|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
13.3.2011 7:23:25   
fluf
Ah po 2,5 letnih nama je blo že vseeno kaj bo... ampak zdej se pa pustiva presenetiti do konca. Oči pravi, da je naredu punčko, mami pa da fantka... tko da bomo maja vidl kdo ma prav... user posted image ampak valjda oči ve ka dela user posted image to se skoz heca...

sicer pa nosilke... jest bi mela štorkljo in sleepy wrap, pa mi je €€€€€, da kupim oboje... tako da sem se odločila da počakam do poroda, potem bom pa vzela na izposojo oboje za en teden pa bomo vidl in kupil tisto kar nam bolj ustreza... mene je sleepy wrap bolj navdušil sicer....

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
13.3.2011 8:01:17   
karmen7
Nama je tudi ratalo takoj ko sva dobila zeleno luč od ginekologa. Sva pač rekla da bo kar bo in se je takoj pokazal plusek. Je pa moj do zadnjega upal, da je pupa ker si jo full želi, ampak ni zdaj nič kaj manj srečen in zadovoljen. Bo pa druga pupa - to mi je že povedal, pa se še ta ni rodil.

Kar se pa tiče slingov in vseh teh zadev. To bom jaz kupila po rojstvu, sedaj ga še ne rabim. Bomo voziček bolj uporabljali, potem pa bom vidla kaj si bomo namislili.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
13.3.2011 8:11:35   
mayalottie
Moja prijateljica uporablja sleepy wrap že od rojstva in ji ful pride prav. Je rekla, da je zakon, ker lahko že z novorojenčkom kaj postori, pa baje, da manj joka not.

Če ne pa ja, sleepy wrap je grozno drag glede na to, da je to en trak! Sling in štorkljo pa sem kupila prek bolhe.....Oboje za 20e...Vem pa, da nekatere nočete kupovati rabljenih stvari, naj pa povem, da zgledata čisto nerabljena! Sej itak dost jih niso mogli uporabljat....pa bomo vidli, kaj bo našem dojenčku najbolj všeč.

Če ne pa sem našla štorklje monkey, ki so kr poceni (okoli 20e)..

Če ne sem pa jaz še kar brez vozička in še zmeraj ne vem, kaj naj kupim. Zdaj sva broke, ampak čez kak mesec bo pa treba! Še vedno se nagibam k freestylu....Črni vozički potem niso kul za poletje?

Lepo nedeljo:vreme je pa posrano danes!

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
13.3.2011 8:21:06   
ava_sa
Men se tud sleepy wrap dopade.
Voziček sem jaz že nabavla: črn freestlye, ki ga čez poletje tak ne bom še uporabljala, ker bo dete še košari. Ta je pa rdeče barve (nabavla na bolhi, prav tako lupinico - odlično ohranjeno za pol cene user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3154
13.3.2011 8:45:08   
mayalottie
ava_sa, saj res! V bistvu poleti ni treba, da je črn:) .Dobro, da si me spomnila..Jaz se sicer nagibam k navy blue, pa je ravno tako temen.

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
13.3.2011 9:18:45   
aybri
Heeej! Tudi jaz sem junijka, rok imam 30.6. , po amniocentezi bomo dobili že drugo punčko.....kaj me sprejmete? user posted image
Vidim, da se ravno pogovarjate o slingih....prijateljica je imela Mini Monkey in je bila izjemno zadovoljna....

Neposredna povezava do sporočila: 3156
13.3.2011 9:24:16   
fluf
Men se sleepy wrap zaenkrat najbolj dopade, samo se bojim, da bo v vsem tistem blagu poleti vroče user posted image sej pravim, po porodu bom naročila na test, da bom videla kako se obnese... nč zdej pa akcija pospravljanje... spet... dans je na sporedu otr. posteljica, pa splanica, pa kuhinja, pa dnevna... spet bom čist preč user posted image

(odgovor članu aybri)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
13.3.2011 10:13:16   
Udb
Mene tudi tale sleepy wrap mika - se bom odločila po porodu. Glede vozička sem pa še vedno v dilemi.

