|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
10.3.2011 16:21:40   
aniv
luskica poskusi še pri osebnem zdravniku. Ko sem bila jaz v četrtem mesecu so se mi začele pojavljati vrtoglavice. Pred seboj sem vidla samo vrteče slike. Ginekolog mi je rekel, da vrtoglavica pa res ni dovolj močan razlog, da bi me dal na bolniško. Pa sem trgovska potnica na terenu. Vsak dan v avtu od 8-11 ur. Ko sem mu omenila avtomobil, pa mi je rekel naj se vožnje izogibam hahaha, a na bolniško me vseeno ni hotel dati. Šla do osebne zdravnice, ji razložila in od oktobra sem doma s komisijskim podaljševanjem.

Nikoli pa mi niso rekli, da potrebujejo kopirano materinsko knjižico. Tudi meni je napisala šifre na zdravniško spričevalo in je bilo dovolj.

absolventka2 poleg vseh težav, ki jih že imaš si dobila še vročino ajoooj :( meni je grozno že samo z boleznijo, tebe pa še opekline bolijo. Revica..upam, da bo kmalu bolje

Na moje veliko veselje pa tudi jaz danes nimam več vročine user posted image user posted image user posted image naj tako tudi ostane user posted image

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
   RE: Majčice 2011
10.3.2011 17:33:27   
SaMaa
Punce,

če bo katera masirala presredek, ji z veseljem za simboličnih 5 EUR prodam Weledino naravno olje, ki je bilo uporabljeno samo 2x. V steklenici je torej še vsa tekočina.

Več na ZS.

(odgovor članu aniv)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
   RE: Majčice 2011
10.3.2011 19:04:34   
najkica
Tudi jaz sem morala dati kopijo materinske knjižice za komisijo.
Me pa nekaj zanima...kdaj dobiš odgovor od komisije?? Jst sem namreč na polovičnem delovniku od 9.2. in zdravnica je pred enim tednom dala moje dokumente na komisijo. No, do danes še nisem dobila odgovora... user posted image Zdej pa nisem sigurna ali je komisija potrebna 1 mesec od datuma nastopa bolniške (torej v mojem primeru je to bilo že včeraj, 9.3. user posted image ) ali šele po 30 delovnih dneh, ko gre plača na breme zavarovalnice??
Sicer itak nameravam delati samo do konca drugega tedna, potem imam pa dopust ampak zdej sem pa malce v dvomu kako je z naslednjim tednom, ker še nimam odgovora od komisije?  

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
   RE: Majčice 2011
10.3.2011 19:06:10   
mikroBB
Vas pridno berem, k pisanju se pa nekako ne morm spravit...user posted image
Meni je gin prejšni teden zmerla maternico od spodaj do vrha in je bla 29 v 30. tedn , če sem prav razbrala njene čačkeuser posted image . In rekla je, da je to ok, nekako normalno oz. znotraj povprečja. Na splošno je moja nosečnost čisto v povprečju...user posted image sej ne da bi bilo kaj narobe s tem, zato tudi se ne vznemirjam preveč, da imam pregled šele čez 4 tedne - drgač naj bi bli po 30 tednu na 2 tedna?! A kera kaj ve o tem? Ampak predvidevam, da če nosečost poteka bp, res nima smisla nonstop viseti pri gin...

Luskica mene bi tud pogrelo ob takem odnosu moje gin - banda user posted image . Js sem mela pa na začetku nosečnosti drugačen "problem", ko sem še imela službo, mojo gin in osebno zdravnico prepričati, da me ne data na bolniško samo zato, ker sem delala v laboratoriju user posted image . Imam pač rada svoje delo in če upoštevaš vse varnostne ukrepe potem ni panike!, so mi pa takrat v službi itak prepovedli delat s svežimi vzorci in tam kjer so kake nosečnicam in plodu škodljive kemikalije... Itak pa da si sam tud še dvakrat bolj previden pri delu, ampak da bi bila samo zaradi tega doma, mi je pa tudi brez veze.

