pokoyo
|
Hi! Evo še mene po par dneh.... Glede prebave: zdaj je super, odkar malo bolj pazim pri prehrani. Prej pa se je včasih znalo zgoditi, da ne vem koliko časa nisem šla na wc... Potem pa sem spremenila prehrano - vsako jutro skleda muslijev, ogromno vode, sadja, in prebava se je res uredila... Baje pa pomagajo tudi namočene suhe slive, lanemo seme, donat... Karitejevo maslo: kje ga lahko naročim???? sem spregledala, zdaj pa ne najdem... mayalottie, ninice po moje ne bom imela, no, razen če si dojenček sam ne izbere kaj za ninico... Krasni nosečniški trebuški; moram poslikati svojega in dati gor... Ma to je čes čudež narave, pa rečite kaj hočete. Mislim, jaz še zdaj ne dojemam, da dejansko v mojem telesu raste novo živo bitje... Šmrc, se čisto raznežim, ko na to pomislim... Linea negra: je že tukaj in mi je zelo všeč... Prisotnost pri porodu: moj ne bi zamudil za nič na svetu... So pa vsi kolegi, ki so bili pri porodu, total fascinirani nad tem, kaj ženske zmoremo. In čisto vsi rečejo, da so to taka čustva, da ne moreš opisati.... Ne bo pa pri nas nobenega snemanja in še manj kazanja teh posnetkov okoli Mi pa ne gre v račun to, da nekdo potem ne more seksati z ženo zaradi tega??? Ja pri bogu če hočeš otroka, druge poti ni.... Mi je to res malo mimo Se popolnoma strinjam z vsem že napisanim... marjana.r, , da vama je uspelo in predvsem da sta vsa ta leta vztrajala in nista obupala.... Prav občudujem vse takšne pare sovila, meni ful otrdeva trebuh.... Imam predpisn magnesol 3x na dan, ampak nimam občutka, da bi mi kaj pomagalo.... Je pa MV zaprt in tak kot mora biti, tako da v tem primeru baje ni panike.... Ni pa prijeten občutek. _sunny_, jaz tudi z veseljem nosim ozka stvari, ponavadi imam tisti da-da okrasni pas na kakšno staro majico in mi je svetovno S ponosom pokažem trebušček Pa berem o K_a_t_j_i_, da je prezgodaj rodila zaradi okužbe s streptokokom B. PA kaj se to ne testira proti koncu nosečnosti??? Zakaj pa tako pozno, če lahko škodi že prej??? ava_sa, lucky you, da so dlake nehale rasti... Nisem te sreče, je pa britje zaenkrat še znosno, pač poid različnimi koti nekako pridem zraven in je kolikor tolikor ok Udb, si 1A mama! Verjamem pa, da ti ni enostavno, ko greste iz ene bolezni v drugo Upam, da bo kmalu kaj bolje, sploh če se bo vreme izboljšalo....lana_22, , samo da je vse ok...
< Sporočilo je popravil pokoyo -- 14.3.2011 12:20:16 >
|