Nina33
|
Hoj! Mi smo s prve posvetovalnice, se je ne več tako mali škrat poredil na 4530g , zrastel na 53cm, največ pa je pridobila glavica - ima zdej 37 cm (to je 4 več kot ob rojstvu pa je komentirala samo, de se glavica pač preoblikuje v teh tednih in de ti 4 cm niso nič preveč). Včeraj sem bila jaz na "posvetovalnici" in sem OK - kar sva zvečer takoj tud "preverla" Razvajanje: se strinjam, de se jih ne da razvadit, jih pa 1,2,3 navadiš na boljše, slajše, zanimivejše... Jaz se stem trenutno ne ukvarjam - prvi se je itak drlu ko jesihar, če ni bilo "po njegovo" in je pač bilo po njegovo zaradi ljubega miru pa ni nič kaj razvajen v tistem običajnem pomenu, je pa zelo samostojen in samoiniciativen (kar preveč, če sem iskrena ). Nandeta imam čimveč pri sebi, če pa ne gre pa pač ne gre, na dva (ali več) delov se pač ne znam (in niti nočem) dat . V pižamico ga še ne preoblačim - ga preoblečem po potrebi, več kot en dan itak ne zgvera (če ni polito pa plenica spusti). Pleničke imam Mullerjeve (dvojko) in Moltex dvojko, pa vedno namažem s hladilnim mazilom in nimamo težav (trkam). Za izpuščaj mi je danes P rekla, de je od čiščenja kože (tudi po vratu, dekolteju) in ji verjamem. Kopanje: cca. 1x na teden, če je čas (starejšega sem redno na 3 dni), brez mila, olja ipd. Ga pa po gubah (vrat, podpazduhe, pod koleni celo) skoraj ob vsakem previjanju (ja, in tudi za ušesi - do Šimna nisem verjela kakšna "svinjarija" se v kratkem času tam nabere ) s mokro krpico "umijem" in obrišem do suhega ter občasno namažem s hladilno kremo - in ne "smrdi" več (tista vlažna odmrla koža ima res tak jak-bljak vonj). Aja, pa mucke med prsti na nogi . Pa vsake par dni ga po "umivanju" ko je še malo "vlažen" na malo z oljem pomasiram. Kopamo se pa tudi mi v spalnici, imamo stojalo za banjico (nič hrbet ne boli), ob priliki bom kupila še čebrček (ga je lažje prinesti polnega tja, ker imamo bolj ozko pr nas). Spanje: ne vem, kaj mi je bolj všeč al de ga svira do enajstih, dvanajstih in se poj samo 1x do šestih, sedmih zbudi al de zaspi malo pred starejšim bratom okoli sedmih (ki ga tako lažje spat dam pa še jaz imam kaj od večera) in ga poj okoli dveh do štirih, petih svira . Spim bolj švoh tko al tko. Bi bilo verjetno super, če mi ga ne bi bilo treba previt vsaj 1x ponoči (no, če je buden do 23ih, 24ih, poj zdrži do cca. sedmih), pa ne ker bi se pokakal ampka ker takooo veliko lula, de ni za verjet. Mokrega pa tut ne morem pustit, čeprav se mi dejansko zdi, de njega baš boli. Hemoroidi: Modolex krema kar pomaga (ne ne vem kaj, ampak malo pa), namesto svečk baje maslo pomaga, pa z medom... Pa hladni obkladki vsaj pašejo, če že ne pomagajo... Sočustvujem z vsemi, ki imajo težave z njimi, jaz (spet trkam) jih zaenkrat nimam, me pa radi "razveselijo". Cukica, Maurica - še kle VSE NAJBOLJŠE!!! Zdej mam pa akcijo: starejši se je zbudil, mali se prebuja, kosilo se mora pa še skuhati Letim!!! Lep dan vsem!