Angel miss
|
dober dan (ali raje dobro jutro, ker se očitno še niste vse zbudile ) prebava - raje ne bi o moji. prejšnji teden je tako štrajkala, da je za znoret. Sem včeraj in danes pila donat, pa je bolje. Nisem ga pa nič segrela, samo sobna temperatura, tako kot pravi najkica. sem v nedeljo fasala hemeroide - sem jih imela že v prvi nosečnosti in po porodu, potem pa nič več. Sem že mislila, da zdaj jih pa ne bo. Ja, seveda. Boli ko hudič. Pa sem dobila v lekarni neko kremo, ki mi malo omili bolečino in počasi zboljšuje zadevo, čeprav je Faktu krema boljša, ampak je v nosečnosti ne smem uporabljati. Si bom pa kar ta teden pri osebni zdravnici zrihtala recept zanjo za po porodu, ker ne mislim čakat na vizito v porodnišnici naslednji dan, da se me usmili z ledom in kremico. No torej, če ima še katera podobne težave - led na rit in v lekarno po kremo Modolex. Pa veliko, velikoooooo vode (ne čaja, ker mene ful zapira in je potem še slabše). najkica - vidiš, takle sem imela jaz včeraj - čist fuč in grenak okus v ustih, ful čudno počutje, tečna do amena (ajd, sej sem noseča, se mi oprosti ), vroče mi je pa samo zvečer in sicer samo v stopala. Ful čudno, zadnje tedne spim s stopali izven kovtra. Imam občutek, da mi stopala kar gorijo. Tega se pa ne spomnim iz prve nosečnosti. Luskica - joj, jaz sem si kar sama kupila hiacinto za dan žena (pa rožici za taščo in mami), na gregorjevo se še spomnila nisem do večera, pa itak ni za te stvari. Ko bodo otroci večji bomo šli sigurno gledat kako spuščajo lučke, letos pa je žal to šlo mimo nas. FB - kateri pošljem ZS z mojim mejlom za povabilo v skupino? Sem probala poiskat na začetku, pa sem obupala. kokapoka - za odštevanje
|