|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
21.3.2011 20:17:22   
carly
Ojla
Morfoligijo se dela od 20-24 tedna tako da nekje tam vmes bo sigurno vsaka not padla.Jest mam pa jutri drugi pregled in bo potem verjetno še eden preden bo morfologija.

Voziček imamo pa mi Hartan - Racer pa sem ful zadovljna z njim, tako da ga ne mislim menjati.Je pa kar med dražjimi, jez sem slabe tri leta nazaj dala nekaj čez 600eur za voziček, košaro, dežnik, torbo in vrečo za noge.

Pa pozdravljene vse nove

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
21.3.2011 20:36:26   
NAHRIN
Ojla nosečke, kako ste kaj??

Danes imam zelo trd trebuh, ima to tudi kakšna izmed vas???

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
21.3.2011 20:44:17   
Jessy82

Meni je glede morfologije rekla, da je pred 22. tednom ne bo delala, ker se menda pred tem še ne vidi vse dobro. Naslednji pregled imam v 19. tednu, potem bom verjetno morfologijo imela tam nekje 23. teden.

Lp

(odgovor članu NAHRIN)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
21.3.2011 21:10:19   
jaznoseca
Hvala za odgovore glede morfologije. Ja, saj vem kdaj se dela, saj zato mi je tako čudno. Zdaj mi je še ne bo mogel nardit, predvidevam, ker bom v 19 tednu. Če me pa potem redno naroči za naprej bom pa v 24. Mislim, pa da vmes ne bo naročal - so glih ta dolgi prazniki... hmmmm. Sem bila malo radovedna, če ima katera morfologijo že v 19 tednu, ker bi potem mogoče meni tud lahko že zdaj morfologijo nardil....

lorelei ja, gelde nosečniških oblek je MB velika kriza user posted image . Žal. Pa še tiste trgovine, ki so kaj imele se zapirajo ali pa so blazno drage. Avstrija je veliko cenejša, pa tud izbira je večja. Jaz sem v prvi nosečnosti ob ponudbi H&M skoraj okol padla od groze. Pa še vse te nosečniške hlače so narejene tako, da mene pod trebuščkom vse boli in tišči, čez trebuh pa lufta za nosečniški trebuh v 8 mesecu. Jaz sem obtičala na enih kavbojkah iz trgovine Mama, ki so bile ful drage in jih imam še od prej. So pa edine, ki jih zdaj lahko nosim. Enako je bilo v prvi nosečnosti. Poskusi v Avstriji ali LJ.

(odgovor članu Jessy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
21.3.2011 21:38:39   
moniketna
Lp vsem user posted image

danes sem imela cel dan čistilno akcijo doma, prenavljava si svoje nadstropje, vse je že gotovo, samo kuhinjo nama pride namontirat čez cca. 10 dni. danes sem se res malo zmatrala tak da bom zaspala kot angelčekuser posted image user posted image

glede vozička sva se midva odločla tudi za baby boom, ker se nama zdi cena zelo zelo ugodna za cel paket( potovalni). odločla sva se za zelenega trikolesnika. moja prijateljjica je rodila pred 3 meseci in mi je tudi prva povedala za to spletno stran in je rekla da je zelo zadovoljna. včeraj sem ga še sama poskusila voziti in je res praktičen, pa še ne zavzame veliko prostora v avtu. za zeleno barvo sva se odločila, ker je nevtralna, pa še za naprej ga lahko imam, ker ne mislim ostat samo pri enemuser posted image user posted image .

jutri imam pregled, tak da komaj čakam da vidim če je vse kot mora bit, ter če sem dobila kakšen kg user posted image

vsem želim lep večer, tiste ki pa imate preglede pa vso srečo.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
22.3.2011 8:24:12   
Teni_
Dobro jutro!

Vso srečo danes na pregledih.

