Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Teyla IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kravice otročki morajo past, ker si tako mišice krepijo. Meni je P pri prvem celo rekla, da nj ga dajem na trebuh in igrače postavim pred njega. Problem je npr. če leži na boku in se čisto nazaj zvija-to pa lahko pomeni majčkeno zategnjenost mišic ampak nič katastrofalnega. Par stvari je treba pazit pa kakšna vaja in se to zrihta. Pazite, da otroka na boku NIKOLI ne podlagate nad vratom, torej za glavo. Če začutijo kaj na zadnji strani glave, jo takoj porinejo nazaj Zanimivo, nam so pa v šoli rekli, da ko damo otroka spat, naj mu damo zadaj rolo brisače, da ne pristane nazaj na hrbtu. In sicer jo damo do lopatic ali pa po celotni dolžini, vključno z glavico. Če damo samo do vratu, zvija glavico nazaj. No Teja jo zvija vznak tudi ko leži na boku in to ful, pleničko sva ji pa vedno dajala samo do lopatic. Ko se zbudi, jo večkrat najdem čisto zvito. Pedatrinja mi ni nič rekla. Pa tudi nobenih vaj niso omenili. kakšne se pa priporočajo? Saj jaz imam ta podatek tudi iz MŠ. Zdaj pa nisem več ziher ampak tista reč, ki se kupi za podlaganje v BC je tudi samo do vratu. Mah jaz ga sploh ne podlagam več, ker je premočen. Pač spi na hrbtu, glavo ima pa vstran. To je zgleda povsod drugače. Jaz sem pa prebrala v knjigi Vse o dojenčku, ki ni stara, pa notri piše, da naj bi novorojenčki spali na hrbtu. V MŠ so pa rekli, da je tako nevarnost zadušitve. Sicer pa, kdaj pa potem lahko kao začnejo spat na hrbtu? Moja je zjutraj vedno v takem polovičnem položaju, ker se že sama obrne, ne glede na to, kako jo podložim. Zdej ste mi kar slabo vest vzbudile s temi slikami, tako da jih bom danes malo pregledala, če mi bo uspelo. Imam namen it v šoping, ker bo lepo vreme, pa še nekaj moram zamenjat, ker je tamali preveliko oz premajhno. Tamy kako vi rešujete "problem" velike ritke zarad plenic? Jaz ji dam gor večjo številko, ampak potem vse visi z nje oz je očitno preveliko, razen v ritnem predelu ji je prav. Ugotavljam, da so ji od h&m bodyi še najbolj prav v tem primeru, Pa C&A tud ni švoh.
|