Rižkoo
|
Oj! najčka..., tebe pa že doolgo ne. Pozdravljena, upam, da sta ok z malo. Pinky, tamal je res cartek... v zvezi z bolnico, si ne predstavljam. Ja, do prvega leta je luksuz, pol te pa natrpajo . MM, z majaklo že veva. Mava obe lonček. So mi iz MyToys poslali pošto na dom. Me obvestili o tem, jaz Majaklo.... Zdej pa študiram al neuporabljen lonček vržt v smeti al se spet s to pošto ukvarjat in pošiljat... HVALA vseeno za obvestilo. september25, ja hotel mama. Jst se kr veselim Najin sinko pa drugač še naprej težko učenjak. Samo v knjige gleda, bere... pije čaj (vodo). Zanj je vse šaj. Živali... vse obvlada. Ampak res. Kar ne zna izgovort, pa oponaša. Od pava, zmaja, kače, sove, ježa... same ta hude... zebra pa sploh. Najbolj srčkan pa, ko reče pujs in pikapololooa. Uglavnem, občasno se ubadamo s trmo, vse kar ma v rokah uporabi za razbijanje po vratih, tleh..., moji novi kuhinji ... oknih... in se men počas že meša. Sploh ne vem kako mu dopovedat, da ne... vse metode že uporabla, pa nobena uspešna. Pa močn je zelo... sam čakam, kdaj bo kej počlo. Ko jst slišim in prletim že 3x tok useka, da je lohk prepozno. Ne vem. No in dans je ati ga... jezn pocukal za tistih nekaj lask kar jih ma. Jst se s tem lih ne strinjam.... ampak.. a je lohk to tud pametna metoda.. ??!! Ker vidim, da kr izziva in rečem ne... se sam obrnem in pok! Ko ga je cuknu...me je kr stisnl ampak... je zajokal in se umaknil. In to, da mu midva povzročava bolečino, to mi je tko.... čudno. Ni mi prav, ni mi ok. Ne vem... po riti ga usekat, si jst še predstavljat ne znam. Pa se mam kr za strogo mamico oz... bom, ko bo treba. Uglavnem, to je naš problem. Je pa danes iz vrtca prinesel prelepega srčka na stojalu in še engega z napisom..."ati in mami, rad vaju imam!Vajin Liam" in poleg še pesem Toneta Pavčka, ki jo posvečav tudi vam . Lepga valentinčka čeprav jst pravim, da mora bit vsak dan in ne dajem neki preveč na to. Nekaj je v zraku. Lepega. Nežnega. Mimobežnega. Nekaj je v zraku. Čuti se. Sluti. Kot dih in dreget. Kot šum in šepet v slednji minuti. Nekaj je v zraku. Kot vonji cvetlic, kot lučke kresnic svetlečih po mraku. Nekaj je v zraku. Kar odseva v očeh, kar odmeva v ljudeh na vsakem koraku. Je to za pesem skrivnostni navdih? Ali ljubezen? Njen dih in vzdih? (Tone Pavček) Želim vam, da čutite "nekaj" v zraku vsak dan... kljub temu, da ste "vezane" že dolgo in kljub temu, da ste že mamice. Nekatere pravijo, da so to izgubile, z leti, z otroci....... Mi je žal za njih. Želim si, da tega nikol nebi izgubila..... Jst sm vsak dan zaljubljena