Včeraj so naši šolarji(oz. tisti,ki hodijo k pevskemu zboru) imeli predstavo za mamico. Tako so lepo nastopali, da sem parkrat dobila solzne oči.user posted image

Drugače pri meni nič novega. Nič me ne muči, gibov še ni, oz. tu in tam na čase se mi zdi, da bi lahko bili, pa nisem 100%. Drug teden imam spet UZ v ambulanti za rizično in že komaj čakam, da vidim našega user posted image . Samo upam, da je vse ok, glede na to, kakšen kašelj sem imela prejšnje dneve. Pa še kar nekaj lekadolov sem pojedla, ker me je od vročine prav treslo.

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
22.3.2011 8:25:52   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, NS, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 12.04.,  Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 29.03., ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 18.04., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
29.03., Ljubljana, user posted image
barbara85, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
29.03., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , 28.3., ?
Sunny_Dream, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Ljubljana
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 30.03., Maribor
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 07.04., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 06.04., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , 23.03., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
31.3.,  okol. Domžal, user posted image

8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 08.04., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 08.04., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Postojna
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
04.04., Ljubljana

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 11.04., okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.04., ?
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , 24.03., Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 12.04., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , 05.04.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., Maribor
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , ?, ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 29.03., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 30.03., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 04.04., okolica Postojne
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

20.9.

*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
22.9.
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , 01.04., Maribor, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , ?., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., ?, Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., ?, Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Ljubljana
, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 12.4., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
28.9.
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 12.04., 23.03., ?
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, Ravne na Koroškem
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 15.04., 23.3., Ljubljana
Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 76
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
22.3.2011 8:51:12   
strelkica
ojla1

Jaz sem si kupila v c&a črne hlače na rob, so bile 29,90€, pa v h&m-u, sem pa lani kupila lepo črtasto bluzo, s 3/4 rokavi. Drugače pa so imeli v h&m lepe majčke navadne ne nosečničke s kratkimi rokavi, v vratni izrez, zelo lepo povdarijo bušija, gor se oblečeš letno jakno in zelo lepo izgleda

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
22.3.2011 9:16:18   
srecka84
Dobro jutro vsem user posted image

Vidim, da ste pridno klepetale te dni, ko nisem imela časa pokukat na forum.
Midva pa sva se odločila, da bova kupila baby boom voziček, ker je res ugodna cena samo barvo pa še ne veva kakšno. Zelena mojemu ni kaj dosti všeč... bomo vidli.

Uh včeraj sva bila pri moji tašči moj user posted image pa ji je pokazal slikice UZ...Žal še ne veva kakšen spol bo ampak ona pa ustraja da ji je ena kartomanka povedala da bo fantek in je začela da kakšno ime bova dala fantku. Pa sva ji povedala, kakšno ime mu misliva dat. Ona pa ma ni mi všeč. Pa še od mojega sestra bi ga rada poimenovala ampak tista imena, ki bi jih ona dala nama z mojim nista všeč ker se ne rima niti najmanj s priimkom....Pa še angleška imena hoče....
Midva ustrajva pri najinih imenih, ki so nama všeč ne pa njim.

Kako lepo vreme je danes. Še malo pa grem malo ven na sončka.

Zdaj pa grem na user posted image k sosedi...lepo se imejte.

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
22.3.2011 9:31:58   
Ajda_
Pa kaj res nimajo nikjer nekih lepih nosečniških oblačil ko vsaj približno izgledaš lepo.user posted image

Jaz vidim samo eno možnost pri elegantnih oblačilih, ki pa niso preveč elegantna - BENETTON! :) Full lepe hlače majo - rjave, bele, temno modre...

Priporočam :) 

(odgovor članu lorelei82)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
22.3.2011 10:10:31   
barbara85
Pozdravljene!
Sem iz pregleda in je vse tako kot mora bit, user posted image je zelo živahen, skače in dela salte bajeuser posted image , čist tak kot mami energičen!!! Srček zelo lepo bije, spola je rekla, da še ona ne vidi in da še boma počakali preden potrdima teorijo iz nuhalne! Zredila sem se do zdej samo 2 kg, meni se je zdelo da več, no hvala bogu!!! Ampak pregled pa imam šele 3.5., zaradi tega ker so vmes prazniki in dopusti, tak da bom mogla kr neki časa čakat, da spet vidim mojo bibo!!!

