spat, potem grem pa js tudi, ker sem ful utrujena. Smo bili v Ljubljani, ampak nisem nič našla, no nekaj sem si nagledala - bom pa videla kako se bom še odločila. Ampak sigurno bom takrat šla sama v Ljubljano, ker z mojima dvema pa res ni možn po tregovini hodit. Niku sem kupla kopalni plašč v Svilanitu, da ga bo imel za v toplice.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
24.3.2011 20:45:33   
baki
zdravo punce.en mesec sem bila brez interneta,smo se selili.sem prej stanovala v bloku kjer je eksplodiralo.toliko da se vam javim.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
BLOG: Spomini na božič nekoč
Oblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?