frcafella
|
Ojla! Mi pa končno jutri mofrofogijo.... MA sem neučakana, pa kar nekaj na trnih. Saj bo vse ok, ane? PA tudi jaz sem firbec za spol, občutka pa nimam nobenega, ali je fantek ali punčka, kot tudi nisem imela v prvi nosečnosti... Navsezadnje pa res samo da je vse ok, spol je itak nepomemben... Čestitke vsem ostalim za uspešne preglede in MF ... muki1, hvala za link. Črne pajkice sem vidla, imela pa bi temno rjave ali pa mornarsko modre. Imam kar nekaj tunik, ki bi jih potem lahko s tem kombinirala, pa oblekice, ampak nikjer ne najdem nič pametnega. Najlonke pa so itak zgodba za sebe... Pa barve so kot si rekla čisto zanič... Ampak tale Asos mi je pa všeč Za hrbet pa a si mogoče razmišljala o pasu za trebuh oziroma križ? bucibirba, ej, mene so v prvi nosečnosti kolki ful boleli ponoči... Spala sem itak lahko samo na boku, ki pa me je ful bolel. Sploh je bila kriza, če je bilo ležišče premehko. Se spomnim, da sva bila takrat na dopustu v Portorožu, kjer en teden nisem prav pošteno spala zaradi ful mehkega ležišča... Groza, ampak pomagati pa nič kaj ne moreš... maca84, čestitke za izpit, si res pridna mismis, počivaj, kolikor le lahko Samo da bo z vami vse ok.... MetiLu, jaz sem si modrčke za dojenje že nabavila in jih že nosim, ker so se mi prsa ful povečala, kar hitro na začetku nosečnosti. Sem pa vzela od da-da in res res jih ne morem prehvaliti. KAj tako udobnega še nisem mela. Pa tudi raztegljivi so, tak da bodo ziher ok tudi ko bo mleko.... Tako da kar ptiporočam, pa tudi na RR je že ogromno napisano o njih... Zraven pa je priložen tudi podaljšek, če ti je obseg premali. juhica, tudi jaz sem po prvi nosečnosti kar hitro z dojenjem zgubila vse pridobljene kilograme, pa tudi tisti celulit, ki se mi je ful nabral (enako tudi zdaj ), je šel papa . No, pa da ne bo katera mislila, da ga potem nisem mela, seveda sem, ampak ni bil več viden iz aviona, kot pred tem. Suziiika, lepi zoknčki Drugače pa jaz nisem na FB , tako da rakica82, upam, da ne ostaneva tukaj sami... PA super za brcike!! Papa
|