Vse bolane dajte se hitr pozdravit user posted image . Js se k sreči uspešno izogibam vsem "gripačem" in "driskačem" user posted image okoli sebe - itak mam sploh prepoved vstopa v taščino hišo, ker je fasala neko črevesno virozouser posted image in se bojijo zame. Tk da sma na vezi preko telefona...

Kar se pa poroda tiče pa js samo vem, da nočem epiduralne, ker nimam želje, da mi kdo tlači kateter v mojo hrtenjačo...bom že potrpela tistih par ur, drgač so mi pa prijateljice rekle, da je bojda plin zakon - sicer te boli, ampak se ne sekiraš... user posted image user posted image . Na otroka pa tud nima vpliva, ker hitro izveni...tako da računam malo na to, če bo sila. Drugače pa se nameravam prepustit babicam, so me v materinski šoli prepričale, da vedo kaj delajo in upam, da ne bo šlo kaj narobe in bo naša ta mala hitro zunaj...

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
   RE: Majčice 2011
10.3.2011 21:21:29   
rockstar
Popoldan sem imela pregled in je vse ok. razen mojga zatekanja. Je G rekla, da preveč zatekam za 30.t in me je dala na bolniško za 4 tedne, da počivam, sam kak kratek sprehod pride v poštev. Pa danes še sploh nisem bla tok zatečena, tak dober da me ni vidla pred 14 dnevi. Grem še sam jutri v službo, pol pa mi itak pogodba poteče konc marca. Sem bla kr šokirana, ker tega nisem pričakovala. Drugače pa smo poslušali srčka, pupa pa če vedno vztrajno sedi na ritki user posted image   Naslednji pregled imam 4.4. in takrat bo tudi UZ user posted image jeeee :) S kilogrami pa sem na + 12 kg (gre vsak mesec za 2kg gor).

Ne morem pa verjet, da so nekatere G tako nesramne in da obravnavajo nosečke oz. katerokoli pacientko na tak način???

(odgovor članu mikroBB)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
   RE: Majčice 2011
11.3.2011 7:07:32   
Nefretiti
Rockstar: tudi jaz že nekaj časa zatekam. Včeraj na pregledu sem bila čisto zatečena in mi je rekla, da se moram izogibati soli in mesu.
V prvi nosečnosti sem bila tako hudo otekla, da sem imela mravljince v prstih na rokah in nogah. Sedaj se mi je vse skupaj pojavilo že mesec dni prej.
Jaz pa včasih kar zastopim zdravnike.......sploh si ne morete mislit, kako so obremenjeni, sploh nekateri.....pa cel dan poslušat jamranje (kdo nebi bil tečen). Tisto, kar se nam nosečnicam zdi ful grozno je njim vsakodnevno......problemi z naše strani so veliko večji kot z njihove......
Včeraj je imela moja G polno čakalnico (ene 20 pacientk na hodniku), vmes je morala it delat CR, letati na UZ,.....sej se ji res lahko zmeša.


_____________________________

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu rockstar)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
   RE: Majčice 2011
11.3.2011 8:44:31   
absolventka2

IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti

Rockstar: tudi jaz že nekaj časa zatekam. Včeraj na pregledu sem bila čisto zatečena in mi je rekla, da se moram izogibati soli in mesu.
V prvi nosečnosti sem bila tako hudo otekla, da sem imela mravljince v prstih na rokah in nogah. Sedaj se mi je vse skupaj pojavilo že mesec dni prej.
Jaz pa včasih kar zastopim zdravnike.......sploh si ne morete mislit, kako so obremenjeni, sploh nekateri.....pa cel dan poslušat jamranje (kdo nebi bil tečen). Tisto, kar se nam nosečnicam zdi ful grozno je njim vsakodnevno......problemi z naše strani so veliko večji kot z njihove......
Včeraj je imela moja G polno čakalnico (ene 20 pacientk na hodniku), vmes je morala it delat CR, letati na UZ,.....sej se ji res lahko zmeša.



