|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
20.3.2011 16:44:40   
moniketna
mi bomo imeli najprej zibko, ker to sem si vedno želela, noter je pa tak lahk do 4 mes. naprej pa posteljicouser posted image zadnjič sva bila v Mb v rutarju in imajo full lepe zibke in košare, vendar so full cene nabite. najbolj se splača prek neta naročit, kr direkt od tovarne in lahk prišparaš min. 70 €, kar pa ni malo.

v torek imam spet pregled komaj čakam, sam da vidim da je vse ok, preglede imam vsakih 14 dni, ker preveč nizko in preveč zadaj nosim. me prav zanima če sem dobila kakšni kilo gor, ker sem bolj drobčkene postave, sem bla zadnjič malo kregana da sem presuha (50,5kg), sam ne morem kaj, jem full, res veliko sam ne gre kaj gor.user posted image

uživajte ob lepem vremenu

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
20.3.2011 17:42:11   
modrimedo
http://www.bambinoworld.eu/en/prams
mogoče kateri pride prav ,tu majo poceni opremo(posteljice ,vizičke ,zibelke...) ,v slovenijo dostavljajo
jaz sem tu naročala varovalna vrata za po hiši so bila najcenejša ...

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
20.3.2011 20:03:42   
nepremagljiva
IZVIRNO SPOROČILO: moniketna

mi bomo imeli najprej zibko, ker to sem si vedno želela, noter je pa tak lahk do 4 mes. naprej pa posteljicouser posted image zadnjič sva bila v Mb v rutarju in imajo full lepe zibke in košare, vendar so full cene nabite. najbolj se splača prek neta naročit, kr direkt od tovarne in lahk prišparaš min. 70 €, kar pa ni malo.

v torek imam spet pregled komaj čakam, sam da vidim da je vse ok, preglede imam vsakih 14 dni, ker preveč nizko in preveč zadaj nosim. me prav zanima če sem dobila kakšni kilo gor, ker sem bolj drobčkene postave, sem bla zadnjič malo kregana da sem presuha (50,5kg), sam ne morem kaj, jem full, res veliko sam ne gre kaj gor.user posted image

uživajte ob lepem vremenu

Mi nikoli nismo imeli zibke. Vedno kar posteljico. Se mi je zdelo to samo stran metanje denarja. Čeprav mi je všeč.  Ker tudi posteljnino rabiš posebej za zibko.
Za kilograme pa se nič ne sekiraj, jaz imam trenutno samo 2 več kot ti. user posted image Saj bodo šle sedaj gor. Ti garantiram. Enih 10 jih bova sigurno pridelali do konca. Več pa ni nujno potrebno.

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
20.3.2011 21:13:28   
carly
Glede komentarjev ni bilo nobenega čudnega, ampak og tašče pa tasta ga pa sploh ni bilo, jima je moj povedal že kake 14 dni nazaj pa se obnašata kot da sploh ne vesta.Pa živimo v isti hiši.

Glede spanja. mi imamo košek, ga jaz sicer nebi kupovala pa sva ga dobila za darilo in je fajn je pa uporaben ene 3-4 mesece.Drgač imamo pa pri starejši posteljico 70x140 in bomo sedaj tudi tako kupili.Je dalj časa uporabna (naša se potem sestavi v navadno manjšo posteljo).

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
20.3.2011 21:57:45   
Krysia
Sam na hitro, ker moram še teste sestavit ... ampak tole pa moram pokomentirat:

IZVIRNO SPOROČILO: carly

Glede komentarjev ni bilo nobenega čudnega, ampak og tašče pa tasta ga pa sploh ni bilo, jima je moj povedal že kake 14 dni nazaj pa se obnašata kot da sploh ne vesta.Pa živimo v isti hiši.

Pri nas je isto. Tašča sploh ni nič komentirala. Niti vprašala ni, kdaj mam rok. user posted image Pa tud živimo v isti hiši. Moji so pa ful veseli. Drugače nekih čudnih vprašanj nisem dobivala, razen tega, če računam, kdaj delam otroke, ker se mi vedno izide s šolskim letom (ta prvi je avgustovček, tale bo pa septemberka, če nas ne prehiti ...)

Drugač pa mi tud ne bomo imeli zibke - mamo posteljico, za zibko sploh ni prostora, pa še denarja mi je škoda, čeprav mi je načeloma zibka všeč ...

Zdej pa šibam ... jutri pa poročilo s pregleda - sicer ga mam že ob 7:15 zjutraj, ampak grem pol še v službo pa popoldan k zdravnici, tko da se vam oglasim zvečer ...

