|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 7:21:55   
monika2011
JUTRO JULIJKE =)

V torek sem imela morfologijo, vse je super. Imeli bomo punčkouser posted image (želja se mi je izpolnila), veliki smo 22 cm, tehtamo pa 430g,mislim da je za 21.ti teden super. Materični vrat je super, je rekla G, da sm dobro zapakiranauser posted image user posted image user posted image Brcamo pa tud že na veliko. Moj sinko je vesel, da bo imel sestrico. Voziček smo pa tud kr vzeli, ker je bila taka akcija, da nisem mogla mimo nje in sicer: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192517,vse skupaj je bilo 210 eur, nazaj pa smo dobili bon v vrednosti 40Eur, tako rekoč je bil potlej le 170Eur... meni je res všeč in upam, da se bo tudi lepo obnesel. Včeraj pa sem tudi dobila od prijateljice polne vreče lepih cunjic od tega več al manj S oliver, United color of beneton...čeveljčki adidas...RES LEPE STVARIuser posted image .

Lepo se imejte....

(odgovor članu MagicSpell77)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 7:47:33   
reginca1
Pozdravljene user posted image !

Dolgo se nisem nič javila zato zdajle mal na hitro!

morfa komaj čakam da vidmo pikico, pa še hčerkica gre zraven.

šola kar šiba ta mesec me čaka 18 en hud izpit pri enem fu....prfoksu.

Me pa tudi pozabljivost daje zelooooooooo. Spim še kar na obroke ker me mali vsaki dan zbudi okol 5huser posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem za dobro opravljene MFuser posted image user posted image user posted image , ostalim ki ste na bolniški pa velikooooooo počivanja.

Mi še nismo nič kupovali, čakamo na morfo, pa bomo potem.
Doma vsi navijajo za punčko, tud jazuser posted image user posted image . Bomo vidli, kar se pa imen tiče punčka bo verjetno Neva ali Julija, fantek pa Sven, Gal ali Benjamin.

Lepo se mejte, pa se beremo!!

(odgovor članu monika2011)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 8:13:22   
mismis
Minnie, jaz sem na bolniški od začetka, še sploh ker sodim v rizično skupino zaradi let in dvojčkov, no sedaj so mi pa napisali priporočilo za bolniško do konca

magicspell, si kar predstavljam tvoje probleme s kg, tudi mene to čaka. Ko boš pa naredila kakšno kulsko majčko, pa obvjavi slikico, da jo bomo lahko tudi me obdučovale

monika, super za pupo user posted image user posted image  in voziček

reginca, ti pa si revica s tem spanjem, upam da se ti bo uspelo vsaj enkrat pošteno naspati preden dobite novega člana


_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ~Minnie~)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 8:40:44   
bucibirba
Dobro jutro!!! user posted image

Joj, tukaj pri nas je taaakkk sončekuser posted image , me kar razganja od energije!
Jaz sem se pridružla skupini na FB, ampak ostajam vsekakor zvesta tudi RR user posted image . Aja, piccolina1983 user posted image , pridna, si se prav potrudila!

Rakica82, super za brcike, jeeee user posted image !
Frcafella, dobro opravi danes na MF, pa javi kako je šlo.
Frufru in monika2011, super za MF user posted image !
MagicSpell77, ah te kile...jaz se kar nočem vagat. Za enkrat sem šla gor 4.5 kg, sam kaj, ko sem začela z višjo kilažo...sem bla glih na tem, da se lotim diete in orbitreka (ker sem ga zanemarla, prej sem bla vsak dan gor)...pa je prišel plusek in drugo veselje user posted image  Zdaj se trudiva skupaj z mojim...gledava, da se čimveč sprehajava, če je možno vsak dan eno urco...počasi seveda, ker ni več tistega tempa kot včasih....včasih se mi zdi, da hodim kot ena user posted image  ha ha ha. Sam ideje za predelavo oblekic...niso slabe! Če bi le imela kaj ročnih spretnosti v šivanju....

