Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz ne vem kaj je minija zdaj pičilo, da bi se dojil na dve uri ali še manj, ko ga pristavim, pa se samo igra...zagrabi, spusti, joče zraven , zagrabi, spusti...in to prav tako povleče in nateguje, da zaboli .... Sem že pomislila, da mi mogoče mleka zmanjkuje...čeprav se mi zdi, da ga je fuuuuul.... ne vem...če se bo tako stanje nadaljevalo, mu bom poskusila ponudit flašo... Urša kako gre pa vama? Ah, Petarda, pri nas se dojimo cel dan, po eno uro naenkrat, sem zvečer že po flaški segla, je veliko jokal, pa je bil res lačen, niti nimam občutka koliko mleka imam. Ne vem, jaz mu joško dam kadar hoče, škodit nima kaj, me pa tole že pošteno izčrpava. Po drugi strani se pa hočem potrudit, poskušam z vsemi možnimi čaji, saj me kar mine, ko pomislim na ceno adaptiranega mleka. Pa tudi praktično je bolj dojenje, saj veš, vedno pri roki (joški), toplo, sterilno, zastonj...tako da bomo vztrajali. Na posvetovalnici mi je P rekla, naj kar vztrajam, čeprav je na spodnji meji glede teže, naš pije 5 minut, pa zaspi, ga odložim, se zbudi in jovo na novo. Sem kar zmatrana, priznam.