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
20.3.2011 22:11:05   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Sam na hitro, ker moram še teste sestavit ... ampak tole pa moram pokomentirat:

IZVIRNO SPOROČILO: carly

Pri nas je isto. Tašča sploh ni nič komentirala. Niti vprašala ni, kdaj mam rok. user posted image Pa tud živimo v isti hiši. Moji so pa ful veseli. Drugače nekih čudnih vprašanj nisem dobivala, razen tega, če računam, kdaj delam otroke, ker se mi vedno izide s šolskim letom (ta prvi je avgustovček, tale bo pa septemberka, če nas ne prehiti ...)

Drugač pa mi tud ne bomo imeli zibke - mamo posteljico, za zibko sploh ni prostora, pa še denarja mi je škoda, čeprav mi je načeloma zibka všeč ...

Zdej pa šibam ... jutri pa poročilo s pregleda - sicer ga mam že ob 7:15 zjutraj, ampak grem pol še v službo pa popoldan k zdravnici, tko da se vam oglasim zvečer ...

Tudi moja tašča je enaka. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ANDMIL -- 20.3.2011 22:25:43 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
21.3.2011 0:12:18   
bimba7277
Nocko user posted image ,

Carly, Krysia in Andmil kake cudne tasce in tasti. Pa nic sekirat, kdo ve kaj jih tare da se ne morejo ali znajo veseliti z vama. Moja pretirava po drugi strani... bi rada ze za user posted image kupovala, pa je uzaljena, ker sem rekla da jst nocem vedet do konca kaj je. A ni fajn ce je presenecenje? No ce bom zdrzala do konca in me radovednost ne bo premagala pa res ne vem user posted image . Pa pol se sekira, kje bo user posted image , pa kako bo, pa kaj bom poleti oblacla ?!!! itd da mi gre mal na jetra ze no. Pa sicer se to lepo resi v eno uho noter na drugo ven user posted image . Neumesnih komentarjev tud ni blo, pa ce bi bli po istem principu...pozabit na bedake.

Lepo spanckajte.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
21.3.2011 7:08:21   
Pigy
Za menoj je lep vikend. Sva se z mojim spočila- recimo. Mal sva šla stanovanja gledat, pač da se preselimo v večje. Kaj vse folk oddaja in dobi pošten denar za touser posted image . Najbolj vesela sem, da sem bila celo popoldne na nogah in nisem zakrvavela.user posted image user posted image user posted image upam, da tako ostane.

Včeraj sva hotla na sprehod v naravo, pa je tako pihalo, da sva se takoj vrnila domov.

alja- lepa slikica user posted image

tašče.... uh, moja je 500 km stran od mene, pa še to samo moj z njo komunucira. Drugače pa ko se vidive se recimo kr zastopve, s tastom tudi. So pa tuki moji, no predvsem mami, ker vsak dan pokliče in prvo vprašanje: a si vredu? pa ji povem da me to nervira in da če bo karkoli narobe, ji bom že sama javila, no potem usa užaljena pokliče naslednji da in vpraša: a je kej novga s tvojo nosečnostjouser posted image .  Si pač ne more pomagat.

Čudno vprašanje glede user posted image : nič kej tazga ni bilo, ampak samo komentarji: sej vam je bil časuser posted image Aha, pa tole: bo fantek, a ne, si tvoj full želi sina. No moj ima željo da je punčka, in kakor kaže se mu bo uresničilo.user posted image

Andmil-  zelo lepe slikice.  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nepremagljiva
In pol sledi še vprašanje: Če se nam je ponesrečil?! Moj odgovor pa je , da ne. Da se je posrečil.
Jah, take mamo.

dobr odgovor user posted image user posted image user posted image

Jaz sem upala, da bova imela posteljico od mojega, ko je bil majhen, ampak ko sem omenila, da si jo želim, je vse nekaj potihnilo. Tako, da pomoje so se premislili in jo bojo meli pospravljno. Pač bom kupila drugo.
Posteljica mi je pa nekak od Lip poljčane (Tim)všeč, samo razmišljam, da bi raje preko neta naročila rabljeno, bom videla. Mislim, pa nekak julija začet z nakupovanjem.

Mal imam ta ogledan:
user posted image

No pa še od avta se bom morala poslovit, ker ima tako majhen prtljažnik, da ni šans da gre voziček notri. Konec leta bo treba.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu bimba7277)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
21.3.2011 8:24:36   
*alja*
Jaz pa bom imela zibelko ker jo imam še od mene in sem jo uporabljala tudi pri prvi user posted image

Posteljico imam tudi še svojo, edino eno lepo posteljino si bom kupila! Vozička pa nimam in ga bom morala kupit, ter lupinico. Vse drugo pa imam od prve. No če bo fantek še kako oblačilo!

