|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke o5 - 2.del
28.12.2010 22:42:31   
Katrin

So trenutki,
za katere živimo.

So besede,
po katerih hrepenimo.

So ljudje,
ki nam življenje bogatijo.

So želje,
ki naj v novem letu oživijo!

Srečno, zdravo in veselo 2011 !!!

katrin z družino

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 251
3.1.2011 10:30:22   
aleži
user posted image Drage marčevke user posted image

Veselo in uspešno v letu 2011 ter polno ljubezni in zdravja vsem
user posted image

Mi smo ok. Novoletne počitnice smo preživeli na snegu in naša Sara je smučala (edina navdušena, Žiga pa posvoje, ni hotel). Imel je namreč prijateljico z istimi interesi-sankanje in igranje na snegu. user posted image

Lara čestitke za user posted image svečko ter Ugi uspešno v službi.  

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 252
11.1.2011 19:42:07   
Katrin
Zaton?

Lep teden vsem user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, k

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 253
11.1.2011 20:39:29   
Skaana
Hvala Katrin,

jaz letos še diham težko user posted image . Otročka sta zdrava, živahna in to šteje za super na kvadrat.

Atena počasi začenja brat - hkrati velike in male črke. Se noče učit z mano, hbuser posted image , vse sama... 31. gre za štiri dni na smučanje in me je že zdaj groza, kako bomo zdržali user posted image brez nje...

Plava že kot prava ribica, je živahna in ima obsesijo na Filly ponije.

V vrtcu je pohvaljena, doma tudi (sploh kadar nas Aleksej razjezi user posted image ). Skratka vse lepo in prav do rojstnega dne - že zdaj na veliko dela plane in vsak drug dan vpraša ali je že prišla pomlad ...
user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 254
16.1.2011 18:20:49   
Katrin
Skaana user posted image user posted image user posted image

Lepo je prebrati lepe novice:) Jap, škratki rastejo, ni kaj:) O gužvi in obveznostih pa raje ne bi, he he. Včasih se mi zdi, da v hiši le še spimo:)) Anže je tudi že dopolnil 3 leta user posted image

Letos gredo naši marčevčki v šolo user posted image user posted image user posted image Kam so šla leta????

Uspešen teden vsem,
k

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 255
18.1.2011 10:50:27   
ugi

IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Skaana user posted image user posted image user posted image

Lepo je prebrati lepe novice:) Jap, škratki rastejo, ni kaj:) O gužvi in obveznostih pa raje ne bi, he he. Včasih se mi zdi, da v hiši le še spimo:)) Anže je tudi že dopolnil 3 leta user posted image

Letos gredo naši marčevčki v šolo user posted image user posted image user posted image Kam so šla leta????

Uspešen teden vsem,
k

Ja grozno, sicer Luka je čist navdušen. Tudi on že bere male črke, velike pa itak že kar nekaj časa. Lara je pihala 1. svečko. Bilo je luštno. Za novo leto smo imeli polno hiši, so prišle 3 družine z otroki (nas je bilo 8 odraslih in 9 otrok starih od 0-13 let). Zadnji so šli domov mal pred 3 zjutraj na 1. 1. user posted image

Jaz sem že več kot 14 v službi, gužvo imam tako, da komaj diham. Sej je boljše tako, mi vsaj čas hitro mine.

Luka me tudi skoz sprašuje, če je že konec zime, ker že komaj čaka na RD.

Lepo bodite vse. user posted image user posted image user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 256
18.1.2011 18:41:36   
rainbow
Ja, saj me je sram, niti toliko se nisem javila, da bi vam zaželela eno krasnočudovito leto user posted image ,

pa vam ga zato zdaj, upam, da še veljauser posted image ; da bi bili zdravi, to je najbolj pomembno!

Naši punci sta trenutno na pol zdravi, Lia ima trenutno angino, Enja se pa kar drži, se ne da. Enja se že tudi veseli šole. Pa rojstnega dne, seveda.

