Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 17.3.2011 12:03:11
|
|
|
|
womanpolice
|
Punce, zelo mi je žal tistih, ki tokrat ni uspelo. Samo to bom rekla : "NE OBUPAT!" Tudi za vas bo posijal sonček. Pri nas je posijal v petem poskusu in drugi mesec dobimo novo družinsko članico, katero že težko pričakujeva. Trepetalke - za vsako izmed vas držim pesti, da vam uspe ugledat pluske!!! Sem videla, da me ni več na seznamu, pa prosim, da me tista, ki ga ureja, da med navijačice - ko pa bomo v naslednjem postopku v MB (kar nameravava v kratkem času), pa bom tud javila. Lp.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 17.3.2011 12:32:03
|
|
|
|
tejek
|
Hej womanpolice, tebe se pa spomnim še izpred nekaj lep. Meni je aprila 2008 uspelo v prvem poskusu, nato pa sem septembra 2009 zanosila po naravni poti ( ) in zdaj imamo dva fantka. Čestitke za novo družinsko članico!!!!! Za vse ostale pa držim pesti.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 17.3.2011 19:12:17
|
|
|
|
Barbara31
|
Littlestar in gagaga... . Mene je tudi tako strah, jajčniki me tako bolijo, da me še križ zraven boli. Danes sem naredila CB digital in je bi en velik -. V glavnem tako sem slabe volje, da bi se kar zjokala. Glede na to da CB pokaže že pri 25 bete...se mi zdi da nimam dosti šans.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 17.3.2011 20:12:47
|
|
|
|
nhaya
|
Barbara31 kaj pa ti že delaš test? joj te bom..če prav vidim, imaš datum za test šele 25..a veš kolk dni je še do tam? Še 8 dni..tako da ne obupaj!! Jaz sem pa jutri 10. dan po ETZ..me zanima,če bi mi test že pokazal..glede na to, da ni bilo nič stopke..so res težki dnevi čakanja..Sploh ,ker se mi tko spreminjajo "znaki"..en dan mi je slabo, drug dan čisto nič, pa me mal bolijo prsa, pa imam zjutraj rahle krče, pa en milijon mozolčkov,...tko da res ne vem.. Beatrice kako si? A lulamo v nedeljo skupaj?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 17.3.2011 20:29:57
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya Jaz sem pa jutri 10. dan po ETZ..me zanima,če bi mi test že pokazal..glede na to, da ni bilo nič stopke..so res težki dnevi čakanja..Sploh ,ker se mi tko spreminjajo "znaki"..en dan mi je slabo, drug dan čisto nič, pa me mal bolijo prsa, pa imam zjutraj rahle krče, pa en milijon mozolčkov,...tko da res ne vem.. po moje da bi ti že pokazal, vendar se moraš zavedati, da je veliko teh znakov tudi posledica estrofema, ki ga jemlješ (saj ga a ne). Ti pa vsekakor želim, da bi ti uspelo
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 17.3.2011 20:44:03
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejek Hej womanpolice, tebe se pa spomnim še izpred nekaj lep. Meni je aprila 2008 uspelo v prvem poskusu, nato pa sem septembra 2009 zanosila po naravni poti ( ) in zdaj imamo dva fantka. Čestitke za novo družinsko članico!!!!! Za vse ostale pa držim pesti. Živjo! Jst se žal tebe ne spomnim, glede na to, da ti je aprila 2008 uspelo pa kaže na to, da sva bili v istem obdobju na umetni... Lepo, da ti je nato l. 2009 uspelo po naravni in čestitke za dva fantka. No, pri nas naravno ni mogoče (1 proti milijon), sva pa na ICSI postopkih. Hvala za čestitke. Še danes ne moreva verjet, da je končnooooo uspelo. Lp.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 17.3.2011 21:26:25
|
|
|
|
EvaKlara
|
Barbara31, zgleda da je razpoloženje po vremenu...jaz sem imela včeraj slab dan... Drugače pa poskušam bit realna in sem pripravljena bolj na slabo kot dobro...testa si pa sploh kupila ne bom pred datumom, take stvari te že ob tolikšnem izločanju hormonov in tisoč stranskih učinkih, še bolj spravijo iz tira. Drži se in sej veš, bo kar bo...na to žal kej dost ne moremo vplivat...že to, kar dajemo ženske skozi pri teh postopkih je občudovanja vredno... Čakanje teh 14 dni, je pa res prava agonija ampak ne ostane nam drugega kot čakat
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 17.3.2011 22:45:58
|
|
|
|
Béatrice
|
nhaya - z mojim sva se odločila, da narediva test jutri zjutraj. Se zavedava, da mogoče še ne bo nič, tako da se ne obremenjujeva, ampak sva samo preveč firbčna. S prijatelji gremo mal čez vikend in če bo kaj, se imava čas skulirat! Moji "stranski učinki" - boleči bradavici, napet trebuh in prsa, občutek lakote kmalu po obedu,... Kaj to pomeni, pojma nimam, z mojim upava na najboljše!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 18.3.2011 6:05:42
|
|
|
|
nhaya
|
Mismis vem da so to vse stranski učinki klomifena..ampak vseeno upam na najboljše. Beatrice javi,kaj bo pokazal test. Držim pesti, da bo plusek.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 18.3.2011 6:34:24
