|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
19.3.2011 20:17:16   
ANDMIL
Dober večer!

Lepo pozdravljene nove in čestitke za dobro opravljene preglede, lepe rezultate in brcike pikic...user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem v 17. tednu nosečnosti, je moja prva nosečnost in se mi zdi, da že čutim metuljčke v trebuščku...user posted image user posted image user posted image

Drugače sva pa bila danes z mojim malo po trgovinah - nič nisva kupila, ampak sva nabirala ideje... Vse je bilo lepo in prav ampak se je hitro spremenilo. Zakaj? Človek še v soboto zvečer nima mira pred svojo taščo. Pa samo klicari mojega dragega, da naj pride to in ono narediti. Ne vem, no... Dolga zgodba. Nekateri pač mislijo, da rodijo otroke in so njihova last celo življenje. Potem se pa midva kregama, ker je pač on en navaden mamin sinček. Bo pa že... Strah me je samo to, ker, ko se razjezim se v redu razjezim in, ko mi bo poknilo ji povem vse za nazaj in naprej, potem pa res ne bo več lepo. Se opravičujem! Ampak morala sem se mal olajšati...user posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
19.3.2011 20:19:40   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

jaz sem na 3d hodila v postojno,sedaj pa ne vem ,še nisem odločena če bom sploh šla ...če že bom šla k dr tul
jaz AS čakam da pride ,mogoče ta teden ,nakup sem naredila ,ker se otroci noro veselijo dojenčka in vem da bodo uživali ob poslušanju srčka :)
za novega sem dala 20 eur ,kar je meni čist ok cena .

A mi prosim poveš kje si ga naročila, ker 20 € res ni veliko. To jaz takoj porabim za bedarije, bi pa rajši za takšno stvar ob kateri bom uživala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
19.3.2011 20:21:06   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL

jaz sem na 3d hodila v postojno,sedaj pa ne vem ,še nisem odločena če bom sploh šla ...če že bom šla k dr tul
jaz AS čakam da pride ,mogoče ta teden ,nakup sem naredila ,ker se otroci noro veselijo dojenčka in vem da bodo uživali ob poslušanju srčka :)

A mi prosim poveš kje si ga naročila, ker 20 € res ni veliko. To jaz takoj porabim za bedarije, bi pa rajši za takšno stvar ob kateri bom uživala. user posted image user posted image user posted image

ebay.uk :)
kaj naj rečem ,jaz tam rada nakupujem :)

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
19.3.2011 20:22:22   
ANDMIL

IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL

ebay.uk :)
kaj naj rečem ,jaz tam rada nakupujem :)

jaz pa verjetno ne bom znala... user posted image

a so navodila gor, da ne bom kakšne jahte naročila...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2454
19.3.2011 20:29:12   
modrimedo
vse kar rabiš je kreditna kartica da aktiviraš peypal in potem si v klubu :)
nič ni panike ,se registriraš ,rabiš samo osnovno znanje angleščine in akcija
jaz veliko večino stvari nakupujem tam ,za otroke obleke ,obutev...sploh kake specifične zadeve ( ko je bila aktualna pujsa pepa sem tam našla celega vraga :)))))
na neškem mi je predraga poštnina tako da se ga izogibam ,na ameriškem pa pazi na višino nakupa zaradi carine in davka(no jaz to en malo pogoljufam ,ker mi kupi kolegica in potem ona pošlje ) ...
no jaz sem in tja naročim kaj in hongkonga(beri v 5 letih 3 x) ,samo se ga zaradi komplikacji na carini večali manj izogibam.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
19.3.2011 21:06:49   
ANDMIL
Zelo so mi všeč vaše slike in odločila sem se, da vam pokažem tudi svoje...

NAjin ČMRLJ <3

5 tednov in 1 dan

[/link]

6 tednov in 1 dan

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=157212#imageShow]

9 tednov in 2 dni

[/link]

12 tednov

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=157214#imageShow]

12 tednov in 4 dni - NS

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=157209#imageShow][/link]

12 tednov in 4 dni - NS

user posted image

< Sporočilo je popravil ANDMIL -- 19.3.2011 21:17:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 2456
19.3.2011 21:22:51   
*alja*
Pa še eno vprašanje!
Kaj je bilo najbolj čudno vprašanje ki ste ga dobile, ko ste povedale da ste noseče?

