rozilu
|
Haha muca*maca, te je vozu v vozičku? Bosta lahko za pusta: mama Maks in otroček mucamaca . Aja, v KP si bla, POZAAAAAABLA, no, obe očitno . Naslednji teden greva pa res na kavo, če maš čas okoli 12h!!! Pihalo... v KP niti ni, je pa v Izoli tolko bolj, je blo pa včeraj zvečer hujše, sem komaj hodla. Pa vse najboljše za obmesečnice Niku in Maksu (še komu?). lenika in še par je takih: srečno zdej v vrtcu! mM - vidla, bom zdej odgovorila Prej sem kupila Operil za Marušo in zdej vidim da je za otroke od 2 do 7 let. Je identičen kot tisti prej 0,25mg/ml, na katerem piše od 1-7let. Mi pa to ful uporabljamo, ker... je itak skoooooz prehlajena. Bom malo pobrskala po netu kaj je zdej to, če ne pa grem vprašat v lekarno. IZVIRNO SPOROČILO: googica ja, te zadeve za nos ful pomagajo. razen če te ne moti preveč slana voda, pa si narediš lahko sama.. mene to moti, zto obvezno olynth, moj si pa dela doma.. v vodo zmeša sol, tolk da je mal preslana voda :D.. pol pa potegne v nos.. in ma mir cel dan. ker olynth in te zadeve so začasne.. tisto pa res spuca :). Ma fiziološko itak kuham enkrat mesečno za Marušo, sej meni tudi začasno odpre nos, tolko da lažje spiham ven. Samo se mi zdi, da mi zafila sinuse (al sem samo paranoična ker sem to nekje prebrala ), otrokom pa baje ne more, ne kapiram no. Drugače mi ni neprijeten občutek, samo za ponoči mi pa ni pomagalo (sem mogla ene par noči dihat skozi usta, bljak. A sem že napisala, da sem si prejšnji teden šla vstavit Mireno? No, sem šla . Zaenkrat še nisem preveč zadovoljna, ker imam (sicer minimalne) krvavitve, kar je baje normalno okoli 3 mesece. Upam da se prej ustavi, no. Pa sama ustavitev je bla kar neprijetna.... no poročam kako bo. Fajn se pripravite za pusta in prepričajte otročke, naj si pustijo kostum na sebi (da ne boste kot mi, ki ga imamo celih 5 s gor )
|