Se bom potrudila, da se malo več oglasim. Lepo bodite!!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 257
23.1.2011 21:00:03   
ugi
Danes zjutraj je umrl moj ati, vsi smo še v šoku ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 258
28.1.2011 13:54:18   
Katrin
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskreno sožalje. V mislih smo z vami.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 259
29.1.2011 20:48:41   
rainbow
Iskreno sožalje, Ugiuser posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 260
31.1.2011 12:51:57   
aleži
Iskreno sožalje in drži seuser posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 261
6.2.2011 9:10:22   
rainbow
Ojla!
Moram se malo oglasit, ker sem vesela iz dveh razlogov. Prvi je ta, da je končno lepše vremeuser posted image user posted image user posted image , kar je povezano z drugim, da se gradnja naše hiše končno nadaljuje (po prisilni pavzi) user posted image user posted image user posted image  sem tako srečna, da ni za povedat!

O našem zdravju ne bi, da se ne bi skvarilouser posted image , drugače pa smo kar ok.

Upam, da ste tudi ve/vi vsi v reduuser posted image

Kaj greste kam za zimske počitnice? Mi bi nekam šli, pa še ne vem kam. V toplice ali nekam tak.

Lepo nedeljo!

lp, rainbow

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 262
8.2.2011 19:56:25   
Katrin
Ojla user posted image

rainbow: čestitke za nadaljevanje gradnje user posted image user posted image user posted image

Jap, tale sonček je bil res krasen. No, mi gremo med počitnicami v KG, kot ponavadi user posted image

Sicer pa imamo v četrtek 1.roditeljski sestanek za 1.razred in v ponedeljek, na Valentinovo user posted image vpis v 1.razred user posted image V sredo pa ima Kaja prvi nastop s folklorno skupino user posted image

Lep teden pa javite se kaj user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 263
12.2.2011 8:13:21   
rainbow
Ojla!

Ja, seveda, naše marčevce vpisujemo v 1. razred!!!!!!!!!!!! Ne morem verjeti.

Jaz si strašno želim nekam it za počitnice, pa ne vem kam. Na morje ne. Smučat, hmm, še sploh letos nismo bili, grozno. V toplice, hmm. Bi se bilo fajn počasi odločit. Samo se mi zdi, da bo povsod gužva, zaradi pamtne odločitve našega ministra ali kdo si je to izmislil.

Lep vikend vsemuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 264
14.2.2011 13:55:27   
ugi
Rainbow: Super, da se gradnja nadaljuje. No, pri nas pa bodo tudi začeli, samo mora biti tako toplo, da nehamo kurit. Na žagi pa že pripravljajo bruna in ostali les. user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 265
21.2.2011 9:41:45   
rainbow
Ojla!

Počitnice, juhej, čeprav žal ne gremo nikamor. Pride tak.

Jap, naša hiša počasi raste, čeprav to vreme, trenutno sneži pri nas. Ne vem, kako bo ta teden. Smo se pa že sprehajali med zidoviuser posted image

Ugi, vi boste pa imeli zelo eko hiškouser posted image

Lepo se imejte!

lp, rainbow

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 266
22.2.2011 14:30:14   
ugi

IZVIRNO SPOROČILO: rainbow

Ojla!

Počitnice, juhej, čeprav žal ne gremo nikamor. Pride tak.

Jap, naša hiša počasi raste, čeprav to vreme, trenutno sneži pri nas. Ne vem, kako bo ta teden. Smo se pa že sprehajali med zidoviuser posted image

Ugi, vi boste pa imeli zelo eko hiškouser posted image

Lepo se imejte!

Woooohoooo, je fajn filing, a ne. user posted image

Mi imamo brunarico (se pravi bivalni del je lesen - 2 etaži, klet/pritličje je pa zidano. In prizidek bo tudi v tem stilu.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 267
23.2.2011 20:36:41   
rainbow
Oj!

Jap, naši pridni delavci že pripravljajo preklade ali kakosežereče za ploščouser posted image user posted image  sem bila prepričana, da ne delajo zaradi hladnega vremena, pa so. Kdo ima interes zaslužit, dela. Res pohvalno!! Samo upam, da se temperature dvignejo iz minusa. Dost mam že te zimeuser posted image

Pol počitnic je že mimo. Žal smo doma. Ful sem se polenila. Teste imam za popravljatuser posted image

Lahko noč!

lp, rainbow

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 268
23.2.2011 22:20:35   
Katrin
Ojla user posted image

S Kajo sva ravnokar z nočne smuke, je sam še dol padlauser posted image Carica:)))) user posted image user posted image user posted image