Drugače pa meni se je začelo kar vredu poznatuser posted image , kar ne morem verjet ker pri prvi še nekateri v 6 mesecu niso opazili da sem noseča, me je v 7 in 8 mesecu razneslo user posted image

Pigy kaj pa je to za vozička? Na oko je ful lepuser posted image

< Sporočilo je popravil *alja* -- 21.3.2011 8:25:17 >

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
21.3.2011 9:58:20   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: *alja*
Pigy kaj pa je to za vozička? Na oko je ful lepuser posted image

http://baby-boom.si/

http://baby-boom.si/ponudba/otroski_vozicki_babyboom/serija_yquattro/53/potovalni_paket_yquattro_zelen/

upam, da je pripelo link. Tale barva mi je full všeč, pa še velik stvari dobiš zdraven, cena se mi zdi pa ugodna. Samo sedaj čakam, da vidim, kako se obnese- no čakam kake komentarje po netu.user posted image

< Sporočilo je popravil Pigy -- 21.3.2011 10:01:56 >

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
21.3.2011 10:44:58   
2.2.
prvi pomladni dan .....pa full mrzlo je. mi je tamala rekla če bo sneg padal-ja saj zgleda že tako vsaj pri nas.
še dva dva dni pa nsuser posted image  upam samo na pozitivne stvari....
sicer mi pa v tej nosečnosti full kislo paše, najrajši bi kar kis spila ampak resuser posted image . mi je ostal en kuhan jajček-res majhen od zajtrka ko sem mali kuhala in sem si kar zdaj ga na solato naredila pa full kislo-itak....

ja tale voziček mi je tudi kar všeč, samo jaz sem si omislila kar pp pliko 3 ki se zloži v marelo in zelo malo prostora zavzame. itak ko bomo rodila bo v uporabi košara ali vreča nekje do novembra potem bo sneg februarja ali marca bomo pa rabli kakšnega bolj priročni šprni voziček; se mi zdi da potem ne dva kopujem brez veze. pri prvi sem imela dva.podobno temu, ki pa kar nekaj zavzame čez 6m pa smo kupili pp rabljenega. sicer mi je pa najbolj vščeč maxi cosi mura samo me jezi ker se ne da čist poleč, ima kolena pokrčena(zelo udobno  user posted image )

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
21.3.2011 11:00:05   
*tedy*
pigy men je tud tale voziček super všeč. Sem ga v živo videla in prav to barvo, ga ima moja sestra (ampak trikolesnika) in je super. Tudi zloži se čist lahko. Sam mi je škoda ker mislim da se ne da kupit brez košare. Jest bi košaro od sestre vzela voziček pa kupila. Sem mela prej quinny freestlyle 3 xl, pa  mislim da me bo tokrat tale premamil. Sem starega kupila in ga tud naprej prodala, zdej pa jih gledam in bi quinnyja pod 180€ težko dobila. Pa še ko ga zlagaš moraš dat športni del dol in res vzame veliko prostora.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
21.3.2011 11:48:10   
škrpijonka
Tudi jaz sem se odločila za ta voziček v rdeči barvi, sem pa danes videli v trgovini dve mamici eno z rdečim in eno z zelenim. Oba sta zelo lepa, samo pri tej zeleni barvi (ima ga sodelavka) je rekla, da poleti ko je sonce kar malce oči trpijo.

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
21.3.2011 11:50:47   
Teni_
Pozdravček. Zjutraj ni bilo časa za javljanje, tako, da zdaj bolj na hitro.

Sem danes šla dat še enkrat kri za toxo, pa k infektologu.

Vso srečo danes vsem na pregledih.

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
21.3.2011 11:52:32   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, NS, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 12.04.,  Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 29.03., ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 18.04., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
29.03., Ljubljana, user posted image
barbara85, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.03.,  Oplotnica
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
29.03., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , 28.3., ?
Sunny_Dream, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Ljubljana
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 30.03., Maribor
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 07.04., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 06.04., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , 22.03., Litija
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , 23.03., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
31.3.,  okol. Domžal, user posted image

8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 08.04., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 08.04., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Postojna
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
04.04., Ljubljana

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 11.04., okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.04., ?
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , 24.03., Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 12.04., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , 05.04.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., Maribor
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , ?, ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 29.03., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 30.03., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 04.04., okolica Postojne
20.9.

