|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI
18.3.2011 14:02:22   
Béatrice
 Punce, hvala! Je pa res, da je danes 14 dni od stopke in 10 dan po ET, ki je bil drugi dan. Se veseliva, ampak še vseeno v nedeljo še enkrat, da se zazihrava! user posted image   So mi pa moje prsi zelo všeč, tko da mislim, da je to to! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 226
18.3.2011 14:22:21   
mala06
Barbara31 in Beatrice user posted image user posted image user posted image user posted image srečke user posted image . Jaz mislim, da je to to. Za ostale pa pošiljam user posted image user posted image user posted image , da boste tudi ugledale user posted image in dokler ne priteče je še upanje. 

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 227
18.3.2011 16:20:12   
Anonimen
Mene pa zanima,koliko časa traja v Mb da prideš na vrsto? In če si že bil prej drugje v postopkih neuspešen, kaj vse moraš imeti s seboj?

(odgovor članu mala06)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
18.3.2011 18:33:08   
nhaya
Jutri zjutraj - 11.dan po etz bom z velikim upanjem naredila še en test (imam še CB doma). Upam, da bo pozitiven.. Drugače pa pogumno naprej v 3.IVF..

Mavrica držim pesti,da bo pri tebi plusek. Javi!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 229
19.3.2011 7:49:02   
nhaya
Pri meni je tudi danes, 11.dan po ETZ minus. Tako da verjetno lahko preneham s estrofemom in prometriumom,ne?

Zanima me, če katera ve, kdaj se gre lahko v nov postopek po neuspelem z zamrznjenčki (pri dr. Rešu)? A lahko že kar takoj pri tej user posted image ?

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 230
19.3.2011 9:51:22   
Barbara31
Začelo me je malo skrbeti, danes je 9 da po ET in na papirju je malo krvavo. A mislite, da bo šlo naprej. tako me je strahuser posted image user posted image user posted image

Nhaya... ena punca je zadnjič pisala, da ji je šele 13 dan pokazalo user posted image . Držim pesti.

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 231
19.3.2011 10:41:39   
tecnobica
Evo. Dobila pošto. Zdaj moram poklicati v LJ al pa pisati na mail narocanje... A ste ve vse klicale? Meni je dosti lažje napisati mail, sploh ker imam v času od 8 do 12 pouk in res težko najdem čas in mir za klicat.

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 232
19.3.2011 11:54:30   
keti
joj kako se vlečejo te dnevi, šele sedmi dan po ET in vse skupaj se mi zdi že cela večnost, nobenih znakov le občasno me spodaj špika. Vem, da je za CB prekmalu a me kar ima, po drugi strani pa če zagledam - mi bo še huje, skratka od vsega se mi že malo user posted image . Žal je danes tisti dan, ki ni poln optimizma, skratka komaj čakam, da bo ta negotovost čim prej mimo user posted image !
Vsem, ki ste zagledale težko pričakovan + ISKRENE ČESTITKE, ostalim pa želim, da nam čas do naših testov čim prej mine in da se vse pridružimo ostalim user posted image !

Mogoče pa bi dobro del en sprehod, da dam malo možgančke na pašo...

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 233
19.3.2011 17:37:18   
cokla
Barbara31 in Beatrice čestitke! user posted image user posted image

Punce, meni se je pa danes pojavil rjav izcedek user posted image user posted image . Vem, da so mi pri predaji Utrogestana omenili, da je možen rjav izcedek, ampak zakaj šele danes, 8 dan po ET??? Do zdej sem bila kar optimističma, danes sem pa čist na tleh user posted image .

(odgovor članu keti)
Neposredna povezava do sporočila: 234
19.3.2011 19:38:24   
Barbara31
Meni so se izcedki kar povečali in mislim da je to konec...zopet je šlo naprej, Tokrat še hitreje kot prejšnijč. Tako sem žalostna in čist na tleh, sploh ne vem kaj naj naredimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cokla)
Neposredna povezava do sporočila: 235
19.3.2011 20:29:28   
a.jrad1
Punce pozdravljene!

