Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 15:40:44
|
|
|
|
ada2
|
ok, jaz pa bi prepoznala bubi, naty, petardo, uršo, pa od manj aktivnih catjo, paštetko in ... ups, zdaj sem pa nick pozabila - je pa s ptuja doma, pa ime ji je enako, kot eni prej omenjeni ... nisem pa še srečala teni in nine..... za kvako se pa zelo dobro spomnim, da smo veliko govorile takrat v zoo -ju, ampak roke pa ne dam v ogenj, če bi jo zdaj spoznala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 16:12:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bubi, si pa hitra na FB istočasno ko sem jaz videla, da mi je naložilo fotke, so bile že "i like it" ja, če so se na vrhu pokazale
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 16:12:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Vse najboljše, Nika. Mene pa malo te otroške bolezni skrbijo. Koze smo že imeli, rdečke sem jaz tudi imela(verjetno je enako kot pri kozah ne, da se več ne ponovijo), razhaja pa zdaj v vrtcu škrlatinka. Ne vem pa kako je s tem. Verjetno ni najbolj pametno kaj pokasirat. Že tako imam skrbi zaradi toxe, ne bi še tega. Tole zate, da kaj ne pokasiraš....vem, kako ti je...jaz sem celo nosečnost skrbela, da kaj ne poberem in da gre kaj narobe.... še tiste koze so mi na koncu živce žrle.... pa se je vse dobro izteklo....držim pesti, da se tudi tebi. .... Mislim pa, da škrlatinka ni nevarna za plod....se pa ne spomnim več...malo pogooglaj Škrlatinka je bakterijska in se zdravi z atb. Po moje ni tako nevarna za , prej je vprašanje, kateri atb je primeren, če je mamica slučajno alergična na penicilin. rdečke so najbolj nevarne, ampak malo verjetne, ker zdaj že dojenčke cepijo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 16:16:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj jaz pa sem že vse srečala? Od teh, ki jh zdaj naštevate, sem OK, ene long long time ago Petarda draga moja, pridemo vsekakor, ko se pozdravimo, pa ko bo bolj toplo... bubika obožuje dojenčke in mora bit res zdrava, ko bo minija cartala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 20:26:28
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Aja, Petarda, nisi me še videla? Jaz pa tebe sem! Hmmmm.... a sva se videli takrat v živalskem vrtu? .... Ja, jaz se te pa dobro spomnim! Se že veselim žurke novembrčkov! Enkrat sem vas jaz povabila na Golte, pa je odpadlo, takrat sem imela tiste štale medodnosne. No, si ne bi mislila, da bomo še enga čez dve leti in pol imeli!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 20:28:09
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aja...pa zanimivo se mi zdi, da bi Uršo prepoznala kjerkoli...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 20:55:39
|
|
|
|
Urša
|
Pri nas imamo pa danes norišnico. je fasal gnojno angino in zdaj skrbim za 4 otroke! Upam, da mu AB hitro prime, da ne bom sama za vse. Ne vem kaj je tole letos pri nas. Sem pa čisto neprespana in namesto, da bi šla hitro spat, ker dete trenutno trdno spi, sem na računalniku. Jah, malo prostega časa pa tud moram imet, ne morem samo dojit, previjat, pedenat in pospravljat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 21:01:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Pri nas imamo pa danes norišnico. je fasal gnojno angino in zdaj skrbim za 4 otroke! Upam, da mu AB hitro prime, da ne bom sama za vse. Ne vem kaj je tole letos pri nas. Sem pa čisto neprespana in namesto, da bi šla hitro spat, ker dete trenutno trdno spi, sem na računalniku. Jah, malo prostega časa pa tud moram imet, ne morem samo dojit, previjat, pedenat in pospravljat. Urša bejž spat, da ti ne bo ponoči žal . Pa , da bo tvoj kmalu bolje. A otroke imaš pa doma? Ali jih ti v vrtec pelješ?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 21:22:11
|
|
|
|
Urša
|
Zjutraj je on peljal, iskat sem ju šla jaz, za jutri bomo še videli kako bo. Grem spat, da mi ne bo žal! No, ni smešno!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.3.2011 12:07:46
|
|
|
|
petarda
|
Kavicaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.3.2011 13:12:18
|
|
|
|
ada2
|
hvala za kavico petarda... mi pa danes praznujemo.... 2 leti.... že 2 leti..... kam gre čas?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.3.2011 14:00:05
|
|
|
|
petarda
|
Aaaaaaaaaaaaaaaa....saj res!!! VSE NAJBOLJŠE MALEMU MIHCU!!! PREDVSEM VELIKO, VELIKO ZDRAVJA! Pa naj še naprej ostane taaaaaaaaaaaak srček!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.3.2011 14:06:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ..... kam gre čas? Ko ugotoviš, mi povej....meni se zdi, da dnevi, tedni, meseci, leta....hitijo z bliskovito brzino....in to ravno sedaj, ko bi rada, da gredo malo bolj počasi...ravno sedaj, ko se imam najlepše.... ravno včeraj sem gledala minija kako je že velik...in še malo, pa ne bo več dojenček...junior je tudi že pravi mali fantek, da o petarditu sploh ne govorim, kako je že velik, samostojen, razumen.... pa se mi zdi, da je bil še nedavno nazaj dojenček
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.3.2011 14:46:35
|
|
|
|
Urša
|
Vse najboljše, Miha!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.3.2011 14:47:25
|
|
|
|
Urša
|
Mi smo se pa danes prvič kopali. Je bil zadovoljen!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.3.2011 18:51:22
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Mi smo se pa danes prvič kopali. Je bil zadovoljen!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.3.2011 20:35:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Vse najboljše, Miha
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.3.2011 20:38:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubika pa je ful boga Še včeraj je bila polna energije, kozice samo po trebuščku in hrbtu. Danes zjutraj pa šok - polno lasišče, obraz, v ustih take da te kap in še kar se širijo. Ma povsod jih ima, tudi na vekah in na dlaneh. Se spomnim, da je že bubi imel na dlani in so mi rekli, da je to neobičajno Še tak na pol kuha zraven... joka, boli jo... bogica v glavnem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.3.2011 20:51:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubika pa je ful boga Še včeraj je bila polna energije, kozice samo po trebuščku in hrbtu. Danes zjutraj pa šok - polno lasišče, obraz, v ustih take da te kap in še kar se širijo. Ma povsod jih ima, tudi na vekah in na dlaneh. Se spomnim, da je že bubi imel na dlani in so mi rekli, da je to neobičajno Še tak na pol kuha zraven... joka, boli jo... bogica v glavnem Ojoj , da bo kmalu bolje . Jaz pri juniorju sicer nisem z ničemer mazala, je pa sodelavka rekla, da je tista pena njim ful pomagala...mogoče bi tudi bubiki . Vsekakor vam želim, da se čimprej iz tega zvlečete.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.3.2011 20:52:48
|
|
|
|
amy26
|
čestitke Nika za zamudo tebi Miha vse naj naj za drugi rojstni dan, že 2 leti, ne morem verjeti, da je že tok velik bubiki želim veliko zdravja, da se čimprej pozdravi se spomnim naše Ele, kozice je imela po celem telesu na polno, pa visoka vročina okoli 40 še sedaj se dobro vidijo po hrbtu in trebuščku upam da bubika bolje odnese od naše Ele
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.3.2011 21:54:40
|
|
|
|
Urša
|
Boščika Bubika!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.3.2011 22:00:12
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 čestitke Nika za zamudo menda je prehitevala Lahko noč....bubi, mirno noč vam želim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.3.2011 6:39:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
Miha vse najboljše Bubika groza Urša upam, da se še ostali ne nalezete
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.3.2011 6:40:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
aja, pa še dobro jutro in
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.3.2011 10:25:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ aja, pa še dobro jutro in Hvala
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......