Tu se pa ne bi popolnoma strinjala s tabo..Vem da majo naporno delo ampak to so vedeli ko so začeli študirat za ta poklic, ti maš lahko še tako slab dan in še takšno gužvo v ambulanti pač pacijenti ne smejo tega občutit tako to je in za to so tudi dobro plačani...Zakaj pa določeni zdravniki, pedijatri, ginekologi itd. so zmeraj nasmejani in dobre volje in pripravljeni prisluhnit pacijentom nekateri pa ko majo gužvo ali slab dan se pa pač znašajo nad pacijenti kar je za moje pojme nesprejemljivo...

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
   RE: Majčice 2011
11.3.2011 9:06:58   
Nefretiti
Napisala sem VČASIH!
Jaz sem sicer zelo vedra in dobrovoljna oseba, ampak če imam gužvo in stres 500/uro pa tudi ne hodim nasmejana kot kaka marela naokoli. Verjamem, da ima vsak človek včasih slab dan. BTW: pa sploh ne delam v zdravstvu.....
To, da pacienti tega ne smejo občutit je sicer res.

Ah....ko greš študirat pa vidiš v svojem poklicu samo lepe rožice.....realnost se potem pokaže v drugi luči... 

_____________________________

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu absolventka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
   RE: Majčice 2011
11.3.2011 11:15:03   
Luskica
Ojla nosečke!
Malo sem se že pomirila od včerajšnjega odnosa, sem pa še vedno razočarana, da po enem mescu, ko čakaš na pregled dobiš samo tri minute časa, v teh treh minutah te pa še nahrul! Mi je ena punca, ki je tud nosečka povedala, da je njena prijateljica tudi pri tej G in da je tudi njo poslala na to raziskavo in to samo zato, da se nas zlosa, ker pač tam nardijo vse namesto nje. Ampak ona pa vseeno zasluži na na meniuser posted image
Nimam pa nobenega opravičila za njeno obnašanje, ker je mela povsem prazno čakalnico, samo eno je imela na CTju al kaj je tisto, kjer poslušajo popadke. Skratka šlo ji je v nos, da nima 20 minut frej!!
So pa vse moje sodelavke G zadnje mesece spraševale, če še lahko delajo, zarad pogojev dela ( dvigovanje, viroze, ležalniki, nizki stolčki ipd), ona pa nič!
Skratka, mislim, da jo bom po tej nosečnosti zamenjala, ker me je pa včeraj reees razkurla!
Kilogrami...jah jaz sem tud na +12 pa se res ne najedam preveč, ampak gre kar gor! Mam še dva meseca do konca, tko da bom po mojem na +16, al pa +17. Tko da veeeelliiik, ampak se bomo že pol obremenjeval aneuser posted image

(odgovor članu aniv)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
   RE: Majčice 2011
11.3.2011 11:16:37   
Luskica
Hillmagic a si dobila mail na zs? Jaz sem malo bolj leva v teh stvarehuser posted image

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
   RE: Majčice 2011
11.3.2011 12:15:45   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti

A že katera kaj oteka? Jaz že skoraj cel mesec ne nosim več prstanov.

Kako pa je s kilogrami? Sem na +12 Ogromno, ampak glede na to, da vso nosečnost bolj kot ne ležim mi gre kar dobro.


zatekam še ne, razen če sem veliko na nogah, mi zatečejo noge. ampak kmalu izgine user posted image
kilogrami... sem na +8 user posted image . sicer ne bi škodilo kak kg manj, ampak ni panike. itak sem se zredila sam v trebuh in joške user posted image

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
   RE: Majčice 2011
11.3.2011 12:27:30   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: najkica

Zdej pa nisem sigurna ali je komisija potrebna 1 mesec od datuma nastopa bolniške (torej v mojem primeru je to bilo že včeraj, 9.3. user posted image ) ali šele po 30 delovnih dneh, ko gre plača na breme zavarovalnice??