Meni pa je strašno všeč voziček Peg Perego Pliko p3 ali pa sam Pliko, ga ma moja sestra, sicer malo starejšega in je res kvaliteten, enostaven, stabilen in zavzame malo prostora!!! Tak da mislim da bom imela tega!

Oblačila pa si tudi jst grem zdej iskat, ker rabim neki udobnega, ker gremo v začetku aprila z šolo na 3 dnevno ekskurzijo in rabim neki udobnega, ker glih v ternirki ne morem tam letat! Verjetno bom mogla it jst tudi v Avstrijo!!!

No punce se še kaj oglasim!!!

(odgovor članu Ajda_)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
22.3.2011 11:23:12   
moniketna
evo ravno prišla  pregleda, vse je super, srček lepo bije, zredila sem se 1kguser posted image user posted image user posted image

to je za mene zelo velik napredek. bolniško mi je še naprej podaljšala, tak da uživam domauser posted image
naslednji pregled imam čez 4 tedne, 19.4, komaj čakam spet......

srecka 84 kar se tiče imen pa sama izberita kar se vama najbolj dopade, ker je vajin otrok ne njihov. jaz poslušam predloge če mi kdo kaj reče, sam se pa ne odločam po tem, gledam da paše z priimkom, ter da je nama všeč.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
22.3.2011 11:36:03   
moniketna
imam še eno obvestilo za vse, ki se zanimate za baby boom voziček. včeraj sem jim pisala do kdaj bojo imeli to akcijo, in dobila sem odgovor da do sredine maja. tak da veste in hitro v akcijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2538
22.3.2011 11:43:20   
mate0ja
dan, spet zaradi obilice obveznosti zamujam vso debato. Mal sm preletela.

VOZIČEK - imamo od prve in zgleda kot iz trgovine. Jane Pro Formula Strata. Nam je zelo dobro služil in glede na to, da je moral pretrpeti tudi vzpenjanje in spuščanje po stopnicah, pa tak in drugačen makedam, pa sneg, sonce ni niti nič podrajsan, niti barva ni obšlesala. Enega bo še sigurno uspešno prevažal okrog.

ZIBELKA - grozno so mi všeč, ampak odločno predrage glede na uporabnost. Sploh ker potrebuješ še komplet posteljnino. Sm bolj praktik, zato smo pri prvi kupili posteljico 140x70, ki smo jo pri cca dveh letih razstavili v malo postlo, da lahko tamala poljubno gor in dol hodi.

ANGEL SOUND - rajši ne kupim, da mi ne bi povzročal kakih skrbi.

3D in 4D ULTRAZVOK - jest se ne bom odločila, ker denar rajši za kaj drugega zapravim. Na navadnem ultrazvoku se vidi vse to kar se mora videti, ostalo je pa luksuz, ki samo denar jemlje.

NOSEČNIŠKA ROBA - v C&A sem zadnjič kupila eno trenerko (ki ni vredna svoje cene) in ene kavbojke, ker se mi zdijo najbolj uporabne. Od prejšnje nosečnosti so vse troje hlače neuporabne. Ene z madežem, druge raztegnjene, v tretjih pa sem kot pajac, so mi tako velike. bo treba še kaj nabaviti, tako da prosim za namig, če se bo kje kaj poceni prodajalo.

TAŠČE - z mojo sem imela včasih velike probleme, ker se nisem hotela sprijazniti, da taka pač je in da ne bo postala taka kot si želim. Ko sem se sprijaznila, da moj otrok ne bo imel enakega odnosa z obema babicama, sm lažje tudi preslišala njene besede in spregledala njena dejanja. Situacije so nas pripeljale tja kjer smo, vidiva se dvakrat letno, slišiva nikoli. Moj se občasno sliši z njo in gre mogoče vsaka dva meseca k njej na obisk. Tako da od kar vem, da bomo imeli drugega user posted image je sploh nisem videla, moj ji je baje povedal, za reakcije pa ne vem. Zdej ko bo dojenček v bajti bo verjetno spet večkrat privlekla svojo rit k nam, ker blazno rada mrcvari nebogljene dojenčke, ampak potem pride zamera, ker ji ne dovoliva in potem se izolira. V tem času, kar sva z mojim skupaj sem doživela marsikateri šok, ker sem bila navajena čisto drugega življenskega okolja in odnosov, kot jih je ona sposobna vzdrževat. Ampak pri nas se je stvar obrnila tako, da se oba dobro zavedamo da smo družina in moramo kot taki skupaj držat, neizmerno smo veseli, če je kdo pripravljen pomagat in z nami deliti srečo, pred zaprtimi vrati pa ostane vsakdo, ki skuša pokvariti vzdušje.
Upam, da tudi ostalim partnerji, kar se tašč tiče, stojijo ob strani.

