|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
2.3.2011 15:40:44   
ada2
ok, jaz pa bi prepoznala bubi, naty, petardo, uršo, pa od manj aktivnih catjo, paštetko in ... ups, zdaj sem pa nick pozabila - je pa s ptuja doma, pa ime ji je enako, kot eni prej omenjeniuser posted image ... nisem pa še srečala teni in nine..... za kvako se pa zelo dobro spomnim, da smo veliko govorile takrat v zoo -ju, ampak roke pa ne dam v ogenj, če bi jo zdaj spoznalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
2.3.2011 16:12:52   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubi, si pa hitra user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  na FB user posted image  istočasno ko sem jaz videla, da mi je naložilo fotke, so bile že "i like it" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ja, če so se na vrhu pokazale user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
2.3.2011 16:12:54   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Vse najboljše, Nika.

Mene pa malo te otroške bolezni skrbijo. Koze smo že imeli, rdečke sem jaz tudi imela(verjetno je enako kot pri kozah ne, da se več ne ponovijo), razhaja pa zdaj v vrtcu škrlatinka. Ne vem pa kako je s tem. Verjetno ni najbolj pametno kaj pokasirat. Že tako imam skrbi zaradi toxe, ne bi še tega.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tole zate, da kaj ne pokasiraš....vem, kako ti je...jaz sem celo nosečnost skrbela, da kaj ne poberem in da gre kaj narobe.... še tiste koze so mi na koncu živce žrle.... pa se je vse dobro izteklo....držim pesti, da se tudi tebi. user posted image .... Mislim pa, da škrlatinka ni nevarna za plod....se pa ne spomnim več...malo pogooglaj user posted image

Škrlatinka je bakterijska in se zdravi z atb. Po moje ni tako nevarna za user posted image , prej je vprašanje, kateri atb je primeren, če je mamica slučajno alergična na penicilin.

rdečke so najbolj nevarne, ampak malo verjetne, ker zdaj že dojenčke cepijo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
2.3.2011 16:16:29   
*bubi*
Kaj jaz pa sem že vse srečala? Od teh, ki jh zdaj naštevate, sem user posted image  OK, ene long long time ago user posted image

Petarda draga moja, pridemo vsekakor, ko se pozdravimo, pa ko bo bolj toplo... bubika obožuje dojenčke in mora bit res zdrava, ko bo minija cartala user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
2.3.2011 20:26:28   
Urša

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Aja, Petarda, nisi me še videla? Jaz pa tebe sem! user posted image user posted image user posted image

Hmmmm.... a sva se videli takrat v živalskem vrtu? user posted image  ....

Ja, jaz se te pa dobro spomnim! user posted image  Se že veselim žurke novembrčkov! user posted image  Enkrat sem vas jaz povabila na Golte, pa je odpadlo, takrat sem imela tiste štale medodnosne. user posted image  No, si ne bi mislila, da bomo še enga user posted image  čez dve leti in pol imeli!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
2.3.2011 20:28:09   
Urša

Aja...pa zanimivo se mi zdi, da bi Uršo prepoznala kjerkoli...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
2.3.2011 20:55:39   
Urša
Pri nas imamo pa danes norišnico.  user posted image je fasal gnojno angino in zdaj skrbim za 4 otroke! user posted image  Upam, da mu AB hitro prime, da ne bom sama za vse. Ne vem kaj je tole letos pri nas. user posted image  Sem pa čisto neprespana in namesto, da bi šla hitro spat, ker dete trenutno trdno spi, sem na računalniku.  user posted image Jah, malo prostega časa pa tud moram imet, ne morem samo dojit, previjat, pedenat in pospravljat. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
2.3.2011 21:01:44   
petarda

Pri nas imamo pa danes norišnico.  user posted image je fasal gnojno angino in zdaj skrbim za 4 otroke! user posted image  Upam, da mu AB hitro prime, da ne bom sama za vse. Ne vem kaj je tole letos pri nas. user posted image  Sem pa čisto neprespana in namesto, da bi šla hitro spat, ker dete trenutno trdno spi, sem na računalniku.  user posted image Jah, malo prostega časa pa tud moram imet, ne morem samo dojit, previjat, pedenat in pospravljat. user posted image

