|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
8.3.2011 7:11:48   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

...še en lep sončen dan se obeta, upam, da ne bo tako vetroven kot včeraj user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
8.3.2011 7:19:59   
NinaŠ
Včeraj popoldne sva z Anžetom hodila po trgovinah, da si izbere darilo za r.d. user posted image . No vpičil se je v dirkalno stezo za avtomobilčke (tiste na baterije oz. elektriko) in pa seveda v Legice (med Racer in StarWars je kolebal). Sem mu rekla naj premisli kaj in mi do konca tedna pove, da grem iskat user posted image ... ...no pa je že mamo nagovoril za eno, teto za drugo, tako da zdaj točno vem kaj it iskat user posted image user posted image user posted image Iznajdljiv fant, ni kaj user posted image
Pomerit je šel tudi softšel, ki sem ga ogledala v Intersportu in mi je bil fullll všeč, pa mi otrok reče, da njemu ni všeč user posted image in noče takega user posted image . No potem sva na srečo našla enega v Outletu, ki je na približno ustrezal tudi mojemu okusu user posted image (sicer bi mi bil bolj všeč v kaki barvni kombinaciji, a Anže je vztrajal pri črnem user posted image ). Čevljev mu pa nisem uspela kupit, saj takih kot je želel ni bilo številke, moji predlogi pa so seveda padli v vodo user posted image
Ah, zgleda, da se je tudi pri našem fantu že začelo.....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
8.3.2011 8:09:58   
petarda
Dobro jutro...hvala za kavico, danes bo prav prišla user posted image ....Jaz ne vem kaj je minija zdaj pičilo, da bi se dojil na dve uri ali še manj, ko ga pristavim, pa se samo igra...zagrabi, spusti, joče zraven , zagrabi, spusti...in to prav tako povleče in nateguje, da zaboli user posted image .... Sem že pomislila, da mi mogoče mleka zmanjkuje...čeprav se mi zdi, da ga je fuuuuul.... ne vem...če se bo tako stanje nadaljevalo, mu bom poskusila ponudit flašo... Urša kako gre pa vama?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
8.3.2011 8:12:27   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, imaš še tak apetit? Jaz jem kot user posted image user posted image user posted image  ! 

Ne govori!!! Zdaj pa še bolj jem...kao zaradi mleka... user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa kao zaradi mirene user posted image user posted image user posted image ....pa kao....rada bi imela še večjo rit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
8.3.2011 8:17:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Včeraj popoldne sva z Anžetom hodila po trgovinah, da si izbere darilo za r.d. user posted image . No vpičil se je v dirkalno stezo za avtomobilčke (tiste na baterije oz. elektriko) in pa seveda v Legice (med Racer in StarWars je kolebal). Sem mu rekla naj premisli kaj in mi do konca tedna pove, da grem iskat user posted image ... ...no pa je že mamo nagovoril za eno, teto za drugo, tako da zdaj točno vem kaj it iskat user posted image user posted image user posted image Iznajdljiv fant, ni kaj user posted image
Pomerit je šel tudi softšel, ki sem ga ogledala v Intersportu in mi je bil fullll všeč, pa mi otrok reče, da njemu ni všeč user posted image in noče takega user posted image . No potem sva na srečo našla enega v Outletu, ki je na približno ustrezal tudi mojemu okusu user posted image (sicer bi mi bil bolj všeč v kaki barvni kombinaciji, a Anže je vztrajal pri črnem user posted image ). Čevljev mu pa nisem uspela kupit, saj takih kot je želel ni bilo številke, moji predlogi pa so seveda padli v vodo user posted image

A Lego ninjago pa niso aktualne pri vas?

