Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.3.2011 11:31:39
|
|
|
|
petarda
|
Včeraj smo šli petardita in minija slikat za osebno izkaznico. A je vašim novembrčkom tudi že potekla? No...in ker so bili ravno vsi trije tam in ker je junior skakal zraven je fotograf naredil še eno gratis slikico naših sončkov... slika je pa skenirana, zato je malo slabše kvalitete... ampak bistvo je pa vidno Jaz se jih kar ne morem nagledat...hodim kot ena zaljubljena najstnica s fotografijo v roki in jih občudujem ...
< Sporočilo je popravil petarda -- 4.3.2011 11:33:39 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.3.2011 12:18:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Včeraj smo šli petardita in minija slikat za osebno izkaznico. A je vašim novembrčkom tudi že potekla? No...in ker so bili ravno vsi trije tam in ker je junior skakal zraven je fotograf naredil še eno gratis slikico naših sončkov... slika je pa skenirana, zato je malo slabše kvalitete... ampak bistvo je pa vidno Jaz se jih kar ne morem nagledat...hodim kot ena zaljubljena najstnica s fotografijo v roki in jih občudujem ... upravičeno !
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.3.2011 12:19:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja, Tini osebna tud poteče zdaj maja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.3.2011 12:26:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ja, Tini osebna tud poteče zdaj maja Petarditu je že decembra Bubi....kako je bubika? Je kaj bolje?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.3.2011 13:23:32
|
|
|
|
Teni_
|
Mi pa še imamo do drugega leta čas za osebno, ker smo vmes naslov po poroki spremenili in imamo vsi od septembra 2007 druge.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.3.2011 14:12:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz se jih kar ne morem nagledat...hodim kot ena zaljubljena najstnica s fotografijo v roki in jih občudujem ... Mi je jasno, zakaj Bubiju poteče osebna maja, takrat bo 5 let, kar smo se selili v MB Zanimivo, da so naši novembrčki dobili osebno za 5 let, ker kasneje so jih dajali za 3 leta.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.3.2011 14:13:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi....kako je bubika? Je kaj bolje? Katastrofa Noč nekaj podobnega.... kdaj se bom jaz naspala? Še od potovanja nisem uspela k sebi prit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.3.2011 14:34:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi....kako je bubika? Je kaj bolje? Katastrofa Noč nekaj podobnega.... kdaj se bom jaz naspala? Še od potovanja nisem uspela k sebi prit Kako pa to? Saj si ja hodila po večerji takoj spat?!? Drugače pa za bubiko in zate, da zdržiš... naj ti bubi skuha kavico na avtomatu, pa bo takoj bolje...ko bosta zdrava, bosta šla pa k očiju, potem se boš lahko pa naspala za vse za nazaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.3.2011 17:14:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kako pa to? Saj si ja hodila po večerji takoj spat?!? Drugače pa za bubiko in zate, da zdržiš... naj ti bubi skuha kavico na avtomatu, pa bo takoj bolje...ko bosta zdrava, bosta šla pa k očiju, potem se boš lahko pa naspala za vse za nazaj 1. ha ha HA 2. Ne vidim ovire, da s kozami ne bi mogla it k atiju Samo v soboto grem jaz ponočevat, tak da spet ne bo nič s spanjem Kavica, ja.... bubika tudi že obvlada No, ona ne more sama šalce iz omare vzet in mleka dodat, na gumbe pa glih tak fajn stiska
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.3.2011 19:37:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kako pa to? Saj si ja hodila po večerji takoj spat?!? Drugače pa za bubiko in zate, da zdržiš... naj ti bubi skuha kavico na avtomatu, pa bo takoj bolje...ko bosta zdrava, bosta šla pa k očiju, potem se boš lahko pa naspala za vse za nazaj 1. ha ha HA 2. Ne vidim ovire, da s kozami ne bi mogla it k atiju Samo v soboto grem jaz ponočevat, tak da spet ne bo nič s spanjem Kavica, ja.... bubika tudi že obvlada No, ona ne more sama šalce iz omare vzet in mleka dodat, na gumbe pa glih tak fajn stiska 1. ha ha ha 2. Tudi jaz ne ...potem pa kar k atiju že popoldne, vidva z bubijem pa v Celje z nami na kavico 3. Enkrat pa pridemo mi k vam na tale kafe, pa bosta mala dva skuhala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.3.2011 20:27:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda 2. Tudi jaz ne ...potem pa kar k atiju že popoldne, vidva z bubijem pa v Celje z nami na kavico Kakšna kavica? Kje, kdaj?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.3.2011 20:54:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda 2. Tudi jaz ne ...potem pa kar k atiju že popoldne, vidva z bubijem pa v Celje z nami na kavico Kakšna kavica? Kje, kdaj? Enkrat dopoldne odrinemo proti Celju, mora it pogledat za ene sončne kolektorje, pa bomo izkoristili za izlet, ker bo menda lep dan . Tako, da nekje zgodaj popoldne bi se lahko kje dobili na kavici , če imate vi čas.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.3.2011 21:03:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Hmmmmm..... mikavno Otroka gresta ob treh + 1 ura do CE.... boste še tam? Sicer pa kaj veliko časa ne bi imela, ker grem zvečer na maturantskega. Bi bilo mogoče bolje, da zavijem k frizerju
