|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
10.3.2011 21:55:30   
strelka87
pojma nimam. tk je men rekla. drugč pa nekateri tut med nosečnostjo ne seksajo. mene vedno vaginalno pregleda pa s palči neki štaka :)

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
   [Brisano sporočilo]
10.3.2011 21:57:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu strelka87)
  Neposredna povezava do sporočila: 3077
10.3.2011 21:58:14   
Mihelinka
Štekam, da med nosečnostjo ne seksajo tisti, ki imajo težave in to ogroža zdravo nosečnost....ampak, tiste, ki so pa zdrave in nosečnost lepo poteka pa ne vem zakaj ne bi....menda je tud rodit lažje, če imaš prej redne spolne odnose...

(odgovor članu strelka87)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
   [Brisano sporočilo]
10.3.2011 22:00:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3079
10.3.2011 22:07:13   
Ladybug_2007
Pozdravljene, punce.
Videla sem, da je Mihelinka napisala, koliko oblekic ima. Pa me zanima, kako druge? Sama še nimam praktično nič oblek in se jih moram počasi spravit kupit, dokler se še lahko premikam :)
Vesela bom vaših odgovorov.
LP.

Neposredna povezava do sporočila: 3080
   [Brisano sporočilo]
10.3.2011 22:10:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ladybug_2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 3081
   [Brisano sporočilo]
10.3.2011 22:16:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3082
10.3.2011 22:17:10   
Ladybug_2007
Saj seznami so posebej objavljeni na forumu, pa vendar bi rada prebrala kak seznam od mamic, ki bodo tudi rodile junija. Mi imamo rok prav sredi junija.

Neposredna povezava do sporočila: 3083
10.3.2011 22:26:52   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

uh še nekaj..sem totalno navdušena nad cunjicami za otročke iz KIK-a.po pranjih, likanjih in ostalem otroškem sranju se obnesejo bolje kot kakšen Okaidi..najslabše so mi pa Sparky (iz Spara-a) katastrofa!

Se ful strinjam! Jaz imam vse hlače iz Kika (kaobojkice, športne, trenerkice), skoraj vse bodije iz Leclerca, nekaj H&M in nekaj C&A, danes pa sem v NKD kupila pajaca. Vse iz Kika se je super opralo, lepo se lika, tudi Leclerc je super, zdaj operem še tega pajaca iz NKD in poročam.

Neposredna povezava do sporočila: 3084
   [Brisano sporočilo]
10.3.2011 22:59:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3085
11.3.2011 8:07:05   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

skor sem zašvicala zdej ko sem se tuširala, prala glavo, čistla obraz, se mazala s kremami..ajme..sem se kr utrudlauser posted image

Hihi, to se meni zadnje čase tudi dogaja. Pridem iz kopalnice kar zmatrana, moj se samo čudi user posted image
Drugače pa grem danes jaz tudi v Kika, lepo po službi. Grem peš domov ker je tako lepo vreme, pa spotoma še v trgovino. Že komaj čakam...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3086
11.3.2011 8:31:17   
Mihelinka
Midva imava pa na srečo tak velik tuš, da bi 3 imeli plac in grema ponavadi skupaj, pa je večerno urejanje kar lažje user posted image ...sej sma se že pogovarjala, da bo tega kmalu konc, razen če bo mala pridno spala user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
   [Brisano sporočilo]
11.3.2011 8:35:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3088
11.3.2011 10:42:44   
LunaSonce
Jah, to tuširanje zna bit precej zamudno...oz. niti ne tolko tuširanje ampak mazanje in masiranje po tem. Pa krema za suho kožo, olje, krema proti strijam,... in potem oblačenje user posted image  In na koncu (po pol ure tuširanja in mazanja, da ne govorimo ko je še za umivat lase in brit noge...rata kar cela ura), pridem ven v pižami user posted image  Enkrat sm se po celo uro štimala za it vn in je bla vsaj sprememba, ko sm oblečena in namazana (make-up) stopla iz kopalnice, zdej pa utrujenost in te razvlečene pižame user posted image  Ma bomo že zmogli še malo... Potem bodo pa druge 'radosti'. Tko kot si rekla ti hruška (mimogrede svaka čast vsem nosečkam, ki ste nseče drugič, tretjič!!!), verjetno bomo postale mojstrice v ekspres tuširanju in urejanju user posted image

Glede streptokoka pa sm šla malo brat po netu in sm se pošteno prestrašla. Bom naslednji teden na pregledu mojo ginekologinjo vprašala o tem in magari bom plačala pregled (odvzem brisa). Sej, če že damo tolko denarja za UZ in druge stvari, pa bom ja reskirala še neki evrov za ta pregled....da bom vsaj bolj mirna.

