|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI
17.3.2011 12:03:11   
womanpolice
Punce, zelo mi je žal tistih, ki tokrat ni uspelo. Samo to bom rekla : "NE OBUPAT!" Tudi za vas bo posijal sonček. Pri nas je posijal v petem poskusu in drugi mesec dobimo novo družinsko članico, katero že težko pričakujeva.

Trepetalke - za vsako izmed vas držim pesti, da vam uspe ugledat pluske!!!

Sem videla, da me ni več na seznamu, pa prosim, da me tista, ki ga ureja, da med navijačice - ko pa bomo v naslednjem postopku v MB (kar nameravava v kratkem času), pa bom tud javila.

Lp.

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 201
17.3.2011 12:32:03   
tejek
Hej womanpolice,
tebe se pa spomnim še izpred nekaj lep. Meni je aprila 2008 uspelo v prvem poskusu, nato pa sem septembra 2009 zanosila po naravni poti (user posted image ) in zdaj imamo dva fantka.
Čestitke za novo družinsko članico!!!!!

Za vse ostale pa držim pesti.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 202
17.3.2011 19:12:17   
Barbara31
Littlestar in gagaga...user posted image user posted image user posted image . Mene je tudi tako strah, jajčniki me tako bolijo, da me še križ zraven boli. Danes sem naredila CB digital in je bi en velik -. V glavnem tako sem slabe volje, da bi se kar zjokala. Glede na to da CB pokaže že pri 25 bete...se mi zdi da nimam dosti šans.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejek)
Neposredna povezava do sporočila: 203
17.3.2011 20:12:47   
nhaya
Barbara31 kaj pa ti že delaš test? joj te bom..če prav vidim, imaš datum za test šele 25..a veš kolk dni je še do tam? Še 8 dni..tako da ne obupaj!!

Jaz sem pa jutri 10. dan po ETZ..me zanima,če bi mi test že pokazal..glede na to, da ni bilo nič stopke..so res težki dnevi čakanja..Sploh ,ker se mi tko spreminjajo "znaki"..en dan mi je slabo, drug dan čisto nič, pa me mal bolijo prsa, pa imam zjutraj rahle krče, pa en milijon mozolčkov,...tko da res ne vem..

Beatrice kako si? A lulamo v nedeljo skupaj?

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 204
17.3.2011 20:29:57   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya

Jaz sem pa jutri 10. dan po ETZ..me zanima,če bi mi test že pokazal..glede na to, da ni bilo nič stopke..so res težki dnevi čakanja..Sploh ,ker se mi tko spreminjajo "znaki"..en dan mi je slabo, drug dan čisto nič, pa me mal bolijo prsa, pa imam zjutraj rahle krče, pa en milijon mozolčkov,...tko da res ne vem..

po moje da bi ti že pokazal, vendar se moraš zavedati, da je veliko teh znakov tudi posledica estrofema, ki ga jemlješ (saj ga a ne). Ti pa vsekakor želim, da bi ti uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 205
17.3.2011 20:44:03   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: tejek

Hej womanpolice,
tebe se pa spomnim še izpred nekaj lep. Meni je aprila 2008 uspelo v prvem poskusu, nato pa sem septembra 2009 zanosila po naravni poti (user posted image ) in zdaj imamo dva fantka.
Čestitke za novo družinsko članico!!!!!

Za vse ostale pa držim pesti.

Živjo!

Jst se žal tebe ne spomnim, glede na to, da ti je aprila 2008 uspelo pa kaže na to, da sva bili v istem obdobju na umetni... Lepo, da ti je nato l. 2009 uspelo po naravni in čestitke za dva fantka. No, pri nas naravno ni mogoče (1 proti milijon), sva pa na ICSI postopkih. Hvala za čestitke. Še danes ne moreva verjet, da je končnooooo uspelo. Lp.

(odgovor članu tejek)
Neposredna povezava do sporočila: 206
17.3.2011 21:26:25   
EvaKlara
Barbara31, zgleda da je razpoloženje po vremenu...jaz sem imela včeraj slab dan...
Drugače pa poskušam bit realna in sem pripravljena bolj na slabo kot dobro...testa si pa sploh kupila ne bom pred datumom, take stvari te že ob tolikšnem izločanju hormonov in tisoč stranskih učinkih, še bolj spravijo iz tira.
Drži se in sej veš, bo kar bo...na to žal kej dost ne moremo vplivat...že to, kar dajemo ženske skozi pri teh postopkih je občudovanja vredno...
Čakanje teh 14 dni, je pa res prava agonijauser posted image  ampak ne ostane nam drugega kot čakatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 207
17.3.2011 22:45:58   
Béatrice
nhaya - z mojim sva se odločila, da narediva test jutri zjutraj. Se zavedava, da mogoče še ne bo nič, tako da se ne obremenjujeva, ampak sva samo preveč firbčna. user posted image S prijatelji gremo mal čez vikend in če bo kaj, se imava čas skulirat! user posted image
Moji "stranski učinki" - boleči bradavici, napet trebuh in prsa, občutek lakote kmalu po obedu,... Kaj to pomeni, pojma nimam, z mojim upava na najboljše! user posted image

(odgovor članu EvaKlara)
Neposredna povezava do sporočila: 208
18.3.2011 6:05:42   
nhaya
Mismis vem da so to  vse stranski učinki klomifena..ampak vseeno upam na najboljše.