Mene je danes kolegica vprašala, če sem se ga usmilila ali je bil načrtovan? Še zdaj ne morem verjet da me je to vprašala!

ANDMIL zelo lepe slikce user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *alja* -- 19.3.2011 21:23:55 >

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
19.3.2011 21:31:14   
Teni_
Meni pa gre najbolj na živce vprašanje: a zdaj bo fantek. Pa pikolina, saj nisva delala fantka, delala sva user posted image , zato, ker sva ga želela, ne zato, da bi bil  fantek.  To vprašanje mi res dvigne pritisk, pa vem, da nič slabega nočejo, ampak vseeno.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
20.3.2011 0:30:10   
moniketna
ANDMIL: glede ultrazvoka res nisem osebno vprašala koliko pride, jaz sem videla na ceniku ki ga imajo na vratih in piše 60 €, tak da se opravičujem user posted image user posted image

Vidim da si tudi ti iz Ravn, iz kod pa si natančneje če lahko vprašam, ter komu hodiš na preglede?

vsem ostalim user posted image pa čestitam za prve brcike, jaz tut komaj čakam da začnem čutit. lep pozdrav vsem, ter uživajte..............

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
20.3.2011 8:18:57   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: moniketna

ANDMIL: glede ultrazvoka res nisem osebno vprašala koliko pride, jaz sem videla na ceniku ki ga imajo na vratih in piše 60 €, tak da se opravičujem user posted image user posted image

Vidim da si tudi ti iz Ravn, iz kod pa si natančneje če lahko vprašam, ter komu hodiš na preglede?

vsem ostalim user posted image pa čestitam za prve brcike, jaz tut komaj čakam da začnem čutit. lep pozdrav vsem, ter uživajte..............

Naj ti bo opravičeno...  user posted image user posted image user posted image Ne zato sem te popravila, da ne bi katera res mislila, da je takšna cena in bi bila potem razočarana, ko bi morala več plačati...

Za druge stvari se pa lahko privat zmenima, ker ne bi glih tu gor o tem... user posted image Si hitro kdo gor pride kateri si... user posted image

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
20.3.2011 8:54:34   
*tedy*
Še eno, vsaj zame, butasto vprašanje; a sta planirala al se je ponesrečlo????
tako da zdej ko kdo vpraša; A te loh vprašam? Že kr sama od sebe odgovorim; je bil načrtovanuser posted image user posted image user posted image . Mi je v 21 stoletju in pri vsej kontracepciji mal čudno da se ti ponesreči oz. se mi to zdijo bolj izgovori. Mi je zadnjič ena rekla, ja mi pa nismo planiral ampak že 5 let nič ne paziva, sva pač mislila da ne moreva več imeti???!!So seveda možne kakšne opcije  pri kakšni kontracepciji vendar vseeno mislim da je tega res zelo malo.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
20.3.2011 9:14:41   
issa
jutro!!!
ja to vprašanje *tedy* tudi jaz pogosto slišim.hehehe...mah kaj češ, če se drugega ne spomnijo kaj bi se s tabo pogovarjali.user posted image user posted image user posted image user posted image   jaz mam eno zelo tak nesramno, zdairčno, vase zagledano,....(pa nevem kaj še vse) sodelavko, ki me je vprašala ... ja kaj si pa te pričakovala?? ( v kontekstu službe, čež si misla da te bojo kljub temu obdražli), ahh, kakšne brezvezene majo eni....user posted image

drugače pa je tu pri nas soooončeeekkkkuser posted image user posted image user posted image user posted image , včeraj me je zunaj tako prepihalo, dame še zdaj buča boli, ampak pol popoldan bomo vseeno šli na sprehod..mogoče do ribnikov, ali na piramido, ali pa peš do vzpenjače, pa z busekom nazaj v mesto....user posted image user posted image joj pa nisem nek fanatik na miganje , ampak mi tak paše, če kateri dan ne grem sem prav tečna zaradi tega,..user posted image user posted image user posted image user posted image

andmil luškane slikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj se pa brcik tiče,..neki metuljčki so, samo vedno pomislim prvo da me šraufa user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da dokler nebo pravih brcik, ne bom povedla..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan čevkice!!