Mi smo bli včeraj zelo aktivni...je naš piščanček tako brcal cel danuser posted image ...sem bla prav vesela, ker dva dni nisem nič čutla, potem pa kar cel dan....iiiii, kako lep občutek!
Kar se pa nakupov tiče...jaz nisem mogla it mimo tega, sem v C&Aju kupila nekaj bodijev na preklop (belih in zelenih, joj, so prav luškani), pa ene tri pajacke sem nabavila (spet zelenih in rumenih barv), pa rjuhice za voziček (na piščančkeuser posted image )...se moram kar nazaj povleč zdaj in počakat na morfologijo, da vidimo, kaj bova imela in bom končno kaj v ta "pravi" barvi kupila. Sem sem pa tudi naročila v PO na 3D...tako, za dušo in dodatno pomiritev.

Lep dan vam želim!

PA PA

< Sporočilo je popravil bucibirba -- 4.3.2011 8:42:02 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 8:41:17   
Anonimen
Dobro jutro vsem skupaj, upam, da ste se fajn naspale user posted image  MagicSpell77, glede FB ni šlo drugače...skrila sem lahko samo vsebino (se ne vidi ničesar, kar pišemo, tudi na naših privat FB straneh ne), članov pa ne, drugače punce ne bi našle strani, niti jih ne bi mogla dodajati v skupino. Sem poskusila skriti tudi člane, ampak potem nisem mogla dodati vseh punc, ki so mi poslale request to join group. Drugače pa imam tudi jaz max privacy, kar se tiče moje FB strani...tako da te čisto razumem.

Lep pozdravček vsem skupaj, jaz pa veselo na delo...danes se obeta čiščenje hiše.

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1780
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 8:41:35   
škrpijonka
Punce greste kaj v maškare? Bom probala mojega nahecet, da greva v nedeljo v Cerknico.
Kar se spanja tiče moram trkat, edino kar me matra je zgaga, moram zaspat skoraj sede.
Kilogrami pa do sedaj samo + 1 kguser posted image , upam da ne bo sedaj šlo s svetlobno hitrostjo navgor, ker nisem ravno med suhicami.

Petek je user posted image , pa še burja je nehala, včeraj sem bila s psoma 1,5 uro na sprehodu, je tako pasalo.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 8:42:20   
**M**
Jutro!

mismis...pazi nase in svoji pikici
maca84...user posted image  za izpit
suziiika...lepi zoknčki pa super za cotike in previjalno. Se strinjam, da se vsak € pozna, majo za bebije tok cene navite, da je kar groza.

Vidim, da se pogovarjate o FB skupini, upam, da res neboste vse ušle. Res, da je več zasebnosti, samo jaz zase vem, da tut tle ne pišem kaj takega. Če ma pa kdo tok časa, da me bere, pa naj, s takimi se je itak škoda časa ubadat Jaz sem zlo mal na fb, še za tlele nimam časa pa sem na bolniški, bom vidla mogoče se vam pridružim.

rakica82...super za brcike

No mal sem vas na hitro preletela, zdej pa šibam k zdravniku po bolniško, aja pa dobila sem podaljšano za en mesec jupi in to z izhodi. Pa še to moram povedat, sem dobila napotnico za porodnišnico za patološko nosečnost, da me bojo še tam spremljali in mi je bilo rečeno, da je naročanje možno samo osebno. Pridem tja pa pravi gospa v sprejemni, da ne, da je naročanje možno samo po telefonu. Sem rekla, a ni vseeno, če sem že tuki, lahko zdele uredimo, pravi, da ne,razen če se res zelo zelo slabo počutim in je nujno. Mislim, tole naše zdravstvouser posted image
Pa kontrolo za pritisk sem imela, in zaenkrat je ok, ampak pravi, da naj ostajam na bolniški in čimveč hodim ven.
Sem si pa včeraj kupila dve majčki, ki bosta super za čas nosečnosti in potem, sem dala namesto 100 €, 30€- dober biznis ane, se vidi, kako nas nat....., da lahko tkole znižajo.

