|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
8.3.2011 11:10:37   
babkaa
Sem bila včeraj na prvem pregledu, srček bije, ginekolog je rekel da je "samo" eden plod, sem rekla,da je čist vredu če je eden...
jutri bo 8 tednov, imam že 2kg več, mi je čez celi dan rahlo slabo in vedno nekaj jem, bruham nena, imam zelo dober vonj, smrdi mi vse, cela kuhinja, v trgovini pri svežem mesu, ribah, smrdi mi dišava na wc-ju, me kar zaboli nos...
nasledni  pregled imam čez 4 tedne...

pa ve, se že katera počuti normalno (kot prej ko nismo ble noseče)?

(odgovor članu Zelenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 551
   RE: Oktobrke 2011
8.3.2011 11:41:34   
sonc7nica
Drage moje souser posted image :)

Želim vam prijeten dan žena, tistim, ki gre malce narobe želim, da se od danes naprej vse poštima ;)

Kar se počutja tiče, se morem pritožit le nad zaspanostjo... Zunaj tako lep sonček, js pa zaspana sto na uro user posted image Slabosti so zdaj hvala bogu malo milejše, "bruhala" sem tudi samo enkrat... Štejem dneve do prvega pregleda in spimmm :)

Lepo bodite, privoščite si danes malo norčavosti user posted image Danes je naš dan! user posted image

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 552
   RE: Oktobrke 2011
8.3.2011 19:04:28   
lana777
Hej, drage moje,
nism se mogla prej spravit, da poročam ...
user posted image bije, samo imam dva velika hematoma in hudo (NE)prijazna G (moja je na dopustu) mi je razložila, da je moje stanje definicija splava in da če se odpre, naj pričakujam, da bo veliko krvi, ker je že tako visoka nosečnost (10 tednov) ... user posted image user posted image user posted image  Halooo, si predstavljate, da user posted image  že cel dan ... Kot da res ni mogla najt kakšno tolažilno besedo. A sm res preobčutljiva al se mi sam zdi, da se v takem stanju raje kaj razloži, ne pa tkole ...? Kaj menite ve?

_____________________________

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu sonc7nica)
Neposredna povezava do sporočila: 553
   RE: Oktobrke 2011
8.3.2011 19:19:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lana777

Hej, drage moje,
nism se mogla prej spravit, da poročam ...
user posted image bije, samo imam dva velika hematoma in hudo (NE)prijazna G (moja je na dopustu) mi je razložila, da je moje stanje definicija splava in da če se odpre, naj pričakujam, da bo veliko krvi, ker je že tako visoka nosečnost (10 tednov) ... user posted image user posted image user posted image  Halooo, si predstavljate, da user posted image  že cel dan ... Kot da res ni mogla najt kakšno tolažilno besedo. A sm res preobčutljiva al se mi sam zdi, da se v takem stanju raje kaj razloži, ne pa tkole ...? Kaj menite ve?


Lana, jaz sem bila 13 tednov noseča, kot sem že napisala, prav tako 2 ogromna hematoma, res iz mene je lilo in strdki večji kot sam otrok, ampak evo, doma imam malega škratka ki sem ga pravkar dala spat...meni so tudi rekli, da nimamo kaj, da zaenkrat dobro kaže(po krvavitvi), da srček bije da na drugo pač ni vpliva..ampak bosi optimistična, boš videla da boš oktobra pestovala malo bebo! Držim pesti zate!!!!
Anonimnauser posted image