Neposredna povezava do sporočila: 3089
11.3.2011 10:54:41   
_sonček
Meni je tudi moj G vzel bris za streptokok in sem bila HB negativna...imam skoz vnetja, nič ne pomaga in vsakič ko imam pregled (zdej že 2x) me je pregledal vaginalno, ker ni in ni dobro s temi vnetji...imam konstantno rumen, smrdeč izcedek user posted image  in kot kaže me bo to spremljalo celo N...sedaj mu bom spet rekla, da ni nič boljše, čeprav jem neke tablete user posted image
Ma sranje je to, s temi vnetji...jaz sem imela že pred N probleme, imela sem tudi lletz...

Sem pa včeraj dobila obvestilo domov, da mi pregled odpade to soboto in ga imam 19.3. user posted image  sem bila kar razočarana, bom še en teden dlje čakala, da spet vidim mojega user posted image  in tudi, da mi pove kako in kaj glede sladkorja.

hihih ja tuširanje in vse kar zraven paše, pa je tudi pri meni sedaj en velik projekt user posted image user posted image  ki kar traja, me tudi po pol ure ni ven...pa tuširanje, mazanje, britje... huh

(odgovor članu LunaSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
   [Brisano sporočilo]
11.3.2011 11:33:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu _sonček)
  Neposredna povezava do sporočila: 3091
11.3.2011 11:47:26   
delfinka2211
Ker je debata tudi o teh vnetjih naj povem da sm tud js zdaj pokasirala tega user posted image . Sicer se umirja samo je zoprno tk da sočustvujem z vsemi k ste mele/mate t problemček. Meni zaenkrat pomaga Multigyn gel, tk da kej druga še nism niti probala. Je pa res da se naš pH ful spreminja v nosečnosti in tud včasih spolni odnos prinese vnetje, predvsem je odvisno kaj partner je, kake slane zadeve,pekoče lahk vplivajo da naši spodaj ne paše in kabum vse se vname. Držim pesti da se nam tole čimprej umiri.

Tale streptokok je pa tud mene mal prestrašil...mislim da bom kar omenila moji G če lahk naredi test, bolš preventiva kot kurativa. Mogoč sm panična samo glede na to kolko je vsega okoli nas, mislim da je vredno tudi dat teh par evrov za vzem brisa.

LP in uživajte v sončku

Neposredna povezava do sporočila: 3092
11.3.2011 11:51:23   
Reggie
en lep sončkast dan!

Oblekice: jst sm ene 14 dni nazaj presortirala oblekice,ki sm jih dobila od dveh kolegic in sm ugotovila da imam predvsem bodijev vrh glave dovolj. tko da mi vsaj prva 2 mesca ne bo teba jit skoraj nič kupit. Bodiji so velikosti 54-56 kakšen je tudi več in večina jih imam z dolgimi rokavi,tudi s kratkimi jih je kar nekaj. edino kar bom mogla še kupit so spodnji deli- hlačke... tudi pajacev oz. pižamic imam kar nekaj. Zdaj ko sem prebrala to debato,bom šla tud jst kar v Kika pogledat user posted image .

Tuširanje: Mene že prej ni blo za spravit izpod tušauser posted image ,sm porabila kar nekaj časa (in vode),zdej pa imam dober izgovor za touser posted image . Me pa zanima,kako se ve soočate z britjem pod trebuhomuser posted image . jst imam s tem kar velike probleme. Moj si pa (še) ne upa mi pomagat. Mu moj intimni del preveč pomeni,in še ni pripravljen tvegat,da ga porežeuser posted image user posted image . pol pa jst noga tako in roka tako,pa zvita kot presta probavam,bolj na pamet... user posted image user posted image

Lep vikend želim vsemuser posted image ,tiste,ki delate,pa ga izkoristite za 100% počitekuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3093
11.3.2011 12:01:39   
delfinka2211
Tuširanje ...midva se se decembra preselila v hišo in nekak še ni bilo časa za monitranje poličke v tušu za šampone in podobne zadeve. No, zdaj pa k je moj vidu kk se matra je takoj šel v trgovino in kupil kovinsko poličko in to je zdaj balzamuser posted image , ker nekako nism pristaš delanja joge in gimnestike samo da pridem do tuš gelauser posted image . Je pa res da bi tudi jaz lahk bla ure in ure v vodi...

