Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.3.2011 18:01:21
|
|
|
|
Teni_
|
Mene tudi nekaj mantra. Pomoje sicer samo kak prehlad, ker temperatura je 37. Upam, da ne bo kaj drugega. Vsi bolančki - pozdravite se.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.3.2011 21:17:10
|
|
|
|
petarda
|
Še zate teni Jaz sem se pa danes tolk najedla krofov in mišk , da jih zdaj do torka niti videt nočem, mala dva pa sta že vprašala, če bomo jutri lahko tudi miške pekli ... ajooooj...jaz ne morem, da jih ne bi probala...pol pa probam, če je ta dovolj pečena, pa ta, pa ta ....pa ugotovim, da so vse dovolj, ravno tako, kot prva Moji maškari, pa lahko vidite v albumu ...pa mene tudi Lepo spite...mirno noč vam in nam želim... .... Jutri naj pa ena kafe skuha...meni že danes diši...zadnje čase mi ful paše kafe
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.3.2011 23:09:20
|
|
|
|
Urša
|
Krasne sončke imaš Petarda! Za vse bolančke: Moj še vedno leži, mu je pa AB prijel, sicer na srečo ni nalezljiva varianta. Smo imeli včeraj in danes praznovanje Nikinega RD in sem čisto prekurjena. Grem spat!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.3.2011 7:24:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Tina ima tudi zelo nizko vročino 37,2°, vendar zraven kar fajn suho kašlja , spala je pa ponoči dobro, tako da upam, da ne bo hujšega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.3.2011 10:28:54
|
|
|
|
ada2
|
za vse bolančke... hitro se pozdravite. včeraj mi je sodelavka, ki je prišla v nočno prinesla morskega prašička in tako sem domov prišla s to malo kepo dlake in adam in miha sta bila čisto navdušena. sem rekla, da ji je ime rozi, pa je adam rekel, da njemu zgleda kot kaka zinka.... in zdaj je pač zinka
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.3.2011 10:53:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sem rekla, da ji je ime rozi, pa je adam rekel, da njemu zgleda kot kaka zinka.... in zdaj je pač zinka Adam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.3.2011 10:54:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Babe, danes sem spala do 9.30 Ok, ni važno, kdaj sem šla spat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.3.2011 11:16:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sem rekla, da ji je ime rozi, pa je adam rekel, da njemu zgleda kot kaka zinka.... in zdaj je pač zinka Adam ....meni je tudi Zinka bolj všeč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.3.2011 11:16:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Babe, danes sem spala do 9.30 Ok, ni važno, kdaj sem šla spat Če si šla vsaj enkrat do dveh, si se že orng naspala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.3.2011 11:20:05
|
|
|
|
petarda
|
Jaz malo pospravljam, moj pa čuva otroke...in to trenutno zgleda nekako takole...s petarditom sedita na sedežni in gledata Masko, zraven komentirata in se režita 100/h, z levo roko drži balonček, ki ga junior nateguje in spušča, zraven pa ata spušča svoj "Auuu", da se potem junior smeje, v desni roki ima daljinca, z desno nogo pa guga minija v ležalničku .... sposoben ni kaj ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.3.2011 11:21:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro Tina ima tudi zelo nizko vročino 37,2°, vendar zraven kar fajn suho kašlja , spala je pa ponoči dobro, tako da upam, da ne bo hujšega Mi smo že skoraj čisto OK, tak, da upam, da je tudi Tina staknila kako light virozo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.3.2011 18:15:33
|
|
|
|
*bubi*
|
zdaj pa sem se nasmejala.... si kar predstavljam tvojega, petarda, kako obvladuje vse tri naenkrat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.3.2011 6:47:01
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kako ste? Upam, da vsi zdravi ali bolje . Naš junior je že čisto OK, samo bo danes vseeno iz preventive doma, ker si to pač lahko privoščimo . Se bova pa danes malo bolj igrala in crkljala, ko bo mini spal in bom imela čas samo zanjga Želim vam lep dan...baje se nam obeta tudi prekrasen teden - vsaj kar se vremena tiče , za vse ostalo bomo pa itak same poskrbele, ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.3.2011 11:19:36
|
|
|
|
petarda
|
Pri nas zunaj taaaaaaaaaak sonček ....ampak taaaaaaaaakooooooooooo piha ....smo bili čisto malo zunaj...zdaj pa mini še spi v vozičku, juniorja sem dala v posteljo in samo upam, da bo sam zaspal , da jaz lahko v miru kosilo skuham ..... to bi bilo v najboljšem primeru ....v najslabšem pa ....rajši sploh ne razmišljam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.3.2011 11:38:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ej Petarda, za v najslabšem primeru... ...evo ti ene da boš lohk skupaj stala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.3.2011 11:51:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Na našem koncu tudi sonček. Z vetrom vred Ah, se bova z bubiko skozi šipo greli, ven itak ne sme. Jaz sme danes dve uri oddelala, ostalo koristim bolniško. Sem si delo domov prinesla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.3.2011 11:51:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, bi tudi meni zdaj pasala... bomo skupaj eno spile?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.3.2011 15:31:40
|
|
|
|
Urša
|
Tudi pri nas krasen sonček, samo piha pa kot ! Ada, super za morsko prašičko! Če boste rabili mladičke, imam kandidata!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.3.2011 15:32:17
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, imaš še tak apetit? Jaz jem kot !
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.3.2011 17:10:19
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša ! Ada, super za morsko prašičko! Če boste rabili mladičke, imam kandidata! ne hvala, se ne bomo šli reje naslednji korak bo kuža.... mogoče že poleti
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.3.2011 18:46:26
|
|
|
|
Teni_
|
No pa očitno nam tudi ni pust usojen. Lani je zbolela Teja, danes pa Nika. Pa tako se je revica veselila, da bo jutri šla namaskirana v vrtec.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.3.2011 19:39:04
|
|
|
|
Teni_
|
Smo pa vsaj v sobotu uspeli ujet pust.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.3.2011 19:50:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja no, Tina bo letos spet spustila pustovanje v vrtcu . Še vedno ima vročino, celo malenkost več ot včeraj, kašlja, tako da bo očitno še nekaj dni doma . Naši maškarci, letos v dveh izvedbah Tole sta si izbrala za v vrtec oz. šolo pa še maškarci "za čez vikend"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.3.2011 21:18:22
|
|
|
|
*bubi*
|
maškarce
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.3.2011 21:20:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Jah, bubika bo tudi doma jutri, pa še vsaj do konca tedna. Bubi pa tudi upam, da ne bo kaj fasal. Nekaj jamra, da ga glava boli, pa očke je imel malo rdeče danes. Bomo videli.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kava v nosečnostiSadrikaAli ste pile/pijete kavo v nosečnosti?Ja - do 1/dan (
40%)
Ja - do 2/dan (
21%)
Ja - več na dan (
4%)
Ne (
35%)
Število vseh glasov: 572Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!