Pride kdo v Kranjsko? Mi smo tu do sobote user posted image

Bravo za hiško in ostale novosti, rainbow in ugi :))

Lep preostanek tedna še naprej user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 269
1.3.2011 20:07:49   
Katrin
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

02.03. Atena (Skaana)
02.03. Anžej (Suzi*)
03.03. Lina (Špacka)
06.03. Kaja (katrin RR)
06.03. Ožbej (barbara.a.)
07.03. Lina (wahoo RR)
08.03. Lea (NiLe)
09.03. Manca (mojčca)
21.03. Žiga (aleži)
22.03. Enja (rainbow)
25.03. Ana (modrooka)
31.03. Nejc (fipi)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 270
1.3.2011 20:11:04   
Katrin
Drage marčevke, pa je prišel tudi naš mesec user posted image user posted image user posted image

ugi: oprosti, spet te ni v statistiki user posted image

Mi praznujemo to soboto - pustna sobota user posted image , priprave so v polnem teku user posted image

lp, katrin

In da ne pozabimo na našo prvo slavljenko:

Atena, vse najboljše za 6 svečk

Ostani še naprej sonček in mamin zaklad !

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 271
2.3.2011 20:38:19   
rainbow
Juhu, a je že tako dalečuser posted image user posted image user posted image

Atena in Anžej, vse najnajnajnajnajnajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas trenutno zdravi (trkam na les), pestro, v službi gužva, vreme blekuser posted image

lepo bodite!

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 272
4.3.2011 12:56:13   
NiLe
Ojla marčevke ... mene pa tule gor ni bilo že celoooo večnost user posted image user posted image user posted image ... ampak to, da se nisem oglašala, ne pomeni, da sem vas pozabila. Ne, ne ...
Tu je naš mesec MARED - naši nadobudneži so/bodo dopolnili 6. let in letos jih čaka pomemben dogodek - vstop v šolo. Sploh ne dojemam, kako hitro teče čas ... ravno zadnjič sem brskala po fotkah in našla fotko z našega prvega srečanja na Rakitni - takrat so bili stari 1,5. Ne morem verjet :-)

V glavnem: pri nas je pestro, pri 3 otrocih se stalno dogaja ... imamo to srečo (trkam), da smo navkljub dooolgi zimi relativno zdravi. Nik je že ful velik (čez dva tedna bo star 10 let) - je ful priden v šoli, trenira nogomet ... Lea deluje tako odraslo in zrelo razmišlja, da sploh ne dojemam, kje je moja mala pupika ... zelo rada mi pomaga, ful je navdušena nad črkami in šolo - komaj čaka user posted image ... naša tamala Tia (čez mesec dni bo dopolnila 3 leta) je pa tak mali cukr in tapravi "gavnarček" ... vsepovsod jo je dovolj, rada nam kravžlja živce, ampak po drugi strani je pa tako prisrčna, da jo vsi po vrsti razvajmo.

Vidim, da se vsem nekaj dogaja.
Rainbow: bravo za tak zagon pri gradnji hiške! user posted image
Ugi: iskreno sožalje ob izgubi user posted image
Katka: vi pa tud na ful uživate!

Lepo, lepo se imejte ... fajn praznujte in uživajte še v "vrtčevskih" dogodivščinah ... 

ČESTITKE VSEM MARČEVKAM IN MARČEVCEM
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 273
6.3.2011 12:03:05   
rainbow
Lina, Kaja in Ožbej, vse naj   user posted image user posted image user posted image naj    user posted image user posted image user posted image naj   user posted image user posted image user posted image za vaš praznik!!!

NiLe, Tia pa že tri, ne morem verjet, kako čas greuser posted image

Mi smo pa včeraj uživali v pustni soboti, končno enkrat, se mi zdi, da smo prejšnja leta skoz bili za pusta bolani. Enja že komaj čaka svoj rojstni dan, zdaj že odšteva dneve, še 16 dni, grozno dolgouser posted image user posted image

Lepo nedeljo imejte!! 

lp, rainbow

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 274
6.3.2011 12:28:41   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
Katka: vi pa tud na ful uživate!

Se trudimo user posted image user posted image user posted image Hvala:)

Hvala za čestitke, praznovanje je za nami; pustno-rojstnodnevno rajanje je za nami user posted image user posted image user posted image

Lepo nedeljo vsem:)

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?