od komisije rabiš šele po 30 delovnih dneh, tako da imaš še nekaj dni. oz od takrat, ko greš na stroške države.

mikroBB - jaz tudi imam šele čez 4 tedne pregled. sem kar mal pogledala, sam je rekla, da je čez 3 tedne ni, cel teden, zato me je naročila pač kasneje. je pa poudarila, da če bi karkoli bilo, naj takoj pridem, ne glede na to, kdo dela.

no, to se pa tudi jaz strinjam, da se ne rabi noben G ob slaben dnevu znašat nad pacientkami, sploh pa nosečkami. kr neki, no. je že res, da imamo vsi boljše in slabše dneve, sam mal samokontrole pa tud mora bit...

evo, jaz pa grem sedaj počasi proti domu. jeeeeej!!! dovolj imam. pa še neki se je začel štrikat pri papirjih za hišo.
ker se na našem območju (pa čeprav je vrisana hiša) trenutno lahko gradi samo poslovno stanovanjski objekt, z dostopom iz državne ceste, se nam bo vse skup mal zavleklo. pismo in ta naša občina. naj ge vse skup nekam....
katastrofa!!! pa kaj bi gradila poslovni objekt, če rabim hišo za živet not??? beda. sploh pa če gremo rihtat dostop iz državne ceste... ma sam da kasirajo...

grem domov. bom dala oprat perilo, skuhala kosilo, popoldne pa bom šla mal ven s tamalo. komaj čakam. ah, joj. čauči, bejbe

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 11.3.2011 12:32:26 >

(odgovor članu najkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
   RE: Majčice 2011
11.3.2011 12:46:04   
anchika
Pozdravljene. Jaz sem pa danes skuhala zelenjavno mineštrco. Otroci so v vrtecu tako da jo bodo jedli za večerjo. Imata jo zelo rada še posebej ta večji.
Tudi meni se lušta solato oz. zadnje čase bi vsak dan jedla okisan por z jajčki.
Trenutno pečem testo za torto , jutri pa jo bom okrasila, bo pa za mojo nono-babico ki bo imela 84 let. Lepa leta.
Pa še ena novica. Včeraj sva z možem naročila naš novi avto oz. lahko bi rekla kombi. Dobili ga bomo cca čez 2 meseca če bo prišel prej kot bom rodila nas bo čakal saj ga moramo kupiti poo  porodu, če že limo nazaj dmv za velike družine.
Naše bodoče vozilo pa bo  PEUGEOT EXPERT

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
   RE: Majčice 2011
11.3.2011 12:53:09   
absolventka2
Oprosti nefretit ampak jaz se še vedno ne strinjam s tabo...So določeni poklici ko si enostavno ne moreš prvoščit slabega dneva če ga pa že imaš pa tega ne smejo občutit pacijenti...Jaz sem zdravnike popolnoma podpirala ko so zahtevali višje plače saj si zaslužijo seveda pa morajo v zameno vestno opravljati svoje delo brez kakršnih koli muh...So ljudje ki so za določene poklice in so ljudje ki pač niso kos določenim poklicom....

Luskica sam da si malo bolše volje..Jaz bi na tvojem mestu tudi zamenjala G ker je to zelo grdo od nje..