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
20.3.2011 9:18:11   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

Še eno, vsaj zame, butasto vprašanje; a sta planirala al se je ponesrečlo????
tako da zdej ko kdo vpraša; A te loh vprašam? Že kr sama od sebe odgovorim; je bil načrtovanuser posted image user posted image user posted image . Mi je v 21 stoletju in pri vsej kontracepciji mal čudno da se ti ponesreči oz. se mi to zdijo bolj izgovori. Mi je zadnjič ena rekla, ja mi pa nismo planiral ampak že 5 let nič ne paziva, sva pač mislila da ne moreva več imeti???!!So seveda možne kakšne opcije  pri kakšni kontracepciji vendar vseeno mislim da je tega res zelo malo.
hehe pri nas isto in nam praktično noben ne vrjame da so bili vsi otroci načrtovani

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
20.3.2011 9:23:16   
Teni_
Dobro jutro.

Danes pa sem celo jaz spala do 9. Že celo večnost nisem spala tako dolgo. user posted image Jaz pa danes stopam v 17. teden. Že...na začetku se mi je full vleklo, zdaj pa tedni kar letijo mimo. Še malo pa bo že konec marca, pa bomo  že v aprilu.

Neposredna povezava do sporočila: 2464
20.3.2011 9:39:23   
nepremagljiva
Dobro jutro!

Pri nas imamo tudi sonce. Edino veter je tako močan in hladen, da ni kdovekaj za zunaj hodit.

Najbolj butasto vprašanje? Hm...kar več jih je bilo. Prvo mesto vsekakor dobi taščino: Če ga mislimo obdržati?! user posted image user posted image Po njenem ni planski, ker je 3. In danes 3. rojevajo samo budale, ker bo kmalu konec sveta. user posted image
In pol sledi še vprašanje: Če se nam je ponesrečil?! user posted image Moj odgovor pa je , da ne. Da se je posrečil. user posted image
Jah, take mamo. user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
20.3.2011 9:47:36   
olana
Dobro jutro, punce! Tud jaz sem danes malo dalj spala je kr pasalo. Jaz na srečo nisem dobila nobenega norega vprašanja, vsi so bili veseli in čestitali oz. v smislu saj je bil že čas za otroka.

Drugače me pa kar malo skrbi, ko ni nobenih znakov, kot da ne bi bila noseča. Prsi so še vedno velike, vendar ne tako trde kot prej, zjutraj včasih še tisto slino moram zbruhat, ko si zobe umivam, drugega pa nič.user posted image user posted image Kako je pa kaj pri vas? Jaz sem v 14 teden pa 5 dni.

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
20.3.2011 10:04:29   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: olana

Dobro jutro, punce! Tud jaz sem danes malo dalj spala je kr pasalo. Jaz na srečo nisem dobila nobenega norega vprašanja, vsi so bili veseli in čestitali oz. v smislu saj je bil že čas za otroka.

Drugače me pa kar malo skrbi, ko ni nobenih znakov, kot da ne bi bila noseča. Prsi so še vedno velike, vendar ne tako trde kot prej, zjutraj včasih še tisto slino moram zbruhat, ko si zobe umivam, drugega pa nič.user posted image user posted image Kako je pa kaj pri vas? Jaz sem v 14 teden pa 5 dni.

Ne sekiraj se...

Tudi jaz nisem imela po 12. tednu nobenega nosečniškega znaka več.

Nič... Ne slabosti, prsi imam čisto normalne... Pa sem bila v sredo pri ginekologinji in je vse v redu.

Zdaj smo v takšnem obdobju nosečnosti, ko dobimo nove zaloge moči, energije in smo kot nove... user posted image

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
20.3.2011 10:04:40   
modrimedo
olana jaz nimam že olala časa nobenih znakov ,samo na začetki odhodi n a wc in boleči joški ,sedaj pa nič ,samo trebuh in krči :)
teni se strinjam ,meni tud tedn tako letijo mimo ,kot zmešani...

