|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
10.3.2011 12:37:56   
ellaMarela
Dan.

No, končno sem se odločla, da se vam pridružim še jaz.
Nosečnost naju je kr presenetla, ampak je zelo dobrodošla. Imava že 17 mesečno punčko. Torej, to je moja 2user posted image .
Po mojih izračunih naj bi bil PDP 21.10. Bolj natančno pa izvem konec meseca, ko imam pregled. Ufff, je še kr daleč.
Sama nosečnost poteka brez posebnosti. Kot so nekatere punce že napisale, če ne bi tes pokazal user posted image , sploh ne bi vedla, da sem v drugi fazi. Naj tako tudi ostane.

No, pa se še pišemo.....

(odgovor članu špelca marelca 1)
Neposredna povezava do sporočila: 576
   RE: Oktobrke 2011
10.3.2011 13:20:14   
drejčy

jst86 to pa je resuser posted image user posted image user posted image Drži se in naj te tolaži misel, da verjetno ni bilo kaj z zarodkom vredu in je narava sama poskrbela za to.V vsakem primeru pa ti pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image

frnikola midve pa sve precej na istem.Tudi moja ZM je bila 23.1 in zanosila sem v postopku z zamrznjenčkom, imela pa sem tudi ICSI.ET pa sem imela 7.3.No po izračunih bi tudi jaz naj mela PDP 29.10.2011user posted image


Moji izcedki trenutno mirujejo, verjetno največ zaradi utrogestana in upam da ta hematom izgine.Pri svojem G se še nisem naročila, saj sem v ponedeljak bila na zadnjem pregledu v MB tako da vem, da sem sedaj šele 6t5d noseča.Enkrat drugi teden se bom naročila, da ne bo prehitro.Drugče pa se vredu počutim,edino vetrovi me mantrajo user posted image - je bilo že v prvi nosečnosti
tak.


špelca marelca si šla samoplačniško?Kako je bilo?








< Sporočilo je popravil drejčy -- 10.3.2011 13:21:30 >

(odgovor članu ellaMarela)
Neposredna povezava do sporočila: 577
   RE: Oktobrke 2011
10.3.2011 13:34:03   
špelca marelca 1
drejčy - žal imam pregled šele pozno popoldan, tako da moraš še pol dneva čakati da vidim user posted image .
takoda vam poročam o uz jutri.
kar se pa vetrov tiče ne - to je pa višek kar se sedaj dogaja user posted image .  Ali ima katera nasvet za "omilitev"user posted image .

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 578
   RE: Oktobrke 2011
10.3.2011 13:57:03   
jeannetka
jst86....tako kot ti je dreyci napisala sem tudi jaz mnenja, da je mogoče pa bilo kaj narobe in je narava sama poskrbela zato in je verjetno tako boljše. Vem, da to ni najboljša tolažba, zato ti pošiljam še veliko user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image , da bo v drugo vse v redu in da bo to v drugo čimprej. Drži se.


Nove nosečke... dobrodošle...

Punce, tudi mene tako mučijo vetrovi, da je za popenit. Slabo mi je še zmeraj kot hudič, spim ne kaj dosti in ves čas sem utrujena. Malo sem pa že tudi neučakana, ker imam pregled v ponedeljek in že komaj čakam.

Zredila se še nisem nič (ziher zaradi slabosti), vendar imam tako napihnjen trebuh, da mi več nobene hlače niso prav. Ene nosečniške sem si kupla v Sloveniji, zdaj pa moram nardit še akcijo tukaj, da najdem trgovino za nosečnice in si še kupim kaj za oblečt, ker v starih z odprtimi gumbi več ne bom mogla hodit okoli user posted image


Kako so kaj vaši moški do vas? Vas razvajajo, so sploh že dojeli, da ste noseče? Moj sicer vedno sprašuje po trebuhu (če je v redu), tudi boža ga zvečer, ko grema spat, drugače pa se mi zdi, da nekak še ni dojel, da sem noseča in da se počutim slabo, da sem utrujena,...No, kak dan dojema, pol pa se mi zdi, da kr pozabiuser posted image   Drugače pa je že zdaj tako ponosen, da bo ata.

Lana777...kje pa ti hodiš? Kako se kaj počutiš? Še zmeraj lepo počivaš in se paziš? Itak user posted image

Lepo bodite in pazite na svoje bušije...