Vesna oojjooojj saj človk kar ostane brez besed...Ti naši zakoni so itak kr nekaj..Maš svojo parcelo in z svojim trudom in denarjem si želiš ustvarit dom ker država ti itak nič ne pomaga pol ti pa še tako mečejo polena pod noge, grdouser posted image .. Upam da čim prej uredite stvari...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
   RE: Majčice 2011
11.3.2011 17:43:23   
hillmagic
NAJKICA Bolniški stalež obravnava komisija po 30 dnevih, ko gre plača v breme zavarovalnice. Do 30 dni pa ti jo napiše osebni zdravnik, ginekolog..itd. Jaz sem vedno čakala do 10 dni. Tako da če te skrbi kje je odločba kar pokliči na izpostavo zdravstveno zbornice, jaz sem tako naredila da so mi povedali če so jo že obravnavali ali ne. Pojasni da te zanima zaradi tra lalala...
LUSKICA nisem ..pol si pa res levauser posted image user posted image  ja ne vem kam je zginil tvoj zs oz. do meni že ni prišel user posted image
GINEKOLOGINJE: Naj bo stres ali ne stres. SAj ga imamo vsi. Nihče te nima pravice napizdevati, pa tudi če ima slab dan. Sploh pa strokovno osebje bi se moglo znati brzdati in vdihniti predno pride nova pacientka na pregled. Pač ene so res falile svoj poklic ali pa so ga naveličane. Tako kot jaz poznam eno mamico, ki dela v porodnišnici. Pa ko se srečava v vrtecu jo vprašam Kaj zdej, je bilo kaj dojenčkov danes. Ona pa je bilo ja.. Sta dve spet tok stokale pa jokale da mi je bilo kar slabo zraven Mislim ddddduser posted image Res jo nebi rada imela pri porodu.
Tako da sto ljudi sto čudi.

Jaz se pa z papirji ukvarjam, pa na materinsko hodim. Smo imeli včeraj sprostitvene vaje in dihanje pri porodu smo vadili. Pa en film kako se user posted image  rodi smo pogledali.
Vikend je in upam da bo lepo vreme.
Lepo bodite bejbe




_____________________________

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu najkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
   RE: Majčice 2011
12.3.2011 13:24:45   
vesna_b
he he he
kako se pozna lepo vreme user posted image

jaz pa sem se vrgla na kitajsko kuhinjo. včeraj sem delala spomladanske zavitke, danes pa imamo kotajske rezance. njami. spekla sem tudi zadnjo rundo krofov v tej pustni "sezoni" za sladico, tako da se mojmu že sline cedijo, sam je v vinogradu, pa še ni do krofov prišeluser posted image

tamala pa še spi. potem gremo pa v lj na sejem dom. nič, uživajte, pupe

čau

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
   RE: Majčice 2011
12.3.2011 16:18:57   
hillmagic
uu VESNA a ti je všeč taka bolj azijska hrana. Moj jo tudi velikokrat naredi. In je prav popestritev na jedilniku. Ja vreme VETROVNO preveč sicer lepo.
Meni se tudi ena sladkarija lušta. Bi z veseljem kakšno miško ocvrto pojedla ali pa krofeka.
Moje dva oba počivata oz. spita jaz pa kr ne grem počivat Si vlečem dol film OTROČIČKI (Babies) ki bo na sporedu za materinski dan v Kinu dvor. Je luštkan tak glih za nas nosečke pa tudi mamice in očkote.

_____________________________

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
   RE: Majčice 2011
12.3.2011 22:19:40   
najkica
Ja se res pozna, da je zunaj lepo, sončno in pravo spomladansko vreme!!! Ste vse zunaj in ni časa za čvekanje na forumu... user posted image
Jst sem pa kr mal žalostna, ker ne morem izkoriščat teh lepih dni.... Ni variante, da bi šla na sprehod... user posted image  Mi trebuh tako grdo otrdeva in me dol tišči, da ni šanse da bi bla na nogah dlje kot 10min... user posted image   No ja...še dober mesec in pol in bom lahko vse nadoknadila. user posted image  Kar ne morem verjet, da imam samo še 7 tednov do konca oz. še 4 tedne, potem pa lahko mali komot pride na svet. Jst ne verjamem, da bom dočakala maj (imam rok 2.5.), ampak se bom vseeno smatrala za majčico. user posted image  

Sem pa včeraj dobila odgovor od komisije in so mi odobrili polovični delovnik do konca. Itak pa delam le še naslednji teden potem pa dopust!! juuupiiii user posted image

Hillmagic...hvala za nasvet. Si bom jst tud ta filmček (Babies) dol loadala, ker moram itak počivat in mi tako čas hitreje mine...

lahko noč

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
   RE: Majčice 2011
13.3.2011 7:15:30   
fluf
Hej, mene pa zanima... od kdaj naprej se smatra, da otrok ni nedonošenček... dopolnjeni kateri teden? Čist tko iz firbca... Ker če bo pred tem bomo šli, žal, rodit v LJ. Bom pa prav naslednjič še zdravnico vprašala...