Beatrice javi,kaj bo pokazal test. Držim pesti, da bo plusek. user posted image

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 209
18.3.2011 6:34:24   
Béatrice
user posted image  user posted image user posted image user posted image
Ampak, v nedeljo bova še enega! Mož je tuk vesel, jaz pa tudi...

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 210
18.3.2011 7:30:00   
Barbara31
Beatrice ...četitkeuser posted image user posted image user posted image .

Naj vam še jaz povem veselo novičko... po včerajšnjem - se je danes zjutraj pokazaluser posted image . Tako sem vesela. Sedaj pa samo iz srca upam da bo tokrat ostal pri meni.

Beatrice... a ti boš šla na bolniško ali boš delala do krvnega?

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 211
18.3.2011 7:52:37   
mavrica72
Beatrice, Barbara31 - user posted image  user posted image  user posted image , čestitke obema.

No, mene so tudi preveč srbeli prsti včeraj, sploh zato, ker me že kakšen dan vsake toliko časa narahlo zvija spodaj, tako kot pred user posted image . In zato sem včeraj zjutraj uničila en testek, ki je seveda pokazal samo eno črtico user posted image . Tolažim se s tem, da je mogoče bilo še prehitro (10 dan), a vseeno me je to malo potolklo, ker 10 dan bi pa že morala vsaj nakazana biti črtica, če je seveda kaj ratalo user posted image .
Bomo sicer počakali še do ponedeljka, čeprav sem čisto brez kakšnih znakov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 212
18.3.2011 8:04:23   
Béatrice
 Barbara31  - jaz sem na bolniški od punkcije... Reš mi je samo napisal 22.3. CB, tako da se bom kr pri ginekologu naročila in da uredim vse začetniške stvari in potem kr v službo! Mi že ni več za doma bit. Službo imam pa tudi nestresno in nezahtevno! user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 213
18.3.2011 8:17:54   
Barbara31
Mavrica... ne obupat, meni je še včaraj kazal - na testu. Vsak dan se pozna , naredi test še enkrat jutri zjutraj in boš videla da bo user posted image .

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 214
18.3.2011 9:47:27   
Anonimen
Punce spet rabim pomoč... Kdaj naj bi test pokazal pozitivno, če je bila punkcija 08.03., transfer pa 10.03.? Hvala za pomoč!

Neposredna povezava do sporočila: 215
18.3.2011 9:57:23   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce spet rabim pomoč... Kdaj naj bi test pokazal pozitivno, če je bila punkcija 08.03., transfer pa 10.03.? Hvala za pomoč!

danes bi se že videlo... načeloma se rezultati relevantni nekje 12. dan po ET, če je bil ET na 5. dan.
pa veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
18.3.2011 10:53:25   
Anonimen
Kaj pa če je bil transfer (predvidevam da je to ET) 2 dan?

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
18.3.2011 11:04:37   
Barbara31
Jaz sem imela transfer 10.3 na 5 dan, pa mi je šele danes pokazal user posted image . Po moje moraš še 2-3 dni počakat.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 218
18.3.2011 11:05:01   
nhaya
Beatrice in Barbara user posted image user posted image user posted image ..

Drugače pa moraš Beatrice poklicati v torek Reša in mu povedati, da je test pozitiven..ker na prvi UZ te bo on naročil še k sebi čez kake 14 dni, da vidi, če je vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 219
18.3.2011 11:31:02   
EvaKlara
user posted image user posted image user posted image Čestitke Barbara31 in Beatrice! Upam, da bo vse tako kot mora biti! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 220
18.3.2011 13:05:46   
nhaya
Jst sem pa zdle prišla iz službe in naredila test FS, ampak ni pokazal dveh črtic.. Tako da,glede na to, da je danes 10 dan po ETZ mislim, da nimam več možnosti, da se kaj spremeni v naslednjih dneh.

Neposredna povezava do sporočila: 221
18.3.2011 13:10:24   
Barbara31
nhaya... to je čist odvisen kateri dan si imela transfer 3 ali 5 dan in pa še nekaj raje probaj na jutranji urin in pa CB digital.... ta je najbolj natančen.

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 222
18.3.2011 13:14:11   
nhaya
Imela sem transfer zamrznjenčka..5.dan..pa brez stopke..Tako da mislim, da bi že skoraj test moral pokazati realno stanje - po moje, tudi če ni bil jutranji urin..

Neposredna povezava do sporočila: 223
18.3.2011 13:18:07   
Barbara31
Jaz bi vseeno probala še jutri zjutraj :)

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 224
18.3.2011 13:27:29   
mavrica72
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya

Jst sem pa zdle prišla iz službe in naredila test FS, ampak ni pokazal dveh črtic.. Tako da,glede na to, da je danes 10 dan po ETZ mislim, da nimam več možnosti, da se kaj spremeni v naslednjih dneh.

Sva čisto na istem - tudi jaz sem včeraj na 10 dan naredila FS, pa je bila samo ena črtica. Upam, da sva ga res prehitro naredile in se v naslednjih dnevih pojavita dve črtici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?