Sem pa fuullllllllll vesela, da po dolgem času pridem brat in ne preberem nobene slabe informacije. user posted image user posted image user posted image user posted image naj se to nadaljuje do oktobra in naprej.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

Neposredna povezava do sporočila: 2539
22.3.2011 12:06:40   
Ajda_
Dekleta,

eno vprašanje imam. Na NS mi je ginekolog rekel, da se še maternica ni dvignila iz medenice, da bi se to naj zgodilo zdaj nekje. Zdaj sem malo študirala (brez tega pač ne gre) - kaj če se ne dvigne? Kakšne so posledice? Za počitek nimam časa :)

LP

(odgovor članu barbara85)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
22.3.2011 12:33:55   
mamicabiba
Pozdrav vsem in za začetek hvala za dobrodošlico...

Vidim, da se pogovarjate o vozičkih... JAz imam doma Mutsyja, 4Rider in mi je res odličen voziček. Bi se še enkrat enako odločila. V bistvu ima vse tisto, kar sem pri vozičku iskala in mi res ni žal, da sva se odločila za njega...

Drugače mi nimamo zibelke, ampak kinderbett, ki pa je roko na srce bil v uporabi le par mesecev, potem pa se je mali preselil v najino posteljo, kjer je še danesuser posted image  No, mi2 sva ga preselilauser posted image  V glavnem, nam tako ustreza.... KAj bo zdaj, pa še ne vemo... Se bomo sproti odločali...

lorelei82, glede oblačil te čisto razumemuser posted image . Je težko najti kaj pametnega za zmerno ceno.... Edino mogoče če greš kaj malo lepšega pogledati v Zaro??? Tam so včasih imeli tudi kaj za nosečnice??

NAHRIN, meni je v prvi nosečnosti trebuh konstantno otrdeval nekje od polovice nosečnosti. NIč kaj prijeten občutek, ampak dokler se ne začneš odpirati, ni nevarno. Tako je meni moja G vedno rekla. Sem jemala 3 magnesole na dan, ampak nimam občutka, da mi je kaj pomagalo.... PA tudi počitek ne, ker sem včasih ležala na kavču, pa mi je trebuh ful otrdeval... Tokrat pa bomo vidli kako in kaj... Se pa spomnim, da sem 1x bila v bolnici na pregledu in mi je ravno ko mi je delal UZ trebuh otrdel; G je kar naredil paniko v smislu, če se to zgodi več kot 10x na dan, moram takoj v bolnico?? Madoma, meni se je to včasih zgodilo 10x v uriuser posted image  V glavnem, jaz sem upoštevala nasvet moje G in nisem paničarila, HB vse je bilo ok, rodila sem 10 dni pred rokom...

Imena: izberi tako, da bo tebi in partnerju všeč, ostali pa se bodo že navadili in sprijazniliuser posted image

Papa

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
22.3.2011 14:29:24   
strelkica
Tašče:
Moja tašča, se tolk briga za svoje vnuke, da skorajda sploh ne vem da jo imam, tast je pokvarjena, goljufiva, baraba...Tašča ja malega videla samo trikrat, pa že kake 4 mesece ga ni videla, na krst tudi ni prišla, ker je bila menda zelo bolana (beri; se ji ni zdelo dovolj pomembno), drug dan je bila v službi je mož preveril. Tako, da jaz za svojo taščo pravim, da se ne zaveda kaj zamuja in moj sine je ne bo nikoli klical babi, ker je ne bo imel kdaj user posted image . Meni to čisto ustreza, jaz pravim da če sem lahko živela 31 let brez njih lahko še naprej kar mi jih je usojeno, jih čisto nič ne pogrešam, mojemu možu pa je tudi čisto vse jasno, zanga je bila mama pokojna babi, ker je tako ona skrbela zanj...to pa je že druga zgodba