|
|
|
|
Béatrice
|
Ampak, v nedeljo bova še enega! Mož je tuk vesel, jaz pa tudi...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 18.3.2011 7:30:00
|
|
|
|
Barbara31
|
Beatrice ...četitke . Naj vam še jaz povem veselo novičko... po včerajšnjem - se je danes zjutraj pokazal . Tako sem vesela. Sedaj pa samo iz srca upam da bo tokrat ostal pri meni. Beatrice... a ti boš šla na bolniško ali boš delala do krvnega?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 18.3.2011 7:52:37
|
|
|
|
mavrica72
|
Beatrice, Barbara31 - , čestitke obema. No, mene so tudi preveč srbeli prsti včeraj, sploh zato, ker me že kakšen dan vsake toliko časa narahlo zvija spodaj, tako kot pred . In zato sem včeraj zjutraj uničila en testek, ki je seveda pokazal samo eno črtico . Tolažim se s tem, da je mogoče bilo še prehitro (10 dan), a vseeno me je to malo potolklo, ker 10 dan bi pa že morala vsaj nakazana biti črtica, če je seveda kaj ratalo . Bomo sicer počakali še do ponedeljka, čeprav sem čisto brez kakšnih znakov
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 18.3.2011 8:04:23
|
|
|
|
Béatrice
|
Barbara31 - jaz sem na bolniški od punkcije... Reš mi je samo napisal 22.3. CB, tako da se bom kr pri ginekologu naročila in da uredim vse začetniške stvari in potem kr v službo! Mi že ni več za doma bit. Službo imam pa tudi nestresno in nezahtevno!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 18.3.2011 8:17:54
|
|
|
|
Barbara31
|
Mavrica... ne obupat, meni je še včaraj kazal - na testu. Vsak dan se pozna , naredi test še enkrat jutri zjutraj in boš videla da bo .
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 18.3.2011 9:47:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce spet rabim pomoč... Kdaj naj bi test pokazal pozitivno, če je bila punkcija 08.03., transfer pa 10.03.? Hvala za pomoč!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 18.3.2011 9:57:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce spet rabim pomoč... Kdaj naj bi test pokazal pozitivno, če je bila punkcija 08.03., transfer pa 10.03.? Hvala za pomoč! danes bi se že videlo... načeloma se rezultati relevantni nekje 12. dan po ET, če je bil ET na 5. dan. pa veliko sreče
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 18.3.2011 10:53:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa če je bil transfer (predvidevam da je to ET) 2 dan?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 18.3.2011 11:04:37
|
|
|
|
Barbara31
|
Jaz sem imela transfer 10.3 na 5 dan, pa mi je šele danes pokazal . Po moje moraš še 2-3 dni počakat. LP
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 18.3.2011 11:05:01
|
|
|
|
nhaya
|
Beatrice in Barbara .. Drugače pa moraš Beatrice poklicati v torek Reša in mu povedati, da je test pozitiven..ker na prvi UZ te bo on naročil še k sebi čez kake 14 dni, da vidi, če je vse ok.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 18.3.2011 11:31:02
|
|
|
|
EvaKlara
|
Čestitke Barbara31 in Beatrice! Upam, da bo vse tako kot mora biti!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 18.3.2011 13:05:46
|
|
|
|
nhaya
|
Jst sem pa zdle prišla iz službe in naredila test FS, ampak ni pokazal dveh črtic.. Tako da,glede na to, da je danes 10 dan po ETZ mislim, da nimam več možnosti, da se kaj spremeni v naslednjih dneh.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 18.3.2011 13:10:24
|
|
|
|
Barbara31
|
nhaya... to je čist odvisen kateri dan si imela transfer 3 ali 5 dan in pa še nekaj raje probaj na jutranji urin in pa CB digital.... ta je najbolj natančen.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 18.3.2011 13:14:11
|
|
|
|
nhaya
|
Imela sem transfer zamrznjenčka..5.dan..pa brez stopke..Tako da mislim, da bi že skoraj test moral pokazati realno stanje - po moje, tudi če ni bil jutranji urin..
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 18.3.2011 13:18:07
|
|
|
|
Barbara31
|
Jaz bi vseeno probala še jutri zjutraj :)
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 18.3.2011 13:27:29
|
|
|
|
mavrica72
|
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya Jst sem pa zdle prišla iz službe in naredila test FS, ampak ni pokazal dveh črtic.. Tako da,glede na to, da je danes 10 dan po ETZ mislim, da nimam več možnosti, da se kaj spremeni v naslednjih dneh. Sva čisto na istem - tudi jaz sem včeraj na 10 dan naredila FS, pa je bila samo ena črtica. Upam, da sva ga res prehitro naredile in se v naslednjih dnevih pojavita dve črtici
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?