|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
18.3.2011 20:56:47   
carly
Aja pa pogovarjale ste se o raznih nakupih, meni na srečo še ni potrebno nič kupiti za mene zauser posted image pa tudi še vse imamo. Je pa res da takole ko ne veš kaj vse boš rabil se potem nabere kar nekaj nepotrebnih stvari, tako da res ne pretiravajte.

Uf pa ene že čutite prve brcike user posted image user posted image user posted image komaj čakam da jih še jaz začutim.

Aja glede vrtca, mi imamo pa začetek aprila vpis pa upam da bomo dobili vrtec, sedaj je tamal še doma no pa če bo nujno bom pač imela oba doma, samo bi pa raje videla da gre starejša v vrtec, se ji že sedaj pozna da pogreša družbo vrstnikov.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
18.3.2011 21:28:03   
eltea333
Pozdravljene!
Danes se vam še jaz pridružujem. Letos imam 30 let, to je moja druga nosečnost, doma imamo leto in pol starega fantiča. Rok imam 11.9., naslednji pregled pa 20.4., na NS nisem šla, mi je pa zato moja ginekologinja naredila natančnejši ultrazvok 9.3. in je bilo vse v redu.
Kolikor bom uspela, se vam bom skušala pridružit v debati.
Tudi mi ne bomo veliko novega nabavljali, saj imamo dosti stvari že od prvega otroka- sploh kar se tiče prvih oblačil- boste videle, kako hitro rastejo, jaz sem ga na začetku v večino stvari oblekla samo enkrat, potem je že prerastel. Če bo punčka pa bomo dokupili kakšno punčkasto malenkost. user posted image Tudi stekleničke in dude ni maral, 2 meseca nazaj sva prenehala z dojenjem.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
18.3.2011 22:35:48   
moniketna
dobrodošla nova user posted image med nami. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz sem bila v Slovenj Gradcu pri Dr. Lužniku na nuhalni in moram rečt da naju je najprej malo ustrašil, ker ni nič povedal, skos je bil tiho in buljil v ekran ter meril. naju je pošteno prestrašilo da je kaj narobe,na koncu se je le moj prej opogumil in vprašal če je vse v redu, ker 10 min. tišine se je vleklo kot ne vem kaj. potem pa reče ja vse je super, da lahko mogoče še kak teden prej pričakujemo user posted image .  rezultat sem pa imela 1: 7361, kar je res super. spola pa nismo izvedeli (jaz sicer nočem vedet, ampak moj je neučakan) user posted image

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
19.3.2011 7:13:13   
2.2.
user posted image  za dobre rezultate
mene je pa včeraj klicala sestra od g in mi je prestavila ns en dan prej tako ta bom prej izvedela situacijo.
jaz nosečniških stvari še ne rabim, ker sem itak izmed bolj izpopolnjenih tako da mi še ni potrebno. se mi pa zdi na sesznamu so v začetlu fanti, potem punce no mi na koncu meseca pa bojo ponovno fanti???user posted image zame naj je to presenečenje do septembra samo mislim si da bo fant-nevem; me ne rabite dat na seznam o spoluuser posted image  imam tak filing

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
19.3.2011 7:59:56   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, NS, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 12.04.,  Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 29.03., ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
29.03., Ljubljana, user posted image
barbara85, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.03.,  Oplotnica
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
29.03., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.03., Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , 28.3., ?
Sunny_Dream, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Ljubljana
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 30.03., Maribor
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 07.04., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 06.04., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , 22.03., Litija
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , 23.03., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
31.3.,  okol. Domžal, user posted image

8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 08.04., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 08.04., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Postojna
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
04.04., Ljubljana

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 11.04., okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 21.03., Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.04., ?
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , 24.03., Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 12.04., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , 05.04.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., Maribor
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , ?, ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 29.03., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 30.03., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 04.04., okolica Postojne
20.9.

*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
22.9.
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?., okolica Ptuja
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , 01.04., Maribor, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 22.03., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., ?, Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., ?, Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Ljubljana
, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 12.4., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
28.9.
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, 22.03., Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 12.04., 23.03., ?
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 22.03., ?, Ravne na Koroškem
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 15.04., 23.3., Ljubljana
Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 75
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 19.3.2011 8:00:11 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
19.3.2011 8:36:44   
Teni_
Dobro jutro!

Mene še malo muči kašelj, oz. imam občasno napad kašlja. Se mi pa ob tem dviguje in sem včeraj 2X bruhala. Se tolažim, da ene celo nosečnost bruhajo, pa je vse ok, tako, da upam, da bo pri meni tudi. Pregled v ambulanti za rizično imam 30.3. Zdaj je še najhuje, ko še ni brcik in med pregledi ne veš, če je vse ok. Upam, da bo v tem času že kakšna brcika, da se malo pomirim. user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
19.3.2011 9:10:10   
*alja*
Teni RR, vse bo OK, tak kot mora bituser posted image

Dajte mi povedat kako za vraga naložim sem sliko? V album sem jo naložila sem je pa nikakor ne znam spravituser posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
19.3.2011 9:13:00   
Teni_
Stisni z desno tipko na miški, ko ti odpre stisni kopiraj in potem prilepi sem v odgovor.

