Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana777 Jaz iz bolnice. V sredo se mi je ulilo ... kar tako, brez znakov in to zelo. Bila sem tako al tako prepričana, da smo izgubili detece, a je srček bil ... Sedaj se je stanje umirilo po treh dneh strogega ležanja. Jaz sem izmučena, prestrašena, na koncu ... Mi znate svetovati tiste, ki ste doživele krvavitve, kako je s tem?!?! Se potem ponavlja, bom od sedaj naprej nenehno v strahu hodila na stranišče? Al se ne ponovi ... Nič mi niso znali razložiti. Vem, da so izcedki pogosti, ampak nisem si mislila, da lahko otroček preživi takšen izliv Rabim kakšno tolažilno besedo ... Lana jaz sem krvavela v zadnji nosečnostiu tako močno, da sem imela dobesedno takoj ko sem se ustala do tal krvave hlače..ko sem šla na stranišče še preden sem do bolnice prišla, sem zaslišala samo plok in pogledam 5 cm velika zadeva v WC-ju sem bila sigurna da sem izgubila bebo, pa pridem v bolnico, pa srček bije, vse kot mora biti, me obdržijo tam, drugi dan isto, cel dan ok, popoldan se ustanem se zopet ulije in spet okoli 7 cm velika stvar pade iz mene(prav sem čudila kako je polzelo ven), pride sestra pogleda, reče, da naj nič več ne jem, da to ne zgleda ok, pride zdravnica UZ in spet vse ok, mali veselo miga, vse ok...to se mi je zgodilo v 13 tednu, potem sem do 17 tedna krvavela, 1x še krvavo, drugače bolj izcedki, pa malo krvi...rodila potem 4 dni čez rok, čudovitega fantka! Nisem imela nobenih krčev, ti počivaj, pazi nase, vse bo ok! Držim pesti! Anonimna
|