(odgovor članu špelca marelca 1)
Neposredna povezava do sporočila: 579
   RE: Oktobrke 2011
10.3.2011 17:46:30   
lana777
jst 86 - user posted image user posted image user posted image , hudo mi je. Drži se in srečno naslednjič!user posted image user posted image user posted image user posted image

jeannetka - kod hodim?!?! Dober štos ... Od ležnja se mi že rola ... Ne bom jamrala ...

Dobrodošle nove! Se bom spravla k seznamu, obljubim!!!

_____________________________

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu jeannetka)
Neposredna povezava do sporočila: 580
   RE: Oktobrke 2011
10.3.2011 19:33:57   
Anonimen
ojla punce,
 
ekola, mi smo s pregleda. Noseča sem 9t/1d (po mojih izračunih 10t)user posted image , mah kakorkoli, vse ok. Veliki smo 25mm in srček bije ko zmešan, smo ga poslušali, ajooooj. user posted image  Dala sem še kri in vodo, izvide zvem drugič, edino če bo kaj narobe, me bodo poklicale. Dobila sem materinsko knjižico in naslednji pregled 14.4.2011. saj bo kar hitro, mam vmes še nuhalno pa bo mal razbilo teh 5 tednov.
pa še bolovanje sem dobila, za skooooz. Jupi. Mam en tak "psiho" šiht in si nabi dala miru da bo vsak dan tja hodila. G je reka: ne, ne, vi kar lepo uživajte v nosečnosti in se ne obremenjujte s temi stvarmi. tko, tolk za zdej. slabosti so mogoče za stotinko malček ponehale, a iz dneva v dan ne vem kaj bo. pa naj bo, sam daje najino dete bp.
 
anna_: sem vprašala G kaj je s tem srcem pa je rekla da se to sedaj neki pretoki delajo pa kaj vem kaj še in da je normalno. potem sem ji povedala da se niti umirit ne morem k je tko, pa je rekla da se težko tako umiriš, počivaš in čakaš da gre mim. sam pr men ztdej že ene tri dni čez dan to dela, preteklo noč pa sploh spala nisem ker je bil pulz zihr okol 100. tko da upam da je to ok. sicer mam jaz v sorodu težave z visokim pritiskom in me to malce skrbi, pa se bove drugič to pogovorile, ker bi rada da vse oiteka bp.
 
nič, lepo se mejte, se še pišemo.

(odgovor članu lana777)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
   RE: Oktobrke 2011
11.3.2011 9:55:44   
vanilija*
Pozdravčekuser posted image

Jaz sem imela včeri pregle, srček lepo bije, rokice pa nogice so se tut lepo vidle, tako da sva zeloooo vesela da je vse ok:)))))))))))) Smo pa zeloooo velikiuser posted image
30.3 ima nuhalno, naslednji pregled pa 21.4. Ostajam pa še vedno pri datumu 7.10. Zdej pa sm še čakam izvide krvi in urina.
Počutim se odlično.



Lep sončen dan

< Sporočilo je popravil vanilija* -- 11.3.2011 9:56:31 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 582
   RE: Oktobrke 2011
13.3.2011 7:34:57   
veselka
jutro,

se 100 let že nisem javila... sva z mojo črmljo sami doma (ati je na službeni poti, ker veliko potuje) in pol sem čist izčrpana na koncu dneva, ker imam potem malo sama čez, pa vsak dan 2 uri vožnje, v službo in nazaj, pa v službi kup dela. na srečo je še tisto malo slabosti že odšlo. moram rečt, da je to nosečnost bila res blaga. ker prejšnjo sem bila na bolniški 3 tedne, sicer zaradi slabega urina, ampak sem pa preležala od slabosti večino časa in tudi bruhala sem vsake tolk. tako da res super, da je sedaj tako, ker Aurora je res en živahen otroček, pa še ogromno pozornosti od mene zahteva, res ogrooooooomno, ampak to je že od zmeraj.
dojim jo še kar, bi rada, da bi bilo čim manj stresno zanjo. sicer je tega res malo, pa bolj je dudanje, ker imam odkar sem noseča, mleka itak bolj za vzorec. sva pa prešle na dojenje samo na levo zizo, ker je desna bradavica ful občutljiva in še pogrizla jo je, pa me tako boli, da je joj. in sem ji razložila, da me boli, in razume. tudi ponoči, če se zbuja prevečkrat in bi joško, ji rečet, "kar nazaj spat", se malo pritoži, jaz jo malo po hrbtu pobožam in pol brez joške zaspi nazaj. aja, Aurora je namreč en tistih ekstremnih zizomanov, ko nikoli ni hotla dude, niti flaše, tudi če je bil moj mlekec notr. kljub temu sem se 4 mesece matrala z dojenjem, ker se mi je mlekec slabo delal, potem pa je po 4 mesecih zagnalo. flaše namreč ni in ni hotla, sem jo morala prou prisilit, ker se ni in ni najedla in je jokala na joškici in se jezila na joškico...