Nič zdej pa šibam, lepo bodite pa se beremo

(odgovor članu bucibirba)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 8:42:50   
Anonimen
oooooo jaz bi tudi sončka user posted image  tukaj na Dolenjskem imamo pa oblačke in meglo... uživaj v lepem dnevu user posted image

(odgovor članu bucibirba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1783
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 8:44:46   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: **M**

No mal sem vas na hitro preletela, zdej pa šibam k zdravniku po bolniško, aja pa dobila sem podaljšano za en mesec jupi in to z izhodi. Pa še to moram povedat, sem dobila napotnico za porodnišnico za patološko nosečnost, da me bojo še tam spremljali in mi je bilo rečeno, da je naročanje možno samo osebno. Pridem tja pa pravi gospa v sprejemni, da ne, da je naročanje možno samo po telefonu. Sem rekla, a ni vseeno, če sem že tuki, lahko zdele uredimo,


super, mogoče se pa vidiva, jaz imam prvi pregled tam 16.3.

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 8:50:35   
bucibirba
Pust...joj, midva sva bila vsako leto aktiva na pustnih povorkah...letos pa žal ne, ker sodelovat na povorki je kar naporno, ker si cel dan na nogah in žal jaz ne zdržim več. No, pokukat bova šla vsekakor, se bova celo v kaj našemila, obvezno! Drugo leto bomo pa tri pustne šemice user posted image user posted image  Meni je tako lušno videt, ko je familija cela našemljena, lani je bla tako ena družinica, mama, tata in bebica v vozičku, vsi so bili tigrčki...tako lušni!!!!user posted image

Škrpijonka, kapo dol, samo eno kilo? Super!
**M**, super za bolniškouser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 9:51:27   
bucibirba
Punce, neki me zanima...sem pozabla prej vprašat. A je res, da kao svež ananas ni priporočljiv v času nosečnosti? Včeraj sem si ga kupila, ker mi je tako zadišal, potem pa sem šla za foro malo pogledat na net, ker se mi je zdelo, da sem enkrat že brala o tem, in kao ni priporočljiv....
Mah, sej nima kaj škodit...

(odgovor članu bucibirba)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 9:59:30   
rakica82
Ojla,

Pri nas tud ni sončkauser posted image , tako da tiste , ki ga imate uživajte še za nas user posted image .

Maca84 lepe sanje, pa superca ime.Imata pa ravno obraten problem kot midva, nama pri imenih za fantka še ni uspelo najt nobenga, ki bi bil obema všeč. Bo še zabavno.

Ja nakupovanje, te bodije v H&M sem tudi jaz gledala, pa sem mela možeka zraven ,da me je stran držal user posted image . Mi ne dovoli kupovat, ker bova vseč ali manj vse dobila. Tko ,da bo mogla it brez njega, da si kupim kaj za dušouser posted image . Je pa tud on gledal bodi i love dad, i ntega pa pravi, da bo kupil. Moški pač user posted image .

Magicspell dobra ideja tole, sam kaj ko je treba znat malo šivat. Jst sem tukaj bolj leva. Tako da pokaži ko kaj narediš, si bomo očke pasle.

Monika2011 super za voziček.

Kilogrami j z se še nisem nič zredila. Trebuh zdaj se kar vidi, hlače od prej mi niso več prav, ampak kile stojijo user posted image . Mam pač dost zaloge od prej user posted image . PA upam ,da ne bo zdej akr naenkrat šlo gor preveč.

Bucibirba za ananas pa ne vem, jaz sem ga tudi zadnjič jedla. ZAkaj pa ne bi bil dober?

Bubu_bibi hvala za vaje user posted image . Zdej bo pa res treba na kakšno pijačo, da se ti oddolžim.