Nhaya jaz sem pri Rešu in moja zgodba: 20.2.2009 začetek špikanja, 08.03.2009 transfer dveh svežih zarodkov, pa 8 dan po ET menstruacija in takoj k Rešu, začetej jemanja estrofema in 28.03.2009 ETZ dveh zamrznjenčkov in 8 dan po ETZ spet menstruacija, pa spet k Rešu po Estrofem in nato 29.04.2009 ETZ dveh zamrznjenčkov, pa 8 dan začetek rjavih izcedkov, smo mislili da je konec, a je CB test 12 dan po Etz pokazal + in nato sem do 11 tedna nosečnosti občasno imela rjave izcedke in vmes krvavitve, se je eden poslovil, eden pa ima danes 14 mesecev in je pravi navihanček. Tako, da če imaš še zamrznjenčke, kar spet v nov poskus, pa veliko sreče!  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 236
19.3.2011 21:06:13   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mavrica72

IZVIRNO SPOROČILO: nhaya

Jst sem pa zdle prišla iz službe in naredila test FS, ampak ni pokazal dveh črtic.. Tako da,glede na to, da je danes 10 dan po ETZ mislim, da nimam več možnosti, da se kaj spremeni v naslednjih dneh.

Sva čisto na istem - tudi jaz sem včeraj na 10 dan naredila FS, pa je bila samo ena črtica. Upam, da sva ga res prehitro naredile in se v naslednjih dnevih pojavita dve črtici user posted image user posted image user posted image

Meni je na isti dan z jutranjim urinom FS pokazal komaj vidno črtico, CB pa ep plus. Pa nisem edina, ki se ji je to zgodilo. Baje FS ni prav dober. Res punce, CB je vreden svojega denarja, ker pokaže najbolj realen rezultat.

Beatrice, čestitke. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tecnobica, super za pošto. user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 237
19.3.2011 21:10:03   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara31

Meni so se izcedki kar povečali in mislim da je to konec...zopet je šlo naprej, Tokrat še hitreje kot prejšnijč. Tako sem žalostna in čist na tleh, sploh ne vem kaj naj naredimuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela izcedke pri ubeh uspešnih postopkih. Pri prvi nosečnosti 9.-12. dne, pa sem normalno do 14. dne po Et jemala prometrum in test delala šele na 14. dan po ET, ki je pokazal +....sedaj pa imam 1,5 leta staro punčko. Sedaj v tem postopku pa so bili krvavi izcedki in krvavitve čiste krvi (res roza, brez sluzi in koščkov, vložek sem pa menjala kot pri M) celih 8 dni (10.-17.dne) pa je bil test + in v torek na UZ viden srček. Jaz bi do dneva testa jemala progestoron in test ponovila,...meni je tako svetoval Reš in to obakrat!

Neposredna povezava do sporočila: 238
19.3.2011 21:11:35   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: cokla

Barbara31 in Beatrice čestitke! user posted image user posted image

Punce, meni se je pa danes pojavil rjav izcedek user posted image user posted image . Vem, da so mi pri predaji Utrogestana omenili, da je možen rjav izcedek, ampak zakaj šele danes, 8 dan po ET??? Do zdej sem bila kar optimističma, danes sem pa čist na tleh user posted image .

Lahko si prebereš kaj sem napisala Barbari pri prejšnjem postu. Moraš vedeti, da smo polne hormonov,...