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.3.2011 21:26:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Hmmmmm..... mikavno Otroka gresta ob treh + 1 ura do CE.... boste še tam? Sicer pa kaj veliko časa ne bi imela, ker grem zvečer na maturantskega. Bi bilo mogoče bolje, da zavijem k frizerju aaaaaaaaaaaaaa blagor tebi!!! Jaz bi šla takoj! Hmmmmmm...mislim, da ob treh bi še znali biti v bližini...ob štirih pa že tesna ...je pa vse odvisno od tega kdaj bomo krenili in kako bodo razpoloženi otroci....najbolje, da se enkrat opoldne slišiva...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.3.2011 6:08:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Bubi upam, da si se naspala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.3.2011 7:30:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro Bubi upam, da si se naspala Podpis ... Imejte lep dan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.3.2011 8:06:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro Bubi upam, da si se naspala kaj ve mene zafrkavate? celo noč sem poslušala: mami, pokri me..... mami, božaj me.... mami, vodico bi pila (itak da vstanem, prinesem, potem pa jezik not namoči).... mami, jaz ne bi več ajala (ob 5ih zjutraj ) no, temu se ob pol šestih pridruži bubi, ki bi seveda rad moj pojšter in mojo odejo, jaz pa v sendviču...in ko oba končno še malo zaspita, se ne upam premaknit, čeprav imam roko čudno zvito in zaležano In tako j eže 3 noči, odkar so koze... torej - menite, da sem se naspala? Ja, no, sem res šla že ob devetih v posteljo, ker se je zbujala in jokala... mogoče pa tokrat kvantiteta šteje, ne kvaliteta
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.3.2011 8:25:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro Bubi upam, da si se naspala kaj ve mene zafrkavate? torej - menite, da sem se naspala? sori, ne vem zakaj sem mislila, da si bila ponoči sama, oz. da sta bila otroka pri atiju Vprašanje je bilo mišljeno dobronamerno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.3.2011 8:58:55
|
|
|
|
*bubi*
|
hihi, saj vem, Nina... Nisem že enkrat povedala, kaj si nekateri ljudje predstavljajo pod besedo vikend? Če kar v ure pretvorim - 27,5 ur v kosu = vikend. Haha, jaz s takim vikend paketom v kakih toplicah ne bi bila zadovoljna
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.3.2011 9:01:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Lepo pustovanju vsem skupaj! Jaz bom mojemu klovnčku morala poleg številnih pik očitno še dve na lička narisat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.3.2011 10:02:59
|
|
|
|
petarda
|
Eh....petardito in junior imata 37,0° vročine .... s tem, da se je petardito zbudil čisto OK, nobenih znakov, da se kaj kuha....junior pa je bil malo vlažen in zmatran, čeprav je spal do osmih , pa smo pomislili, da ga kaj daje....samo zdaj ko se je najedel je pa čisto OK...in zdaj nimam pojma kaj naj ....ampak v Celje vsekakor ne gremo, torej kavica odpade....bomo pa enkrat ta mesec morali iti...pa se takrat zmenimo ... Bodo pa maškare obiskale samo bližnje (babice, dedke, tete in strice...)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.3.2011 10:04:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro Bubi upam, da si se naspala kaj ve mene zafrkavate? torej - menite, da sem se naspala? sori, ne vem zakaj sem mislila, da si bila ponoči sama, oz. da sta bila otroka pri atiju Vprašanje je bilo mišljeno dobronamerno Jaz sem pa bolj stavila na to, da je pač bubiki bolje in da je lepo spala celo noč, bubi pa tudi v svoji postelji .... Saj bo....samo, da ne zakinkaš danes za mizo na maturantskem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.3.2011 12:40:28
|
|
|
|
*bubi*
|
za tvoje fante, petarda. Ja, saj se bomo kaj ujeli... tako ali drugače
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.3.2011 17:08:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda da se ne nakuha kaj hujšega Bubika Pa Urša upam, da ste pri vas že kaj bolje Tini pust očitno ni usojen - letos totalno isti scenarij kot lani - pustna sobota dopoldne OK, popoldne zakuhala ... ...pa pade v vodo pustovanje jutri in v torek v vrtcu Čist je razočarana moja hči
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.3.2011 17:50:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tini pust očitno ni usojen - letos totalno isti scenarij kot lani - pustna sobota dopoldne OK, popoldne zakuhala ... ...pa pade v vodo pustovanje jutri in v torek v vrtcu Čist je razočarana moja hči da Tini vročina hitro popusti in bo vsaj do torka zdrava.... pri nas je petardito OK, junior pa je imel prejle 38,2°C, pa mislim, da mu zdaj sama pada... lahko pa pričakujemo verjetno še pestro noč . Je pa nečakinja spodaj tudi zbolela v četrtek, pa je danes že čisto zdrava...tak, da upam, da smo kaj takega pokasirali Smo pa obiskali prababice in eno babico ...zdaj pa pečemo miške
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?