*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
22.9.
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?., okolica Ptuja
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , 01.04., Maribor, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 22.03., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., ?, Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., ?, Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Ljubljana
, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 12.4., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
28.9.
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, 22.03., Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 12.04., 23.03., ?
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 22.03., ?, Ravne na Koroškem
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 15.04., 23.3., Ljubljana
Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 75
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
21.3.2011 12:30:36   
jejhata
Ojla punce,
prejšnji teden sem bila tako zaposlena z organizacijo za praznovanje sinovega 4.RD, da se nisem nič javljala. Veliko novega se je zgodilo. Tudi jaz že čutim brcike. Tu pa tam me že tako brcne, da prav obstanem. Ja, me je začela loviti panika, ker imam jutri amnio. Moj me že ves čas od NS pregovarja, naj ne grem, ker je so bili tam rezultati OK. Ker pa je to druge vrste preiskava in 100%, sem se že na začetku odločila, da grem. Zdaj pa me preganja tisti 1%, ko lahko splaviš. A katera pozna kakšen tak primer o spontanem splavu zaradi amniocinteze?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
21.3.2011 12:34:34   
anabanana1981
Glede vozičkov...smo pr ta drugi kupl od baby-booma ta rdečga,pa morm rečt d a sm bla mal razočarana.po 1 tednu vožnje je ta spredn kolo začel neki štekat poslal smo ga nazaj in je neki cajta super vozu, sploh so mi najbolša kolesa pr temu vozičku ker so res orenk k pr kolesu gumijasta in se zelo neslišno ...

bi bilo super če nebi začel spredn kolo spet neki štekat...nevem zakaj...a sm mela sam jaz tako srečo al kako...

mi je pa drgač bil ful v redu,sploh košara je ful lušna za novorojenčke,pa če mi je zaspala v vozu sm košaro snela in nesla gor in je tamala lepo naprej spala

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
21.3.2011 12:37:10   
Teni_
jejhata - jaz sem kar nekaj prebrala o AC, pa ni bilo nobeega poročanja o splavu zaradi AC. Javi, kako boš zrihtala, mene čaka 18.4. 

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
21.3.2011 12:47:32   
*tedy*
Sem že v tretji nosečnosti imela AC in je bilo vse ok, poznam jih kar nekaj ki so joimele, pa ni bilo nikjer nič narobe. Res pa si moraš vzet čas in počivat tistih nekaj dni. Plodovnica se  obnovi v nekaj urah (itak si notri do kosila oz. okrog 13 greš domov) . Statistika je pač taka ampak ne pounam nobene ki bi se ji to zgodilo. A greš v Ljubljansko porodnišnico? Meni bo Blejčeva delal in ji zaupam tako da me ni strah.
SEm pa brala nekaj od Pušenjaka na bibaleze.com in on pravi da splav ni odvisen od počivanja??!! Če se zgodi, se neodvisno od tega. Je na tej strani tudi slikovno prikazano in vse razloženo.

Srečno

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
21.3.2011 12:52:53   
*tedy*
jejhata tukaj ješe link

http://bibaleze.si/clanek/rubrika/nosecnost/amniocenteza.html

mene tudi še čaka čez 14 dni

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
21.3.2011 12:55:39   
anabanana1981
zdej upam da nam ne bo treba še tretjega kupvat in bomo tist kolo ta spredn nekak popravl vsaj za 1 letuser posted image

Drgač me pa zanima če katero še daje utrujenost...čakam pa čakam na zlato obdobje polno energije..pa sem še vedno čist cotastauser posted image

Katere vitamine kej jemlete...jaz jem floradix...mogoče bi mogla mal menjat

lp

(odgovor članu anabanana1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
21.3.2011 12:57:48   
anabanana1981
Sm šele zdej vidla...moj brat pa žena sta bila pred kratkim na AM in sta mogla prou podpisat ,da se zavedata da ta postopek v 10% lahko sprož splav...sploh nisem vedla

Neposredna povezava do sporočila: 2497
21.3.2011 13:07:56   
2.2.
jaz pa nevem zakaj ni brezplačna AC, z tem bi marsikateriga starša obvarovali pred bolnim otrokom, če je že tako natančna. res je ta nosečnost draga. če ne ješ fono k. te malo čudno gledajo, če ne greš na ns te še bolj čudno gledajo...mislim, samo da zaslužijo

Neposredna povezava do sporočila: 2498
21.3.2011 13:10:31   
jejhata
Hvala za link in odgovore. Sem si ogledala filmček... pa me je še bolj strah. Kaj če zakašljam, ali pa če otrok brcne, ali... Ja, grem v LJ. Ne vem, kako naj s prevozom. Ko sem se naročala, je sestra rekla, da traja vse skupaj dve uri. A verjetno še čakaš... A se lahko sama peljem iz Žalca in potem nazaj?

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
21.3.2011 13:38:48   
Ajda_
Pozdravljene,

toliko samo za seznamček: rok smo prestavili na 19. septembra. Sumimo deklico, ampak seveda samo ugibamo :)

mmm - kdaj ste začele prve čutiti?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?