Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka Še vedno nisem na zeleni veji, sem pa že blizu, še par strani... IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Sem pa že pomislila, de ima mogoče težave z refluksom , a ima kera s tem kej izkušenj? Zakaj sumiš na refluks? Mi smo se pri prvem 11 mesecev samo s tem ukvarjali, tko da si zaslužim doktorat. Tokrat upam, da se bomo temu izognili, ker res ni fajn... Zdej sem pa že čist utrujena - se mi ne da več brat naprej. Še eno dojenje počakam, potem pa smuk pod odejo! Si pa pridna - še par strani, jaz unih 20 al neki ne bom pomoje nikol prebrala, pa bi z veseljem vsaj tiste porodne zgodbe, ki sem jih "zamudila". Glede refluksa: sej srčno upam, de samo poliva, samo mi je grozn čudno, de je zmožen politi (al celo bruhne ) celo po dveh urah Recimo: se naje, podreva kupčka al pa ne, zaspi in po dveh urah se začne zvijat in stokat poj pa ven prileti neki mleka, že kislega sevede. Sem mislila, de se to ne dela. Sej redi se fajn in tut P ni nič komlicirala glede tega, ampak... Hayabusa . Jaz vedno, ko ju kej šimfam (oba, in mamo in ata) poj pomislim, kaj pa če... Sploh zadnja leta, ko so atiju raka odkrili (pojutrišnem ma kontrolo, upam, de so vse ven zrezal)... Eh... Obseg glave: nam ninič prsnega koša zmerla, samo ugotovila, de se oblika glave pač spremeni tekom parih tednov in zato poj zgleda, kt de je ful pridobila na obsegu. Si pravim, de je bil pač prijazen do mame in je glavo šparal Meta, jaz sem kle . Izjemoma sicer, ker je dragi nehal delat malo predčasno, spat pa nikol ne grem z malima (gre Šimen prezgodi zame - ob sedmih, Nande pa itak včasih spi takle cajt včasih pa ne, tko... Urša, ja bebejou-jevega (sej se tko nekak reče, ne?) mam namen kupit, tagre zihr notr . Za tomija pa ne vem Entram, de mogoče še kero gor ujamem