Drugače pa...te razumem...petardito se tudi zmeraj zagleda v druge teniske (npr.), kot jaz... In ga ne morem prepričat, da so te pa boljše, bolj frajerske, bolj pašejo k stvarem, ki jih ima.... Bolj kjuti user posted image user posted image user posted image user posted image ....on se zagleda v ene...in tiste bi imel..... no, potem tiste vzamemo in čez čas se tudi jaz navadim na njih...in so mi celo ful dobre potem! user posted image user posted image user posted image  

Lepe maškare imate doma. A tista kostumčka za čez vikend si doma naredila?...oziroma ti jih je nekdo drug? (ker nekako si te ne predstavljam za šivalnim strojem user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
8.3.2011 8:20:20   
petarda
No....pa lepo pustovanje vam želim, čeprav ste eni bolančki...lahko pa priredite pustovanje doma... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

pa lep praznik žensk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... ko pogledam malo okoli sebe...vedno znova ugotavljam.... res smo CARICE!!! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
8.3.2011 8:21:46   
petarda
Evo...zdaj grem pa krofe spečt user posted image ....jih bom danes namesto trobentic okrog nosila user posted image ....saj trajajo glih nekje približno dolgo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
8.3.2011 9:13:58   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

pa lep praznik žensk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... ko pogledam malo okoli sebe...vedno znova ugotavljam.... res smo CARICE!!! user posted image

joj, sem čist pozabila, da je danes NAŠ praznik user posted image Čestitke vsem user posted image caricam !

Tina je pa danes Winxica user posted image Evo je:
user posted image

A tista kostumčka za čez vikend si doma naredila?...oziroma ti jih je nekdo drug? (ker nekako si te ne predstavljam za šivalnim strojem )

user posted image tudi sama se ne predstavljam za šivalnim strojem user posted image Ne, leoparda sem kupila lani, ko je Anže hotel biti lev, pa smo potem, ko zadosti velikega leva nismo našli, kompenzirali z leopardom user posted image , slonček je pa home made, vendar že par let nazaj, ko ga je moj bratranec (oz. njegova tašča user posted image ), naredila za sina/vnuka (ki je zdaj star 13 let user posted image ).

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
8.3.2011 18:51:10   
*bubi*
Tina je pa danes Winxica user posted image Evo je:

A ti kosmati copati k vsem odpravam sodijo? user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
8.3.2011 18:52:02   
*bubi*
Vas pridem zvečer prebrat, ste veliko pisale danes user posted image

Tačas pa napišite, kako ste z Jungle mania sličicami. Pri nas gre h koncu, nekaj jih še moram sfehtat nekje user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
8.3.2011 21:19:32   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Vas pridem zvečer prebrat, ste veliko pisale danes user posted image

Tačas pa napišite, kako ste z Jungle mania sličicami. Pri nas gre h koncu, nekaj jih še moram sfehtat nekje user posted image

nam jih manjka še polovica.... imamo pa nekaj za menjat... čaki, ko si glih ti, jih grem pa iskat

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
8.3.2011 21:21:45   
Urša
Dve slikici za danes, jutri pa še kaj napišem.

user posted image

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
8.3.2011 21:22:39   
ada2
2, 11, 31, 42, 45, 51, 61, 73, 81, 85, 107, 122, 163, 166, 178, 184, 186, 193
te imam dvojne. rabiš kaj?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
8.3.2011 21:24:02   
ada2
iii urša, kak so dobri tvoji trijeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
9.3.2011 11:58:59   
Urša
Luštne maškarce! user posted image user posted image user posted image
Mi smo imeli včeraj karneval, Jakova skupina so bili tulipani, Nikina pa kapljice. user posted image  Drugo leto bo pa mogoče še Izak maširal, čez 2 leti pa sigurno. Tamalčki so bili trobentice, tako kjut so hodili in se držali za vrvico. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
9.3.2011 12:01:05   
Urša
Sta Tina in bubika že kaj boljše?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
9.3.2011 12:07:45   
Urša

Jaz ne vem kaj je minija zdaj pičilo, da bi se dojil na dve uri ali še manj, ko ga pristavim, pa se samo igra...zagrabi, spusti, joče zraven , zagrabi, spusti...in to prav tako povleče in nateguje, da zaboli user posted image .... Sem že pomislila, da mi mogoče mleka zmanjkuje...čeprav se mi zdi, da ga je fuuuuul.... ne vem...če se bo tako stanje nadaljevalo, mu bom poskusila ponudit flašo... Urša kako gre pa vama?

