|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
4.3.2011 11:31:39   
petarda
Včeraj smo šli petardita in minija slikat za osebno izkaznico. user posted image  A je vašim novembrčkom tudi že potekla? user posted image  No...in ker so bili ravno vsi trije tam in ker je junior skakal zraven je fotograf naredil še eno gratis slikico naših sončkov... slika je pa skenirana, zato je malo slabše kvalitete... ampak bistvo je pa vidno user posted image  user posted image

user posted image

Jaz se jih kar ne morem nagledat...hodim kot ena zaljubljena najstnica s fotografijo v roki in jih občudujem user posted image ...

< Sporočilo je popravil petarda -- 4.3.2011 11:33:39 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
4.3.2011 12:18:14   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Včeraj smo šli petardita in minija slikat za osebno izkaznico. user posted image  A je vašim novembrčkom tudi že potekla? user posted image  No...in ker so bili ravno vsi trije tam in ker je junior skakal zraven je fotograf naredil še eno gratis slikico naših sončkov... slika je pa skenirana, zato je malo slabše kvalitete... ampak bistvo je pa vidno user posted image  user posted image

user posted image

Jaz se jih kar ne morem nagledat...hodim kot ena zaljubljena najstnica s fotografijo v roki in jih občudujem user posted image ...

user posted image user posted image user posted image   
upravičeno !

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
4.3.2011 12:19:31   
NinaŠ
Ja, Tini osebna tud poteče zdaj maja user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
4.3.2011 12:26:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ja, Tini osebna tud poteče zdaj maja user posted image

Petarditu je že decembra user posted image

Bubi....kako je bubika? Je kaj bolje? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
4.3.2011 13:23:32   
Teni_
Mi pa še imamo do drugega leta čas za osebno, ker smo vmes naslov po poroki spremenili in imamo vsi od septembra 2007 druge.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
4.3.2011 14:12:04   
*bubi*

Mi je jasno, zakaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubiju poteče osebna maja, takrat bo 5 let, kar smo se selili v MB user posted image  Zanimivo, da so naši novembrčki dobili osebno za 5 let, ker kasneje so jih dajali za 3 leta.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
4.3.2011 14:13:09   
*bubi*

Katastrofa user posted image  
Noč nekaj podobnega.... kdaj se bom jaz naspala? Še od potovanja nisem uspela k sebi prit user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
4.3.2011 14:34:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Katastrofa user posted image  
Noč nekaj podobnega.... kdaj se bom jaz naspala? Še od potovanja nisem uspela k sebi prit user posted image

Kako pa to? Saj si ja hodila po večerji takoj spat?!? user posted image user posted image user posted image

Drugače pa user posted image  za bubiko in user posted image  zate, da zdržiš... naj ti bubi skuha kavico na avtomatu, pa bo takoj bolje...ko bosta zdrava, bosta šla pa k očiju, potem se boš lahko pa naspala za vse za nazaj user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
4.3.2011 17:14:46   
*bubi*

Kako pa to? Saj si ja hodila po večerji takoj spat?!? user posted image user posted image user posted image

Drugače pa user posted image  za bubiko in user posted image  zate, da zdržiš... naj ti bubi skuha kavico na avtomatu, pa bo takoj bolje...ko bosta zdrava, bosta šla pa k očiju, potem se boš lahko pa naspala za vse za nazaj user posted image

1. ha ha HA
2. Ne vidim ovire, da s kozami ne bi mogla it k atiju user posted image  Samo v soboto grem jaz ponočevat, tak da spet ne bo nič s spanjem user posted image user posted image user posted image

Kavica, ja.... bubika tudi že obvlada user posted image  No, ona ne more sama šalce iz omare vzet in mleka dodat, na gumbe pa glih tak fajn stiska user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
4.3.2011 19:37:56   
petarda

1. ha ha HA
2. Ne vidim ovire, da s kozami ne bi mogla it k atiju user posted image  Samo v soboto grem jaz ponočevat, tak da spet ne bo nič s spanjem user posted image user posted image user posted image

Kavica, ja.... bubika tudi že obvlada user posted image  No, ona ne more sama šalce iz omare vzet in mleka dodat, na gumbe pa glih tak fajn stiska user posted image

1. ha ha ha
2. Tudi jaz ne user posted image ...potem pa kar k atiju že popoldne, vidva z bubijem pa v Celje z nami na kavico user posted image
3. Enkrat pa pridemo mi k vam na tale kafe, pa bosta mala dva skuhala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
4.3.2011 20:27:23   
*bubi*
2. Tudi jaz ne user posted image ...potem pa kar k atiju že popoldne, vidva z bubijem pa v Celje z nami na kavico user posted image

Kakšna kavica? Kje, kdaj? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
4.3.2011 20:54:32   
petarda

Kakšna kavica? Kje, kdaj? user posted image

Enkrat dopoldne odrinemo proti Celju, mora it user posted image  pogledat za ene sončne kolektorje, pa bomo izkoristili za izlet, ker bo menda lep dan user posted image . Tako, da nekje zgodaj popoldne bi se lahko kje dobili na kavici user posted image , če imate vi čas. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
4.3.2011 21:03:26   
*bubi*
Hmmmmm..... mikavno user posted image