Lepo se imejte



_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu bucibirba)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 10:01:39   
Suziiika
Dobro jutro user posted image

No bol tak tak jutro, ker sem bol slabo spala oz. skoraj nič, ker me je tak bolelo od tistga zdiranja modrostnega da sem samo čakala celo noč, da bo jutro da lahko vstanem. Lekadolom se res izogibam, zvečer sem vzela enega, da bi lažje spala, pa je ob ene 2 ponoč spustil in sem bla pokonc, ko je začel bolet user posted image  Katera ve kaka je meja sploh za lekadol v nosečnosti? Sem pozabla prašat pri zdravniku...Upam, da ne bo dolgo tak, ker sem taka ko bi me vlak povozu. Se mi zdi da je še user posted image  vedu da ne gre mi spat, ker je dans prvič,da sem ga še ponoči čutla, ko sem bedela. Je najbrž bedel z mano user posted image

monika2011 super za Mf, sem pa presenečena glede velikosti dojenčka, ker nama je na mf rekla, da tega ne morejo več zmerit, ker naj bi bil preveč zvit že otrok zdaj, da bi lahko merila.. tak da nama je povedla samo težo..user posted image
Kar se kg tiče, če res ni prehudo, se sploh ne sekiram.. me je mamca en čas, ko je rekla kaki trebuh mam, ampak ona ga še, ko je rodila, ni mela nič, tak da user posted image  Sm bla pred mf kr živčna ka bo vaga pokazala, pa sm šla gor v 5 tednih za dobro kilo pa še malo, tak da.. Jem pa res kar mi paše, ampak pač v zmernih količinah, da me pol ne tišči vse user posted image

**M** ja se ful pozna, vsaka mala stvar res.. Pa še nisma neki aklih kar se podarjenih stvari tiče, ker dejstvo je, da so to stvari ki jih bomo prerasli še prehitro, in je res škoda zapravljat gore denarja, je pa res, da če moraš moraš, tak da sem vesela da bom dobila nekej.. Pa super, da se je pritisk zrihtal, pa še bolj super za profit pri nakupu user posted image  kot si rekla, vsak evro se pozna user posted image

Minnie jaz sem rekla, da ko bo brcu boš točno vedla, sem se sama ubadala z istimi problemi do enega tedna nazaj.. ampak ko se zgodi, boš samo.. Aha to je to user posted image  meni ja tak rekla na MF da ponavadi nekje okrog 22 tedna naj bi začele se brcike, ampak je pol mali že naslednji dan po MF začel z akcijo user posted image

Lep pozdrav punce pa pazite nase..

(odgovor članu bucibirba)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 10:38:36   
zabica81
Samo na hitro rezultati MF. Jah ni blo to to. Je imel ritko pri popeku. Sicer smo lepo videli vse organe, pa srček, pa možgane,....
Moram pa še enkrat na ultrazvok. Je rekla, da lahko danes čez kako uro ali pa potem čez 14dni. Drug teden je na dopustu. Pa sva se odločila da malo počakava, pa da ga čez 14 dni spet vidivauser posted image Je pa tak sramežljivko, si je z rokico obraz zakrival. Je pa rekla, da bo najverjetneje user posted image . Je bil moj tak ponosen! Je malo zrastel na stoluuser posted image user posted image Velikosti pa teže pa ni nič omenila, je samo rekla, da je velik in da ni nič čudnega in pogleda mojega, ki ima 2,03m user posted image

Jaz sem bla pa malo kregana, sem se zredila 5kg od začetkauser posted image user posted image Pa sem bla kregana pred možem in zdaj mi meče pod nos mekdonaldsa user posted image user posted image user posted image Očitno se ga bova do julija izogibalauser posted image

Za seznam MF:16.3., pregled 4.4. Ja pa 1.4. moram v laboratorij, tudi mene bodo testirali za sladkornouser posted image Pa spet trpljenje, ko bom kri dala. To tako slabo prenašam user posted image

Jah nič, zdaj pa priprave na službo. Lep dan pa se beremo....

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 10:56:39   
total
Ojla,evo da se tut tle redno oglašamo ne sam na FB....tuki nicke že poznam,tam se pa ful lovimuser posted image user posted image user posted image .
Pa je že teden naokoli,čas kr beži. Sam sončka nobenega...user posted image . Tudi jaz bom kupila tiste bodije v HM ker so res ful lepi,ostalo pa nič,vse dobim.

bucibirba jaz tole za ananas prvič slišimuser posted image ,a to prav piše al kaj??Jaz ga namreč obožujem...user posted image .
Glede kg,jaz jih počasi pridelujem in upam,da tako ostane. A to vas G. kr naderejo.?..jaz mislim,da ima vsaka drgačno strukturo telesa in glede pridobivanje kg se mi ne zdi,če se zdaj ena mal več zredi,da ti pol tam neki govori. Kaj pravite??

