|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
5.3.2011 18:01:21   
Teni_
Mene tudi nekaj mantra. Pomoje sicer samo kak prehlad, ker temperatura je 37. Upam, da ne bo kaj drugega.

Vsi bolančki - pozdravite se.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
5.3.2011 21:17:10   
petarda
Še zate teni user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se pa danes tolk najedla krofov in mišk user posted image , da jih zdaj do torka niti videt nočem, mala dva pa sta že vprašala, če bomo jutri lahko tudi miške pekli user posted image ... ajooooj...jaz ne morem, da jih ne bi probala...pol pa probam, če je ta dovolj pečena, pa ta, pa ta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa ugotovim, da so vse dovolj, ravno tako, kot prva user posted image user posted image user posted image

Moji maškari, pa lahko vidite v albumu user posted image ...pa mene tudi user posted image

Lepo spite...mirno noč vam in nam želim... user posted image ....

Jutri naj pa ena kafe skuha...meni že danes diši...zadnje čase mi ful paše kafe user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
5.3.2011 23:09:20   
Urša
Krasne sončke imaš Petarda! user posted image user posted image user posted image
Za vse bolančke: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Moj še vedno leži, mu je pa AB prijel, sicer na srečo ni nalezljiva varianta.
Smo imeli včeraj in danes praznovanje Nikinega RD in sem čisto prekurjena. Grem spat! user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
6.3.2011 7:24:03   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Tina ima tudi zelo nizko vročino 37,2°, vendar zraven kar fajn suho kašlja user posted image , spala je pa ponoči dobro, tako da upam, da ne bo hujšega user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
6.3.2011 10:28:54   
ada2
user posted image  za vse bolančke... hitro se pozdravite.

včeraj mi je sodelavka, ki je prišla v nočno prinesla morskega prašička in tako sem domov prišla s to malo kepo dlake in adam in miha sta bila čisto navdušena. sem rekla, da ji je ime rozi, pa je adam rekel, da njemu zgleda kot kaka zinka.... in zdaj je pač zinkauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
6.3.2011 10:53:18   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

sem rekla, da ji je ime rozi, pa je adam rekel, da njemu zgleda kot kaka zinka.... in zdaj je pač zinkauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Adam

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
6.3.2011 10:54:21   
*bubi*
Babe, danes sem spala do 9.30 user posted image user posted image

Ok, ni važno, kdaj sem šla spat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
6.3.2011 11:16:13   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

sem rekla, da ji je ime rozi, pa je adam rekel, da njemu zgleda kot kaka zinka.... in zdaj je pač zinkauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Adam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....meni je tudi Zinka bolj všeč user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
6.3.2011 11:16:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Babe, danes sem spala do 9.30 user posted image user posted image

Ok, ni važno, kdaj sem šla spat user posted image user posted image user posted image

Če si šla vsaj enkrat do dveh, si se že orng naspala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
6.3.2011 11:20:05   
petarda
Jaz malo pospravljam, moj user posted image  pa čuva otroke...in to trenutno zgleda nekako takole...s petarditom sedita na sedežni in gledata Masko, zraven komentirata in se režita 100/h, z levo roko drži balonček, ki ga junior nateguje in spušča, zraven pa ata spušča svoj "Auuu", da se potem junior smeje, v desni roki ima daljinca, z desno nogo pa guga minija v ležalničku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... sposoben ni kaj user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
6.3.2011 11:21:00   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Tina ima tudi zelo nizko vročino 37,2°, vendar zraven kar fajn suho kašlja user posted image , spala je pa ponoči dobro, tako da upam, da ne bo hujšega user posted image

Mi smo že skoraj čisto OK, tak, da upam, da je tudi Tina staknila kako light virozo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
6.3.2011 18:15:33   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  zdaj pa sem se nasmejala.... si kar predstavljam tvojega, petarda, kako obvladuje vse tri naenkrat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
7.3.2011 6:47:01   
petarda
Dobro jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste? Upam, da vsi zdravi ali bolje user posted image . Naš junior je že čisto OK, samo bo danes vseeno iz preventive doma, ker si to pač lahko privoščimo user posted image . Se bova pa danes malo bolj igrala in crkljala, ko bo mini spal in bom imela čas samo zanjga user posted image

Želim vam lep dan...baje se nam obeta tudi prekrasen teden - vsaj kar se vremena tiče user posted image , za vse ostalo bomo pa itak same poskrbele, ne? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
7.3.2011 11:19:36   
petarda
Pri nas zunaj taaaaaaaaaak sonček user posted image ....ampak taaaaaaaaakooooooooooo piha user posted image ....smo bili čisto malo zunaj...zdaj pa mini še spi v vozičku, juniorja sem dala v posteljo in samo upam, da bo sam zaspal user posted image , da jaz lahko v miru kosilo skuham user posted image ..... to bi bilo v najboljšem primeru user posted image ....v najslabšem pa user posted image user posted image user posted image ....rajši sploh ne razmišljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
7.3.2011 11:38:19   
NinaŠ
Ej Petarda, za v najslabšem primeru... ...evo ti ene user posted image  da boš lohk skupaj stala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
7.3.2011 11:51:15   
*bubi*
Na našem koncu tudi sonček. Z vetrom vred user posted image  Ah, se bova z bubiko skozi šipo greli, ven itak ne sme.

Jaz sme danes dve uri oddelala, ostalo koristim bolniško. Sem si delo domov prinesla user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
7.3.2011 11:51:41   
*bubi*
Ja, user posted image  bi tudi meni zdaj pasala... bomo skupaj eno spile? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
7.3.2011 15:31:40   
Urša
Tudi pri nas krasen sonček, samo piha pa kot user posted image !
Ada, super za morsko prašičko! user posted image  Če boste rabili mladičke, imam kandidata! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
7.3.2011 15:32:17   
Urša
Petarda, imaš še tak apetit? Jaz jem kot user posted image user posted image user posted image  ! 

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
7.3.2011 17:10:19   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

!
Ada, super za morsko prašičko! user posted image  Če boste rabili mladičke, imam kandidata! user posted image user posted image user posted image

ne hvala, se ne bomo šli rejeuser posted image

naslednji korak bo kuža.... mogoče že poletiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
7.3.2011 18:46:26   
Teni_
No pa očitno nam tudi ni pust usojen. Lani je zbolela Teja, danes pa Nika. Pa tako se je revica veselila, da bo jutri šla namaskirana v vrtec. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
7.3.2011 19:39:04   
Teni_
Smo pa vsaj v sobotu uspeli ujet pust.

user posted image

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
7.3.2011 19:50:06   
NinaŠ
Ja no, Tina bo letos spet spustila pustovanje v vrtcu user posted image . Še vedno ima vročino, celo malenkost več ot včeraj, kašlja, tako da bo očitno še nekaj dni doma user posted image .
Naši maškarci, letos v dveh izvedbah user posted image

Tole sta si izbrala za v vrtec oz. šolo
user posted image

pa še maškarci "za čez vikend"
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
7.3.2011 21:18:22   
*bubi*
user posted image  maškarce user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
7.3.2011 21:20:10   
*bubi*
Jah, bubika bo tudi doma jutri, pa še vsaj do konca tedna.

Bubi pa tudi upam, da ne bo kaj fasal. Nekaj jamra, da ga glava boli, pa očke je imel malo rdeče danes. Bomo videli.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kava v nosečnosti
Sadrika

Ali ste pile/pijete kavo v nosečnosti?

Ja - do 1/dan (40%)

Ja - do 2/dan (21%)

Ja - več na dan (4%)

Ne (35%)

Število vseh glasov: 572

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!