(odgovor članu najkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
   RE: Majčice 2011
13.3.2011 8:45:47   
Klaraklara30
fluf Tole sem našla o nedonošenčkih.
http://www.ringaraja.net/forum/m_2059471/mpage_1/key_/tm.htm



(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
   RE: Majčice 2011
13.3.2011 9:14:22   
fluf
Bom prav vprašala G... ker eni pravjo, da če bo pred 36t direkt v lj, eni pa pred 37t... mam naslednji pregled pri 32t, pa bom kar vprašala...

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
   RE: Majčice 2011
13.3.2011 9:29:47   
najkica
Po dopolnjenem 37. tednu se smatra za donošenega in pripravljenega, da pride na svet. Ampak tud če se prej rodi (npr. v 36. tednu) ni nujno da bi rabil kakšno ekstra pomoč...odvisno koliko je težak... Men je v prejšnji nosečnosti, ko mi je grozih prezgodnji porod G rekel, da ima otrok po dopolnjenem 32. tednu že razvita pljučka, po 34. tednu pa kao naj ne bi sploh bilo težav...  
No, bi pa vseeno priporočila, da če bi se karkoli dogajalo pred 37. tednom da greš v Ljubljano, ker tam imajo res vse na Evropskem nivoju (tako so meni rekli v materisnki šoli). Valda pa vprašaj tudi svojo ginekologinjo.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
   RE: Majčice 2011
13.3.2011 10:17:34   
fluf
Sej sem pozabla v MŠ vprašat... pa tud meni je rekla, glede na prejšnje težave, da zna biti mičkeno prej user posted image pa me res firbec matra... bom sporočila kaj bom izvedela...

(odgovor članu najkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
   RE: Majčice 2011
13.3.2011 14:57:01   
najkica
sem šla mal gledat kdaj ima katera rok, pa že dolgo ni noben našega seznama popravljal... user posted image  
Jst namreč nimam blage veze kako se sploh to ureja...user posted image No, upam da se bo takrat, ko bomo začele rojevat in bodo naši škratki pričeli prihajat na svet, našla kakšna ki to obvlada... user posted image  

Lepo preživite še preostanek vikenda.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
   RE: Majčice 2011
13.3.2011 16:02:52   
hillmagic
Najkica na kateri strani pa je zadnji seznam user posted image ..imaš prav je že kar nekaj časa odkar je bil objavljen..in se mi zdi da se jih tudi manj javlja te tedne kot pa na začetku...ni kej ljudje smo busy dandanes...

Meni končno dišijo sladkarije. Ker jih nisem mogla jesti skoraj celo noselnost. No začelo se je s pustnimi miškamiuser posted image , danes sem si jih spet zaželela in sem prosila mamko mojo če jih naredi. Paše mi jesti zadnji teden bolj kot kdajkoli prej. S kilami sem na plus 5 pa bo pomoje v SREDO 16.3. imam pregled ziher kakšna ali dve več. Nič hudega, sej gre pol dol. Bomo potem hujšale a ne

Sedaj pa premišljujem, da bi si SLEEPY WRAP-trak za nošenje kar sposodila če katera kakšno pozna ki se ji ni obnesel ali pa ga kupim po ugodni ceni. Kupila sem si BABASLING in bo ok za na kratke razdalje za na hitrico...hmm no sej če katera ve za kakšnega kje ...se priporočamuser posted image

lepo bodite

_____________________________

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu najkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?