Monika 2011
supr za vozek a je še v kakšni barvi??
piccolina tut midva razmišljava o nakupu vozička prek neta,jih je kr nekaj ki smo mi všeč a jih v trgovini ni. Na mimovrste jih lahko vrneš,vse se da dog. Sej kupiš v Slo.
Pa superca za Fb stran,ki si jo uredilauser posted image user posted image .

Zdaj pa šibam mal pospravit,pol pa prideta že domov moja dva možakarjauser posted image .

pa pa



_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu zabica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 11:17:33   
NEA_TEJA
Jest imam morfologijo v sredo in tudi komaj čakam da vidim našega palčka kako raste.A ima še kera napade na hrano jesr imam zadnje dni na hamburger seveda doma  narejen moj me samo gleda kako lahko vsak dan jem to.Ja kaj čm če je pa tok dobr sam kg pa tud verjetno kr šibajo gor.Midobimo obiske v nedeljo in  bomo karneval gledali kr skozi okno moj bo pa pol na terasi malo zaroštiljal pa bom spet pršla na svoj računuser posted image .

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 11:25:28   
MetiLu
Dan! uh, kok čvekate user posted image

Midva sva bila danes v nabavi v hoferju, zdele sem zmazila sendvič, še kavico čez, pa sem dobra do kosila user posted image  
neki je bilo govora o ananasu, jaz še nisem slišala, da bi bil škodljiv. Sem ga v prvi nosečnosti res veliko pojedla, svežega, ker mi je od vsega sadja najbolj pasal. Pa ni bilo nič narobe.

Glede kg, jaz sem šla zdej gor za 4 kile od začetka, samo tavelika porcija šele prihaja, pa se ne sekiram. Pričakujem, da bo kot v prvo user posted image  vse pozaugal user posted image  tud s celulitom vred user posted image  Me pa moti ja, da nekateri G oz. njihove sestre tok težijo zaradi tega. Ne rečem, če je ogroženo zdravje zaradi res prevelikega rejenja, samo takole kot se nam nabirajo kg, ne bi smel sploh nč rečt. Pol se pa samo sekiraš...

Glede nakupov, bomo videli drug teden po MF. Tale dva napisa, ki jih ima zdej H&M na bodijih imam jaz na dveh slinčkih in sta tud ful kjut user posted image  Me pa zanima, kje se da dobit tiste male rjuhice za v voziček-košaro? Bi jaz tud kupila ene dve.

Žabica, ne sekiraj se zarad McDonaldsa, tud jaz sem bila od začetka dostikrat tam, mi je dišalo. Zdej se mal nazaj držim, pa grem mogoče 1x na 14 dni ... sam se mi je tud apetit znormaliziral, tako da trenutno nimam kakega posebnega problema s hrano. Edin velik poli salame pojem user posted image  s sirom v svežem kifeljčku iz naše pekarne, to je pa tista hrana, ki mi trenutno najbolj diši user posted image  Pa sicer poli sploh ne maram preveč user posted image  

Dones popoldan bova s tamalim pekla rafaelo kocke. Je imela soseda včeraj 30. let in jutri praznuje, pa da ne bomo prišli praznih rok (no, sej eno darilce smo tud nabavli). Meni diši tale zadevšna že cel teden, tako da je cel protfanj sami ne bi mogli pojest in prav pride, da še malo drugim brbončice zdražim user posted image

Suzika, mislim, da navadnih lekadolov lahko poješ do 6 na dan. Nisem sigurna, samo vem, da jih lahko več. Ne smeš pa recimo lekadol plus C, ki meni pri prehladu ful pomaga... mi je zadnjič sestra v ZD odsvetovala... Zato sem pa spet prehlajena in zabit nos... se mi zdi,da sem se zadnjič pocajtala za dva dni, zdej sem pa spet gotova user posted image