(odgovor članu lana777)
  Neposredna povezava do sporočila: 554
   RE: Oktobrke 2011
8.3.2011 19:41:53   
agotha
zdravo user posted image
lana 777 držim pesti. tako mi je hudo zate. skupaj sva odprli to temo (zgodnji oktobrki). srčno upam, da prideva skupaj srečno do konca. lahko si samo predstavljam kako ti je in kako brezsrčno je zvenela ginekologinja. joj, njim je to že rutina. meni se je tudi že zgodilo, da je bla ginekologinja v bolnici neprijazna in vem, da sem si takrat mislila kako kruta je. nič nisi preobčutljiva... jaz bi bla enako prizadeta
držim pesti, javi se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 555
   RE: Oktobrke 2011
8.3.2011 21:18:29   
drejčy
Živijo punce, tudi jaz bi se vam rada pridružila na tej temiuser posted image Zanosila sem v postopku umetne oploditve z zamrznjenčkom, pa sem se sedaj ves čas še na onih temah držala, šele zdaj mi je kliknilo, da je čas da se preselim drugam user posted image

Noseča  sem 6t3d, vem pa zato tako natančno, ker sem imela v ponedeljek zadnji pregled v MB, kjer se je videl že utrip srčeka.
Doma pa imam že enega dvoletnika,...

Kaj pa se krvavitev tiče, sem trenutno sama v tem sozu.Ravno v torek sem bila v bolnici, ker sem krvavela, mi je tudi G rekla, da imam velik hematom.Predpisala mi je utragesten in rekla, da lahko da bom še imela izcedke,lahko pa da bo hematom sam od sebe izginil.Tako da lana777 ti sam pozitivno naprej.A tablete pa nisi nobene dobila?Ker ta utragesten bi naj ravno preprečeval te krvavitve.Jaz si jih dajem 3×po 2 vaginalno.


(odgovor članu agotha)
Neposredna povezava do sporočila: 556
   RE: Oktobrke 2011
8.3.2011 22:18:26   
Anonimen
ojla punce

vsem ki vas mučijo krvavitve pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in naj se čim prej nehajo.

jaz imam v četrtek pregled in sem že kar malo nervozna user posted image . Po eni strani komej čakam, po drugi te kr mal strah prime. Drugače pa slabosti itak ne ponehajo, niti malo, bruhkoti so dnevno na sporedu, tam 2-3 krat, ampak zanimivo da takoj ko se zbruham lahko počnem kar me je volja, tud stojo bi lohk delala. pol ure po tem sem pa spet kot cunja. No ja, kaj naj, kot čakat da to mine. Upam da čim prej.

držte se, soborkice. Boste vidle kako bomo oktobra dihale. Jupiiii.

Zdej grem pa ajat, k me to bruhcanje prav utruja.

čau čau

(odgovor članu drejčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
   RE: Oktobrke 2011
8.3.2011 23:08:39   
pikapolonica5
zdravo.
Tudi jaz se javljam po dolgem času. Vmes sem bila v bolnici zaradi krvavitev, našli so mi tudi hematom. Po opazovanju je hematom izginil,sedaj imam še rjav izcedek. Upam,da je to dovolj krvavitev in da bom lahko sedaj mirna. Vidim pa,da nas ima kar nekaj te težave. Povejte punce,a ve skozi ležite? Jaz imam pregled čez 3 tedne,a bi rada šla že v službo prej. So vam vaši ginekologi kaj svetovali glede tega?
Lepo se imejte,pa upam, da bodo vsem ti grdi izcedki izginili in bomo oktobra cartale naše pikice!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 558
   RE: Oktobrke 2011
9.3.2011 10:33:07   
sensiTive
Živjo, souser posted image
Čestitke vsem, ki ste imele pred kratkim preglede in ste videle svoje pikice.
Drejči, dobrodošlauser posted image
Upam, da ste vse čim lepše preživele včerajšnji dan, pa naj bodo tudi drugi dnevi lepi in naj nas crkljajo.
Lana777, zate pa upam, da bo vse ok in držim pesti, da se vse uredi tako, da bomo do oktobra skupaj čvekale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolonica5)
Neposredna povezava do sporočila: 559
   RE: Oktobrke 2011
9.3.2011 11:30:22   
Anonimen
ohoj,

moj današnji dan se je začel brez posebnih slabosti in mi je prav čudno. imam pa eno drugo težavico. sedaj mi že trei dni začne srce tako močno biti, da je prav grozno. in se nikakor ne morem umirit. ampak to se mi zgodi tudi v mirovanju, ko ležim na kavču. kar je pa najhuje je to, da me potem začne v maternici oz. tam spodaj kot bi me peklo, špikalo. joooj, me skrbi kot 100 hudičev. komaj čakam jutri pregled na katerem upam da bo vse ok, in bom to G tudi povedala in jo vprašala. sem ravno razmišlala če si bi kr vprašanja na listek napisala, tolk jih mam user posted image .