jaaaaaaa, sem imela pregled 28.2. Plodek je bil velik 16 mm in srček je bil, pa imam PDP spet postavljen glede na ZM, čeprav mi je malo čudno. Pri Aurori sem si po ZM naračunala 42 tednov 7.9., moja G pa 31.8. In je Aurora bila točna. Sedaj sem računala kot G pri Aurori in sem naračunala 8.10., moja G pa 15.10. user posted image sej sploh ni problema, če prej pride, bomo dlje skupaj.

tako da, moj PDP za seznam je 15.10.

aja, če katera ne ve, kako G določi PDP. če na pregledu velikost ploda ustreza gestacijski starosti po ZM oz je plod večji, potem upošteva od ZM. Če pa je manjši, pa glede na njegovo velikost določi PDP. to lahko tekom nosečnosti tudi spremeni.


aha ja, sedaj imam nuhalno in pregled skupaj 29.3.

grem malo prelistat za nazaj.

_____________________________

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu vanilija*)
Neposredna povezava do sporočila: 583
   RE: Oktobrke 2011
13.3.2011 14:53:51   
pikomiko
Helooov oktobrčice!
Men se že rola od slabosti user posted image in bolečega želodca user posted image , tko da se tud javljam bolj poredko. Za branje še nejdem včasih energijo,kaj več me pa že mine.user posted image Bi pa rada od vas kakšno priporočilo glede kniig o materinstvu. Imam namen eno kupit pa da nebom brcnila v temo.  A imate ve kakšno dobro? Prosim za naslov knjige in kje ste jo kupile. Hvala pa lepo preživite še ostanek nedelje!

Pa pauser posted image


(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 584
   Oktobrke 2011
13.3.2011 19:25:34   
pamb
Pozdravček tudi iz moje strani!

Prebiram to rubriko nekje 3 tedne in se je že lepo "razvila"...
V petek sem imela prvi uz in sem se odločila, da se vam sedaj, ko sem videla najino pikico in njeno bitje user posted image , z veseljem pridružim...
Počutje je kar ok, prsi imam napete, utrujenost me matra, tako da popoldan po službi zadremam za kako urco, če mi čas dopušča, pa rahle slabosti občutim čez dan, sem pa ugotovila, da mi pomaga, če jem večkrat na dan po malo.
Jemljem tudi Elevit, pa odkar vem za nosečnost, pijem vsako jutro čaj za nosečnice od Teekanne...nisem zasledila, da bi ga že katera omenila...

PDP imam 28.10.2011
Naslednji pregled pa 14.4.2011
Jutri se še naročim na nuhalno...

Kako ste ostale?
Ste novičko že povedale svojim bližnjim in prijateljem, ter v službi?
Pri nama zaenkrat vedo samo oboji starši in pa pri meni v službi (morala sem povedat, zaradi dela, ki ga opravljam), po nuhalni bova pa tud prijateljem in ostalim povedala.

Ja, drugače prihajam iz okolice MB...

Uspešen začetek tedna vsem user posted image !
user posted image

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 585
   RE: Oktobrke 2011
14.3.2011 9:06:12   
pokamoka
pamb... dobrodošla med nami...  Jaz čaja ne pijem. Pijem pa kompote, limonado... Sem se odpovedala ustekleničeni vodi in sem presedlala na naravne napitke:):):) Kompote si kuham z jabolki in suhimi slivami, da mi pomagajo tudi pri urejeni prebavi.