Pa da ne govorim, sem končno dobila odločbo iz zavoda in je nadomestilo malo boljše kot sem pričakovala, samo ne vpliva na višino za plačilo vrtca, ker sem imela prej minimalca prikazanega in je zdej osnova enaka user posted image  adijo pamet ... se mi bo znižalo šele čez 3 mesece, ko se mi nadomestilo izteče ... ah, ta naša država... Pa z bivšo šefico se spet bockam, ker bi mi mogla za januar nakazat še bolniško za 14 dni in to do 18.2., pa do danes ni še nič user posted image user posted image  ma se mi tok trapast zdi, da je treba prov po kolenih fehtat za tist kar ti pripada user posted image  Me ima, da bi šla še regres zahtevat za nazaj, ki ga itak nisem dobila ...

No, še kej napište, vas je luštno brat user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 4.3.2011 11:29:59 >


_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 11:53:26   
dekle23
ojla!

kaj počnete kaj v tem zimskem času :) js tako pogrešam sončekuser posted image

zabica81- a kr nadrla te je ginekologinja zarad 5 kg? jooooj, js sm jih pridobila pa slabe 4, uf, upam da jih ne bom slišala drug teden ko imam morfologijo user posted image

punce kako vam kaj trebuščki rastejo? joj men se zdi moj ogromen :) res da nosim dvojčka, in se večkrat sprašujem kje neki sta stlačena oba, ampak v primerjavi s prej imam že kar ogromenga bušija user posted image svojih hlač ne nosim že od 3 meseca nosečnosti.

NEA_TEJA - ja napadi lakote so meni zelo poznani, ampak ko bi me vsaj zagrabil ta napad nad zdravo prehrano. en teden bi jedla vsak dan pomfri (se moram kr nazaj držat). recimo včeri sm šla v trgovino in sm si kupila haribo bombone une gumjaste češnje, joooojjjj sm jih vse zmazala. to me zagrabi enkrat na mesec in takrat jih pojem eno vrečko in sm za en mesec dobra.
najtežje mi je pa če ne pojem vsaj ene 4 sladolede na teden, to mi pa tako paše. mmmmm :)

ananas? js upam da ni glih ne priporočljiv, ker sem ravno prejšnji teden dva pojedla.

monika2011- čestitke za uspešno morfologijo pa tudi za nakup vozička.
jaz tudi komaj čakam da opravim MF da grem malo po nakupih, se je zelo težko nazaj držat, ko pa je toliko izbire za pupike :)


vidim, da ste pisale glede spanja, a vam uspe spat lepo na boku? ker jaz spim malo na levem malo na desnem, me začne kar bolet če predolgo na enem boku ležim,potem se pa neki podlagam z blazinami, joj joj kaj šele bo :) hehe

lep dan vsem

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 12:07:26   
MetiLu
Glede trebuha... sem ravno včeraj gledala fotke iz prejšnje nosečnosti in sem imela v tem času že malo večjega, pa glede na slike sem nižje nosila kot sedaj user posted image  Zdej se mi trebuh začne na sredini trebuha, takrat sem ga imela pa od popka navzdol.
Sem moram malo poslikat, da bom imela tud zdej kej dokumetirano user posted image

Mene pa kolki med spanjem nič ne bolijo, HB. Komot spim na obeh bokih. Je pa kar kriza, ko hodim, ker me tako štiha v križu (bolj v trtici), da kar šepam user posted image  si nisem mislila, da bom kdaj med user posted image  hodila ko en hipohonder user posted image  

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 12:23:35   
smuki
punce... kolk ve čvekate... vsa komaj dohajam...user posted image
Ananas - če bi bilo kar koli narobe, bi moja sestra mogla rodit ananas - ona ga je med nosečnostjo tolk pojedla, da v trgovini niso dohajal delat zaloge - brez heca...
stvari za dojenčka - jaz sem si nekaj za dušo že kupila, pa zdaj so mi že dve kolegici obljubili stvari za poletnega dojenčka, pa s tem da ima vse ostalo že tud od prej... tako, da že kr gledam kaj bi še nucala... hahaha
napadi lakote - jst bi itak skoz nekaj jedla - če pa si kaj zaželim morat tisto v enem dnevu pojest...
Sem se pa tud jst do zdaj zredila za dobre 4 kg, pa mi ni G nič rekel, tud v prvi nosečnosti ne... pa sem šla vse skupaj gor za 15 kg
lekadol - mislim, da lahko brez strahu na dan poješ cca 4-5 kom (čeprav ga jst nikol nisem toliko)