(odgovor članu cokla)
Neposredna povezava do sporočila: 239
20.3.2011 10:18:39   
Anonimen
Punce jaz sem danes 10. dan po ET naredila test in je minus user posted image
Punkcijo sem imela 8. in transfer na drugi dan 10.. Ali imam lahko sploh še kaj upanja da se rezultat spremeni? Uradni datum za test naj bi bil četrtek, sem videla post od Beatrice, ki je imela isto kot jaz in njej je na 10 dan pokazalo plus... Imam prometrium ki si ga vstavljam in do danes je bila popolna belina, sedaj pa je čisto malenkost videti rjavega vmes... Ni prav očitno ampak je razlika med prejšnjimi dnevi ko je bilo belo belo zdaj je pa čisto malenkost rjavkasto...
Mah sej ne vem kaj naj rečem user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
20.3.2011 10:35:12   
Barbara31
točno vem kako se počutiš... jaz sem zagledala že plus...sedaj pa menstra. Ne vem ali je šlo naprej ali kaj.
Lučka... hvalabogu da imaš dobre izkušnje z krvavitvijo, jaz imam žal slabe. V prejšnjem poskusu je šlo tako naprej , zato nimam več veliko upanja. Kako smo si različni . 100 žensk...100 različnih primerov. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
20.3.2011 14:35:06   
golobica82
Pozdravljene

daens sem 6.dan špikanja z puregonom (3.ICSI), pa naj bi mi zmanjkalo prve ampulce (900 ml) naj bi bilo noter, torek 6 dni po 15o, pa se mi zdi kot da je še noter tekočinca. A je to normalno ali slučajno ali kako, sem bila zelo dosledna z jemanjem in sem vedno dala 150 na svinčniku. Mi lahko prosim katera pomaga.
BTW polnilo sem vseeno zamenjala, vendr sem tisto prvo ampulco pustila in bom v torek ko imam UZ pokazala

Neposredna povezava do sporočila: 242
20.3.2011 15:14:31   
Lavie1
Pozdravljene

daens sem 6.dan špikanja z puregonom (3.ICSI), pa naj bi mi zmanjkalo prve ampulce (900 ml) naj bi bilo noter, torek 6 dni po 15o, pa se mi zdi kot da je še noter tekočinca. A je to normalno ali slučajno ali kako, sem bila zelo dosledna z jemanjem in sem vedno dala 150 na svinčniku. Mi lahko prosim katera pomaga.
BTW polnilo sem vseeno zamenjala, vendr sem tisto prvo ampulco pustila in bom v torek ko imam UZ pokazala

Pozdravljena!
Sicer na ampuli piše, da je notri 900 ml, vendar je več kot toliko (skoraj 1000 ml). Skrb glede napačnega doziranja je torej v tem primeru odveč.
Lepo nedeljo še naprej. user posted image

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 243
20.3.2011 17:44:54   
Béatrice
 Punce, samo pozitivno naprej! Danes zjutraj, to je 12. dan od ET, sem zopet naredila test in je bil pozitiven, tako da jutri kličem ginekologa in naprej v boj, da user posted image ostane pri meni še 9 mesecev.
Ko gledam sama nazaj... Od vsega začetka sem si govorila, da se bo prijelo, da bo uspešno. Ni bilo dneva, ki bi pomislila na neuspeh! Mislim, da je veliko v psihi in v postopek moraš iti močna in pozitivna! Upam, da boste našle moč in zaupale vase in v to, da bo postopek uspešen! Je pa res, da se vsaka sama najbolj pozna in ve kako in kaj.
Držim pesti!!!

(odgovor članu Lavie1)
Neposredna povezava do sporočila: 244
20.3.2011 18:24:27   
Nutry
Pozdravljene!

Postopek se hitro odvija. Danes si dam stopko v torek, 22.3. imam punkcijo.
Punkcijo naj bi delala dr. Bokalova iz GKLJ.
Kakšne izkušnje imate z Bokalovo pri punkciji? Prvič imam punkcijo zato bo vsaka informacija dobrodošla.