Kako ste ostale??? Malo smo se oglašale v zadnjih dneh. Nas matra utrujenost ali čas????? Hmmm... mene je kar oboje. Včeraj sem še zbolela in sem na bolniški. Imam neko virozo (po svojih predvidevanjih)... nos imam 100% neprehoden. Trenutno si pomagam s fiziološko raztopino. Glava mi je dva dni razbijala kot nora, zato sem mogla vzeti dvakrat lekadol, da se je zadeva vsaj malo umirila. Upam, da bo danes, ko bom celi dan doma, bolezen popustila, da gremo dalje v akcijo:)

Drugače pa so mi slabosti popustile. Vsak dan je bolje:):):) In to me zeloooo veseli. Imam še kak trenutek v dnevu, ko mi je malo slabo, vsekakor pa ni več tako, kot je bilo še pred dnevi, ko mi je slabelo celiiiii dan non stop. V zadnjih parih dneh sem ugotovila, da sem se okrog pasu malo ojačala, vendar imam še vedno lahko oblečene hlače od prej. Teža je še vedno na istem, kot je bila:) Čeprav se kdaj ne morem upreti kaki dobri hrani... oz. priboljšku.

Toliko za zdaj...
Bodite lepo, oglasite se kaj...

lp

(odgovor članu pamb)
Neposredna povezava do sporočila: 586
   RE: Oktobrke 2011
14.3.2011 9:50:28   
sensiTive
Zdravo, souser posted image .
Kako ste kaj? Meni je vikend čisto prehitro minil, še posebno včeraj je bil tako lenoben dan, da joj. Sem pa tudi jaz zadnje čase bila boljše, ampak mi je bilo včeraj celo popoldne slabo in sem potem še bruhala. Tako da očitno še ni konec s slabostmi.
Pam, dobrodošla. Midva sva že povedala skoraj vsem, bližnjim že pred prvim pregledom, čeprav sva rekla, da bova počakala vsaj do pregleda. Je bilo zelo težko zadržat zaseuser posted image

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 587
   RE: Oktobrke 2011
14.3.2011 10:18:55   
diksy
Pozdravljene oktobrke,

berem vas že nekaj tednov zdaj pa bi se Vam rada pridružila. to je moja druga nosečnost, doma imam 8mesečnega navihanega fantka, nosečnost je bila planirana tak da ni blo presenečenj:)

PDP 11.10.2011

1. pregled sem že imela, tak da zdaj čakam na naslednje datume :30.3.- zgodnja morfologija; 4.4. -nuhalna in pregled pri ginekologu 11.4.2011.

sicer moram še dat kri in vodo ampak vem že od prve nosečnosti da sem RHA negativna( kar je smotano ker moram cepivo dobit in toksoplazmoza, katere v prvi nosečnosti še nisem bila prebolela tak da upam da zdaj jo sem, ker je težko pri vsej hrani pazit sploh pa zdaj čez poletje, če se bo potrebno jagodam pa borovnicam odrečt;) )

drugače pa ne občutim nič slabosti, tudi nosečnost mi zelo hitro poteka ker zraven malega sploh ni časa dosti razmišljat o njej kot prvo nosečnost:) drugače pa sem zelo zaskrbljena saj so mi na pregledu videli 2cm miom vendar daleč od ploda nekje ob steni maternice. ima katera že izkušnje z tem? zelo me je strah, da se nebi razširil in tako vplival na nosečnost:( no, če ima katera ko je že bila noseča izkušnje bom vesela pozitivnih komentarjev:)

drugače pa lepo bodite midva greva zdaj malo na sprehod da izkoristiva sonček:)

papa

(odgovor članu sensiTive)
Neposredna povezava do sporočila: 588
   RE: Oktobrke 2011
14.3.2011 10:59:06   
ellaMarela
Hey.

Ja, vikend je minil kot bi pihnil. Tak so ti dnevi, če so doma mali navihančki. Komaj pa že čakam pomlad in toplejše dneve, da bomo lahko končno šli kam na izlet. Ker ta zima in mrzli dnevi mi že pošteno najedajo živce. Ker naš otrok bi skoz rad bil zunaj, ampak ti hladni dnevi tud njej ne ustrezajo preveč.

Kar se tiče teh prvih pregledov v nosečnosti, so kar mučni za psiho. V moji prviuser posted image  so namreč ugotovili, da sem ravno mesec dni pred zanositvijo prebolela toxoplazmo. Slaba stran zaradi katere sem imela kar nekaj neprespanih noči je bila, da sem morala na rezulate malo dlje čakat (takrat se mi je zdela cela večnost), a so nakoncu pokazali, da sem jo prebolela tik pred zanositvijo. Dobra stran vsega tega pa je bila, da se potem nisem rabla posebej pazit pri hrani (no, mogla je pa biti zdrava). 

