|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.3.2011 13:17:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lana_22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3051
   RE: Junijke 2011
10.3.2011 13:32:27   
mayalottie
hvala vam sonosečke! Saj vem...vse bo ok. Sem bila danes na kavi z dvema, ki sta lihkar rodili in sta me potolažili in povedali, da je tudi njiju špikalo, eno pa tiščalo kot mene in je bla tud zaskrbljena. Je pač bolj počivala in je blo boljše..

Hvala vam za vse besede, tud vam želim, da gre vse ok, lana, držim pesti za jutri, zupica, svaka ti čast!!, reggie,počivaj, luna sonce pa , valda, da se ne sekiraš, če se nisi nič zredilauser posted image - hlače meni niso prav že od tretjega meseca, preveč me je tiščalo v predelu medenice in jajčnikov, ker nosim vse spodaj;)

Lep sončen dan vam želim! jaz sem bolj optimistična, predvsem pa sem skvačkala tri kape od včeraj, danes pa me čaka malo šivanja in branja Modrosti rojevanja. Čeprav bom na koncu verjetno pristala z epiduralno:)

Uživajte!

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
10.3.2011 13:35:24   
delfinka2211
Zadnje dni tudi mene malo bol tišči in boli pod bušijem, samo sem ugotvila, da je to zato k sm bla leteča po eni strani, po drugi pa precej presedim (seveda nepravilna poza) pred računalnikom ker pišem diplomo. Tako da je zvečer kar pestro ko se uležem. Če me pa čez dan boli se pa uležem dam povšter med noge in počivam, je kmalu boljše. POmoje je najboljše da poslušamo svoje telo in bo vse ok.

Lp

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
10.3.2011 13:51:12   
_sonček
Pozdravljene user posted image
mayalottie ti kar počivaj in upam, da bo vse ok, tako s tabo, kot z user posted image
Res pa je, če je človek aktiven, da je kar težko potem, ko mora tako ležat.

Pri meni je tudi to otrdevanje trebuha čedalje hujše...res, praktično mi otrdeva čez cel dan, ne vem, bom mogla tudi jaz pri G to omenit, pa bomo videli kaj bo rekel. Mam itak to soboto pregled in že komaj čakam, da spet vidim našega user posted image  user posted image  user posted image
Verjetno bi mogla malo bolj počivat user posted image  pa kar ne...dopoldne sem na šihtu, delam za računalnikom, potem popoldne je pa vedno kaj za nardit, zvečer sem pa kot cota...

Je pa moj fantek čedalje bolj živahen user posted image  ima že kar določene ure in ena taka je okoli devetih, potem pa moj user posted image  komaj čaka, da je toliko ura in mi da roko na trebuh, mali pa tako brca, da kar res ni user posted image  res lep občutek user posted image

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
10.3.2011 14:44:03   
LunaSonce
Ja, to brcanje je res fajn čutit!!!
Mi je ginekologinja na pregledu sama rekla, naj zdej uživamo v tem brcanju, ker ga bomo potem (kot nenoseče) pogrešale... user posted image
Sej, verjetno res... Je pa včasih malce nerodno, ko brcne glih u mehur user posted image  Je pa naš čmrlj že zdej trmast-najprej ful brca in se preobrača, ko pa moj položi roko na trebuh, se v sekundi umiri!

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
10.3.2011 15:08:36   
karmen7
Pozdravljene punce,
Jaz sem imela danes UZ pa nisem nič kaj dobre volje. Sicer se je naš fantek danes pokazal v vsem svojem sijaju in če smo zadnjič bolj ugibali o spolu je danes dal takoj vedet kdo je user posted image

Drugače pa ima še vedno razširjen votli sistem na obeh ledvicah, zato imam uz spet čez 4 tedne. Pa baje da je to pri fantkih bolj pogosto. Malo sem zaradi tega taka čudna, žalostna, bolj zaskrbljena user posted image Se pa trudim razmišljati pozitivno.

(odgovor članu LunaSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
10.3.2011 16:26:54   
mayalottie
Karmen, kako pa to ginekolog ugotovi? Iz uz? A vedno podrobno pregleda organe? Jaz nisem imela občutka, da bi se podrobno poglobil.