(odgovor članu mamicabiba)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
22.3.2011 14:56:00   
*AnaL*
Pozdravljene so user posted image . Se po dolgem času spet mal oglašam.... Sej preberem še, za pisanje sem pa kar mal lena... Sem videla da se pogovarjate o taščah... Moja tašča pa je zlata vredna mama.... Res, sem z njo v takih odnosih kot z mojo mami... Vedno nam je pripravljena priskočit na pomoč, pa skoraj vsak dan se vidimo - smo precej blizu doma, tako da sem prav vesela da je tako kot je... Mamo večje probleme s "ta mlado" user posted image , ki živi pri tašči ampak to je pa že druga zgodba...
Glede oblačil, sem na srečo na bolniški, tako da prakticiram trenirko, sem pa kupila v C&A ene fajne nosečniške kavbojke cca 30€, da imam vsaj nekaj za oblečt tudi ko grem od doma..Tako da bom mogla še kej dokupit...
Otrdevanje trebuha se je pri meni v prvih dveh nosečnostih začelo nekje v 18 ali 19 tednu. V prvo je bilo vse OK in sem rodila na rok s carskim rezom, v drugi nosečnosti pa se mi je zaradi otrdevanja začel krajšati maternični vrat, tako da sem bila doma na strogem počitku od 5 meseca dalje, rodila pa sem nato cel meses prezgodej (35t 4/7).
Grem še mal počivat, dokler se ne vrnejo moji fantje iz vrtca in službe...user posted image .
Lep sončen dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2543
22.3.2011 15:01:40   
*alja*
Moja tašča je pa kar vredu, se ne vtika v naše zadeve, še reče mojemu da se mora lepo obnašat do mene user posted image .Vidimo se ziher vsak teden enkrat že zaradi user posted image , ker se vredu razumeta.
Edini problem (za njo) je da jo je tast vrgel iz hiše brez vsega (ima hišo ki jo je podedovala po svojih starših) in zdaj živi z minimalno plačo in se prebija iz meseca v mesec. Te ji je pa hudo da ne more kaj kupit za vnukico, ali zdaj za novega družinskega člana. Vedno znova ji pa ponavljamo da to za nas ni problem, ker ni vse v darilih.
Z tastom pa nimamo stiko, tudi hčerka ga več ne pozna.
Z mojo mami se pa tudi zastopimo (živimo v isti hiši) včasih pride kaj ampak nič groznega.
Obema pa dovolim da sta prisotni pri odraščanju vnukov ker sem tudi jaz imala babico in sem jo imela neskončno rada, tako da tega ne bi rada prikrajšala svojih otrok.

Pa sem se malo spovedalauser posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

Neposredna povezava do sporočila: 2544
22.3.2011 16:35:34   
Teni_
Nazaj iz nakupovanja. Sem si kupila dve majici - čisto normalni, malo daljši, pa ene bolj športne hlače.

Glede tašče: z mojo se razumemo koliko se pač moramo. Nič pretiranega vglavnem. Smo imeli nekoč ene probleme, potem se dobro leto nismo pogovarjali (moj z tastom in taščo), zdaj pač imamo nekako kao normalen odos. Ko se pač vidimo. Večkrat pride svakinja( stara 22 let, ki še živi tam).

