Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Hoj! Sem prišla pogledat, kako je z Biljano, pa vidm de ma vztrajnega otročka . Torej še vedno navijam za tvoje popdake, Biljana, in pa še za Metko Meta, un video je pa pomoje Hayabusa napopala, se mi zdi . Pa fajn, de se je "monolog" prijel . Pa upam, de je bel jezik (Binetov) samo od mleka Mišyka, fino, de sta/ste fajn, še dojenje naj vama zalaufa brez bolečin, pa si "na konju" Je bil porod po tvojih željah? No, vsaj v osnovi? Little*miss - kolk je cort mala. Pa upam, de se Janu učki hitr pocajtajo . PilotGirl, se mi smilita oba, no, vsi trije. Pr nas pri prvem je vsaj dojenje (oziroma vsaj "kao" dojenje) vedno pomagalo. Teyla, prav fino brat, kako se vama sling obnese, jaz še vedno +/- neki probujem pa mi ne rata najbolj: al njemu ni kul al pa se meni zdi, de je preveč zvit notr Metulj, dobrodošla nazaj Nč, grem kosilo štimat in upam, de vas kmalu spet kej berem (na srečo ne naklofate več tolk kot včasih - aja, ko smo že pri tem, kje je pa Patrisha ) Lepo nedeljo vsem! here :) ej enostavno pšovedano nimam casa.. zdaj se pridno na predavanja hodim in mnja marca se mam v roku enga tedna 3 izpite. Juhej! sicer 2 bom nardila na enga pomoje nebom niti sla.. mi ne bo zneslo.. kaj se tice pikice.. ja v 3 tednih smo se zdredili za 700g! POZERUH! dobesedno! pravijo da baje tile ko so bolj lahki so kao bolj leni! NO GO!! vsaj pr nas se.. tamala je cisti zivec! se mi zdi da je ona ze pri 2 tednih kravice pasla.. z nogicami se prav odriva, ko da bi htela ze hodit.. ehehe. Vglavnem dojima se na polno, zvecer ji se 100 ml premalo! tak, da morem kdaj pa kdaj scrpat mleko pa prsparat za zvecer ko sem fuc, da jo moj pofutra malo. Bradavice? ko dojim, tolkrat recem kristus mili bozji, da se bojim da bom verna postala vlece ko kojn! dobesedno! ne more se najest in na sreco ostane vse v trebuscku . krcki mah malo so, malo niso.. jaz jem vse od a do z ( no brez zela itd. ) in ni razlik, vedno se malo zvija.. celo vceraj smo se samo ob 5 ih podojili pa prej ob 11 in smo spali neverjetno dolgo vglavnem super smo , samo zize bolijo ko .. ju3 gre nas ata ze v sluzbo , sicer pa komaj cakam ju3 in nasledne dni da bo soncek in najini doooolgi sprehodi! uzivajte!
|