Otroka gresta ob treh + 1 ura do CE.... boste še tam? Sicer pa kaj veliko časa ne bi imela, ker grem zvečer na maturantskega. Bi bilo mogoče bolje, da zavijem k frizerju user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
4.3.2011 21:26:06   
petarda

Hmmmmm..... mikavno user posted image

Otroka gresta ob treh + 1 ura do CE.... boste še tam? Sicer pa kaj veliko časa ne bi imela, ker grem zvečer na maturantskega. Bi bilo mogoče bolje, da zavijem k frizerju user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  aaaaaaaaaaaaaa blagor tebi!!! Jaz bi šla takoj! user posted image

Hmmmmmm...mislim, da ob treh bi še znali biti v bližini...ob štirih pa že tesna user posted image ...je pa vse odvisno od tega kdaj bomo krenili in kako bodo razpoloženi otroci....najbolje, da se enkrat opoldne slišiva...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
5.3.2011 6:08:13   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Bubi upam, da si se naspala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
5.3.2011 7:30:32   
petarda

Podpis user posted image ... Imejte lep dan user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
5.3.2011 8:06:56   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image  kaj ve mene zafrkavate?

celo noč sem poslušala: mami, pokri me..... mami, božaj me.... mami, vodico bi pila (itak da vstanem, prinesem, potem pa jezik not namoči).... mami, jaz ne bi več ajala (ob 5ih zjutraj user posted image )

no, temu se ob pol šestih pridruži bubi, ki bi seveda rad moj pojšter in mojo odejo, jaz pa v sendviču...in ko oba končno še malo zaspita, se ne upam premaknit, čeprav imam roko čudno zvito in zaležano user posted image

In tako j eže 3 noči, odkar so koze...

torej - menite, da sem se naspala? user posted image user posted image user posted image

Ja, no, sem res šla že ob devetih v posteljo, ker se je zbujala in jokala... mogoče pa tokrat kvantiteta šteje, ne kvaliteta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
5.3.2011 8:25:11   
NinaŠ

torej - menite, da sem se naspala? user posted image user posted image user posted image

sori, ne vem zakaj sem mislila, da si bila ponoči sama, oz. da sta bila otroka pri atiju user posted image  Vprašanje je bilo mišljeno dobronamerno user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
5.3.2011 8:58:55   
*bubi*
hihi, saj vem, Nina...

Nisem že enkrat povedala, kaj si nekateri ljudje predstavljajo pod besedo vikend? Če kar v ure pretvorim - 27,5 ur v kosu = vikend.

Haha, jaz s takim vikend paketom v kakih toplicah ne bi bila zadovoljna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
5.3.2011 9:01:12   
*bubi*
Lepo pustovanju vsem skupaj! user posted image
user posted image

Jaz bom mojemu klovnčku morala poleg številnih pik očitno še dve na lička narisat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
5.3.2011 10:02:59   
petarda
Eh....petardito in junior imata 37,0° vročine user posted image .... s tem, da se je petardito zbudil čisto OK, nobenih znakov, da se kaj kuha....junior pa je bil malo vlažen in zmatran, čeprav je spal do osmih user posted image , pa smo pomislili, da ga kaj daje....samo zdaj ko se je najedel je pa čisto OK...in zdaj nimam pojma kaj naj user posted image ....ampak v Celje vsekakor ne gremo, torej kavica odpade....bomo pa enkrat ta mesec morali iti...pa se takrat zmenimo user posted image ... Bodo pa maškare obiskale samo bližnje (babice, dedke, tete in strice...)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
5.3.2011 10:04:45   
petarda

sori, ne vem zakaj sem mislila, da si bila ponoči sama, oz. da sta bila otroka pri atiju user posted image  Vprašanje je bilo mišljeno dobronamerno user posted image

Jaz sem pa bolj stavila na to, da je pač bubiki bolje in da je lepo spala celo noč, bubi pa tudi v svoji postelji user posted image .... Saj bo....samo, da ne zakinkaš danes za mizo na maturantskem user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
5.3.2011 12:40:28   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  za tvoje fante, petarda.

Ja, saj se bomo kaj ujeli... tako ali drugače user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
5.3.2011 17:08:35   
NinaŠ
Petarda user posted image user posted image user posted image user posted image da se ne nakuha kaj hujšega

Bubika user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa Urša user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ste pri vas že kaj bolje user posted image

Tini pust očitno ni usojen user posted image - letos totalno isti scenarij kot lani - pustna sobota dopoldne OK, popoldne zakuhala user posted image ... ...pa pade v vodo pustovanje jutri in v torek v vrtcu user posted image Čist je razočarana moja hči user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
5.3.2011 17:50:10   
petarda

Tini pust očitno ni usojen user posted image - letos totalno isti scenarij kot lani - pustna sobota dopoldne OK, popoldne zakuhala user posted image ... ...pa pade v vodo pustovanje jutri in v torek v vrtcu user posted image Čist je razočarana moja hči user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da Tini vročina hitro popusti in bo vsaj do torka zdrava.... pri nas je petardito OK, junior pa je imel prejle 38,2°C, pa mislim, da mu zdaj sama pada... lahko pa pričakujemo verjetno še pestro noč user posted image . Je pa nečakinja spodaj tudi zbolela v četrtek, pa je danes že čisto zdrava...tak, da upam, da smo kaj takega pokasirali user posted image

Smo pa obiskali prababice in eno babico user posted image user posted image user posted image ...zdaj pa pečemo miške user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?