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
20.3.2011 11:05:32   
ninalars
meni so tudi izginili nosečniški znaki, mi je pa že trebušček začel rasti, tk da mi je prav lepo user posted image  drugac pa glede najbolj butastih izjav, jih je pr nas blo kr veliko, ko sva povedla da pričakujema. Najbolj pa sm zamerla to, ko me je ena "klestra" vprasala ce sma nacrtovala, al sm ga (fanta) pretentala user posted image  Mi je blo res zelo tezko, sploh ker sama nisem takoj odgovorila ker nisem kaj takega pricakovala, potem sem pa se odzadi slisala da je tasca rekla : ja dohtar bo (moj fant) pa mu je glih tk spodletelo user posted image   skratka tolk o tem... Ampak po drugi strani je pa vecina tok veselih, pa tolk solz srece je preteklo, da se zarad teh bedakov pac ne mislim sekirat.
Pr nas je pa drgac tudi zelo soncno, samo cakam se da veter neha pihat potem pa gremo veeeeeenuser posted image     

Neposredna povezava do sporočila: 2469
20.3.2011 11:12:34   
pomarančika
živjo user posted image kok lep sonček je dons, ti kr energijo da user posted image
men je pa v petk k sm bla na pregledu rekla da bom brcike čutla najbrš tm okol 10.4. user posted image komi čakam nasledn pregled mam pa 18.4. če me boš Tani RR dodala na seznamčekuser posted image
glede pripomb je pa sam en kolega od mojga mojmu reku da vedno karkol se lot šmorn nardi user posted image (k da ga nebi načrtovala) ...no sej važn je sm da sva midva vesela da ga bova dublauser posted image user posted image

ej neki me zanima ke bo vaš dojenček panču v leseni postlci al v ziblki oz košarci (sam ta se mi zdi da je sam za mesc al pa 2) al ke drge?

Neposredna povezava do sporočila: 2470
20.3.2011 11:13:48   
jaznoseca
Pozdravljene čvekice user posted image . Vas je lepo prebrat in izvedet kaj novega, predvsem ker se sedaj pa res začenja čas samo še za dobre novičke....

AS sem 1x že pisala, da je ta napravica ok, če te ne spravi ob živce user posted image user posted image user posted image . Moram povedat, da sem jo jaz danes zabrisala v koš, ker ni delala in me je spravljala ob živce, ker do danes še sploh nisem našla srčkauser posted image . No, glede na to, da danes niti mojega srca ni zazanala več, sem jo zabrisala v košuser posted image . Potem pa pride moj dragi, me čudno gleda, jo pobere in popravi in prvič v tej nosečnosti sem slišala srček preko AS user posted image . Tako da.... jaz sem jo kupila v prvi nosečnosti in sem jo tudi uporabljala, vendar sem slišala srček šele od 16 tedna naprej. Zdaj mi pa živce para user posted image .

Trebušček meni se še nič ne pozna in sem bila prepričana, da je nekaj narobe. Današnje poslušanje srčke me je pomirilouser posted image . Vidim, da ste nekatere že prav z lušnimi žogicamiuser posted image .

3D se mi ne zdi vreden denarja. Meni  moj g vedno pokaže še slikce v 3D (- imam krasnega g!!), pa mi nekako niso všeč. Vsaj ne dokler detece res ni izoblikovano, tam proti koncu nosečnosti. Se mi vseeno zdi, da na ta način malo preveč nadziram. Naj bo še malo skrivnosti...

znaki nosečnosti jih tudi pri meni ni več. Razen belega toka, ki ga nikoli nisem imela, sedaj pa me opominja, da je nekaj drugače.

najbolj butasto vprašanje hmmmm ga ni bilo. V družini se HB razumemo in vsi vedo kako težko sva čakala na tega najinega drugega otročka in kako težko je bilo, ker je bila usoda kar krutauser posted image . Glede 3 otrok ali več - meni se pa zdi, da je danes to vse bolj pogosto. Včasih so vsi imeli le enga ali dva, danes pa vas je vse več ki se odločate za 3 ali celo več. Jaz mislim, da je to lepo, vendar resnično zelo zelo pogumno.

e nakupi: so zakon in predvsem se splača na uk strani. Tudi jaz vse več stvari naročam od tam. Pa da ne omenim, da sva tudi hišo opremila preko spleta user posted image user posted image user posted image . Ogromno lahko prihraniš.

brcike jih še ne čutim, čeprav smo že v 17 tednu... Morda zato, ker je baje posteljica spredaj... hmmm ne vem, čakam vsak danuser posted image .