včeraj sem se po dolgem času slišala z mami, pa me vpraša: kako je, sta vredu. Kaj novega? Sta zdrava? hm, sem si mislila, boš videla v nedeljo kaj te čaka. user posted image  Jst pa njej: ma ja kaj, vse po starem, vsak dan sproti se borimo naprej, nič posebnega ... Ajoj, komej sem se zadržala. V nedeljo pa jim končno poveva k to trimesečno mučenje in tiščanje jezika za zobmi je že prav težko. user posted image

nič, grem poskusit kaj skuhat, čeprav ne vem kako bo šlo.

lep dan vam želim

Lana777: čakam novičke in močno stiskam pestke. user posted image user posted image

(odgovor članu sensiTive)
  Neposredna povezava do sporočila: 560
   RE: Oktobrke 2011
9.3.2011 11:42:44   
sensiTive
*rebecca* tud jaz sem šla k G z listkom vprašanj, priporočam, da si zapišeš in vprašaš čisto vse kar te zanima. Jaz bi brez listka veliko stvari pozabila vprašat.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 561
   RE: Oktobrke 2011
9.3.2011 13:36:06   
anna_
*rebecca* naj ti povem da se to z močnim bitjem srca dogaja tud meni... mi ni blo nič jasno, zdj se mi je ene 2x zvečer nardil, tud ko sem ležala pred tv-jam, kr neki no, sploh se nisem mogla umirit. Ne vem zakaj naj bi to blo, če boš prašala G še meni sporoči user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 562
   RE: Oktobrke 2011
9.3.2011 14:11:07   
carmik
Pozdravljene  user posted image !

Kakšno je vaše počutje? Jst bi cele dneve spala, nikol nimam dovolj spanca... tut tole lepo vreme mi ne da energije.... upam da bo čimprej minila ta zastpanost... Slabosti so pa na srečo minile.. A mora še katera ponoči stalno na wc hodt?? jst grem kr po 2,3 na noč....

Ste se že naročile na nuhalno?  a gre katera k dr.Strah v domžale? A boste mele partnerja s seboj? Jst jo mam 1.4.user posted image

velik sreče v nosečnosti pa brez problemov user posted image




(odgovor članu anna_)
Neposredna povezava do sporočila: 563
   RE: Oktobrke 2011
9.3.2011 14:56:48   
lana777
Punce, res mi pomaga, k mi stojite ob strani user posted image user posted image user posted image  Hvala!!!

Glede ležanja - meni so v bolnici naročili strogo ležanje, tudi Gbrezčutnizmaj je nekaj takega
komentirala med njenim opredeljevanjem splava, vem pa tudi, da Pušenjak ni zagovornik ležanja
in pravi, da se nosečnost odvije po zakonih narave tako al drugače user posted image  Jaz vseeno ležim ko snop,
čeprav mi je že sedaj muka, glede na to, da sm drugače skoz v akciji, dijake pogrešam sto na uro (kdo bi si mislu?!?), možek se mi smili, mali pa tudi, ker pride v spalnici in se stiska k meni, jaz pa ne morem divjat z njim user posted image user posted image
Aja, dobila dabrosten, sam mnda je itak blažev žegen user posted image

Bodite dobro!

_____________________________

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu carmik)
Neposredna povezava do sporočila: 564
   RE: Oktobrke 2011
9.3.2011 16:27:49   
Zelenkaa
Pozdravljene punce

no jaz sem včeraj mal brskala po spletu in sem našla še nekaj proti slabosti in sicer limone. Sem si včeraj zvečer in danes zjutraj stnisnila po eno limono in zaenkrat mi ni  še nič slabo user posted image Sam me je pa grlo in vse drugo začelo neki bolet, tako da iz ene "težavice" v drugo.

