Patrisha
|
stitvi na oddelek sem seveda čakala da pripeljejo našega poba in njega od nikoder.user posted image In pride pediatrinja, in mi pove, da ni OK, da je modrikav, da stoka... Jaz cela prestrašena. Po enem dnevu je končno prišel k meni v sobo. Revež je bil cel bogi, ker se je napil plodovnice. Pa še neke bakterije so mu našli v ušesu in grlu, tako da je pristal na antibiotiku. Potem je vmes dobil še zlatenico. 4. dan po porodu sva šla IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Registrirana - fajn te je spet "slišat" Vsaj ena se me še spomni. Biljana I, kaj je zdaj to? Ti še vedno 2v1? Ojej. Porodna zgodba: praktično 24 ur popadkov, v soboto na PDP šla flegma na CTG in ko sem babici povedala, da me že od štriih ponoči špika v križu mi je šla po spalno srajco in copate. Jaz pa njo vsa začudena gledala, kaj bi zdaj ona rada od mene. Sledil sprejem v P , ki ga res nisem pričakovala, vmes sem na kratko govorila še s svojim G, ki je nekaj strašil tam naokoli in se odpravljal na dopust. V sobi sem imela 2 cimri. Rodile smo lepo po vrstnem redu. Nekje od pozno zvečer sem imela že kar konkretne popadke, ampak so bili za preživet in sem jih nekaj predihavala kar v posteji in poskušala vmes dremat, ali pa sem se sprehajala gor in dol po hodniku. Vmes semimela redne CTG-eje, ki pa niso pokazali neke strašne akcije. Potem tam nekje ob treh zjutraj se je začelo malo bolj zares in z sestro sva se odpravile na pregled pri G. Ko me je pregledala sem bila odprta 4 cm (rekla je btw, vi ste pa hodili na akupunkturo, kaj? ) in mi predrla mehur. Potem sem prosila še za klistir in na WC-eju je bilo zelo pestro, ker so se začeli popadki na 2 minutke. Pa vroče je bilo za znoret in sem skoraj skupaj padla. No ko sem dala to skozi, sem morala nekaj časa presedeti kar na klopci pred porodno, kar je bilo milo rečeno izjemno neudobno, ker sem bila res že boga. Ko so končno pripravili porodno sobo je prispel moj mož in brž na posteljo. No potem so prišli popadki na minuto, ki so zelo boleli in babico sem prosila za protibolečinsko sredstvo. Meni se zdi, da so tile moji popadki veliko bolj boleli kot umetni popadki od prvem porodu, res pa je, da sem bila v prvo zadeta v nulo, zdaj pa sem rodila popolnoma naturel. No skratka po slabi urci sem rodila našega korenjaka, imela super babico, nisem bila rezana, malenkost sem se raztrgala, res super porod. Babica je bila res fenomenalna! No po premestitvi na oddelek sem seveda čakala da pripeljejo našega poba in njega od nikoder. In pride pediatrinja, in mi pove, da ni OK, da je modrikav, da stoka... Jaz cela prestrašena. Po enem dnevu je končno prišel k meni v sobo. Revež je bil cel bogi, ker se je napil plodovnice. Pa še neke bakterije so mu našli v ušesu in grlu, tako da je pristal na antibiotiku. Potem je vmes dobil še zlatenico. 4. dan po porodu sva šla končno domov... Dvakrat smo imeli še kontrolo v P. Zdaj je OK in se končno pridno redi. Tale moj post je najbrž precej zmeden. No ja drugače ne znam napisat. Lep pozdravček vsem pa se še kaj tipkamo! Upam. OJLA! samo da je tvoj pikec ok
|