(odgovor članu Reggie)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
11.3.2011 12:15:21   
LunaSonce
Britje je bilo zadnjič prou ena znanstvena fantastika...še pomisnla nism, da bom s tem imela probleme - pa ko trebuh niti ni velik! Tko, da sm najprej malo na slepo, potem pa sm si pomagala z ogledalcem. Na koncu pa je še moj prečekiral, če je vse v redu in popravil, kar je blo treba. Sm tudi razmišljala, da bi šla na depilacijo (magari s sladkorno peno - kot so nekatere na tej temi svetovale), ampak so mi punce tu gori svetovale, da ni glih pametno zdej začet z depilacijo, če sm do sedaj rabla žiletko. In verjetno bo moj postal moj osebni brivec user posted image
Je pa res hudič in sm si obljubla, da po porodu začnem pa resno hodit na depilacijo!!! Sej par let sem že, ampak potem sm opustila in zdej je tko, kot pač je...

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
11.3.2011 12:16:46   
Reggie
hahaha moj se je zafrknu,ko je hotu met ugradno poličko (v ploščicah je narejena polička na notranjo stran..) in pa stekleno steno,ki gre po robu banje in preprečuje curkom vode,da bi špricali na vse strani. namontiral je še obešalnik za brisače na doseg rok,tko da me zdaj nič ne ustavi user posted image user posted image user posted image . lahko bi bla ure pod tušem, prej sm se "utapljala" v banji,pa mi G tega več ne priporoča (bakterije,pa to...).

Neposredna povezava do sporočila: 3096
11.3.2011 12:27:14   
delfinka2211
Js si pa vsake tolko časa privoščim kopel pa notri dam posebno kopel za nosečnice in je super. Ampak potem je vstajanje iz bane cel projekt. Zadnjič sem se začela sama sebi smejat da sm še pol 10 minut sedela v bani in se samo smejala. In itak mojmu ni blo nč jasno. Pol sm mu pa rekla da se počutim k nasedel kit ...in itak oba spet v smeh...tk da zdaj je tk da ko se js spravlam ven, se moj heca, kao The whale is moving please be careful, dont come closer....hehhe...in spet cele orgije smeha da je ja še težje, pa sej mi pomaga samo je pa res zabavno.

(odgovor članu Reggie)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
11.3.2011 12:58:44   
ava_sa
Hi hi hi... kak smo smešne s to temo: britje, mazanje... Jaz si nog, odkar sem noseča več ne brijem, ker več ne rastejo dlake user posted image user posted image user posted image . A spodi je druga zgodba. Brijem se sam vsake tolko časa, ker mi vzame tuk napora in časa... Še bikini linije več ne morem, ker nič ne vidim, pa tud občutek ni več isti, če briješ po občutku. Bom tud možeka za brivca angažirala. user posted image
Mažem se pa tud 3x na dan, ko se nisem prej nikoli. Mazala sem se z weledinim oljem za nosečnice, pa me je koža vseen tak pekla in sem kupila od earths products karitejevo mleko z alojo in je super - priporočam!

Neposredna povezava do sporočila: 3098
11.3.2011 13:56:12   
_sonček
Ja, men je bris za streptokok že vzel, no pa je bil negativen, je pa rekel, da mi bo približno mesec pred porodom še enkrat vzel bris, da se prepriča...

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
11.3.2011 15:09:06   
sobrate
Hej!

Evo sporočam da me je HB moj išias mal popustil. Zdej sm pr tašči na obisku s tamalo (ker je pač tati odsooten) in imava s tamalo all inclusiveuser posted image

Meni je tud G vzela bris na začetku nosečnosti in sm bla HB negativna.

Oblekce: Joj jst ne vem kok jih mam. Morm tisto vrečo vn prvlečt, ker imam vse še od ta prve. Men so ble HM oblekce do št. 86 zakon, zdej pa kr neki k ma mala že 92 št. Drgač pa mamo še od mothercare, neki benetton, najlepše pa so mi od Nexta, ker ji tudi veliko naročujem prek neta.
Aja pa bodyiji s hlačkami so iz Baby centra full dobri. Taki mehki, mislim da je firma Clar.
Od Leclerca so mi bli všeč bodyji tisti ki so pakirani po največ 3-je skupaj, tisti ki jih je blo 5 so se vsi raztegnili, tako da sem pol vse stran vrgla.

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?