Urša bejž spat, da ti ne bo ponoči žal user posted image . Pa user posted image user posted image user posted image , da bo tvoj user posted image  kmalu bolje. A otroke imaš pa doma? Ali jih ti v vrtec pelješ?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
2.3.2011 21:22:11   
Urša
Zjutraj je on peljal, iskat sem ju šla jaz, za jutri bomo še videli kako bo. user posted image  Grem spat, da mi ne bo žal! user posted image  No, ni smešno! 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
3.3.2011 12:07:46   
petarda
Kavicaaaaaaaaa

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
3.3.2011 13:12:18   
ada2
hvala za kavico petarda...

mi pa danes praznujemo.... 2 leti.... že 2 leti..... kam gre čas?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
3.3.2011 14:00:05   
petarda
Aaaaaaaaaaaaaaaa....saj res!!!

VSE NAJBOLJŠE MALEMU MIHCU!!! PREDVSEM VELIKO, VELIKO ZDRAVJA!

user posted image

Pa naj še naprej ostane taaaaaaaaaaaak srček! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
3.3.2011 14:06:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

..... kam gre čas?

Ko ugotoviš, mi povej....meni se zdi, da dnevi, tedni, meseci, leta....hitijo z bliskovito brzino....in to ravno sedaj, ko bi rada, da gredo malo bolj počasi...ravno sedaj, ko se imam najlepše.... ravno včeraj sem gledala minija kako je že velik...in še malo, pa ne bo več dojenček...junior je tudi že pravi mali fantek, da o petarditu sploh ne govorim, kako je že velik, samostojen, razumen.... pa se mi zdi, da je bil še nedavno nazaj dojenček user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
3.3.2011 14:46:35   
Urša
Vse najboljše, Miha!

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
3.3.2011 14:47:25   
Urša
Mi smo se pa danes prvič kopali. Je bil zadovoljen! user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
3.3.2011 18:51:22   
petarda

Mi smo se pa danes prvič kopali. Je bil zadovoljen! user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
3.3.2011 20:35:21   
*bubi*
Vse najboljše, Miha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
3.3.2011 20:38:34   
*bubi*
Bubika pa je ful boga user posted image  Še včeraj je bila polna energije, kozice samo po trebuščku in hrbtu. Danes zjutraj pa šok - polno lasišče, obraz, v ustih take da te kap user posted image  in še kar se širijo. Ma povsod jih ima, tudi na vekah in na dlaneh. Se spomnim, da je že bubi imel na dlani in so mi rekli, da je to neobičajno user posted image

Še tak na pol kuha zraven... joka, boli jo... bogica v glavnem user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
3.3.2011 20:51:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubika pa je ful boga user posted image  Še včeraj je bila polna energije, kozice samo po trebuščku in hrbtu. Danes zjutraj pa šok - polno lasišče, obraz, v ustih take da te kap user posted image  in še kar se širijo. Ma povsod jih ima, tudi na vekah in na dlaneh. Se spomnim, da je že bubi imel na dlani in so mi rekli, da je to neobičajno user posted image

Še tak na pol kuha zraven... joka, boli jo... bogica v glavnem user posted image

Ojoj user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo kmalu bolje user posted image . Jaz pri juniorju sicer nisem z ničemer mazala, je pa sodelavka rekla, da je tista pena njim ful pomagala...mogoče bi tudi bubiki user posted image . Vsekakor vam želim, da se čimprej iz tega zvlečete.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
3.3.2011 20:52:48   
amy26
čestitke Nika za zamudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tebi Miha vse naj naj za drugi rojstni dan,
že 2 leti, ne morem verjeti, da je že tok velik

bubiki želim veliko zdravja, da se čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image
se spomnim naše Ele, kozice je imela po celem telesu na polno, pa visoka vročina okoli 40
še sedaj se dobro vidijo po hrbtu in trebuščku
upam da bubika bolje odnese od naše Ele

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
3.3.2011 21:54:40   
Urša
Boščika Bubika! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
3.3.2011 22:00:12   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

čestitke Nika za zamudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  menda je prehitevala user posted image  user posted image user posted image user posted image

Lahko noč....bubi, mirno noč vam želim user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
4.3.2011 6:39:49   
NinaŠ
Miha vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image groza user posted image

Urša user posted image user posted image user posted image upam, da se še ostali ne nalezete user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
4.3.2011 6:40:17   
NinaŠ
aja, pa še dobro jutro in user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
4.3.2011 10:25:59   
petarda

aja, pa še dobro jutro in user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......