pokamoka
|
Heeej, nosečke... Zadnje dneve sem vas tut jaz bolj brala, kot pisala:) Hja... nekako mi gre čas prehitro naprej. Jaz sem toooolk utrujena non stop. Grem v službo, pridem domov, moram najprej mlo na kavč počivat, potem kosilo in spet počivat. Saj potem sem spet v akciji, ampak se mi res pozna, da se mi nekaj dogaja:) Lana77... super, da ti je bolje... še vedno mislimo nate in držimo pesti. Če si se odločila, da boš ležala, potem leži, ne glede na to, kaj kdo pravi. Sama se moraš odločiti. Sama res ne vem, kaj bi naredila... Zelenkaa... hja, limone... veš, sem tudi breskve poiskusila, pa mi ne pomagajo. Kompot breskov mi je fuuuul dober in ga bom vseeno jedla in pila, vendar name nima učinka. Slabi mi še vedno. Včeraj je bilo sicer bolje, pa sem si že mislila, da mi slabost mineva. Hja, sem se zmotila... danes zjutraj je bilo spet adijo noro. Bruham ne, imam pa občutek, da bom kmalu. Drugače sem pa danes fuuuuul napeta preko trebuha. Pa ne vem... a je kriva hrana, a je kriva prebava, a je kriva nosečnost. Pojma nimam. Sem pa ugotovila, da sem se v zadnjih treh dneh nekako ojačala preko pasu... hmmm... pa niti ne jem nekaj ful. Očitno sem se začela širiti... hmmm... upam, da bom lahko še nekaj časa imela oblečene te moje normalne cunje. Še nekaj časa bi bila rada tiho in ne bi povedala o moji nosečnosti. Zaradi slabih izkušenj iz preteklosti, sva se z možem odločila, da še kar počakava nekaj časa. Vendar se bojim, da ne bom več mogla precej skrivati moje širitve. Pa ostale??? Še nosite cunje od prej ali že kupujete nosečniške??? No, lepo bodite... pazite nase in počivajte... pa se beremo:) pa pa
|