In sicer:
varianta 1. - kupim celoten komplet za 300€
varianta 2. - prve 3 mesece uporabljam stari voziček (ki mi je pa res nepraktičen in nevšečen), potem pa kupim samo športni del za 100€

Vso drugo opremo že imamo - od prvega, nekaj dobila, se pravi bi bil itak voziček edini izdatek. Po drugi strani pa v treznih momentih pomislim, da 200€ od razlike ni tako malo in bi se dalo za kaj drugega ponucat.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
13.3.2011 11:50:59   
Mihelinka
Glede na članek o določitvi spola sma delala bolj kot piše pri F ampak malo tud kot piše pri P user posted image .

Hruška glede kg....boljš, da ne govorim....se že vidim, na sobnem kolesu dopoldan in popoldan ko moj pride domov kk bom laufala, ker tud nimam pojma kk bom drugač to dol spravla (27t3d =10,4 kg) user posted image

Tale sling je pa res kul...ampak sem še vedno najbolj navdušena na sleepy wrapom, ker me skrbi obremenitev le ene rame...migrena mi namreč izvira iz ramen in vratu in moram ful pazit na porazdelitev teže...tak da ne vem, a bi še katerega zraven kupila al ne....user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
13.3.2011 12:40:52   
fluf
Mihelinka aaaa jest sem šla od začetka fuuul počasi... zdej pa kr šiba...

mam problem ker sem LAČNA fuul časa... sploh ne vem kaj nej jem da me bo nasitilo... pa se zadržujem, ampak pol rata taka luknja, da mi je kar slabo... ful bi jedla cuker, tega se sploh izgogibam...

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
13.3.2011 12:51:56   
Tiara123
HB, hvala za razlago o sleepy wrapih. Kaj pa glede montiranja? A je to ful mojstrovina? Men se zdi kr komplicirano, zato sem se mi pa v prvo izogibala.
Kaj pa tale na linku, ki si ga pripela - po čem se razlikuje od sleepy wrapa? Že vidim da bom diplomirala zraven.

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

itak noben ni verjel da nama bo uspelo fantička nardit..Tiara ti tak veš zakajuser posted image

O ja, vem ja user posted image Bi blo pa že prav smešno, da bi bla še ena baba user posted image Veš, da sem že jaz razmišljala, a boste meli fantiča al ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3161
13.3.2011 12:55:12   
Tiara123
Še kg.. Mene je vedno bolj strah, kako bom prišla nazaj na svojo težo.. Res se mi ne da vso garderobo menjat - imam da se do službe po porodniški spet nazaj v svoje stare hlače pospravim!!! user posted image

Jaz sem že tudi na +10kg user posted image Ampak sem opazila, da sem res prekomerno jedla, samo sladko.. Zdaj po zobobolu sem si obljubila, da omejim sladke stvari, tako da malo več sadja in jogurtov, da vsaj malo omejim tole širjenje...

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
13.3.2011 13:01:35   
mayalottie
aaa, jst se pa tud hitro redim, sem na plus devet v 28. tednu, ampak sploh se mi ne zdi, da jem pa tooolko preveč. Malo že, ampak večinoma skušam grizljati sadje in zdrave prigrizke. Pa vseeno...Pa se mi zdi, da mi je skoraj vse šlo v trebuh. Sem pojamrala ginekologu (mislila, da me bo dal na diabetes preizskavo), pa se je sam nasmehnil in rekel: " Ja, kar se poje, ostane not"

user posted image

Hihiuser posted image

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
13.3.2011 13:22:59   
fluf
Ma pojem jest pojem jogurt, pa čez 15min jabolko, pa čez 20 bučko, pa čez 20 spet neki... jest ful probam pazit kaj jem, ampak problem je, ker sem LAČNA! enostavno LAČNA sem... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3164
13.3.2011 14:00:58   
mayalottie
te vse razumemo:)
Sej bomo pol na dieti. Jaz mam tri prijateljice, ki so se zredile 15kg, po rojstvu pa so ble po enem mesecu spet na svoji kilaži oziroma so pol še shujšale (dojenje, ni časa za kosilo, itd).