Me je pa zopet strah mojega prvega pregleda, da bo ja vse štimalo tako kot mora. Torej, mislimo samo pozitivno....

(odgovor članu diksy)
Neposredna povezava do sporočila: 589
   RE: Oktobrke 2011
14.3.2011 11:56:00   
pokamoka
Diksy... SONČEK?????? Od pa si...??? Iz drugega konca planeta:):):) Ker pri nas nabija dež kot nor...

(odgovor članu ellaMarela)
Neposredna povezava do sporočila: 590
   RE: Oktobrke 2011
14.3.2011 16:03:52   
jagodka1
oj
zj smo ble skor že vse vsaj na 1.pregledu.zanima me če ste vse vidle user posted image kuko utripa?k jest sm mela ZM 8.1., prvi pregled pa 1.3. kjer naj bi bla po mojih izračunh noseča okoli 7 tednov in bi se že mogu vidt ane?
k G je pa rekla da sm 5-6 tednov noseča in nč ni rekla da se kj vid srčka in tud poskusla poslušat ga... DP je pa ostal isti kot pri mojih izračunih 15.10. a mislte da je to vse kul?kr mal me skrbi k ga nism vidlauser posted image
naslednji pregled mam pa 1.4. (grozno deleč še ja) na nuhalno se pa morm ta tedn prijavt, je pa rekla da morm imet pregled med 5-11.4. tud a vas je preko trebuha pogledala z uno mašinco al sam "tam spodej"?
hvala
lepo popovdne in upam da ste dobr začele tedn user posted image

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 591
   RE: Oktobrke 2011
14.3.2011 17:09:34   
Zelenkaa
pozdravljene user posted image

evo še par besed od mene, najprej dobrodošle vse nove nosečke

No meni zadnje dni ni skoraj nič več slabo, sam sem pa čisto brez energije in joške me bolijo za znoret user posted image Tudi jaz sem opazla da sem se že malo razširila okrog pasa, ampak zaenkrat lahko oblečem še vse stare hlače, pa tudi s kg sem še vedno na istem.

Do mojega 1.pregleda me ločita še točno dva tedna, sem že tako nestrpna da je kaj.

Lana kako je pa kaj tvoje počutje?

no toliko od mene, lepo se imejte še naprej.

no toliko od mene

(odgovor članu jagodka1)
Neposredna povezava do sporočila: 592
   RE: Oktobrke 2011
14.3.2011 17:24:10   
diksy

IZVIRNO SPOROČILO: pokamoka

Diksy... SONČEK?????? Od pa si...??? Iz drugega konca planeta:):):) Ker pri nas nabija dež kot nor...





nevem o kakšnem dežju govoriš mi smo imeli celi dopoldan sonček pa popoldne zelo jasno, tak da je sprehod lepo sedel:)

sem pa iz mb....


(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 593
   RE: Oktobrke 2011
14.3.2011 19:14:09   
pokamoka
IZVIRNO SPOROČILO: diksy


IZVIRNO SPOROČILO: pokamoka

Diksy... SONČEK?????? Od pa si...??? Iz drugega konca planeta:):):) Ker pri nas nabija dež kot nor...





nevem o kakšnem dežju govoriš mi smo imeli celi dopoldan sonček pa popoldne zelo jasno, tak da je sprehod lepo sedel:)

sem pa iz mb....





hja, si z drugega konca Slovenije... pri nas je res nabijal dež... čeprav se je popoldne pol pa umirilo... :):):)

(odgovor članu diksy)
Neposredna povezava do sporočila: 594
   RE: Oktobrke 2011
14.3.2011 19:37:14   
drejčy

Ojla punce, jaz sem pa danes čist nepričakovano spet videla mojo pikico user posted image user posted image user posted image Šla sem k mojemu G ker mi je zmanjkalo Utrogestana (tablete za podporo posteljice - ali nekaj takega user posted image )ki so mi predpisali v bolnici ob krvavitvi.In sem mislila, da se kar danes naročim za sam pregled, pa mi pravi, vi se kar slečite user posted image .Pove mi veselo novico, da je moj hematom izginil, da sem v 8t, jutri moram dati kri, naslednji pregled pa imam čez 14dniuser posted image Dobila sem slikico, tako da imam že kar nekaj slikic - čeprav se kaj dosti ne vidiuser posted image in seveda srček veselo bije user posted image


Pozdravila bi pa vse nove in sem zelo vesela, da se naš seznam tak pridno širi.