Sem pogledala. A to so ti že 3D naredili. Prav lepo se že vidi.

Mi bomo šli verjetno na 3D čez par tednov, tam enkrat po 20 t.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 19.3.2011 9:14:18 >

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
19.3.2011 9:16:30   
*alja*
To sliko sem dobila na nuhalni, se pa malo slabše vidi ker sem sliko slikala z fotoaparatom ki pa ni preveč dober!
Bom poskušala, če mi uspe!

Ne gre mi prilepituser posted image Kopiram pa dam tukaj prilepi in ni nič

< Sporočilo je popravil *alja* -- 19.3.2011 9:18:40 >

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
19.3.2011 9:21:07   
Teni_
Imaš  Mozillo? Tam si jaz več strani odprem, pa sliko samo stisnem, pa v odgovor z miško prenesem, ker mi drugače ne gre. Če ne bo šlo, jo lahko jaz sem prenesem.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
19.3.2011 9:25:27   
*alja*
user posted image

No tako pa je šlo!
To sem že večkrat poskušala in mi nikoli ni uspelo! Upam da nebo preveliko vse skupaj user posted image

25.08.2005 Alja

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
19.3.2011 9:26:21   
*alja*
Hvala Teni RR user posted image

25.08.2005 Alja

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
19.3.2011 9:27:15   
Teni_
Super, samo, da je šlo. Prevelike pa niso, ker se že en čas same krčijo na pravilno velikost, prej je bilo treba ročno manjšat slike. user posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
19.3.2011 11:56:16   
lorelei82
No, pa da se še jaz malo javim...

Vidim da je nekaj govora o 3D preiskavi...Kam se to gre oz. kdo to opravlja???

Za tiste ki ste bolane...mene je prejšnji četrtek nekja zahaklalo, me je pune grlo bolelo in sem ful pogrešala med, ki mi vedno pomaga. mi je pa pol moj v lekarni kupil Granobil tablete, ki so sicer ful bljak ampak je takoj pomagalo...

Moram pa povedat da jaz že tudi nekaj občasno čutim, čeprav mi je ful čudno , sploh ker je to moj prvi bubi. Čeprav vmes mislim da bi me lahko tud šraufalo, ampak to bi pa bilo že skoraj preveč kratuser posted image .

Lep dan naprej

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
19.3.2011 12:31:51   
Teni_
Jaz bom šla kar k Pelkičevi, tako kot na NS. Ne vem pa še kakšna je cena. Sem ji pisala, pa še čakam, da mi odpiše.

(odgovor članu lorelei82)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
19.3.2011 12:34:46   
Sunny_Dream
Hej punce!

Najprej user posted image vsem za super rezultate in za prve brcike! Jeeej!

Jst sm tut mislila že da čutim nekaj v tem kontekstu, ker se mi je vedno zgodil zvečer ko sem ležala na hrbtu pred TVjem... in seveda bila čisto navdušena! No potem sem pa v torek mela redno kontrolo pri gineku in sem mu povedla da se mi zdi da ga že čutim in me je čisto sestrelil, da v prvi nosečnosti skor nemogoče da bi čutla bejbija pred 20. tednom in da je to kar čutim najverjetneje samo raztezanje maternice... zdaj pa ne vem. user posted image Mah, saj verjetno sem samo preveč neučakana... pa saj bo hitro minilo teh par tednov!

Za nakupe za bejbija se men zdi še čisto prehitro... Sicer lahko rečem da mam kr srečo da bom dost stvari dobila od prijatlc in sorodnic in si bom lahko pršparala kr nekaj stroškov. Drugače bi bla pa res kr kriza!

Neki bi vprašala vas malo bol izkušene ... Malo sm brala za nazaj (WoW kolk je materiala user posted image ) in vidim da imate skor vse tole napravo za poslušanje otrokovega srčka... A je to zdaj že kr standard, da se to nabavi al kako? Ker moje znanke, prjatlce in sorodnice (kolkr vem) niso nč mele tega... Torej a je to res tolk uporabna zadeva in če mi lahko poveste če sm totalno predjamska da tega nimam (in niti nism mela namena nabavit)?

OK, zdaj sm se pa zadost razpisala za 1x user posted image

Lepo sobotno popoldne vam želim in upam da ujamete kaj sončka!

(odgovor članu lorelei82)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
19.3.2011 12:42:02   
Teni_
Jaz nimam AS in ga tudi ne bom imela. Se mi zdi, da ni potrebe in raje za ta denar kupim kaj zauser posted image . Ko ga čutiš, ga tako čutiš, razen, če ti je pomembno, da poslušaš user posted image .

Jaz grem pa zdaj pod odejouser posted image .

(odgovor članu Sunny_Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
19.3.2011 12:46:39   
Sunny_Dream
Aja, Teni, za 3D/4D ultrazvok je cena v LJ cca.100 EUR (ponekod še 10 EUR več), tako da je verjetno tut na vašem koncu nekaj podobnega (so ponavadi kr usklajeni pr teh cenah).