Uživajte na sončku.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 565
   RE: Oktobrke 2011
9.3.2011 17:17:10   
ribica81
Pozdravljene nosečke!
Da poročam o pregledu, ki sem ga imela včeraj...srček bije, veliki smo 22mm, vse je OK user posted image  PDP je 13.10., bom pa bolj zasigurno vedla po nuhalni svetlini 5.4. Na pregled sm šla v Domžale k dr.Megličevi in tud nuhalno mam pri njej. Je pa res fuuuuullll prijazna in vse razloži.
Čuvajte se in božajte svoje pikice!!

(odgovor članu Zelenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 566
   RE: Oktobrke 2011
9.3.2011 18:27:27   
pokamoka
Heeej, nosečke...
Zadnje dneve sem vas tut jaz bolj brala, kot pisala:) Hja... nekako mi gre čas prehitro naprej.
Jaz sem toooolk utrujena non stop. Grem v službo, pridem domov, moram najprej mlo na kavč počivat, potem kosilo in spet počivat. Saj potem sem spet v akciji, ampak se mi res pozna, da se mi nekaj dogaja:)

Lana77... super, da ti je bolje... še vedno mislimo nate in držimo pesti. Če si se odločila, da boš ležala, potem leži, ne glede na to, kaj kdo pravi. Sama se moraš odločiti. Sama res ne vem, kaj bi naredila...

Zelenkaa... hja, limone... veš, sem tudi breskve poiskusila, pa mi ne pomagajo. Kompot breskov mi je fuuuul dober in ga bom vseeno jedla in pila, vendar name nima učinka. Slabi mi še vedno. Včeraj je bilo sicer bolje, pa sem si že mislila, da mi slabost mineva. Hja, sem se zmotila... danes zjutraj je bilo spet adijo noro. Bruham ne, imam pa občutek, da bom kmalu.

Drugače sem pa danes fuuuuul napeta preko trebuha. Pa ne vem... a je kriva hrana, a je kriva prebava, a je kriva nosečnost. Pojma nimam. Sem pa ugotovila, da sem se v zadnjih treh dneh nekako ojačala preko pasu... hmmm... pa niti ne jem nekaj ful. Očitno sem se začela širiti... hmmm... upam, da bom lahko še nekaj časa imela oblečene te moje normalne cunje. Še nekaj časa bi bila rada tiho in ne bi povedala o moji nosečnosti. Zaradi slabih izkušenj iz preteklosti, sva se z možem odločila, da še kar počakava nekaj časa. Vendar se bojim, da ne bom več mogla precej skrivati moje širitve. Pa ostale??? Še nosite cunje od prej ali že kupujete nosečniške???

No, lepo bodite... pazite nase in počivajte...
pa se beremo:)
pa pa

(odgovor članu ribica81)
Neposredna povezava do sporočila: 567
   RE: Oktobrke 2011
10.3.2011 7:50:42   
ŽanaTaja
Jutro user posted image

Tudi mi smo bili včeraj na pregledu in je vse ok.. Srček bije, veliki smo 29mm..migamo tko da smo res full veseliuser posted image

Naslednji pregled imam 9.4 takrat mi bo tudi vzela kri...