Misli optimistično, tudi jaz sem brala, da je to pogosto, pa se večinoma izkaže za lažni alarm.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
   [Brisano sporočilo]
10.3.2011 19:11:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3058
10.3.2011 19:39:39   
mayalottie
Ja, si mislim! user posted image drugonosečkam!

Če ne sem pa pisala Pušenjaku na forum in mi je odgovoril že prvi dan! Tako da svaka mu čast, priporočam za kak nasvet.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
10.3.2011 19:44:28   
Mihelinka
No, moram reči, da ko vas berem ne vem kaj naj si mislim...meni ni meril dolžine MV, ni me dal na glukozni test, ni mi vzel bris (eni so kandido ugotovili, ne?), ma nobene preiskave nimam, sam za tokso sem drugič dala kri ene 2 tedna nazaj, pa morfo sem imela in to je to. Nič drugega. Pač običen pregled (brez UZ, glih ko me je pregledval je mala brcala in je reko: o premika se, fajn, ginekološko je vse ok). No, to je to...

Pa še nekaj...danes mi je svak prinesel ful kjut oblekice za tamalo. Ker še nima otrok in družine, mu je njegova mat (moja tašča) svetovala katero številko se kupuje. In mu je rekla, da naj vse kupi 68. Pa halo, kaj ji je? Med 50 in 68 cm velikim dojenčkom je razlika!!!!! Je ful lepe stvari nakupu ampak oblekli jo bomo lahko šele decembra...ajajajajjjjjjjj!!!!! Tašče!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3060
10.3.2011 19:45:32   
Mihelinka
hruška kak veš kaj bo v spletni akciji 14.3.? se da kje za naprej pogledat?

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
10.3.2011 19:48:37   
mayalottie
mihelinka, don't worry...tudi meni ni teh stvari naredil, samo tisto, kar tebi, m.vrat mi je izmeril, ker sem prišla v paniki in se ustrašila prezgodnjega poroda...tko da don't worry.

Neposredna povezava do sporočila: 3062
10.3.2011 20:22:20   
ava_sa
Mene tud zanima kako se izmeri dolžina MV? Jaz sem imela zadnji ginekološki (vaginalni) pregled pri 10t. Ultrazvok mi pa skor vsakič naredi. Zadnjič sem bila čist iz sebe, ko mi je kazal našga pikija, da sem ga pozabla vprašat kako je pa z dolžino MV in še par drugih reči. user posted image Sej če ne bi bilo OK, bi verjetno sam povedal.

Mihelinka, jaz mislim, da čist vse preiskave tud niso nujno potrebne. Npr. glukozni test; moja sestra je prva dva otroka donosila brez tega testiranja, težka 4000 in 4100, v tretji nosečnosti so ji pa ugotovili nosečniško sladkorno (ne kritično) in se je držala diete, dojenček je bil pa še težji (4250) od prvih dveh.

Drgač sma pa danes z možem imela šoping. Za našga poba sem kupla prvo cotiko: mornarski bodi, ati pa je v lidlu nabavil pank z orodjem, da se bosta s sinekom lahko skupaj igrala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3063
10.3.2011 20:24:06   
ava_sa
IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

hruška kak veš kaj bo v spletni akciji 14.3.? se da kje za naprej pogledat?

v novem katalogu je

Neposredna povezava do sporočila: 3064
10.3.2011 20:39:24   
sayuri
Vidim, da se vam KAtja še ni javila in verjetno ne bo imela nič proti, da vam malce novičk jaz povem. Vozi se v Lj, k Juretu. Mali fantek je stabilen. user posted image  Celo kisik so mu že odklopili in poskusil je že njeno mleko. Do tako hitrega poroda je prišlo zaradi okužbe s streptokom B, pa še posteljica se ji je odluščila. Hvala Bogu, da je bila KAtja tisti čas v porodnišnici in se je vse srečno končalo. user posted image  Upam, da se vam bo kmalu sama javila. ZAenkrat pa toliko. user posted image  