Ampak mislim da bom tut js kr šla na to (čeprav ni poceni!) ampak itak naj bi to šel okol 25.tedna, tako da men so tam rekli da se naj naročim ene 14 dni prej in mam še dost cajta. Kje je še sredina maja... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2443
19.3.2011 13:52:34   
nepremagljiva
Pozdravljene!

Kako sem jaz danes zaspana. Še dobro, da sem včeraj večino dela opravila. Ker sem danes res čisto razštelana. user posted image

AS pa jaz imam. Nekako sem bolj pomirjena, še posebej do sedaj je bilo tako ko še nisem čutila premikanja. Pa tudi sedaj še to ni tako redno, da bi bila lahko prepričana, da smo še vredu. In ker imam za sabo že vse možne variante neprijetnih presenečenj, sem si nabavila to napravico. In ni mi žal. Verjetno pa je tega vesel tudi moj G. da ga ne hodim ob vsakem pomisleku, da ni kaj vredu, gnjavit.
Sem pa jaz kupla rabljenega. Ker je cena novega res malo pretirana.

Neposredna povezava do sporočila: 2444
19.3.2011 15:11:36   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny_Dream

Aja, Teni, za 3D/4D ultrazvok je cena v LJ cca.100 EUR (ponekod še 10 EUR več), tako da je verjetno tut na vašem koncu nekaj podobnega (so ponavadi kr usklajeni pr teh cenah).

Ja, mislim, da sem nekaj takega vidla napisano na ceniku takrat, ko sem bil na NS.

Ja, se strinjam, da se rabljeni AS še splača, novega pa ne ravno. Bi ga mogoče nabavila, če bi bila to prva user posted image , zdaj, ko pa je po vsej verjetnosti zadnja, pa se mi ne splača.

Neposredna povezava do sporočila: 2445
19.3.2011 15:57:11   
moniketna
2.2. tudi jaz imam občutek da imam fantka (pa še isti dan imava rok) user posted image jaz tudi hočem presenečenje, no upam da bom zdržala, da ne vprašam.

V Slovenj Gradcu pride 3D ultrazvok 60 €, tak če vas zanima, sem glih vidla na ceniku in bom tut verjetno šla, ker se mi zdi cena solidna.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
19.3.2011 16:00:35   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: carly

Ojla punce,
berem da ste ene imele bolj slabo izkušnjo s Strhovo, no jest sem jo imela v sredo in kljub temu da sem bila na vrsti že dobro uro čez njen delavnik se ji ni nič videlo da bi bila kaj zmatrana ali tečna.Sem imela razmerje okili 1:4000 pa mi je rekla da glede na rezultate ni popolnoma nobene potrebe da bi še kri dajala ampak ker smo imeli pač smolo s prejšnjo nosečnostjo smo se potem vseeno odločili še za to, tako da rezultate še čakam.Je pa res da je malo bolj pocukrana, čeprov z nama se je pogovarjala čisto po domače kot da bi bili prijatelji ne pa zdravnik-pacient in mene to ni nič motilo.Sem prejšnje dvakrat imela pač enega tako smotanega zdravnika ki je imel tako arogantne izjave ves čas da sedaj sploh ni bilo za primerjati.

Sicer pa super, da nas je vedno več.

Pol ima očitno dva scenarija, jaz imam verjetnost 1:5700 pa mi je na vsak način hotla krvne teste vsilit. Ni samo omenila, prav težila je s tem. Pa sej sm že slišala, da je pri njej čisto odvisno kakšen dan ima. Da ima več obrazov, ki se zelo hitro menjajo.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
19.3.2011 19:52:04   
carly
Jest tudi nimam AS pa nisem nikoli imela kakšne hude potrebe po njem.Je pač tako da se tudi s to napravico sliši srček šele nekje po 10 tednu, pa glede na to da sem vedno čutila kar zgodaj brcike  ( v prvi nos. v 16 tednu v drugi pa v 15 ) se mi zdi kar malo brez veze za tako malo časa.
Tako da sedaj tudi že komaj čakam da mine še kakšen teden da začutim prve metuljčke.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
19.3.2011 20:09:46   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: moniketna

2.2. tudi jaz imam občutek da imam fantka (pa še isti dan imava rok) user posted image jaz tudi hočem presenečenje, no upam da bom zdržala, da ne vprašam.

V Slovenj Gradcu pride 3D ultrazvok 60 €, tak če vas zanima, sem glih vidla na ceniku in bom tut verjetno šla, ker se mi zdi cena solidna.

V Slovenj Gradcu pride 4 D ultrazvok 80 € - dobiš pa zraven še posnetek na dvd.

http://www.sb-sg.si/index.php?stran=ginekologija_cenik&sklop=main&lang=si

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
19.3.2011 20:16:12   
modrimedo
jaz sem na 3d hodila v postojno,sedaj pa ne vem ,še nisem odločena če bom sploh šla ...če že bom šla k dr tul
jaz AS čakam da pride ,mogoče ta teden ,nakup sem naredila ,ker se otroci noro veselijo dojenčka in vem da bodo uživali ob poslušanju srčka :)
za novega sem dala 20 eur ,kar je meni čist ok cena .

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?