Bojim se edin, da se mi spet pojavi ta nosečniška sladkorna....prav utrujajoče je to in moreče...se mi je pri Kiari pojavla v 37 tednu in pol so me matrali s to dieto in pikanjem da adijo pametuser posted image


Lana77 pošiljam ti velik user posted image  in držim pesti zate in za tvojga pikeca.sej veš, mamice zmoremo vseuser posted image

ribica81....user posted image user posted image  za srčka in super pregleduser posted image user posted image  A ne, kolk je lepo videt to pikico tam na ekrančkuuser posted image


Moje slabosti že mal pojenjajo, tko da upam, da bom kmalu brez njih in bo vse lepšeuser posted image

Lep dan, grem z moji princesko na sončkauser posted image

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 568
   RE: Oktobrke 2011
10.3.2011 10:43:36   
špelca marelca 1
Pozdravljene!
Še jaz se vam pridružujem. Že nekaj časa vas berem, hotela sem se vam pridružiti po prvem pregledu pri G, pa je ta še tako oddaljen - konec marca. PDP imam po mojih izračunih 22.10.2011. Sem pa tretjič user posted image . Drgač pa počutje kar uredu - vsak dan je kot "kinder suprise".
LP

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 569
   RE: Oktobrke 2011
10.3.2011 10:49:51   
jst86
ojla
prosim, če me brišete iz seznama, najine pikice ni večuser posted image user posted image user posted image . zjutraj mi je ven padla za pest velika kepa. hb na čiščenje ne rabim hodit, ker se lepo čisti samo.

upam, da vse pridete srečno do konca in oktobra stisnete k sebi male štručke. midva greva pa lahko po 1. M v nove boje.

s težkim srcem se poslavljam od vas....user posted image

(odgovor članu špelca marelca 1)
Neposredna povezava do sporočila: 570
   RE: Oktobrke 2011
10.3.2011 10:51:09   
sonc7nica
o špelca marelca, na isti dan imava PDP :))) Jupiii :) Iz kje pa si? A tretja nosečnost že? :) Moja je prva... Sem še čisto neizkušena na tem področju.... user posted image
Meni se tudi vleče do tega prvega pregleda... Imam ga jutri teden... Počutje pa tudi od dneva do dneva različno, ampak zaenkrat še ni bilo hudih slabosti, pa tudi hrana mi še vedno diši ;)

Lep sončen pozdravček vsem nosečkam

(odgovor članu špelca marelca 1)
Neposredna povezava do sporočila: 571
   RE: Oktobrke 2011
10.3.2011 10:53:49   
sensiTive
Jst86, žal mi je, da se je tako izteklo, pošiljam veliko user posted image user posted image  in vama želim, da bo v prihodnje vse uredu potekalo vseh 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonc7nica)
Neposredna povezava do sporočila: 572
   RE: Oktobrke 2011
10.3.2011 11:04:56   
sonc7nica
Ojoj jst86, tudi jaz ti želim v prihodnjem ciklusu več sreče in vse bp... Le z optimizmom naprej, čeprav verjamem, da je težko. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sensiTive)
Neposredna povezava do sporočila: 573
   RE: Oktobrke 2011
10.3.2011 11:31:14   
špelca marelca 1
sonc7nica - sem iz ljubljane. moj datum je pa tako bolj pod vprašajem - imam bolj neredne user posted image . Ampak tam nekje okrog pa mora biti. Grem pa danes na UZ - samoplačniško - me preveč firbec matra če je vse ok.

(odgovor članu sonc7nica)
Neposredna povezava do sporočila: 574
   RE: Oktobrke 2011
10.3.2011 12:30:11   
frnikola982
Pozdravljene! Najprej vam vsem skupaj zaželim lepo nosečnost. Sem nova v tej temi in upam, da me sprejmete zraven, čeprav še ne vem čisto točno, ali bom ostala pri vas, ali se selim v november 2011.  Odvisno od tega, kako računajo PDP. Po z.m. (22.1.2011) bi imela PDP 29.10.2011, vendar sem bila na ICSI, tako da vem, da je do oploditve prišlo kasneje in sicer 18.dan. V torek 15.03. imam UZ na GK (4 tedne po ET). Upam, da se bosta videla srčka (imam namreč 2). Malo me skrbi, da bo še prehitro in bo kaka panika, če še ne bo srčka. Upam na najboljše, čeprav razen bolečih prsi ni še nobenih sprememb.
Želim vam lep dan!

(odgovor članu špelca marelca 1)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?