Ah, Petarda, pri nas se dojimo cel dan, po eno uro naenkrat, sem zvečer že po flaški segla, je veliko jokal, pa je bil res lačen, niti nimam občutka koliko mleka imam. Ne vem, jaz mu joško dam kadar hoče, škodit nima kaj, me pa tole že pošteno izčrpava. Po drugi strani se pa hočem potrudit, poskušam z vsemi možnimi čaji, saj me kar mine, ko pomislim na ceno adaptiranega mleka. user posted image  Pa tudi praktično je bolj dojenje, saj veš, vedno pri roki (joški), toplo, sterilno, zastonj...tako da bomo vztrajali. Na posvetovalnici mi je P rekla, naj kar vztrajam, čeprav je na spodnji meji glede teže, naš pije 5 minut, pa zaspi, ga odložim, se zbudi in jovo na novo. Sem kar zmatrana, priznam.user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
9.3.2011 12:10:10   
Urša

Ja, Nina, 7 let! user posted image user posted image user posted image  Pri nas si je Nika zapičila v glavo, da hoče imet kratke lase in zdaj vsak dan teži kdaj gremo k frizerju. Meni pa tako hudo, kaj bomo s špangicami pa čopki...ne vem kaj jo je pičilo. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
9.3.2011 12:11:22   
Urša

Petarda, imaš še tak apetit? Jaz jem kot user posted image user posted image user posted image  ! 

Ne govori!!! Zdaj pa še bolj jem...kao zaradi mleka... user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa kao zaradi mirene user posted image user posted image user posted image ....pa kao....rada bi imela še večjo rit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
9.3.2011 12:13:48   
*bubi*

Uh, že? Tega me je strah... bubi obleče in obuje, kar mu dam. Bubika je že malo bolj izbirčna user posted image  Jao meni user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
9.3.2011 12:13:56   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image  tista zaradi Mirene mi ni jasna user posted image  Kaj so te nasruser posted image , da je treba zaradi Mirene več jest? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
9.3.2011 12:13:59   
*bubi*
Lušni so tvoji trije, Urša user posted image user posted image user posted image

Jakova maska pa mi ni najbolj všeč, če sem odkrita. Pa brez zamere. včeraj zvečer so prišle še zadnje maškare pozvonit in se je bubika ene tako vsrašla, da je dobesedno zakričala od groze user posted image  In pod ogabno gumijasto masko se je skrivala ena nežna deklica, ki ji je bilo potem tako hudo.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
9.3.2011 12:15:42   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

2, 11, 31, 42, 45, 51, 61, 73, 81, 85, 107, 122, 163, 166, 178, 184, 186, 193
te imam dvojne. rabiš kaj?

166 in 186 mi šparaj user posted image  user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
9.3.2011 12:17:24   
*bubi*

Sta Tina in bubika že kaj boljše?

bubiki se počasi sušijo krastice. Sem sicer videla včeraj še nekaj bolj svežih mehurčkov.... upam, da bo lahko šla v ponedeljek v vrtec. Predvsem da ji tiste veeeeelike kraste po trupu odpadejo do takrat, ker je grozno za videt user posted image  Razpoloženje pa je čisto ok user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
9.3.2011 12:19:38   
*bubi*
user posted image  Urša in petarda. Zdržita, saj bosta minija hitro zrastla.

(ne)Dojenje je verjetno edini razlog, zaradi katerega ne bi imela več user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Izbira bolnišnice
Janjikaaaa

V kateri bolnišnici ste oz. najverjetneje boste rodile?

Maribor (13%)

Ljubljana (28%)

Slovenj Gradec (10%)

Drugod po Sloveniji (44%)

Avstrija (3%)

Druge države (3%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!