Živimo za sebe in dokler se noben ne vtikuje v naše stvari, je čisto ok. Čuvali so ju mogoče vse skupaj max 5X, pa enih 3X sta prespali tam, pa še to zaradi svakinje. Tako, da na neka varstva mi2 ne morava računat. Moja mama bi še čuvala, pa ima preveč dela z babico, sploh zdaj, ko dedeja več ni, prej pa je imela z njim non-stop nekaj.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 22.3.2011 16:39:50 >

(odgovor članu *AnaL*)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
22.3.2011 17:27:40   
2.2.
jaz pravim mladi za sebe in konc. trenutno živimo pri meni doma in je drugač da je tašča in zet, kot pa bi jaz živela z taščo...saj je v redi nimam nič proti nobenemu samo živela pa glih ne bi z njimi moji mami lahko veseno vse rečem. upam pa da se čim prej preselimo v našo hiško(upam da še letos) in bomo res lepo sami. babice pa itak da so in bojo razvajali svoje vnuke kot jih bomo i mi svoje.

jaz v šoping še nisem šla še ni potrebe, hlače so mi še prav gor pa itak neko majico ali tuniko pa je. grem pa jutri na ns pa bom šla še malo pogledat v trgovine, če bom zmožna.....

otrdeva trebuh tudi meni včasih samo nisem neke panike še naredila, mislim da to mora bit user posted image . itak pa imam dosti še špeha okoli in ko mi otrdi trebuh si mislim pač mi je trebušček narastel, saj sem v 13t, ni pa neke panike.user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
22.3.2011 18:11:04   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, NS, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 12.04.,  Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 29.03., ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 18.04., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
29.03., Ljubljana, user posted image
barbara85, 25, 1user posted image , 0user posted image , 03.05.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
29.03., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , 28.3., ?
Sunny_Dream, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Ljubljana
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 30.03., Maribor
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 07.04., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 06.04., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , 23.03., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
31.3.,  okol. Domžal, user posted image

8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 08.04., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 08.04., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Postojna
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
04.04., Ljubljana

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 11.04., okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.04., ?
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , 24.03., Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 12.04., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , 05.04.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., Maribor
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , ?, ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 29.03., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 30.03., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 04.04., okolica Postojne
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

20.9.

*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
22.9.
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , 01.04., Maribor, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , ?., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., ?, Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., ?, Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Ljubljana
, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 12.4., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
28.9.
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 12.04., 23.03., ?
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 19.04., ?, Ravne na Koroškem
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 15.04., 23.3., Ljubljana
Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 76
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
22.3.2011 18:39:30   
jejhata
Ojla,
ve o taščah (pri moji me najbolj moti hinavščina), jaz pa pa z info o AC. Ko sem čakala v čakalnici in čutila brce mojega user posted image  me je zgrabila taka panika, da bi ga zgubila, sploh, ko sem podpisala izjavo o seznanjenosti za splav in druge nevšečnosti. Kljub temu, da sem bila na mizi čisto trda, je poseg uspel bp, tudi UZ groba morfologija bp, plodovnica lepa rumena in ko je bila vsega konec, sem samo še jokala. Ampak zdaj se res počutim kot prava nosečka. Kupila sem si dvoje hlač (črne in jeans) in nekaj majčk in sem zadovoljna! Krčev ni, uhajanje plodovnice tudi ne in to je to.
Tedy, poseg mi je delala dr Tulova, ki je OK.
Vsem želim samo lepo!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
22.3.2011 19:12:35   
Shamsia
JEJHATA - super super!! user posted image user posted image sicer sama še nism slišala, da bi mela kakšna znanka komplkacije pri AC, vendar vedno pomislimo na vse možno, ko smo same v takih situacijah.
Drugače pa tudi super za vse ostale informacije. Sem si mogla prou cajt vzet, da sm prebrala vse od petka dalje user posted image  
Meni se je v zadnjih parih dneh tudi kar naredil trebušček, tako, da bo treba počas kar povedat, da pričakujemo še enga.  Tut v službi še nism povedala in me je kar mal strah...oziroma kar bo pač bo, sej nimam kej rešit, mi je pomembneje, da mam kolkr tolk mlada vse otroke, kar jih mislm met, službo bomo pa že uštimal nekako.
Mejte se ženske! 

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
22.3.2011 19:18:13   
Teni_
Super, da je mimo in da si že doma. Mene je vedno bolj strah. Daj povej, čisto po resnici, koliko te je bolela tista igla. Ker na tistem posnetku, jo kar fajn zapiči noter. Brav boleče izgleda, pa še neka tanka ni. 

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?