Lepo nosečnost vsem junijkam user posted image  Pred sedmimi leti sem tudi sama čakala na junijčka user posted image

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
10.3.2011 21:05:09   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Vidim, da se vam KAtja še ni javila in verjetno ne bo imela nič proti, da vam malce novičk jaz povem. Vozi se v Lj, k Juretu. Mali fantek je stabilen. user posted image  Celo kisik so mu že odklopili in poskusil je že njeno mleko. Do tako hitrega poroda je prišlo zaradi okužbe s streptokom B, pa še posteljica se ji je odluščila. Hvala Bogu, da je bila KAtja tisti čas v porodnišnici in se je vse srečno končalo. user posted image  Upam, da se vam bo kmalu sama javila. ZAenkrat pa toliko. user posted image  

Lepo nosečnost vsem junijkam user posted image  Pred sedmimi leti sem tudi sama čakala na junijčka user posted image

sayuri, daj prosim te reči Katji, da jo pozdravlja njena soseda s prve postelje in me veseli, da je z Juretom vse v redu user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
10.3.2011 21:14:04   
Mihelinka
mayalottie in ava_sa hvala vama...pol pa tak vredu; sem mislila, da me moj G ful zapostavlaj user posted image

ava_sa imaš prav...nisem pogledala zadnje strani kataloga user posted image

sayuri hvala za informacije! super, da gre jurčeku tako dobro!

Neposredna povezava do sporočila: 3067
10.3.2011 21:17:28   
sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

sayuri, daj prosim te reči Katji, da jo pozdravlja njena soseda s prve postelje in me veseli, da je z Juretom vse v redu user posted image user posted image user posted image

Bom sporočila user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
   [Brisano sporočilo]
10.3.2011 21:24:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3069
   [Brisano sporočilo]
10.3.2011 21:25:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3070
10.3.2011 21:31:49   
Mihelinka
Nič mi ne fali hruška, iz tega vidika imaš prav user posted image . Pač sem mislila, da se te preiskave morajo delat...user posted image

Kaj si ti dajala Kali, da je tak rasla? user posted image Nisem vedela, da lahko gre tudi tako hitro...sej hvala pa itak rečem...drugače pač s taščo ne gre user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3071
   [Brisano sporočilo]
10.3.2011 21:36:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3072
10.3.2011 21:45:25   
strelka87
js sm glede  streptoko brisa prašala ginekologinjo že v prvih mesecih nosečnosti in mi je rekla da če nimaš 4 tedne pred porodom spolne odnose da se s tem nemorš okužit. tk da me čudi da se je okužila med nosečnostjo. nevem js nimam pojma men je tk G rekla.

Neposredna povezava do sporočila: 3073
10.3.2011 21:45:49   
Mihelinka
Sem ravno včeraj sortirala cotike, da vidim kaj že imam:
4x nogavičke
2x kapica
2x štrampli (1-3 mesece)
7x bodi na preklop 56
4x hlačke 56
2x pajac 56
1x trenerkica (hlačke + jopica) 56

7x bodi za čez glavo 62 oziroma 3m
2x hlačke 62
2x hlačke 68
1x oblekica 62
2x majička 68
3x pajac 62

Je kar dovolj za začetek, ne? A je dovolj oblečena če ima oblečen bodi na dolge rokave in hlače oz žabice al rabi se majičko čez bodi? Pomoje ji bo vroče v dveh dolgih rokavih poleti?

Neposredna povezava do sporočila: 3074
10.3.2011 21:48:25   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: strelka87

js sm glede  streptoko brisa prašala ginekologinjo že v prvih mesecih nosečnosti in mi je rekla da če nimaš 4 tedne pred porodom spolne odnose da se s tem nemorš okužit. tk da me čudi da se je okužila med nosečnostjo. nevem js nimam pojma men je tk G rekla.

Ne razumem....če nimaš spolne odnose se ne moreš okužit...a če jih imaš se pa lahko? Ja pol se tako vse nosečke lahko (razen tistih s prepovedjo seksa). Sej pa menda ja imamo spolne odnose...

(odgovor članu strelka87)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?