Hvala in lep pozdrav,

Nutry

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 245
20.3.2011 18:29:10   
Anonimen
Spet jaz.. No kmalu za rjavkastim izcedkom se je pojavila krvavitev, tako da je prvi postopek na 10 dan po ET končan... Sedaj me pa samo zanima kako naprej... A si prometrium še naprej vstavljam in počakam na 14 dan, oziroma kako veste kdaj si ga nehati vstavljati, ker tale moja menstruacija je malo čudna, brez krčev, je pa ravno tako močna da ni za dnevni vložek... Kako veš kdaj naj nehaš s prometriumom? Test je bil danes zjutraj itak - , tako da čakamo samo uraden 14 dan ali kaj? Sej pomoje bom jutri klicala Reša da vidim kaj bo on svetoval, ampak glede na to da krvavim že cel dan po malo je to to...
Pa še eno vprašanje, čez koliko časa greš lahko v novi postopek pri Rešu? Ker imam endometriozo ni pomoje lih fajn čakati...?
Ful hvala vsem za odgovore sem prvič v tem pa sem še malo izgubljena

(odgovor članu Béatrice)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
20.3.2011 18:32:47   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Nutry

Pozdravljene!

Postopek se hitro odvija. Danes si dam stopko v torek, 22.3. imam punkcijo.
Punkcijo naj bi delala dr. Bokalova iz GKLJ.
Kakšne izkušnje imate z Bokalovo pri punkciji? Prvič imam punkcijo zato bo vsaka informacija dobrodošla.

Hvala in lep pozdrav,

Nutry

Nutry, a že stopka? Naj ti bo čimmanj boleča punkcija, pa da te pričaka čimveč otročkov.

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 247
20.3.2011 18:34:41   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Spet jaz.. No kmalu za rjavkastim izcedkom se je pojavila krvavitev, tako da je prvi postopek na 10 dan po ET končan... Sedaj me pa samo zanima kako naprej... A si prometrium še naprej vstavljam in počakam na 14 dan, oziroma kako veste kdaj si ga nehati vstavljati, ker tale moja menstruacija je malo čudna, brez krčev, je pa ravno tako močna da ni za dnevni vložek... Kako veš kdaj naj nehaš s prometriumom? Test je bil danes zjutraj itak - , tako da čakamo samo uraden 14 dan ali kaj? Sej pomoje bom jutri klicala Reša da vidim kaj bo on svetoval, ampak glede na to da krvavim že cel dan po malo je to to...
Pa še eno vprašanje, čez koliko časa greš lahko v novi postopek pri Rešu? Ker imam endometriozo ni pomoje lih fajn čakati...?
Ful hvala vsem za odgovore sem prvič v tem pa sem še malo izgubljena

Jaz pa pravim, da ne še obupat. Poznam primere, ko so tudi krvavele, pa normalno donosile otročka. Jaz bi si prometrium še vedno vstavljala. Ker če ni za dnevni vložek, pol to ni menstruacija. Po moje no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 248
20.3.2011 18:47:04   
Anonimen
Pardon narobe sem napisala, sem kot zmešana kura.... Je za dnevni vložek ampak bi si ga morala menjati na kakšno uro tko da imam kar navadnega....

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
20.3.2011 22:09:32   
lady0
Pozdravljene punce!

Danes je moj 11.dan po ET, na srečo, še vedno ni nobenih krvavitev, sem pa 7.dan (neučakanosti na višku) naredila test z FS in je bil negativen, tko,da se bila cel dan slabe volje in potrtauser posted image user posted image
no potem sem se pa kr odločila, da bom nosečkauser posted image  in kr nevem...neki čudni znaki,prsi so se mi izredno povečali, na vsake toliko časa me zbada v trebuhu,podobno kot pri M, vendar še ničesar....
sm že tok nestrpna....
A je mogoče, da se do 14. dne ne pojavi M in da prav tako nisiuser posted image

Če ma katera podobne težave ali izkušnje, naj mi prosim kaj napiše o tem!
Hvala vam!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?