PS : tu v V Sloveniji je takšen lep sonček,...



< Sporočilo je popravil drejčy -- 14.3.2011 19:38:35 >

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 595
   RE: Oktobrke 2011
15.3.2011 9:00:02   
vvvv
Pozdravljeneuser posted image

Še jaz se vam po dolgem času spet malo javljam. naša dojenčica rabi zelo veliko pozornosti in posledično nimam kaj dosti časa (sedaj ravno spi). Drugače pa komaj čakam pregled v četrtek, upam da bo vse ok. sedaj v drugi nosečnosti sploh nimam kaj dosti časa razmišljati in se za vsako stvar sekirati tako kot prvič. drugače pa sem se tudi jaz pošteno že razširila, res pa je da mi je trebuh še od prve ostal (je šest mesecev po porodu), tko da mi niti slučajno nobene hlače niso več prov, še nekatere nosečniške iz prve.

lep dan vam želim vsem

(odgovor članu ellaMarela)
Neposredna povezava do sporočila: 596
   RE: Oktobrke 2011
15.3.2011 12:43:19   
agotha
Hej!
Po dolgem času se javljam tudi jaz. Prvotni šok, ki sem ga doživela ob spoznanju, da nosim dvojčke se je prelevil v veselje. Veselim se in si samo želim, da se bo vse dobro izteklo in otroka zdrava.
Čez en teden imam nuhalno. Komaj čakam. Mogoče se bo pa videl spol. Čeprav nekako ne verjamem popolni natančnosti določitve spola na nuhalni. Sem že večkrat prebrala, da so zgrešili. Imate kako izkušnjo?
Drugače sem že na bolniški. Je rekel zdravnik, da sem v rizični skupini. Slabosti so se malo umirile. Slabo mi je največkrat samo takrat ko sem lačna. Sam apetita pa sploh nimam. Skoz sem utrujena, omotična… eh
Lana kje si? Upam, da je vse ok.
Pozdravček

(odgovor članu vvvv)
Neposredna povezava do sporočila: 597
   Oktobrke 2011
16.3.2011 7:15:31   
nosek5
Ojla punce, da se vam še jst malo javimuser posted image

dnevi minevajo hitro, slabosti pojenjujejo, res pa je da pa vsako jutro in vsak večer obvezno bruham.
In pa nimam ne vem kakšnega apetita. Smrdijo mi določene stvari in Bog ne daj da kdo pije kavo ali kadi cigaret zraven mene!!! FUJ!
Sem opazila, da smo oktoberke zelo redko besedne in imamo od vseh nosečk najmanj strani napisanih, tole nam res ne ležiuser posted image
Mogoče bo zdj s časoma boljše, ko nam ne bo več tako zelo slabo.

V petek imam pregled in komaj že čakam...user posted image
Pridne bodte in se tipkamo.

(odgovor članu agotha)
Neposredna povezava do sporočila: 598
   RE: Oktobrke 2011
16.3.2011 8:16:19   
asdf81
Evo, da se vam javim...
bila sem odsotna, ker se je moj odločil, da me bo razvajal, in sva bila sedaj 14 dni na dopustu,...

Včeraj sem bila pri ginekologinji, ker me je tako čudno špikalo tam doli, in ker sem panit, sem tako dolgo tečnarila, da me je pregledala, če je vse ok.

in glej ga zlomka, še sedaj sem malo v šoku,... namreč pod srčkom nosim dve pikici,.... v resnici, ne dojemem še čist, niti da sem noseča, da sta pa dve pikici pa sploh ne,... tako da sem od včeraj v tretjem svetu in probujem vse skupaj dojeti,...

vem pa, ko bom prišla k sebi, se bom zelo veselilauser posted image user posted image

no toliko sedaj od mene, bodite lepo, čeprav je tako žalosten dan,. (to šmentano deževje)....
pa saj bo že jutri boljše....


(odgovor članu nosek5)
Neposredna povezava do sporočila: 599
   RE: Oktobrke 2011
16.3.2011 9:11:09   
babkaa
Jutro!

vauuu, asdf81 dvojčka!!! zanimivo!!

meni so slabosti tud pojenjale  oz. so trajale samo 14 dni ( upam, da se ne vrnejo več)
mam kar apetit, sem na +2kg, ko mi je blo slabo sem vsake 2-3 ure jedla....
drugi pregled imam 6.4, NS pa 12.4....

(odgovor članu asdf81)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?