Fluf, a tebi je zaradi nizke lege odsvetoval tudi pilates?

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
13.3.2011 14:17:03   
fluf
mayalottie em tud povedala nisem da hodim... a dej skupinska vadba 1x na teden mi pa že ne bo škodvala user posted image sej tud inštuktorica ve da mam nizko lego, pa ni nič rekla... men paše, pa še kako mamico spoznam, ker drugač bom vozičkala sama oz. z računalnikom, da bom mel mal družbe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3166
13.3.2011 14:39:46   
Mihelinka
Punce a poznate te izdelke? Kaj menite?
http://www.markneli.si/paket_neli/

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
   [Brisano sporočilo]
13.3.2011 15:23:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3168
13.3.2011 15:46:04   
Mihelinka
No sej, ker meni sta bili tud sam torbi všeč...v kengurujčku, če bi jo moj nosu...ampak kolker ga poznam, jo bo mel rajš na rokah...hojček mi deluje neprivlačno, ampak ne poznam izdelka - zdaj vem, da tud brez veze, pestunja se pa tud meni zdi groba...tak zabarikadiran je otroček noter, a ni?

Neposredna povezava do sporočila: 3169
13.3.2011 16:07:33   
_sunny_
He he, sem se smejala, ko sem brala vaše "tehnike" za nardit fantka user posted image Midva nisma mela nobene tehnike, u bistvu ni bila nosečnost načrtovana, ampak v planu čez dve leti, zdej pa pričakujema fantka v juniju, tako, da je ratalo še prej kot v prvouser posted image user posted image user posted image
Zdej pa komaj čakamo malega navihanca!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3170
13.3.2011 16:28:18   
aybri
Haha ste me nasmejale, kako narest fantka user posted image . Pri nas se zgleda bolj uporablja recept za punce.
Kar se pa kil tiče, sem se jaz zredila za +5 ampak jih imam še od prej mnooogo preveč. Sicer hodim 2krat na teden na pilates, potem bo pa itak vozičkanje po 100 km pa dojenje pa ker bo vroče bomo na hektolitre vode spile pa bo...easy to say user posted image

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
13.3.2011 19:13:58   
delfinka2211
Hehe tudi js sm se tk nasmejala ob vsem tem "delanju" otrok. Midva sva bila presrečna k sva vidla + ker sma se kar namatrala in je že slabo kazalo čez poletje (tudi moje upanje je blo na psu) tak da nama je blo vseeno kaj bo. Je pa res da sem takoj pri sebi čutla da bo fantek, ne znam povedat kk in zakaj. In res je user posted image

(odgovor članu aybri)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
14.3.2011 9:32:17   
mayalottie
Jst sem pa ful happy, ker sem ful boljše!
Ni več konstantne bolečine v trebuhu, tudi otrdeva manj pogosto, špika manj....JuhuuuUu! Včeraj sem šla že na sprehod za 40 min, sicer zelo počasen sprehod, ampak sem šla! Jupi!

Če ne pa je na fb Maja (ne vem njenega nicka) sporočila, da je skoraj rodila, pa so ga zdravniki zadržali not. Je imela znake kot so špikanje, otrdevanje...Jo je ful bolelo...Tko da je res treba pazit v takih situacijah, raje it večkrat na pregled.

Tiste, ki jemljete buscopan, koliko časa ste ga jemale?

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
14.3.2011 9:44:50   
mayalottie
Pa sem v 29. tednuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3174
14.3.2011 10:12:33   
Mihelinka
maia je ajč. (če se ne motim)

Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?