Tako, pa sem se razpisala. Danes je zunaj prekrasen dan. Uživajte!!

< Sporočilo je popravil jaznoseca -- 20.3.2011 11:16:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 2471
20.3.2011 11:46:53   
Sunny_Dream
Hej punce!

Najprej hvala vsem za odgovore o AS! Sicer še vedno ne vem... je to sicer moja prva user posted image in si želim imet več otrok, tako da bi ga lahko verjetno kar dobro izkoristla, sam ne vem... sm uspela prejadrat najbolj kritične prve tri mesece brez nekih blaznih bojazni in nepotrebne panike in mislim da bi šlo tut naprej brez... Heh, bom možeku povedla da obstaja pa bomo vidli kaj on poreče user posted image

Čudnih in neumnih vprašanj je bilo kr nekaj, na srečo ne od bližnjih... Moji so bli ful veseli, tast in tašča pa na začetku previdno vesela (ker že ful dolgo čakata da bi bla babi in deda - moj ima 8 let starejšo sestro ki nima otrok), zdaj sta pa čist presrečna in so nama vsi v oporo in pomoč... Men je blo eno tako smešno/čudno vprašanje če veva kdaj točno sva ga nardila... Al pa vprašanje če bova zdaj psa dala stran ko dobiva user posted image Mah, en folk je pač čudn!

Ja drugač pa tedni veselo minevajo (tut jst sm že v 17. tednu), ta zoprni znaki se poslavlajo in nas zapuščajo, zdaj pa počasi pridejo bušiji, brcike, nabitost z energijo in pozitivnimi vibracijami... vse to v kombinaciji s sončkom, pomladjo in vedno dalšimi dnevi... JEEJ! Se mi kr smeji!

user posted image Lep dan vsem rožicam!!! user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny_Dream -- 20.3.2011 11:51:39 >

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
20.3.2011 12:45:27   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, NS, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 12.04.,  Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 29.03., ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 18.04., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
29.03., Ljubljana, user posted image
barbara85, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.03.,  Oplotnica
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
29.03., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.03., Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , 28.3., ?
Sunny_Dream, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Ljubljana
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 30.03., Maribor
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 07.04., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 06.04., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , 22.03., Litija
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , 23.03., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
31.3.,  okol. Domžal, user posted image

8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 08.04., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 08.04., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Postojna
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
04.04., Ljubljana

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 11.04., okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 21.03., Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.04., ?
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , 24.03., Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 12.04., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , 05.04.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., Maribor
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , ?, ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 29.03., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 30.03., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 04.04., okolica Postojne
20.9.

*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
22.9.
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?., okolica Ptuja
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , 01.04., Maribor, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 22.03., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., ?, Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., ?, Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Ljubljana
, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 12.4., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
28.9.
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, 22.03., Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 12.04., 23.03., ?
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 22.03., ?, Ravne na Koroškem
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 15.04., 23.3., Ljubljana
Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 75
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
20.3.2011 12:59:17   
modrimedo
mi imamo zibko že kar nekaj časa ,tako da bo tudi ta prve 4-6 mesecev spal notri :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
20.3.2011 16:25:42   
2.2.
se vidi da je sonček in smo ga vsi izkoristili da smo šli malo naokrog na sveži zrak....-še jaz šla malo od doma pa čeprav imam strogo mirovanje, ampak sem ugotovila da če sem zunaj na zraku me vsaj glava ne boli-drugač pa ni dneva da nebi imela glavobola.
imam vprašanje: a ns je tudi meritev tlaka, tehtanje???sem že pozabila ali je samo uz. ns izvaja moja g.

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?