(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 12:35:43   
aloje
Hojla user posted image !
Pri nas se je tudi sonček pokazal,juhuuu.Vse sem že pospravila,posesala,pomila,kosilo se tudi že kuha,počakam še sineta,da pride iz šole nato pa ala ven na sveži zrak.
O ananasu sem pa tudi jaz brala,da lahko na koncu nosečnosti sproži porod ampak sem ga že v prviuser posted image veliko pojedla pa ni bilo nič,tako,da ga tudi sedaj obožujem.
Suziiika,ko sem imela vročino in močno me je glava bolela zaradi zamašenih sinusov mi zdravnica rekla,da lahko pojem do 6 lekadolov na dan pa tudi v lekarni so mi tako rekli.
Bušček pa tako pridno raste,da mi je ponoči že malo v "napoto" pa tudi pri pobiranju stvari,sploh ne morem verjeti kako se iz tedna v teden vse spreminja,sem že malo pozabila kako je če si noseč,je že tako dolgo nazaj,ampak vse sprejemam z velikim veseljem.Naspale se pa verjetno bomo že hmmmm čez par let hahahaha.
Lepo se imejte.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 12:48:57   
juhica
ananas - tuki strokovnjak za njegauser posted image user posted image  - ga jem očitno samo v nosečnosti. Naj ne bi jedel trdne sredice (kdo pa tisto sploh je???), ker ima neko snov, ki bi lahko povzročala splav ali krče ali nekaj takega....
Ampak jst sem pri dveh nosečnostih jedla vsak dan vsaj enega celega!!! svežega, pa ni bilo nič narobe - ker je bila to ena izmed petih stvari, ki niso ven letele v skretu in to dva meseca vse skupi...

žabica81, zaradi 5 kg te je kregala user posted image  pa sej to ni velik, no, tut jst sem se tok zredila...

mcdonalds, poli salame in hrenovk (iz trgovine) pa še kr ne morem niti videti... sm pa drugače tudi zelooooooooooo laaaaaaaaačna  user posted image user posted image

(odgovor članu aloje)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 12:54:14   
škrpijonka
Če bi imela mecdonalds v Kp bi bila vsak teden enkrat not user posted image , dobro da je v Trstu ful dražje kot pri nas in tja ne silim it. Ko pa sem v Lj pa grem, njami krompirček in saldoled.
Poli salama je tudi meni njami, hrenovke pa ne hvala. Mi pa zadnje čase dišu skuta.

Tako vas rada berem.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 13:09:44   
bubu_bibi
IZVIRNO SPOROČILO: rakica82

Bubu_bibi hvala za vaje user posted image . Zdej bo pa res treba na kakšno pijačo, da se ti oddolžim.



Samo, da bo vse dobro! Pa poročaj, če je kaj pomagalo in kako napreduješ! Kavice (no, srečanja pač) se pa res ne bom branila... user posted image user posted image

Kako ste kaj danes? V Črnučah je prav lep sonček, na kakšen sprehod se bo treba odpravit, ker ta teden smo imeli bolj sedalne vaje... Pa kolebam, če naj grem še drugič na MF (samoplačniško), če ne...

Tudi jaz sem si danes svoj trebušček ogledovala - pa mi je všeč! Ga bom slikala, da bom imela dokumentacijo za potem...

Lepo bodite in se beremo! Prav fino, da smo se razklepetale...


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
   RE: Julijke 2011
4.3.2011 14:58:15   
mismis
no kot kaže so se res vse preselile na FB user posted image  in tale tema malce zamira...

alora babe žabe hitro poročati kako je bilo kaj na pregledih, morfologiji,...

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?